Första gången med en dominerande man 

Admin | Fetish | 04.11.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

insidan av mitt lår. När han kommer till musen så stoppar han in några fingrar och jag stönar till men munkaveln dämpar det mesta av ljudet. Han börjar föra fingrarna sakta in och ut ur min våta mus. Som för att retas så gör han det ännu saktare nu. Vilket för mig galen. Är så kåt nu att jag börjar jucka mot hans fingrar för att jag vill att han ska öka takten. Men han drar ur fingrarna och trycker in något i musen. Känner hans huvud nära nu när jag känner hans heta andedräkt mot min mus. I samma sekund som han börjar suga och slicka så börjar det att vibrera. Blir som en explosion i kroppen när orgasmen kommer och hela min kropp börjar att rycka. Mitt i orgasmen så slutar det att vibrera och han plockar ut det lilla ägget. Han lägger sig på mig och trycker in sin stake med hela längden i ett enda svep och börjar knulla mig med långa och hårda drag. Successivt ökar han takten och snart så pumpar han på med allt han har. Jag känner mig som om jag var i himlen. Den starka orgasmen börjar klinga av så kinner redan nästa. Tror att jag kommer i alla fall 3 gånger efter varandra innan han slutligen kommer med ett vrål. Är helt slut när han drar sig ur att jag somnar nästan omgående.

Någon timme senare

När jag vaknar så ligger jag på hans hårda men varna bröst. Först tittar jag mig omkring förvirrat men kommer sen ihåg våran natt. Har nog aldrig varit så kåt i mitt liv och bara av att tänka på det så börjar jag att bli våt igen.

Redan våt? Säger han och drar fingrarna över min våta mus.

Kanske. Säger jag generat.

Hans grepp om mig hårdnar och känner hur han pressar sig in. Med sina händer så lyfter han upp mig så att jag blir stående på alla fyra. Med ena handen så trycker han ner mitt huvud så att det pressas mot madrassen. Han greppar mina bröst och pumpar sedan på i våldsam fart. Med hans hårda grepp på mina bröst och hans hårda stake som far in och ut ur mig. Gör att orgasmen redan är på väg och hela kroppen verkar pulsera. Precis när orgasmen nästan är här så drar han sig ur och trycker in det lilla ägget.

Han börjar smeka mig mjukt på ryggen och ner över rumpan. Jag rycker till när han sakta trycker in ett finger så att jag skriker till. Sakta för han sitt finger in och ut i min stjärt samtidigt som han smeker mitt ena bröst. Trots att det gör ont så börjar jag att bli ännu våtare. Vilket jag inte ens trodde va möjligt. Jag pustar ut när han drar ur sin finger men stelnar till när jag känner nått kallt vid hålet. Glidmedel. Nu börjar jag att bli nervös. Kan känna hans redigt hårda stake mot hålet som börjar leta efter en väg in.

Nej det går aldrig säger jag förtvivlat.

Sch det kommer att gå bra. Säger han och trycker på ägget så att det börjar vibrera på full effekt.

Orgasmen kommer genast farande och han passar på att försiktigt att pressa sig in till det tar stopp. Där stannar han en stund och låter mig anpassa mig. Sen drar han den sakta ut och in. Jag vrålar nästan ut min orgasmen men han sätter sin hand runt min hals och pressar lite. Känslan av allt tillsammans är helt underbar. Det är som om han pushar mig över kanten. Orgasmerna verkar bara bli starkare och starkare tills vi båda kommer och faller ihop i en hög. Där somnar vi båda med han fortfarande i mig.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia