Trosor och besatthet 

Admin | Etniskt | 20.12.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det här med kvinnor och deras trosor. Det fascinerar mig något helt fantastiskt mycket. Jag vet inte varför faktiskt men det är väl någon sorts besatthet som drabbade mig i tonåren. Och det är bara trosor, inte nylonstrumpor eller bh. Stringtrosor är porrigast, det ser så galet sexigt ut både framifrån och bakifrån på en kvinna. När jag porrsurfar fastnar jag alltid på bilder där modellen fortfarande har trosorna på sig och drar grenen åt sidan. Man får se både fittan och hennes sexiga trosor samtidigt. Jag fantiserar väldigt ofta om att kvinnor onanerar med trosorna på. Att de stoppar ner handen innanför alltså. Tyvärr inser jag ju att det måste vara ett väldigt obekvämt sätt att onanera på så det är väl inte särskilt vanligt.

Sen vet jag inte riktigt hur jag ska kunna säga det på ett sätt som inte låter perverst, men jag älskar att lukta på använda trosor. Fast egentligen luktar inte ett par nyligen använda stringtrosor någonting särskilt alls. Det flesta tjejer byter underkläder åtminstone en gång per dag och luktar varken mus eller bus i trosorna. Har man tur finns en svag doft av hennes parfym kvar. Så det är inte själva doften som gör att jag sniffar trosor. Det är någon mental tillfredställelse med att lukta i en kvinnas sexiga små trosor som suttit alldeles tight över hennes fuktiga och trånga fitta.

Man kan visserligen hitta tjejer på nätet som säljer sina trosor, men jag är för cynisk för att kunna lita på att det faktiskt är en tjej som säljer. Så jag tänkte att det borde gå att köpa trosor av någon tjej på stan. Jag vet att det kan låta naivt men det är ju deras trosor jag vill köpa, inte deras kropp. Jag är rätt säker på att en kvinna skulle sälja till exempel sina handskar för rätt pris till en främling på stan som frågar. Så varför inte sina trosor om priset är rätt?

Det tog lång tid innan jag tog mod till mig. Jag satt i parken på en bänk och låtsades läsa en tidning medan jag spanade efter kvinnor som såg ut som någon jag skulle våga fråga. Helst någon snygg också. Tre yngre kvinnor satte sig på en bänk femtio meter bort. De åt glass, skrattade och pratade med varandra. Alla tre såg väldigt bra ut. Jag fantiserade om att de hade små rosa sexiga stringtrosor med spets, förmodligen med små tygrosetter framme på linningen också. Jag började få stånd så jag var tvungen att slå bort fantasierna om jag skulle kunna resa mig upp utan att mina byxor putade. Jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att det var nu eller aldrig. Jag reste på mig och gick fram. Jag harklade mig nervöst när de tittade undrande när jag stannade framför dom.

- Eh, hej! Sa jag och försökte låta snäll och ofarlig i tonen.
- Hej? Sa tjejen i mitten lite frågande och drog upp solglasögonen i luggen medan hon försökte lista ut om jag kanske var någon avlägsen bekant till någon av dom.
- Jag…eh…jag ska säga som det är direkt, jag undrar om någon av er skulle vilja sälja sina trosor till mig. Jag betalar bra för dom, kontant.

Det var tyst mellan oss i ett par sekunder, vilket kändes som en timme, medan de stirrade på mig med oförändrade ansiktsuttryck. Samma tjej i mitten svarade plötsligt.
- Va fan, ditt jävla äckel! Är du sjuk i huvudet eller?!
- Jag ringer polisen, fyllde en av dom i och lyfte demonstrativt upp telefonen.

Jag mumlade ett ursäkta och förlåt innan jag snabbt vände och skyndade därifrån med mitt rodnade ansikte. Jag hörde tjejernas upprörda röster försvinna bakom mig. Okej, det där kändes inte så coolt. Förnedrande nederlag. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag var dum nog att gå fram till tjejer i en grupp. Jag skulle så klart ha försökt prata med någon ensam tjej. Det tog en hel vecka innan jag vågade prova igen. I en annan park.

En ung kvinna, antagligen strax över tjugo, plockade fram en bok och satte sig för att läsa. Hon var somrigt klädd i ett ljust linne och kjol. Hennes mörkblonda hår hade stråk av solblekta slingor och hennes lätt solbrända hy fick henne att se både snygg och hälsosam ut. Jag tänkte att hon nog hade tan lines, en sexig blek silhuett efter att ha solat i en lågt skuren string. En sån där som nätt och jämt når upp och täcker pubeshåret. Hon hade ett galet sött ansikte med naturligt fylliga läppar. Hon strök förstrött en hårslinga bakom örat medan hon läste sin bok. Jag gick fram.

- Hej, ursäkta om jag stör men jag har en konstig fråga. Och jag fattar om du kommer tycka att det låter lite sjukt, i så fall så går jag härifrån och du kommer slippa se mig igen, sa jag och försökte mitt bästa för att låta mer charmig än pervers.
- Jaha, en konstig fråga alltså? Svarade hon med ett förvånat litet

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

leende medan hennes blick flackade förbryllat.
- Ja. Alltså…äh, så här va, jag undrar om du eventuellt skulle kunna tänka dig att sälja dina trosor till mig? Frågade jag och svalde hårt.
- Är du seriös?! Frågade hon och höjde på ögonbrynen.
- Ja. Visst är jag det. Jag menar allvar.
- Köpa…mina trosor? Frågade hon och fnittrade fram ordet trosor som att det var ett skämt.
- Eh, ja precis. Alltså jag betalar för dom, sa jag ivrigt som om det inte vore självklart att betalning skulle ingå i ett köp.
- Fast…varför?
- Jag har nån svaghet för trosor. Jag skulle ärligt talat tycka att det vore jättesexigt att få köpa dina.
- Men…alltså…vad tänker du göra med dom?
- Öh…jo alltså det är så här att jag hade tänk typ sniffa i dom. Svarade jag och kände hur jag rodnade.

Hon vek ihop boken med en antydan till ett snett leende i ansiktet.
- Har jag fattat det här rätt nu, du går alltså runt och frågar hederligt folk om du får köpa deras trosor för att lukta i dom?! Frågade hon med nyfiken ton i rösten.
- Nja, du får tro vad du vill nu, men du är den andra jag frågar. Den första hotade med att ringa polisen.
- Så varför just jag?!
- Du ser hel och ren ut. Eller…nej jag valde att fråga just dig för att du är jättesnygg.
- Jaha, tack då antar jag. Men tänk om jag har såna där jättestora fula mormorstrosor på mig? Undrade hon prövande med ett snett litet flin.
- Haha, ja det går bra det också, svarade jag.
- Eller tänk om jag inte ens har några trosor på mig alls då?
- Öh. Jo. Jag antar att de flesta killar skulle tycka att det vore galet sexigt. Men det vore ganska snopet för min del. Typ, nederlag igen.

Hon såg inte direkt upphetsad ut över mitt erbjudande, men hon såg inte äcklad ut heller. Hon såg mest nyfiken ut. Vi som har en fetish för trosor är inte direkt kända för att vilja prata om det. Det känns perverst och skamset. De flesta kvinnor har väl hört talas om att fenomenet existerar men vet egentligen ingenting om det. Hela grejen måste vara väldigt märklig för dom eftersom de flesta killar tvärtom försöker få av dom trosorna. Så hon hade rätt i att chansen fanns att hon inte ens hade några på sig om hon hade varit ute efter att känna sig riktigt porrigt sexig.

Hon vred långsamt på huvudet. Det fanns folk i parken men inga direkt i närheten. Hon log pillemariskt med sin söta mun medan hon särade lätt på sina solbrända ben och drog upp fronten på kjolen snabbt. Det var mer än nog för att jag skulle hinna se hennes trosor i detalj. Svarta, i en blandning av spets och blank akryl. De tunna tangasidorna som löpte över hennes feminina höfter gjorde att det såg ut att kunna vara stringtrosor, men det var svårt att avgöra framifrån. Jag undrade om hon visste att jag lätt hade kunnat betala bara för att ha fått se henne göra sådär.

- Åh…jävlar! Sa jag med dämpad röst och kände hur kuken växte i jeansen.
- Duger dom åt min herre? Frågade hon nästan triumferande åt min reaktion.
- Menar du allvar? Får jag verkligen köpa dom?! Utbrast jag förvånat.
- Nä.
- Inte?
- Nä. Det skulle kännas sunkigt att ta emot pengar. Det var faktiskt himla charmigt och modigt av dig att fråga, du får dom.
- Va? Men…är du säker på att du vill? Trosor är ju inte direkt gratis.
- Idag är dom tydligen det, sa hon och fnittrade.
- Alltså…tack! Tack! Du har ingen aning om vad det här betyder för mig, sa jag innerligt.
- Äh, det är lugnt. Men, hur hade du tänkt att jag…alltså, jag tänker ju inte stå här och ta av mina trosor liksom?
- Öh. Nej. Ärligt talat har jag ingen plan, jag trodde nog aldrig att du skulle gå med på det.
- Amatör! Sa hon retfullt och tittade sig runt omkring precis som jag.
- Okej, smit ner i parkeringsgaraget där borta då. Det lär ju vara rätt folktomt där vid den här tiden.
- Jamen kom då, uppmanade hon mig medan hon reste på sig.
- Fast…är du säker på att du vill att jag går med?
- Du, jag har inte riktigt bestämt mig än för om det här är något slags practical joke. Jag tänker aldrig i livet gå ner i garaget och komma tillbaka och stå här som en idiot med mina trosor i handen medan du sitter i buskarna och filmar. Sa hon förmanande.

Jag reste mig snabbt och vi gick under tystnad över gatan och ner i parkeringsgaraget. Det var behagligt svalt där nere. Det var ett stort garage för hundratals bilar. Garaget var knappt halvfullt och dessutom folktomt. Hon bestämde sig för att gå in en hörndel som var hjälpligt dold av en parkerad stadsjeep. Hon vände sig mot mig och såg mig i ögonen en kort stund innan tog spjärn med händerna och hoppade upp bakåt på motorhuven. Hon kastade en hastig blick bakom sig innan hon drog upp kjolen och särade på benen. Hon lutad

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

e sig en aning bakåt så att man tydligt såg att det var en string som mjukt smög sig upp mellan hennes skinkor. Den silkiga grenen buktade över hennes fylliga blygdläppar som lämnade en antydan till skåra mitt i tyget.

- Okej, upp till bevis då, viskade hon med ett ivrigt ansiktsuttryck.
- Va? Vaddå? Frågade jag osäkert.
- Ja. Du satt du skulle sniffa i dom?
- Eh…alltså, jag menade hemma. Du vet?
- Jag vill se om du menar allvar, sa hon och bet sig eftertänksamt i underläppen.
- Du är då för härlig, utbrast jag och böjde mig ner med ansiktet mellan hennes ben.

Tyget kittlade mot nästippen medan jag drog in luft. Jag blev vimmelkantig när dofterna exploderade i huvudet. Det doftade en underbar blandning av hudkräm, tvål och solbränna. Jag har aldrig snortat kokain men jag är övertygad om att det här måste vara snäppet bättre. Kuken bultade så att det nästan gjorde ont. Jag tittade upp på hennes förbluffade ansikte.

- Du är helt knäpp, vet du det? Frågade hon med ett leende och uppspärrade ögon.
- Jo jag är helt medveten om det, svarade jag.
- Blir du på riktigt kåt av det där? Frågade hon upphetsat med dämpad röst.
- Om jag blir, svarade jag med dimmig blick.
- Får jag se! Viskade hon.

Jag ställde mig upp och såg mig omkring. Inte en själ syntes i garaget. Jag öppnade skärpet och drog ner gylfen och släppte ut mitt bultande stånd. Min stenhårda kuk pekade rakt upp. Hon öppnade munnen och såg omväxlande på min blick och min kuk. Hon släppte mig inte med blicken när hon drog grenen i hennes string åt sidan.

Hennes fitta var nästan helt rakad förutom en tunn liten sträng av hår. Hon nickade tyst åt mig. Jag nickade tillbaka och klev in mellan hennes särade ben. Jag satte en hand i hennes korsrygg som stöd medan jag tryckte kuken mot hennes fitta. Vi stönade samtidigt när min hårda kuk långsamt gled in i hennes våta mus. Jag började knulla henne i långsamma drag medan jag stirrade som hypnotiserad på hennes trosor på sidan av hennes särade blygdläppar. Kuken blänkte av hennes kåta sav varje gång jag gled ut för att sedan stöta in i henne igen.

Hon fortsatte se på mig med glansig blick. Hon höll ena handen över munnen medan hon gnydde i takt med mina bestämda rörelser i henne. Jag knullade en het, sommarklädd ung tjej medan hon hade sina våta stringtrosor på sig. Det har var bättre än alla sexfantasier jag hade kunnat föreställa mig. Jag var alldeles för upphetsad. Jag var på väg att komma. Jag tänkte att det kanske inte var så bra idé så jag drog ut kuken. Hennes våta safter droppade från mitt ollon. Hon verkade förstå direkt att det höll på att gå för mig.
Små svetspärlor hade bildats i hennes panna. Hon såg på mig och strök en hårslinga bakom örat.

- Vill du spruta i min mun? Frågade hon flämtande.
- Får jag…spruta ner dina trosor istället?
- Det är dina trosor nu ju, så du gör som du vill, sa hon leende.

Hon lutade sig bakåt och stötte sig med armbågarna mot motorhuven. Hon drog upp kjolen så långt hon kunde och särade på benen. Grenen låg fortfarande i hennes ljumske och blottade hennes svullna nyknullade fitta. Jag drog varsamt tillbaka trosan över hennes skrev för att få bättre träffyta.

Jag vet inte varför. Förmodligen tänkte jag att det kändes porrigt. Men jag tog tag i fronten på hennes trosor och drog dom uppåt. Den tunna grenen gled långsamt in mellan hennes våta blygdläppar. Jag hörde hur hon drog efter andan när grenen nuddade hennes klitoris. Hon lät fantastiskt. Jag drog prövande i hennes trosor i en rytmisk rörelse så att grenen gled mot hennes klitoris. Jag märkte hur hennes kropp började darra, nästan vibrera. Hon kastade huvudet bakåt och flämtade okontrollerat när hon fick orgasm av sin egen string.

Jag betraktade henne där hon nu låg utmattad på rygg på motorhuven med särade ben. Hennes ögon var halvt slutna och ett matt leende spred sig över hennes ansikte. Jag arrangerade tillbaka hennes trosor över hennes höft och skrev.

- Åh…du, spruta vart du vill nu, jämrade hon sig.

Jag siktade mot hennes trosor. Rakt mot grenen. Det tog inte mer än fyra, fem drag med handen runt kuken innan det gick för mig. Strålar av sperma träffade hennes trosklädda gren. Jag var så upphetsad att det var som små floder av sperma som sköt ur min kuk. Det mesta studsade lätt mot hennes bulliga gren och rann ner på motorhuven.

Jag gick därifrån med ett par spermakladdiga trosor i handen och ett lyckligt flin i mitt ansikte. Jag fnissade lite när jag tänkte på hur ägaren till bilen skulle reagera när han såg en stora rännilar av sperma på sin motorhuv.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia