Den unga pigan 

Admin | Gruppsex | 10.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Denna story är helt sann och återberättad av mig, då den är skriven av min mormor och tagen ur hennes dagböcker som jag hittat vid hennes bortgång.
Det utspelar sig i sörmland i början på 1900 talet och min mormor var då mycket ung och bodde i ett litet torp med sina föräldrar.
Hennes pappa jobbade som dräng och slet hårt för att försörja familjen och hennes mor som piga på godset hos friherren.
Hennes mor blev sjuk och gick bort hastigt och nu fanns inget annat val än att börja arbeta för att överleva och hennes pappa skickade henne till friherren och hans hustru för att be om arbete, trots hennes unga ålder.
Friherren erbjöd henne arbete som passupp åt honom och hans hustru, och hon skulle infinna sig redan nästa dag.
Glad berättade hon för sin far som sken upp av lycka, och de gladdes och drömde sig bort till rikedom och massor av mat.
Ragnhild, eller Ragna som hon kallades,gick upp tidigt och klädde sig i sina bästa kläder innan hon spänt gick till godset.
Hon möttes av en äldre stram dam som beordrade henne att klä sig i kläder redan framlagda, och hon gjordesom hon blev tillsagd.
Klockan blev 7 och hon beordrade Ragna att följa med, och de gick mot friherrens rum, knackade och väntade på svar innan de steg in.
Både friherren och hans fru låg ännu till sängs och Ragna hälsade artigt, och de hälsade tillbaka och verkade trots allt trevliga även om hon hört motsatsen.
Den barska husfrun hällde upp varmt vatten från en kittel i det lilla badkaret och friherrinnan steg ur sängen, och gick sakta fram till badkaret. Hon sträckte sina armmar i luften och husfrun drog sakta av henne nattsärken och hennes kropp blottades sakta.
Det var nog första ggn Ragna såg en kvinna naken helt ogenerad, och hon tittade på kvinnan när hon klev ned i badet.
Husfrun tvättade varsamt hennes kropp och hon njöt av behandlingen, det syntes. Hennes man tittade på lite ointresserat och när hon reste sig i badkaret hörde hon husfrun säga att det behöves en barbering inom kort. Friherrinnan sa kort att det kan förberedas till morgondagen, innan hon steg ur badet och blev insvept i en stor handduk.
Hon gick åter till sängen och kröp ned under täcket.
En ny spann varmvatten hälldes i badkaret och nu steg friherren upp ur sängen och gick fram mot badkaret, sträckte upp armarna och husfrun greppade nattsärken och drig den sakta över huvudet, medans Ragna tittade i marken. När friherren steg i badet lyfte hon sakta blicken och straxt såg hon en manslem för första gången, och den hängde som en stor lång korv, nästan önda ned mot hans knän.
Husfrun tvättade honom på ryggen och började sedan på framsidan längs benen och mot mot hans lem. Som inget hänt greppade hon vant has nu lätt styvnande lem och tvättade den omsorgsfullt.
Hon tog tvål i handen och drog bak hans förhud och tvålade sakta in hans lem,som nu styvnat avseevärt, och Ragna tittade med spända ögon.
När hon sköljt av hanskropp torkade hon honom försiktigt när han stigit ur karet. Hans lem stod nu rakt ur och husfrun torkade den sakta och omsorgsfullt, och hon ropade på friherrinnan att det var tid.
Utan att växla ett ord kröp hon ur sängen helt naken och ställde sig på alla fyra på den låga divanen. Ragna förstod inget och plötsligt tog husfrun en burk och doppa sitt finger innan hon smorde något på friherrens lem.
Han steg fram och ställde sig bakom friherrinnans stjöärt och husfrun grep om hans lem och förde den sakta mot friherrinans sköte. Vant placerade hon hans lem mot öppningen och han stötte till, och gled djupt in i hennes sköte, under hennes hesa stönanden.
Friherren tog ett fast tag om friherrinnans stjärt och stötte hastigt ut och in

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

, allt medan husfrun masserade friherrinnans sköte.
Ragna kände först att det var motbjudande men nyfikenheten tog överhand och det pirrade i hela hennes kropp.
Mitt framför hennes ögon besteg friherren sin fru, som nu stönade häftigt av hans stötar och husfruns flinka fingrar. Straxt efteråt kom ett ååh herregud och friherrinnan sjönk ned och hennes stjärt pekade rakt upp i vädret där en nu vilt stötande friherre plötsligt drog sig ur hennes sköte, och snabbt var husfrun där med sin hand och tog ett rejält tag om hans lem som sekunden senare sköt av en kaskad av vit tjock sperma över hennes sköte och upp över hennes stjärt.
När han lungnat ned sig tog husfrun vant upp en fuktig trasa och torkade först av hans lem och sedan friherrinnans bakdel.
Hans lem hängde nu rakt ned och Ragna var helt stum av vad hon just bevittnat. Frigherrinnan reste sig och rättade till håret innan hon log mot Ragna och gick för att bli påklädd.
När båda var klädda gick de tillbaka till köket och inget sades om vad som just hänt, och de tog hand om tvätt osv.
Husfrun såg att Ragna var lite chockad över vad hon just sett och sa bara att detta är inget man pratar om, om du vill behålla jobbet.
Ragna funderade mycket på det hon sett, och lustar började ta över hennes kropp, och hon drömde mycket, förbjudna drömmar i hemlighet.
En morgon var inte husfrun påplats när hon kom till arbetet, och Ragna fick veta att hon blivit hastigt sjuk.
Nu var hon ensam och blev beordrad upp till Friherren och hans hustru som ännu låg i sängen. Hon knacka och vänta försiktigt på en signal att gå in.
Märta är sjuk och skulle du kunna tänka dig att ta hennes jobb, iaf tills hon är tillbaka fråga friherren barskt, det blir också en rejäl lönehöjning för dig, och jag förstår att ni behöver pengar, sa han bestämt.
Ja herrn var det enda hon fick fram... Bra då säger vi så sa Friherren lungt. Tappa upp badet nu, och raskt hällde hon vattnet karet och husfrun kom upp. Hon lyfte darrande upp nattsärken och beundrade friherrinnans stora barm, och nedanför en rejäl svart buske. Inget av detta syntes ännu på Ragnas kropp, utom ett par små toppar till bröst.
Hon tvättade försiktigt friherrinnan och när hon kom till hennes underliv lyfte hon upp ena benet på badkarets kant och lät sig tvättas.
Ragna var obekväm men gjorde sitt jobb och sköljde av friherrinnan med det resterande vattnet, innan hon svepte om henne en handduk.
Hon gick snabbt och bad att bli klädd, och några minuter senare försvann hon ut genom dörren.
Friherren låg ännu i sängen och Ragna hällde upp en ny spann varmvatten innan han klev ur sängen.
Försiktigt tog hon tag i nattsärken och drog den över hans huvud, och återigen blottades hans nu halvstyva manslem för hennes ögon.
Hon tittade neråt och friherren skratta lite åt hennes blyghet.
Hon tvättade honom med darriga händer och när hon kom till hans underliv gjorde hon som hon sett husfrun göra, tog massor av tvål och greppade sakta tag i hans lem, som nu styvnat rejält.
Hennes lilla hand nådde knappast runt hans lem och när hon tvättade ollonet försiktigt stod hans lem stilt rakt ut.
Hon sköljde av honom sakta och försiktigt innan hon tog en handduk och började torka honom.
Han stod där med sitt stånd rakt framför hennes ögon och verkade helt obekymrad.
Ragna sa att nu är herrn klar, om allt är till belåtenhet.
Inte riktigt allt, och Ragna blev lite förvånad.
Min hustru är inte här, utan föredrar att åka till staden, och nu står jag här utan hjälp, och tittande menande på sitt stånd.
Ragna blev alldeles stel och hjärtat nästan stannade.
Han smekte hennes kind och erbjöd henne 5 riksdaler e

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

xtra om hon hjälpte honom.
Vad ska jag göra för herrn fråga Ragna tyst.
Ta av dig kläderna, och sakta drog hon av sig klänning och stod i bara underbyxorna, när han med ett ryck slet av dom, och sa att han alsrig mer ville se några sådana på sitt tjänstefolk.
Ragna blev rädd och plötsligt stod hon naken inför honom och hans ögon fastnade på hennes kala underliv.
Han drog med henne till divanen och placerade hennes som friherrinnan brukade stå.
Hans fingrar kände över hennes sköte och han mumlade tyst och sedan kände hon något smörjas runt i hennes stjärt.
Nu skulle det ske, hon skulle bli kvinna och, till sin förvåning kände hon hur ett finger pressades in i hennes stjärt.
Hon stelnade till och det spände, när ytterligare ett finger pressades in sakta.
Plötsligt känner hons hans lem pressa mot stjärthålet och det gör ont och hon biter i en filt, och känner tårarna komma.
Det tar emot och han trycker på mera, och hon försöker vrida sig bort, och han ilsknar till och en rejäl dask landar på hennes skinkor.
Han tar tag i henne och leder henne fram till en soffa och lägger henne framstupa över armstödet med stjärten i vädret.
En ny klick av nåt smörjs in i hennes stjärt och återigen pressar hans lem mot hennes stjärthål.
Hon försöker vrida sig bort, men det är lönlöst då ingen fot når till golvet och hon hänger helt blottad för honom över soffans armstöd.
Återigen ökar pressen mot hennes anus och bit för bit ger hon efter, och det stramar och smärtar när hennes anus plötsligt ger vika.
Ragna känner hur han sakta glider in i henne och hon känner sig fylld och som uppstucken på en stor påle.
Sådär ha, säger friherren nöjt, det var väl inte så farligt, och tårar rinner nedför Ragnas kinder, när han sakta börjar stöta i henne.
Hon stönar av blandad smärta och njutning, och snart känner hon hans pung slå mot sitt eget underliv när han stöter i henne till botten. Han frustar och frågar om det är sånt här hon gillar, och Ragna vågar inget annat säga än ja, och då ökar han takten.
Efter några minuter drar han sig plötsligt ur, och Ragna tror det är över, men då sätter han sig i soffan och drar Ragna mot sig bakåtvänd, och snart känner hon åter hans lem pressas in i sin stjärt.
Han tar tag om hennes höfter och börjar flra henne upp och ned tills hon själv förstår hur hon ska göra.
Hon rider och ibland trycker han ned henne så. hela hans lem försvinner i hennes stjärt och, när hans fingrar når hennes klitoris exploderar Ragna i sin första orgasm och hon känner hur hennes anus dras åt kring hans lem och han pressar ned hennes stjärt över sin nu sprutande lem.
Ragna flämtar och fortsätter rida osäker på om det är över eller ej, och sakta styvnar han återigen i hennes stjärt. Han reser sig fortfarande med sin lem i hennes stjärt och bär henne till spegeln och börjar gunga henne upp och ned. Ragna tittar fashinerat på hur hon fylls av varje stöt, innan han lägger ned henne på bordet och drar upp hennes ben bakåt, och börjar stöta.
När hans tumme återigen pressar på hennes klitoris kommer hon, och sekunden senare ett par tunga stötar och hon fylls återigen av hans utlösning djupt i hennes stjärt.

Friherren går svettig till badet och tvättar av sig och Ragna ligger kvar en kort stund när hennes fingrar känner på det ömma stjärthålet, som droppar av hans safter.

Friherren tittar på henne och sträcker fram 10 riksdaler, och Ragna bugar ödmjukt.
Detta är början på en lång historia, och den gjorde mig väldigt upphetsad när jag läste den.
Hoppas ni känner det samma //Petra

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia