Pappaledig del 1 

Admin | Etniskt | 29.11.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag speler curling i elitserien, dock långt från landslaget. I mitt klubblag är jag både spelare och tränare och får ibland träna ungdomarna i laget, Jag tycker det är roligt att hjälpa till att få dem att lära sig rätt teknik från början. Mestadels är det killar som spelar men en hel del små tjejer också. En tjej speciellt som jag fått upp ögonen på är Emma. Hon är 15 år gammal och är fortfarande väldigt kort med en ganska välutvecklad kropp. Hon är lite blyg men hon tar ändå för sig. Ibland när jag ser bort mot Emma ser det ut som hon vänder bort blicken men kanske bara fantasin som spelar mig ett spratt. Jag är ju 37 år gammal så för henne är jag nästan en gammal gubbe. Jag spelar som sagt i elitserien så jag är hyfsat tränad även om curling är en sport när det handlar om mestadels koncentration och precision så måste man ändå vara ganska tränad, speciellt underkroppen. Så jag ser ganska bra ut för en 37åring. Tjejerna i åldern 20-30år flörtar en del med mig ute på lägren och tävlingar, så är nöjd med mig själv. Jag är dock ganska blyg så tar inte kontakt med tjejerna. Jag är ju gift med barn och nöjd med den tillvaron. Trodde jag.

Under min pappaledigheten så är det svårt att bibehålla en bra relation till fru då vi knappt ses. Kvällarna tränar jag och under dagtid jobbar hon. Kroppsligt känner man att man saknar något. Blir en hel del porrsurfning dagtid när lillen sover. Vilket skapat fantasier om yngre tjejer.

En onsdag runt lunch är jag ute och går med lillen. Han har precis somnat så jag är inne i mina egna tankar om dagen och kvällens aktiviteter. Jag njuter av den friska luften. Längre fram på gatan ser jag en liten tjej som är på väg emot mig. Ju närmre hon kommer mig ju
mer känner jag igen henne, sen slår det mig att det är ju Emma. Hon säger hej innan jag hinner och stannar upp bredvid mig vilket överaskar mig en hel del. Jag har bara pratat med henne någon enstaka gång och då har det endast handlat om om små teknik tips inom curlingen. Vi pratar om curling om hur det går för henne i hennes ungdoms lag och sen frågar hon mig lite hur det går i elitserien men verkar ha full koll. Vi avslutar samtalet och säger hejdå. Plötsligt harklar hon sig lite och frågar om hon kan få adda mig på facebook. Jag svarar ju självfallet att det får hon, undrar hur hon visste att jag hade konto men släpper tanken snabbt. Hon ler och går sin väg. Nu börjar tankarna flyga. Kan hon vara intresserad.. nej. Släpper det hela. Går hemåt.

Jag har varit hemma i 2 timmar när det plingar till i mobilen. Jag tittar ner på mobilen och ser ett meddelande från facebook att en person vill bli min vän. Jag tar fram datorn och loggar in och ser att Emma redan skickat förfrågan. Jag accepterar och skall logga ut när Chatten blippar till. Emma vill chatta. Jag tänker det var snabba puckar från hennes sida.

Emma: Hej Patrik!
Jag: Hej Emma! Du var snabb?
Emma: Jag satte mig vid datorn som jag alltid gör efter plugget och tänkte att lika bra att adda dig direkt för Jag gillar dig.
Jag: Tack. Du är också väldigt trevlig även om vi inte pratat mycket.
Emma: Tror du missförstod mig lite. Jag har varit småförälskad i dig i snart ett år nu.
Jag: Oj då det hade jag inte aning om. Vi är ju inte precis i samma ålder.
Emma: Nej men ålder har ingen betydelse. Gillar inte små killar.
Jag: Jag är gift och har barn som du vet.
Emma: Vi kan väl vara ett hemligt kärlekspar.
Jag: Tror inte det är en så bra ide Emma. Du är otroligt snygg och är väldigt trevlig men

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

det kommer aldrig att funka.
Emma: jag kommer inte säga till någon om oss.
Jag: Vi har inte ens träffats och pratat. Tror det bara en drömförälskelse som du har. Som att älska en musikidol. Inte på riktigt.
Emma: Det är visst på riktigt. Jag vill träffa dig. Vill kyssa dig. Vill kramas och kela.
Jag: Det kommer inte att fungera. Tror du förstår det själv.
Emma: Gillar inte du mig? Vill inte du kyssa mig?
Jag: Det är möjligt att jag skulle vilja kyssa dig men det går tyvärr inte.
Emma: Är jag inte snygg nog. Titta här.
Plingar till. Hon har skickat ett mail. Jag öppnar och ser henne i endast trosor och bh. Kuken rycker till.
Jag: Jo du är otroligt snygg och sexig.
Emma: Sexig. Tack. Du får gärna smeka mig vart du vill.
Jag: Nu börjar det gå för långt. Det funkar inte. Tyvärr. Hejdå.

Jag loggar ut snabbt innan hon hinner svara. Herregud. Vad skall jag göra? Plingar till på mobilen igen. Jag har fått ett nytt meddelande på facebook av Emma. Tvekar om jag skall läsa det eller inte. Nyfikenheten tar över och kåtheten. Öppnar meddelandet. En bild visas upp av Emma, , hon är topless och har ett finger i munnen och ser otroligt sexig ut. Nedanför bilden står det kort. Jag är på väg till dig nu. Försök inte stoppa mig. Puss Emma

Jag börjar kallsvettas och få stånd på samma gång. Vad skall jag göra? Konstigt nog börjar jag städa av hemma lite snabbt. Lägger lillen i sängen och hoppas han somnar snabbt idag. 10 minuter senare ringer det på porttelefonen. Jag svarar inte utan släpper in henne direkt. 40 sekunder senare ringer det på dörren. Jag öppnar och ser henne stå där och se lite ledsen ut. Emma kastar sig mot mig och kramar mig hårt. Snälla Patrik kan vi inte bara prata lite om det. Jag försöker att böja bort underdelen av kroppen så hon inte känner av min kuk. Emma är ju mycket kortare än mig och kramar mig runt magen vilket gör att det är omöjligt att hålla bort underkroppen tillräkligt mycket. Jag märker snabbt att hon känner av kuken som står upp mer än någonsin. Hon trycker sig ändå hårdare nu och verkar röra sin underkropp lite från sida till sida. Jag trycker bort henne och går in till vardagsrummet. Vi sätter oss i soffan. Jag försöker förklara för henna att det inte kommer att funka, vi är i helt olika faser i våra liv. Jag är väldigt smickrad av hennes förälskelse men att det får stoppa här. Hon ler lite åt mig och säger att även om du säger så verkar inte din kropp tycka det och sneglar mot min kuk som fortfarande står upp. Hon drar snabbt av sig sin topp och jag får se henne sitta i sin söta lilla bh. Jag börjar småsvettas lite. Kan inte få ut något ur munnen.

Hon börjar närma sig mig och försiktigt men snabbt kysser hon mig. Jag har varken orken eller viljan längre att stoppa henne. Vi hånglar i ett par minuter. Jag smeker Emma över ryggen och ner mot den lilla rumpan. Hela jag är varm. Hon småstönar i min mun. Hennes händer går på upptäksfärd över min kropp. Lite titt som tätt glider handen över kuken. Jag stönar till varje gång hon närmar sig mitt stånd. Hon ställer sig upp och knäpper av sig bh:n. Jag suckar och förundras över hur otroligt perfekta bröst hon har, så små men så otroligt fasta och perfekta små bröstvårtor. Jag tvekar men sträcker fram händerna mot brösten och smeker hennes bröstvårtor. Jag tar högerarmen om henne och pressar henne mot mig så att jag kan suga in hennes bröst i munnen . Kuken pulserar. Medans jag suger hennes bröstvårtor så försöker hon att knäppa upp mina jeans vilket in

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

te går så vidare bra. Jag knäpper snabbt av mig jeansen och drar ner dem lite grann. Hon drar kalsongerna över min kuk och så äntligen så börjar hennes fingrar att smeka på min 19cm hårda kuk. Kuken rycker till och jag stönar högt. Hon är oerfaren så vitt jag vet men hon börjar smårunka mig. Antar att hon sett på lite p-film på internet.

Emma skall vi verkligen gå längre? Ja Patrik. Gör vad du vill med mig. Jag älskar dig. Min högerhand börjar röra sig mot hennes jeans. Jag försöker att få av henne jeansen men det är ett par riktigt tighta jeans. Hon drar knäpper upp jeansen och drar ner dom själv och ser hennes söta trosor som har små röda nallebjörnar som jag ser för andra gången ”samma trosor som i bilden hon skickade”. Jag ser otroligt nog en liten blöt fläck på framsidan av trosorna. Böjer mig framåt och känner doften av hennes fitta. Jag slickar hennes trosor. Hon stönar lite smått. Jag låter mitt finger gnida hennes fitta utanpå Emmas söta trosor. Jag drar ner trosorna och ser den mest underbara lilla fittan jag någonsin sett. Helt kal och så liten. Fittan ser ut som ett litet streck bara som är lite blött av fittsafter. Blöter mitt långfinger vilket verkar onödigt och börjar smeka hennes fitta. Försöker att hitta hennes ingång. Så otroligt tight. Börjar pressa in fingret nu. Hon stönar och säger att jag kan pressa hårdare, Jag har använt en liten dildo lite då och då och tänkt på dig men din kuk är mycket större än min lilla dildo så var försiktig om du skall knulla mig. Jag småskrattar av det hon precis sa och kan inte tro att det är sant. Pullar hennes fitta ganska hårt nu vilket jag njuter av. Försöker att stimulera hennes g-punkt med mitt finger. Hon drar sig bort. Min tur. Jag tar av mig alla mina kläder och hon tar av sig det som är kvar av hennes klädsel.

Hon säger till mig att lägga mig ner på soffan. Jag gör som hon säger. Hon sätter sig över mina ben och börjar smeka min kuk. Jag har drömt om att få känna på en riktig kuk och hoppats att det skulle vara din. Hon böjer sig sakta ner och slickar framsidan av kuken hela vägen fram till ollonet. Sen tar hon tag i kuken och riktar den uppåt och öppnar munnen. Hon slickar på ollonet lite grann innan Emma försöker att få in så mycket hon kan av kuken. Hon kommer halvägs. Nu börjar Emma suga kuken medans hon runkar mig lite smått samtidigt. Jag njuter mer än någonsin. Känner att jag inte kommer kunna hålla mig länge till. Efter ett tag av att känna hennes mjuka mun och tunga runt min kuk säger jag till Emma att sluta för jag kommer annars. Då ökar hon sitt runkande & sugande. Klarar inte av att tänka på annat utan jag kommer rakt i hennes mun. Stråle efter stråle av sperma slungas in i Emmas mun. Min orgasm är så hård att jag nästan svimmar av. Jag tittar ner mot Emma och ser att hon verkar njuta av få munnen fylld av sperma. Emmas vänstra hand ligger över hennes lilla fitta som hon gnider hårt.
Hon tittar upp mot mig och ser hur hon otroligt nog sväljer ner sperman. Kuken hoppar till. Hon säger att hon sett när tjejer i porrfilmer svalt sperma och det har sett så otroligt sexigt. Jag frågar henne om det känns lika sexigt som hon trodde det skulle vara. Hon svarar att det smakar inte jätte gott men jag är kåtare än någonsin i mitt liv. Snälla knulla mig nu säger hon med ett sperma indränkt ansikte och mun.

Jag tittar snabbt ner på moblien som ligger brevid mig och ser hur mycket klockan är....

Forts följer om intresse finns...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia