Irma visar upp sig på badhuset 

Admin | Fetish | 09.08.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag satt i min bil och väntade på Irma. Vi hade haft föreläsning på förmiddagen och var lediga på eftermiddagen. Jag hade funderat mycket på vad jag skulle göra med Irma nu när det återigen var min tur att bestämma, hela situationen i biblioteket med känslan av att någon kunde se oss hade börjat skapa tankar i huvudet på mig, samtidigt så hade jag även velat prova att verkligen dominera och ge Irma smisk. Varken jag eller hon hade gjort det särskilt mycket så jag visste inte hur hon skulle reagera på det. Mina tankar avbröts av att Irma kom och hoppade in i bilen, hon hade en väska med sig.

-Har du med dig allt.

-Om bikini och en handduk var allt så har jag med mig det, men du tycker inte det är lite kallt för att bada?

-Du ska nog bli varm ska du se, och sedan vill jag inte att du ifrågasätter mig något mer idag, då kommer du att få bestraffning på ett sätt du inte tidigare fått.

-Ok, men jag är inte så säker på att jag inte vill bli bestraffad, sa Irma och log ett finurligt leende.

Jag startade bilen och åkte iväg, men inte mot någon strand som Irma verkat trott utan till badhuset. Det var ett rätt stort badhus med äventyrsdel och spaavdelning med en massa bastu och bubbelpooler. När vi kom dit så körde jag mot en del av parkeringen som jag brukade stå på, jag simmade nämligen rätt mycket för några år sedan men nu var det ett tag sedan sist.

-Är det inte bättre att du ställer dig närmare så slipper vi gå, det är ju typ inga bilar här.

-Vem är det som bestämmer här egentligen?

-Oj, förlåt.

-Säg inte förlåt nu, det får du göra senare efter din bestraffning. Irma såg på mig först förvånad men sedan såg jag ett litet leende formas av hennes läppar.

Vi gick in och jag bytte om, det var inte alls mycket folk så här tidigt en vardag men så kom ett helt gäng med killar in vilket jag antar var en skolklass på resa. De såg ut att vara i högstadieåldern. Jag gick mot den gemensamma bastun och väntade på Irma. Det tog inte lång tid innan hon dök upp. Hon hade på sig sin vita bikini som jag hade sett henne i tidigare under sommaren när vi var och badade med ett gäng från klassen och som jag hade sagt till henne att ta på sig. Jag drog henne till mig så ingen skulle höra vad jag sa även fast det inte var någon i närheten.

-Nu vill jag att du går in och sätter dig i bastun, du ska ligga mot väggen med benen uppe på bänken så alla som går in ser dig. Sedan ska du dra dina trosor åt sidan så här så alla som kommer in i bastun kan se din fitta.

Jag tog tag i hennes bikini och la ena kanten mellan blygdläpparna så ena sidan av fittan syntes.

-Men hallå, sa Irma nervöst. De kommer ju att se allt.

-Vad tror du är meningen. Vad visade inte jag i biblioteket.

-Men då kom ju ingen.

-Nej men det kunde kommit eller hur.

-Ok. Irma kollade sig omkring och gick sedan intog bastun. Jag väntade lite och såg två äldre gubbar komma mot bastun. Jag öppnade dörren och såg Irma halvligga på bänken med fittan synligt men hon hade benen för tätt ihop tyckte jag. Det var ingen annan inne i bastun just då så jag tänkte ge lite mer befallningar innan männen förhoppningsvis kom in.

-Sära mer på benen, du får snart publik. Irma särade lite till och jag han precis sätta mig när de två männen kom in. Jag såg den ena sätta sig utan att han verkar ha märkt något men den andra mannen såg och kunde inte hålla blicken borta. Irma höll bort blicken vilket mannen märkte och kunde stirra ännu mer. Han puttade på den andre mannen och visade vad Irma visade. De satt båda två och kollade på Irmas fitta. Efter ett tag kom två yngre tjejer in och satte sig. De två männen kunde inte kolla lika mycket när tjejerna var där inne, mig verkade de inte bry sig om. Irma kollade diskret på mig lite då och då och efter ett tag så visade jag att vi skulle gå. Jag gick ut först och sedan Irma.

-Nå gillade du när de kollade in dig?

Irma slog armarna om mig och väste i örat på mig.

-Jag är helt jävla plaskblöt i fittan. Jag kände mig som värsta slynan där inne.

-Kanske för att du är en slyna. Jag kollade mig omkring och ingen såg oss, diskret tog jag ett finger och smekte in innanför Irmas trosor. Hon överdrev inte hon var plaskvåt.

Vi vadade ut i vattnet, jag hade mest varit i delen för motionssim men kände ändå hyfsat till äventyrsdelen. Jag gick mot en bubbelpool som var som en grotta med ett vattenfall som ibland slogs på framför ingången. När vi kom in i grottan kunde jag inte hålla mig borta från Irma längre, jag drog henne till mig och började kyssa henne. Vattenfallet var inte igång så folk utifrån kunde se vad vi gjorde om de kikade in.

-Vilken trevlig plats du valt.

-Visst är det, synd bara att folk kan se oss.

-Mmm, det gillar jag inte alls. Irma log återigen samma finurliga leende och smekte min kuk utanpå badbyxorna och jag fattade att hon verkligen gillade det. Jag började smeka henne över fittan och förde in ett finger i henne. Jag kände hur våt hon var, men jag väntade på något annat och Irma hade själv gett mig en perfekt anledning.

-Först måste jag ge dig din bestraffning för att du sa emot mig när vi skulle parkera, sedan kommer du att få göra som jag säger. Hoppas du inte är för blyg för du kommer att få visa mer än de flesta.

-Det känns om att jag redan gjort det men jag ska göra mitt bästa. Men det är på ditt ansvar om jag blir tagen av badvakten. Så vad är bestraffningen om jag inte gör som du säger?

-Det märker du när vattenfallet här börjar, men först vill jag se din fitta. Sätt dig på ka

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nten där mitt emot och dra din bikini åt sidan, sedan vill jag att du smeker fittan tills det att jag säger till.

Irma såg ut genom öppningen som jag satt mitt emot och Irma satt just vid sidan om öppningen så folket utanför kunde se hennes sida men inte vad jag såg. Jag såg hur hon oroligt tittade ut genom öppningen och drog sedan sina bikinitrosor åt sidan men till skillnad från bastun så visade hon nu allt så jag kunde se hennes fitta med den lilla tofsen över venusberget och i övrigt helt rakad. Hon började smeka sin fitta och förde in sina fingrar. Irma satt på kanten för ryggstödet så vattnet nådde precis hennes öppning. Hon fortsatte och smeka sig och kollade då och då oroligt mot öppningen. Plötsligt hördes någon utanför och Irma drog för sin bikinitrosor. Men det kom ingen in.

-Sa jag åt dig att sluta?

-Nej förlåt men jag trodde någon skulle komma in.

-Sa jag att du skulle sluta om någon kom in?

-Nej. Irma såg ut som att hon tvekade på vad hon skulle göra. Då började det rinna vatten och jag fattade att fallet snart skulle starta.

-Kom hit, sa jag med bestämd röst. Jag hoppades att ingen skulle komma och störa nu. Min kuk hade hårdnat när jag drog Irma till mig tog tag i hennes höfter och styrde henne så hon stod på knä över mig med brösten tryckta mot mig. Jag såg rätt ut genom ingången och ingen såg oss. Jag hade perfekt åtkomst och bubblande gjorde att inget hördes. Så smiskade jag till med handflatan mot ena skinkan. Irma ryckte till, hon hade nog inte väntat sig detta. Jag smällde till igen, och igen. Då började vattenfallet för fullt och vi hade i princip ingen insyn, men jag kunde heller inte se om någon kom in.

-Vad säger man när man varit olydig.

-Förlåt, jag lovar att lyda dig nu.

-Bäst för dig det, men jag tror att en slyna som du behöver straffas mer. Jag drog ner hennes trosor över skinkorna så hon stod med naken rumpa mot vattenfallet och smiskade till igen, så förde jag in två fingrar i fittan och fortsatte smiska rumpan. Irma tryckte sig mot mig och för varje gång jag smiskade till så kom det ett stön. Jag hade brösten upptryckta mot mig så jag drog bort bikinin över det ena och tog det i munnen, fortsatte mina smisk och bet lite lätt i bröstvårtan. Jag vet inte hur röd Irmas rumpa blivit om inte vattenfallet stannat av.

-Nu är det dags för rutschkanan, Irma såg kåtdimmigt på mig.

-Hade du smiskat mig några gånger till så hade det gått för mig, väste hon i örat på mig.

-Gillar du att få smisk?

-Ja, och att få fittan pullad, och att någon kan se oss.

Vi gick mot vattenrutschkanorna, det fanns en vanlig och en som man åkte med ringar i. Jag hade tagit med en dubbelring upp för trappan, det var inte mycket folk i kö men några var det. Det blev vår tur och vi åkte iväg efter första svängen så slet jag fram Irmas bröst och började smeka dem och sedan drog jag trosorna åt sidan och började pulla fittan hårt på henne.

-Vilken slyna du är, väste jag i örat på henne.

-Ja, din slyna. Irma stönade och vi närmade oss slutet. Det kom snabbare än jag tänkt men jag han att täcka brösten. Trosorna satt snett och man kunde återigen se Irmas ena blygdläpp vid sidan av trosorna. Det var inte mycket folk där och Irma rättade snabbt till trosorna, men jag såg på Irma att hon inte hade koll på om någon sett eller inte.

Vi gick upp för trappan till kanan igen, mitt i trappan drog jag Irma till mig och viskade i hennes öra att nästa åk skulle hon suga kuk. Irma sa ok och såg riktigt kåt ut. Irma satte sig fram och jag bak men innan vi passerat första kurvan så vände sig Irma om och jag drog isär kardborren i gylfen och tog fram min kuk. Irma var där direkt och började suga. Hon fortsatte suga. Hon stod i princip på alla fyra i ringen och sög. Jag tog tag i Irmas nacke och tryckte henne ner mot kuken. Jag kände ollonet tryckas ner mot halsen och lyckades smiska till henne på skinkan. Vi närmade oss slutet och jag släppte Irma och drog upp mina byxor. Irma kippade efter luft och jag Försökte dölja mitt stånd med badringen. Men som tur var så var ingen där när vi kom ner.

Återigen gick vi upp för trappan, direkt efter oss kom ett gäng av killarna jag sett i omklädningsrummet. Vi var lite före och jag viskade i Irmas öra vad hon skulle göra när vi kom upp. Det var kö till den vanliga kanan utan ring och Irma ställde sig i den och som jag trott då de inte hade någon ring med sig i trappan så ställde sig killarna bakom henne, själv ställde jag mig vid sidan. När Irma ställde sig i kanans start så såg jag hur hon drog ihop sina trosor i bak så hon hade dem som ett par string. Jag såg killarna kolla på henne, en stötte armbågen i en annan och pekade. Det var bara vi och killarna där. Irma åkte ner och jag hörde killarna kommentera Irmas agerande som uppskattades.

Efter att alla killarna åkt ner så åkte jag också ner och vi gick tillbaka mot bubbelpoolen med vattenfallet igen. När vi kom in i grottan så satte jag mig och drog ner Irma i mitt knä. Jag förde in mina fingrar i hennes trosor och pillade hennes fitta. Med min andra hand knöt jag upp mina byxor och drog isär gylfen igen.

-Ta fram min kuk och sug den nu min lilla slyna.

-Här, det kommer att komma någon. Svarade Irma och såg lite orolig ut.

-Det bryr jag mig inte om, sug nu och visa vilken slyna du är. Irma tog fram kuken och dök ner under vattnet för att suga den. Jag märkte att hon kämpade med att nå ner, bubblorna tryckte henne uppåt. Jag hjälpte till genom att trycka ner hennes huvud mot kuken. Jag märkte att Irma ville upp

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

och hon tog ny luft sedan dök hon ner igen. Det fungerade inte så bra som jag hoppats och bestämde att knulla henne istället.

-Kom och sätt dig här nu så jag kan köra in kuken i dig. Irma satte sig i mitt knä och drog trosorna åt sidan så körde hon in kuken. Det skvätte vatten om oss när Irma började knulla mig men det märktes inte i allt bubblande.

-Fortsätt din lilla slyna. Jag tog tag om Irmas bröst utanpå bh-n och drog i vårtan sedan daskade jag till bröstet. Irma såg med kåta ögon ut mot badlandskapet och fortsatte knulla. Jag daskade till bröstet igen och drog hårt i vårtan. Plötsligt så märkte vi att det kom folk mot oss.

-Sitt kvar väste jag i Irmas öra. Irma satt på sne i mitt knä så för de som kom in såg det ut som att hon bara satt i mitt knä. Ingen kunde se att min kuk var i Irmas fitta. Hon satt kvar och jag bestämde mig för att jävlas lite med henne, jag förde in min hand mot hennes anal och förde långsamt in ett finger i hennes anal. Irma kände vad jag gjorde men hon gjorde inte något för att stoppa mig. Jag såg hur hon kämpade med att se så normal och avslappnad ut som möjligt. Jag höll kvar mitt finger i hennes anal och rörde det så mycket jag kunde fram och tillbaka. Sedan förde jag min andra hand till hennes klitta och började smeka den. Att jag satt med båda händerna under ytan verkade inte som att någon av de andra brydde sig om oss och bubblorna dolde vad vi höll på med. Jag såg hur Irma kämpade för att inte visa något. Jag fortsatte och kände hur hon rörde sig rytmiskt i små små rörelser som kändes nästan kittlades i kuken, jag hade mer än gärna velat knulla henne rejält hårt. Plötsligt tog Irma tag om min arm som jag smekte klittan med och jag kände att fittan pulserade. Jag förstod att jag var tvungen att sluta smeka klittan annars hade Irmas orgasm gjort att hon stönat rakt ut, hon hade tillräckligt svårt att hålla masken ändå.

Orgasmen ebbade ut och jag drog Irma till sidan av mig och knäppte så gott det gick med att få ihop mina shorts. Men jag var inte färdig med Irma ännu. Jag drog med mig Irma mot simbassängerna, i en av bassängerna var det vattengympa så det var musik på vilket passade mig perfekt. Vi gick förbi poolen och kom fram till toaletten som turligt nog var ledig, jag insåg själv att min kåthet hade påverkan på mitt omdöme. Jag drog med mig Irma in och tryckte upp henne mot handfatet med rumpan bak mot mig, drog ner hennes trosor till låren och smiskade med handflatan på båda skinkorna.

-Det där gillade du allt din lilla slyna.

-Ja, fan va kåt jag var. Såg du tjejen som fattade vad vi gjorde. Tydligen hade någon märkt vad som pågick i bubbelpoolen, det hade jag inte uppfattat.

-Tyckte du om det, att en tjej kollade på när du betedde dig som en slyna?

-Ja, jag blev kåt av det.

-Då får vi se hur du gillar detta. Jag spottade i min hand och kletade ut det över Irmas anal, sedan en gång till och förde hårt in två fingrar i analen. Irma ryckte till och jag kunde se i spegeln hur hon såg ut att både njuta och känna smärta från min behandling. Jag var alldeles sprängkåt och brydde mig inte om någon stod utanför och hörde vad vi gjorde. Allt jag kunde tänka på var att köra in kuken i Irmas anal. Jag drog ur fingrarna och tryckte dem mot Irmas mun, hon öppnade villigt och började slicka på dem så gott hon kunde när jag körde in dem i munnen på henne. Samtidigt spottade jag i min andra hand, klenade in ollonet och tryckte det sedan mot analen. Ollonet gled in lite men jag var tvungen att trycka på mer och hårdare. Jag tryckte på mer och jag såg hur Irma grimaserade.

-Så ja, ta min kuk i röven slyna. Jag bryr mig inte om det gör ont, jag vill knulla dig nu, väste jag i örat på Irma men tillräckligt högt för att det skulle ha hörts ut.

Kuken var inne några centimeter och jag började knulla Irmas tighta anal samtidigt som jag ryckte loss hennes topp och tryckte hennes huvud bakåt med handen som fortfarande hade mina kladdiga fingrar i hennes mun. Så smiskade jag till på brösten. De gungade till för varje gång och Irma spände hela kroppen och stönade med mina fingrar i munnen. Varje gång Irma ryckte till spände hon ringmuskeln kring min kuk och kramade den jättehårt. Jag fortsatte och smiskade även till på skinkorna. Jag tappade kontrollen både på hur hårt jag slog och tanken på vem som kunde höra, allt jag var fokuserad på var känslan av min kuk i Irmas anal och makten över hennes kropp.

Jag kände att det skulle gå för mig så jag drog ner Irma på knä och tog tag om hennes nacke, kollade ner på min kletiga kuk och körde in den i Irmas mun. Hon tog villigt emot den och började suga.

-Så ja sug i dig smaken av din röv nu, det kommer snart en annan smak.

Irma var helt fokuserat på att suga kuken och jag kände orgasmen komma och hur jag sprutade flera strålar i Irmas mun. Hon måste ha svalt mycket men lite rann ner för hennes haka. När jag sprutat klart drog jag mig ur och Irma fångade upp sperman från hakan och sög i sig den. Jag såg ner på Irmas bröst, dem var alldeles röda efter min behandling. Synen av henne sittandes på toalettgolvet med bikinin halvt avklädd, brösten alldeles röda av min behandling och kletig sperma på hakan var bland det sexigaste jag sett. Jag såg hur hon smekte sina ömmande bröst.

-Hur känns det?

-Som att jag visat upp mig och blivit knullad hårt som en liten slyna. Sa Irma och hennes ansikte sken som en sol.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia