Backpackers i Costa Rica - Dag 3 

Admin | Gruppsex | 19.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Dag 3
(Det här är fortsättningen på Backpackers i Costa Rica - Dag 2. För att bättre kunna följa med i handlingen bör den delen läsas först).
 
Vaknade. Hade gissningsvis inte sovit mer än 30 min. Fortfarande ingen Amelia. Vad gör jag om hon inte dyker upp? Hur länge väntar jag innan jag försöker få tag i någon i hennes familj? Och hur ska jag få tag på dem? Tankarna snurrade. Kan inte sova. Kvart i sju hör jag en nyckel i dörren. Jag är då både förbannad över att hon inte hört av sig och gråtfärdig av oro. Kontrasten blir därför stor när hon slänger upp dörren med ett stort leende och är ivrig att berätta om nattens äventyr. Hon tittar helt oförstående på mig. ”Va, var du orolig?”
”Va fan tror du?! Nu vill jag sova”.
 
Dagen efter hade vi en båtresa till ön utanför inbokad så vi masade oss upp vid 9-tiden. Heldagsutflykt. Härligt planerat. Eller kanske snarare bra planerat men dålig preppning. Vi gick till en restaurang ett femtital meter bort, beställde färsk juice, färska frukter och pannkakor. Det är inte billigt men gör susen mot både baksmälla och sömnbrist. Redo för dagen! Bikini på, linne och kjol igen. Min egen kjol den här gången. Den enda som låg i handbagaget. Visserligen också rätt kort men för att vara min ganska färgglad. Svart halternecklinne till det. Flip-flopps. Solskydd, lite kontanter, två flaskor vatten och båtbiljetterna som vi köpte redan igår i väskan. Vi beger oss mot den lilla stranden för upphämtning av båten.
 
Första stoppet: snorkling mitt ute i havet, intill några klippor. Jag hade aldrig snorklat tidigare men Amelia hade övertalat mig om att det skulle vara värt pengarna. Och det var det verkligen! Helt underbart att ligga vid vattenytan och spana på alla fiskar i olika färger. Baksmällan var som bortblåst.
 
Väl framme på ön som ändå var målet med utflykten insåg vi snabbt att reklamen för resan inte varit överdriven. Lite ö, fylld av palmer och kritvita stränder. Vår båt och en till på plats. Totalt kanske 20 pers. Kokosnötter som flyter runt i vattnet. Vi solade och badade hela dagen, enbart med uppehåll för lunchen som grillades på stranden av en av männen som jobbade på båten. Nyfångad fisk och skaldjur. Skippade skaldjuren men resten var sjukt gott. Miljön kanske också gjorde sitt till. Amelia berättade om sin natt. Mer detaljer än jag behövde. Frågade vad jag hade gjort. Jag svarade undvikande. ”Träffade nån men det hände inget särskilt”.
”Ska ni ses igen ikväll?”
”Ingen aning” svarade jag sanningsenligt. Visste ju inget mer än vad han hette i förnamn. Hade ingen aning om han bodde där och brukade hänga i den baren, även om det nog var ett troligt scenario. Vi hade inte bytt nummer. Funderade helt plötsligt på hur gammal han kunde vara? Svårt att säga, men gissningsvis yngre än mina 28.
 
Väl tillbaka på vårt hostel somnade både Amelia och jag efter varsin snabb dusch. Inte konstigt egentligen, vi hade en hel del sömn att ta igen. När vi vaknade var det redan mörkt.
”Oj, vad är klockan?”
”20.12”

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

skrattade Amelia. Vi gjorde oss i ordning men gjorde oss ingen brådska. Drack upp de smirnof ice vi hade kvar i kylen. Två vardera. Jag duschade igen. Hade redan hunnit bli svettig. Den här gången satte jag upp håret. Skönare så i nattvärmen. Samma kjol som dagen innan. Hoppades den inte hade blivit märkt av gårdagen. Hade inte direkt något annat att välja på. Ett enkelt, tunt ljusgrått linne. Lite sportigare variant.
 
”Jag måste ta ut pengar”.
”Jag med”.
Vi hade kommit överens om att aldrig gå ut med kort utan enbart de kontanter som kunde tänkas behövas för en utekväll. Helst ha pengarna i bh:n. Även hotellnyckeln där. Kändes säkrast så. Nu lade vi båda korten och hotellnycklarna i en handväska i miniatyrformat som Amelia hade köpt i Sydamerika under en tidigare resa. När vi öppnade dörren märkte vi till vår förvåning att det regnade. Spelade egentligen ingen roll, det var lika varmt som tidigare. Vi sprang till den enda bankomaten som fanns och tog ut pengar. Det började åska och plötsligt öste regnet ner. Trots att vi bara behövde snedda över en gata för att komma till baren var vi rätt blöta när vi kom fram. Insåg att mitt diskreta ljusa linne inte längre var särskilt diskret när det blivit blött. Vi tryckte in oss under taket vid bardisken och beställde nåt att dricka. Efter en 10 minuter upphörde regnet, bord och stolar torkades snabbt av och allt var snabbt back to normal. Festen fortsatte. Till min förvåning höll sig Amelia vid bordet för det mesta och vi har riktigt kul. Antalet personer vi vårt bord ökade snabbt och vi var snart ett stort festgäng bestående av både turister och locals. Någon försökte flörta med mig men jag visade tydligt att jag var ointresserad. Det hade räckt med gårdagen för min del. Timmarna gick och det blev en del dricka. Så småningom försvann Amelia iväg med mannen från gårdagen som var bra på att dansa. Jag blev lite förvånad. Hon hade sagt att hon tyckte han var rätt ointressant. Istället hade hon hoppats på att killen från gårdagsnatten skulle dyka upp, vilket han inte gjorde. Nåja, jag hade ju kul utan henne. Bestämde mig för att inte bli orolig den här gången.
 
När jag vände mig om för att gå till baren fick jag syn på Alex. Han stod en bit bort, pratade med ett par killar, släppte mig inte med blicken. Han log mot mig. Följde efter mig mot baren. Ställde sig tätt bakom mig när jag beställde, väl medveten om att jag kunde känna att han var hård. Jag köpte en smirnof ice till mig och en öl till honom för några sedlar jag hade i bh:n. Räckte precis. Men jag hade ju mer i väskan. En hand runt min midja. Vart var väskan? Det var väl jag som hade den..? Insåg att jag inte är helt nykter. Jag hade väskan. Hade tagit lite pengar därifrån tidigare, men när då och vart var jag då? Vid bordet, eller vid baren kanske? Fan också. Han hjälpte mig att leta men naturligtvis hittade vi ingen väska. Om det hade hänt syrran hade jag inte varit förvånad, men mig? Vill ju tro att jag är rätt ordentlig. Både mitt och Amelias kort

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

låg i väskan, båda hotellnycklarna. Hon lär bli riktigt förbannad.
”Puedes prestarme tu teléfono?” (Får jag låna din telefon?) Måste spärra kortet i alla fall. Kan ju naturligtvis inte numret. Inser snabbt att jag inte kan typ något nummer. Man kan ju egentligen bara de nummer man använde innan det kom mobiler. Vårt gamla hemnummer. Pappas nuvarande hemnummer. Jag ringer. ”Hej det är jag. Kan du be mamma spärra mitt Handelsbankenkort?”
”Va? Har det hänt nåt? Hur är det?” Jag hör att han blir orolig.
”Ingen fara, bara spärra kortet. Jag ringer igen senare”.
Jag lade på. Jävligt smidigt. Utan pengar. Utan hotellnyckel. Och vad är klockan? Runt midnatt gissningsvis.
”No se preocupa” (var inte orolig).
Nej då. Jag var väl medveten om att det inte blir några problem att ha någonstans att sova. Eller spendera natten i alla fall. Men sen då? Får lösa det imorgon. Festen fortsatte. Tyckte fortfarande att det var märkligt att han niade mig. Det var ju så de pratade där, men ändå lite svårt att vänja sig vid det.
 
Nån timme senare gick vi mot samma hotell som kvällen innan. Han tog av mig trosorna redan i hissen på väg upp mot rummet. Han tittade menande på nödstopp-knappen. Jag skakade på huvudet. Gissningsvis en mycket dålig idé.
 
Hissen stannade till med ett ryck. Inte på grund av nödstopp utan för att vi var framme vid rätt våning. Han kysste mig och tryckte mig hårt mot utsidan av dörren till rummet. Blev orolig att han tänkte ta mig ute i korridoren. Kändes som att det var ditåt det lutade.
”Mejor entrar no?” (Bäst att gå in eller?) Han låste upp dörren. Ställde sig tätt bakom mig och drog av mig linnet och bh:n. Han tog av sig sina egna kläder och tryckte ner mig i sängen på alla fyra. Kjolen fick tydligen sitta kvar. Han vek undan den och smekte mig över rumpan. Stannade där. Jag kände hans tunga och fingrar. Förstod vad han ville. Hmm, kan ju inte påstå att jag inte gillar analsex. Tvärtom. Lät honom alltså hållas. Han slickade mig och masserade min öppning med sina fingrar. Lät ett finger glida in i mig. Sedan flera. Jag sa åt honom att vara lite mer försiktig. Han var ändå lite onödigt hårdhänt när han trängde in i mig. Försökte få honom att ta det lite lugnt. Gick sådär. Efter en stund vänjde jag mig vid han storlek och kände mig mer och mer upphetsad. Såg att han tittade på oss i spegeln på väggen till höger om sängen. Jag smekte mig själv. Lite för att retas. Mest för att jag ville komma. Jag brukar visserligen komma rätt enkelt ändå av analsex men kände inte för att vänta. Smekte mig själv mer intensivt och kände att jag var nära. Tittade på oss i spegeln. Orkade inte vänta på honom utan kom på egen hand. Starkt. Oklart om han hade varit nära redan innan eller om han påverkades av min orgasm, han kom några sekunder senare. Väldigt starkt av spegelbilden att döma. Jag log mot honom. Smet in under det ena lakanet. Kände mig lite öm. Men tillfredsställd. Han smekte mig över kinden. ”Buenas noches” (god natt).

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia