Påsatt på tåget till Leksand 

Admin | Gothic | 26.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag kunde inte förstå varför de hade förlagt konferensen till Leksand . Visst var det pittoreska anläggningar i Tällberg men varför sitta och skumpa på tåget ett par timmar i onödan när det fanns så många bra alternativ i Stockholmstrakten? Humöret blev inte bättre när jag konstaterade att det var en gammal häck till tåg som de hade satt in på sträckan idag. Jävla SJ. Eller ja, det visste man ju förstås inte om det var. Men ändå.

Det var inte särskilt mycket folk på tåget och jag letade mig fram till min plats, en kupé av den gamla sorten, med skjutdörrar och två säten mittemot varandra. Jag var ensam i kupén och hoppades att jag så skulle förbli Jag plockade fram materialet till konferensen och började läsa igenom det utan större entusiasm. Skjutdörren öppnades och en ung tjej klev in i kupén. Hon var kanske drygt 20 år, högst 25 i alla fall. Hon hade mörkt halvlångt hår och ganska stora bröst som hon framhävde i en tajt, kort klänning. Det var inget snack om att den här tjejen visste om att hon såg bra ut och gjorde intryck där hon visade sig. Men det låg absolut inget utstuderat över henne och jag skulle hellre kalla henne bara…söt.

Vi nickade åt varandra och jag frågade artigt om jag skulle hjälpa henne upp med bagaget på hyllan, men nej tack hon klarade sig bra själv. Jag försjönk i mina papper igen men hade svårt att koncentrera mig. Det var slutet av maj men nån värmebölja hade pressat upp temperaturen ute till runt 25-strecket. Och drygt det i kupén som förstås saknade air condition. Jävla S..ja, eller vilka det nu var.

Tjejen mittemot mig hade installerat sig nu och plockat fram en bok som hon satt försjunken i. Jag sneglade mot omslaget och dolde ett leende när jag såg att det var Auels ”Hästarnas dal”, en klassiker bland mjukporrböckerna för tonårstjejer. Hade hon inte växt ur den genren än? Tydligen inte. Jag reste mig och försökte dra ner fönstret för att få in lite syre men det satt fast. I samma ögonblick dök konduktören upp och skulle klippa biljetterna. Jag levererade nån syrlig kommentar om att utvecklingen tydligen inte gick framåt när det gällde tågen på sträckan Stockholm-Leksand. Jag fick ett muttrande till svar.

Efter nån halvtimme hade jag totalt tappat intresset för mitt konferensmaterial och svetten rann ner innanför skjortan. Jag kollade in tjejen mittemot igen. Hon hade dragit upp benen under sig och var helt inne i boken. Hennes kinder var blossande röda och jag misstänkte att det

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kanske inte bara berodde på värmen i kupén. Hon måste ha känt på sig att jag kollade in henne för plötsligt tittade hon upp och såg rakt på mig. Jag kände mig ertappad och började nervöst bläddra bland mina papper igen. Men hon sa inget utan fortsatte att läsa och satte sig upp på hela sätet, med ryggen mot kupédörren, och ena benet lite uppdraget. Eftersom jag satt på samma sätt på andra sätet, med ryggen mot fönstret, så kunde jag nu inte undvika att se rakt på henne så snart jag tittade upp.

När jag gör det så dras mina ögon som magneter till hennes ben, eftersom klänningen åkt upp när hon drog upp benet. Och då upptäcker jag att hon inte har några trosor! Det här är bara inte sant! Mitt hjärta börjar bulta i nån konstig takt som jag inte känner igen och jag tittar ner i mina papper igen. Det är som hämtat ur en sämre porrnovell. Man sitter inte på tåget till Leksand och får uppleva detta tänkte jag. När jag tittar upp nästa gång så har klänningen åkt upp lite till och den här gången är det inget snack om saken. Den här tjejen var medveten om varje millimeters rörelse som hon gjorde och när hon plötsligt tittade mig rakt i ögonen igen så var det bara en bekräftelse på min upptäckt: ”visst är det väldigt varmt härinne” sa hon och log mot mig. Jag svalde några gånger. ”ja, jo, det är faktiskt jättevarmt, det tycker jag också” sa jag fånigt men kunde inte slita blicken från hennes fitta som glänste mellan hennes ben, våt och rakad. Det kunde jag se tydligt.
Hon sänkte också sin blick till midjehöjd och jag förstod att min kompis där nere i byxorna tyckte att det började bli långtråkigt. Ståndet jag hade hotade att spränga byxorna och tjejen log ännu bredare när hon såg min reaktion. ”så vad tycker du att vi ska göra åt det” sa hon och lät ett par fingrar glida uppför ena benet in till sin fitta och lät dem lättjefullt stanna där ett tag. ”jag vet inte riktigt”, sa jag med hes röst, ”har du några förslag?”

”Kom”, sa hon och reste sig upp. Jag var alldeles torr i munnen och mitt hjärtat bankade fortfarande oroväckande. Men jag sa inget utan gjorde bara som hon bett mig om. Hon öppnade kupédörren och gick före mig mot toaletten som dessbättre visade grönt. Utan att se sig om gled hon in på toan och jag följde efter som en mekanisk docka, fortfarande torr i munnen och med ett stånd i byxorna som hotade spränga sönder dem. Bisarr tanke: skulle man kunna reklamera brallorna om de gick sönd

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

er? Inne på toan låste tjejen snabbt efter mig och väluppfostrad som jag är kom jag på att jag inte visste vad hon hette. ”Ursäkta, vad heter du” fick jag fram. ”Maria”, sa hon, drog ner mina byxor och tryckte ner mig på toastolen. ”Hej, jag heter Stefan”, sa jag och tittade ner på min kuk som hade fått imponerande storlek. Det tyckte tydligen Maria också för hon gav till ett litet förtjust rop.”Oh, precis vad jag hade hoppats på. Till och med lite bättre”, sa Maria och drog sin lilla klänning över huvudet. Hon lossade BH-banden och släppte lös ett par tunga bröst i full frihet.

Jag stirrade först på Marias bröst och sen på hennes fitta som befann sig strax framför mina ögon. Jag kunde se att hon var så våt så att det rann från den. Hon tog tag om min nacke och sänkte sig ned över min grova lem ända ned till roten i en enda rörelse. Jag hörde bara ett slurpande ljud och sen Maria som skrek rakt ut! Shit! Hade det hörts ut? Svaret kom genast. En knackning på dörren. ”Hallå, hur står det till därinne?” Det var konduktören! Maria fann sig snabbt: ”Tack bra, jag bara brände mig på det varma vattnet!” ”Vilken närvaro” hann jag tänka, där jag satt på toastolen med Maria över mig, omkring mig och i mig kändes det som. Hon styrde den här tillställningen fullständigt och jag bara hängde med. Hon red mig snabbare och snabbare och kramade min grova kuk med sin underbara fitta som var så våt att jag knappt kände den. Hon utnyttjade min kuks längd maximalt utan att halka av den och stönade av vällust för varje gång som den stötte in i hennes fitta. Jag trodde fortfarande att jag drömde där jag satt på toastolen på ett tåg på väg till Leksand och knullade denna fantastiska tjej vars stora fasta bröst taktfast gungade framför mina ögon.

Jag kände att min grova kuk växte sig ännu större och visste att utlösningen var nära. ”Jag kommer snart”, väste jag fram. ”Jag vet”, viskade Maria, ”och jag vill att du kommer i mig. Jag vill känna din spermastråle ända uppe i min mage. Kom!”

Jag behövde ingen uppmaning. Jag kände en sammandragning nånstans djupt nere i min kukrot som drog ihop sig och pressade upp en gigantisk spermasats genom min kuk och upp i Marias blöta, varma fitta. Hon slöt ögonen och koncentrerade sig och kom i en orgasm nästan samtidigt som jag. Svetten rann nerför våra kroppar och ansikten. Vi var helt uttömda. Och tillfredsställda. Fan vad jag gillar SJ. Eller ja, vilka det nu är.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia