Stockholm Syndrome 

Admin | Fetish | 12.07.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Stockholm Syndrome

Jag är 24 år gammal, straight och alltid kåt. Mitt namn är Mia. Jag arbetar och bor i Karlstad, ett vardagligt och tråkigt säljjobb. Förra helgen skulle jag på tjänsteresa upp till Stockholm. Mötet varade i några dagar vilket innebar att jag skulle behöva sova över i huvudstaden två nätter. På tåget på vägen upp hade jag läst i det senaste numret av Kupé att det fanns ett nytt raggningssätt i Stockholm: Placerade man tre sockerbitar på varandra betydde det att man var sugen. Kanske, om jag skulle få mod till, skulle jag våga testa, om kåtheten blev för mycket. Jag hade glömt min dildo hemma, som annars skulle ha använts flitigt på hotellrummet, rum nummer 333.

Andra dagen efter lunch satt jag på det stora kafét i NK och drack kaffe. Jag satt och blev kåt och tänkte på att det var längesedan jag fått ligga. Senast var ju tre veckor sedan då jag och tjejerna varit ute på Harrys och festat, och jag följde med den sliskige mannen vid namn Niklas hem. In och ut, sprut. Inte särskilt roligt, men behövligt att få lite uppmärksamhet just då. Ska jag våga testa sockertricket, tänkte jag för mig själv..

Jag pillade på en sockerbit med ena handen och höll den andra kramad runt kaffekoppen. Jag är ju själv i Stockholm, vad fan har jag att förlora?
Runt omkring mig satt det säkert 40 personer, de flesta dock tillsammans med några andra. Nära pelaren i mitten satt där dock en söt, lång och ståtlig typ, klädd i kostym, han vore något att bita i.

Jag placerade sockerbit nummer två ovanpå den andra och tittade mig omkring. Gud vad pinsamt om folk förstår....
Äh, jag kör och låtsas vara en dum turist ifall fel person kommer fram, tänkte jag och placerade ytterligare en sockerbit på de andra. Tre sockerbitar placerade på varandra: Stockholm Syndrome.

Jag satt och väntade och låtsades läsa menyn i flera minuter, ingenting hände. Mannen i kostym reste sig plötsligt och började gå emot mig, jag blev alldeles varm och upphetsad av tanken att han kanske var på väg på mig.

- Hej du, inte för att vara sådan, men du har menyn upp och ner.
Jag vände mig om, såg att mannen i kostym bytt håll och lämnade kaféet och tittade istället upp på en tjej med brunt hår, en vit t-shirt och ett par svarta leggings.
- Hehe, oj, jag drömde mig visst bort, sa jag och märkte hur jag blev röd i ansiktet.
- Jag heter Amanda, får jag s

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

lå mig ner?
- Eh, nej, alltså, jag väntar på en kompis sa jag torftigt.
- Jag vet nog vad tre sockerbitar betyder, sa hon, log, och tog ut stolen och satte sig ner. Du är inte från stan va?
- Nej, jag är från Karlstad.
- Ah, så du är här för lite äventyr? Sa hon och blinkade med ena ögat.
- Jag vill inte vara otrevlig, men jag gillar inte tjejer.
- Jaså? Hur vet du det? Har du testat? sa tjejen, samtidigt som hon med sitt ben smekte mitt.
- Nej, sa jag snabbt.
- Okej, svarade hon. Är det inget du vill testa? Nu har du chansen.

Jag hann snabbt tänka igenom hennes erbjudande. Självklart har jag funderat på det, men aldrig ens vågat tänka på att det skulle bli verklighet. I min familj är sådant tabu, och jag skulle inte ens veta hur man skulle göra. Men samtidigt skulle jag knappast få en bättre chans, vem i Karlstad skulle få reda på detta?

- Nej, jag är inte sådan, svarade jag osäkert och reste mig för att gå.
- Okej, jag pressar dig inte, men du går miste om något, kvinnor vet vad kvinnor vill ha.

Hon sa detta högt, så att personerna bredvid måste ha hört. Jag började gå emot utgången. Min hjärna arbetade i tusen. Jag kände mig kåt, och jag visste inte om det var tanken på att ha lesbisk sex eller om kostymkillen fortfarande fanns kvar i kroppen.
Jag vände mig snabbt om, gick tillbaka till brunetten, som satt och stirrade på min kropp, tog hennes hand och sa:
- Gör mig inte besviken.

Vi nästan småsprang ut ifrån NK, upp emot Sergels torg och påväg mot mitt hotell. När vi kom fram till Åhléns drog hon plötsligt upp mig mot en vägg och kysste mig, mitt framför alla människor!
Jag kysstes tillbaka, men ångrade mig snabbt och sa:
- Inte här, för fan.
Jag var riktigt kåt nu, och kände direkt att jag gjort rätt beslut. Låt oss göra detta.

När vi kom in på hotellet och hissdörrarna stängdes dröjde det inte många sekunder förens hon tryckte mig på väggen igen och kysste mig. Jag kysste tillbaka, denna gång inte lika aggressivt utan mjukt och passionerat. Hon började ta på min rumpa. Jag var klädd i en svart läderkjol, turkosa stringtrosor och en vit skjorta.
-Jag gillar business kvinnor som dig, sa hon plötsligt och dörrarna öppnades till tredje våningen.


Dörren till rum nummer 333 öppnades och vi gick in. Jag började gå framåt och förväntade mig att hon skulle följa efter, men jag kände att hon stod kvar,

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

så jag stannade. Vad fan händer? tänkte jag.
Efter några sekunder kände jag hur hon närmade sig och två händer tog på mig bakifrån. Först på midjan, därefter runt på magen och sakta upp mot brösten. Samtidigt började hon slicka mig i nacken. Jag kände mig stum och visste inte vad jag skulle göra. Jag tog mina händer bakåt och tog på hennes lår. Hon var smal och hennes leggings var mjuka och härliga.
Hon knäppte upp min skjortas knappar och tog mig på brösten.

Jag kände hur jag blev våtare och våtare. Mitt i allt tryckte hon mig plötsligt framåt i ryggen så att jag stod med min rumpa i vädret framför henne. Hon fortsatte att ta på mig med en hand samtidigt som hon med den andra sakta började dra ner blixlåset på min kjol.
Hon drog av mig kjolen, satte sig på knä och började nafsa mig i baken. Jag kände mig kall och naken, samtidigt som jag var kåtare än någonsin. Med en hand tog hon mig nu på fittan bakifrån. Jag började stöna och Amanda började småskratta.
- Nu får det vara slutlekt, lägg dig på sängen sa hon. Jag satte mig ner på kaveln och väntade, endast ikläd mina stringtrosor och min öppnade vita skjorta
- Du är sexig så, sa hon samtidigt som hon började klä av sig själv.
Hon hade en fantastisk kropp. På stan hade jag garanterat blivit avundsjuk. Nu blev jag mest kåt. Amanda, jösses.
- Sära på benen, sa hon plötsligt.

Jag gjorde som hon sa, när hon naken på knä började krypa emot mig.
Hon pussade mina fötter, slickade mina vader och bet mig lättsamt på innerlåret, innan hon med sin mun blåste hennes kroppsvärme på min fitta. Jag var så kåt nu att mina turkosa trosor måste ha bytat färg. Med två fingrar drog hon bort min trosa och slickade mig mellan benen. Åh, vad skönt. Först lättsamt runt blygläpparna för att sedan centrera sin slickning på klitoris. Jag drog mina händer i täcket för att hålla mig i styr. Jag började stöna vilt och det dröjde inte länge förens jag kom.

När mina skakningar minskat kom Amanda upp till mig och kysste mig på munnen.
- Det var väl inte illa, sa Amanda, samtidigt som hon smekte mina bröst.
- Hm, nej, inte alls. En kvinna vet vad en kvinna vill ha, svarade jag.
- Vågar du testa på mig nu eller har du fegat ut?

Vad tror ni hände sedan? Ska jag fortsätta historien eller vill ni avgöra slutet?

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia