Bella, en smutsig liten slyna. 

Admin | Gruppsex | 15.07.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

del 1

Bella satt ensam vid datorskärmen och bläddrade på lite olika sidor och på något sätt klickade hon sig fram till en sida med sex annonser, hon hade ju varit kuklös rätt länge så hon bestämde sig för att skriva en annons, ”Man med stark dominans och hårda metoder” hon tyckte om att känna sig underlägsen och bli kallad fula saker. Bara inom loppet av 10 minuter hade hon fått tre svar och hon tog de första och skickade ett mail till mailadressen, ”du är min herre nu, skicka ett mail med var och när vi ska ses och vad jag ska ha på mig och annan övrig information.” Två dagar senare kom ett mail och de stod att hon skulle bli upphämtad med en taxi nästa kväll klockan 18.00 hon skulle ha på sig ett par små, svarta stringtrosor, en rejäl push-up bh (också svart), ett par nät strumpyxor, en tajt, kortkort, svart klänning utan axelband och med dragkedja, hon skulle ha ett par svarta skor med minst 11 cm. klack på, sminket och håret skulle se ut som att de tillhörde en hora. Hon skulle vara tvungen att lyssna på allt han sa och endast tala när han bad henne och om hon stretade emot skulle hon få straff, hon får endast kalla mannen för Master och om det hela skulle bli allt för obehagligt skulle hon bara säga blå, så slutade han. Bella tänkte ett tag och undrade vad hon hade gett sig in på, men nu var de för sent att backa ur och nästa kväll klockan 18.00 gick hon och satte sig i taxin som körde iväg och ungefär en halvtimma senare stannade den och en man kom fram till förarrutan, han betalade och drog ut Bella ur taxin.

Hon såg på honom och han såg riktigt läcker ut, Brunt vågigt hår, han var lång, kanske 1.90 och han var mycket muskulös, han hade stora händer och bruna ögon. Han höll hårt sunt hennes handled och drog med henne in i ett lägenhetshus, han drog upp henne 4 våningar och in i en av lägenheterna. Han släppte och sa åt henne att stänga dörren, han lät barsk och hård och hon blev våtare och våtare av situationen, han drog med henne in i vardagsrummet och satte henne i en vit soffa. Hon blev så kåt av att inte få göra något motstånd och mannen gick ut ur rummet en stund. ”Ta av klänningen slyna!” ropade han ifrån ett av de andra rummen och Bella lirkade av sig klänningen och satte sig igen. ”Slyna! Ta av dig nätstrumpbyxorna och bh:n också!” och Bella gjorde som han sa, men för att ta av strumpbyxorna var hon tvungen att ta av sig skorna, hon la allting på golvet brevid soffan och väntade på Master. När han kom tillbaka hade han inga kläder längre och en påse i ena handen. När han såg att hon hade tagit av sig skorna släppte han påsen och gav henne en ond blick ”sa jag åt dig att ta av dig skorna slyna…?” Bella tittade skamset ner i golvet ”Nej men…” ”inga men din lilla hora! Du lyssnade inte på mig, därför väntar ett straff.” Bella blev förskräckt men inte förvånad, detta hade hon väntat sig. Han gick bort till påsen och tog ut en buttplug, hon såg på den med stora ögon, ”Böj dig framåt slyna.” hon böjde sig och han stoppade in buttpluggen i mun

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nen på henne, ”gör den hal och smidig nu” hon sög och slickade som att det gällde livet och snart drog han ut den och tryckte långsamt, långsamt in den i hennes anal. Han gjorde det så långsamt han kunde och Bella stönade. När hela var så långt in den kunde vara tog han tag i hennes nacke och viskade i hennes öra, ”jag sa aldrig åt dig att du fick stöna, eller hur?” hon skakade på huvudet och han släppte taget och puttade ner henne i soffan igen.

Han fick fram ett hundkoppel ur påsen och spände det hårt runt hennes hals, han ryckte lite i det och Bella reste sig, när hon stod upp kunde han se hur hon hade lämnat en liten pöl av fittvätska efter sig i soffan och han tryckte ner henne på knä, ”Slicka upp allt din lilla hora.” Bella slickade upp sin egen fittsaft och när hon var klar drog han upp henne och gick före in i sovrummet. Hon följde lydigt efter och när dom var där inne tog han av henne kopplet och la henne på rygg i sängen.
Han knöt fast hennes ena handled i ena sängstolpen och likadant med den andra, samt fotlederna. Han drog sönder hennes lilla smala stringtrosa och slickade försiktigt lite på hennes klitta, men bara i någon sekund, när han såg att hon njöt slutade han genast. Hon blev lite besviken men det glömde hon snabbt bort när hon kände hur en handflata snabbt slog till henne på underlivet hon gnydde till och han log. Han tog upp sitt präktiga stånd framför ögonen på henne och hon undrade hur hon skulle få plats med den i sina tajta hål. Han tryckte den mot Bellas läppar men hon höll munnen stängd, han tryckte hårdare och hon tvingades öppna. Han munknullade henne hårt och fort och efter ett tag sprutade han över hela ansiktet på henne. Han lät all sperma vara kvar och han tittade på henne när hon låg och vred sig i sängen. Han satte sig i en fåtölj ungefär en meter ifrån sängen och började runka. ”Slyna…” Bella gnydde och stönade fram ett ja, ”Lyssna noga nu, du får inte komma. Du får inte heller låta. Du ska bara ligga där och titta på det här” han satte på en porrfilm och Bella ansträngde sig för att inte komma där hon låg, fastbunden och smutskastad.

Efter ca. 15 minuter av stönanden och vridningar för att inte komma gick han fram till Bella och band loss henne, han ställde henne på alla fyra och började långsamt smeka hennes fitta. Hon log o gnydde, skulle de äntligen hända? Skulle hon äntligen få en grov lem i sig? Det var ju åtminstone vad hon hoppades på, hon avbröts av sina tankar i att han körde upp sin kraftiga, grova påle till botten av hennes fitta i ett endaste juck. Han juckade fram och tillbaka hård och snabbt, varje gång bottnade han henne och hon kände sig fylld till halsen av honom. Hon kunde inte hålla sig uppe med armarna längre utan hennes huvud föll ner i sängen och det gjorde honom inget. Han sträckte sig efter påsen på golvet, med sin kuk fortfarande i henne och tog ut ett par hanklovar, en gag ball och en ganska stor dildo med vibrator. Han knäppte fast händerna i handklovarna bakom ryggen på henne och spände gag ba

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

llen runt hennes huvud, dildon fick hon uppstoppad i fittan. Hon låg där på alla fyra med en dildo i fittan, en buttplug i analen och en gagball i munnen, hon kände sig så full man kunde bli när hennes ögon blev förtäckta av en ögonbindel och hon hörde hur det kom in ännu två eller tre män i rummet, hon blev förvånad, detta hade hon verkligen inte räknat med men hon höll käften, fyra kukar är ju bättre än en. ”så detta är den lilla slynan?” ”ja, hon är uppstoppad till max och som ni ser är hon en riktig liten hora!” en av de nya männen gick fram till henne och smekte hennes huvud, hon var så nära att komma men det visste hon att hon inte fick. Han satte på vibratorn i dildon och hon kunde inte hålla inne det längre, hon vred och vände sig och stönade långsamt ut sin orgasm genom gagballen. Hon hörde hur männen som stod och diskuterade tystnade och Master utbrast ”Din jävla slyna! Jag sa ju åt dig att du inte fick komma eller hur?!” Bella nickade och master tog av henne gagballen ”minns du avd jag sa skulle hända…?” Bella nickade igen ”säg det hora!” ”jag… sk… skulle bli straffad.” Bella fällde ner huvudet. Hon hörde hur Master sa något om att flytta henne och två av de andra männen tog hårdhänt ut dildon och buttplugen, Bella stönade och någon låste upp handklovarna innan de lyfte upp henne ur sängen och tog av ögonbindeln. Hon kunde nu se att det var tre nakna män och Master. ”ner på knä slyna.” sa en av männen och de andra släppte henne på golvet, mannen gick fram till henne med sin enorma kuk och tryckte upp den i ansiktet på henne ”sug horjävel” Bella sög och sög, när hon sugit i vad som kändes en evighet blev hon uppburen igen och hon fick ett rep med en liten järnring i bundet runt handleden, lika så på den andra handleden och fotlederna. Hon förstod inte riktigt men sedan såg hon upp i taket och upptäckte två kedjor med spännen i som skule passa för att spänna fast hennes handleder i, och innan hon hunnit tänka klart satt hennes handleder fast i kedjorna. De spände fast hennes fötter i likadana kedjor på golvet och hon satt upphängd som ett kors mitt i rummet. Männen gick sakta runt henne och master gick ut och hämtade varsin piska till de alla fyra. Det första rappet kom från mannen hon sugit kuk på, rakt över brösten, andra från master och han smällde till mellan benen på henne. Hon kände sig så sjukt upphetsad och hon trodde att hon var nära ännu en orgasm, då kom de tredje slaget över röven och hon skrek till av smärta, männen skrattade och Bella grät, Master såg på hennes rakade lilla fitta och det droppade fittsaft ner på golvet. Han skrattade lågt och ställde sig med munnen nära hennes öra, du är en smutsig liten hora du Bella. Utan att hon ens han blinka tryckte han upp en onormalt, riktigt enorm, stor dildo i hennes våta hål och hon Skrek och stönade. Männen gick ut i köket och lät henne hänga, hon hörde hur de börjde brygga kaffe och hon grät.

Nästa del kommer inom kort, blir mer riktig kuk i henne då. :)
vad tycks?

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia