Min fostermor och Jag 

Admin | Etniskt | 23.12.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag heter Oskar och är 16 år, det som jag ska berätta nu hände för ca. ett år sedan.

När jag var 13 så fick jag flytta in till en fosterfamilj eftersom min pappa hade dött av en överdos när jag var 2 år och min mamma ville inte ta hand om mig längre, hon knarkade och söp. Jag slutade bry mig om skolan och var ute med kompisar hela tiden, ibland var jag ute framtills på morgonen på vardagar. Jag fick flytta till en fosterfamilj för att mamma blev arresterad när hon köpte knark och hade inte längre rätt att ta hand om mig.

Hursomhelst så kom jag hem från skolan en helt vanlig tisdag, jag pluggade eftersom mina betyg behövde förbättras avsevärt. Min fostermamma som heter Katrin kom in och sade att maten var klar, jag hade träning och behövde äta ordentligt för att orka med.

Katrin som var en mycket snäll kvinna på 34 år var gift med Michael som även han var mycket snäll. Michel så väldigt bra ut och hade lyckats få den ännu finare Katrin att falla för honom. Jag föredrar att kalla mina fosterföräldrar för mamma och pappa vilket jag också kommer göra i min berättelse.

Efter min träning kom Pappa och hämtade mig. När jag kom hem åt jag en macka med ost och skinka för att stilla hungern innan jag gick och lade mig. Jag var inte ett dugg trött men hade inget bättre för mig ändå. När jag legat i min säng i ca. En timma utan att kunna sova hörde jag stön från ovanvåningen, mamma och pappa hade sex. Pappa var en otroligt lottad man, att ha sex med mamma måste vara en dröm för många män i den åldern. Mamma hade långt brunt hår, stora bröst och en tight röv efter många timmar på gym. Mamma var väldigt smal och trots sin ålder hade hon mycket fina former.

Tanken på att min mamma hade sex kunde jag inte få bort från huvudet och jag blev väldigt kåt. Nu hade jag ett stånd på 22 cm, jag runkade ut tills jag sprutade ner min säng. Efter att jag och sängen blivit så kladdiga var jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tvungen att hämta papper för att torka bort sperman. Ljudet från mammas och pappas sovrum hade inte avtagit utan var ännu högre nu. När jag var påväg till badrummet så var det mörkt och jag råkade snubbla på mammas mobilladdare och hennes telefon drämde i golvet, ljudet från sovrummet avtog och mamma kom utrusande ur sovrummet helnaken, brösten var lika fasta som välutvecklade tonårsbröst och musen var helrakd, hon frågade vad som hände, där ser hon mig, ett praktstånd på 22 cm och hennes mobil i handen bar jag nu. Mamma blev generad och sa att jag skulle gå och lägga mig. Jag såg hur mammas blick inte kunde slita sig från min kuk och jag skymde mig medans jag gick till sängs.

Nästa dag när jag kom hem från skolan far jag så otroligt kåt, kunde inte slita minnet av mammas nakna kropp från näthinnan. Utan att tänka mig för går jag direkt in på mitt rum utan att veta om någon är hemma. När orgasmen var som närmast öppnade mamma dörren för att lämna tvätt, hon skrek till och tappade tvätten, "här är din tvätt" sa mamma och sprang ut ur rummet.

När jag fått på mig kalsongerna och byxorna gick jag ut till soffan som mamma satt helt tyst i, hon var väldigt generad och bad om ursäkt för att hon avbröt mig i min egentid. Jag sade att det inte gjorde något. Jag passade på att be om ursäkt för igår och frågade om jag hörde dem, jag blev illröd i ansiktet och sade att det var därför jag runkade.. Mamma blev helt tyst och efter ett tag frågade hon, "är du oskuld Oskar", "ja, det är jag". Jag var nu ännu rödare än innan och min kuk, som ställts sig upp på nolltid gjorde inte saken bättre. Mamma kollade på min kuk medans hon sade "den är väldigt stor, Oskar" "jag vet". Jag kunde nästan se kåtheten i mammas ögon och då flög bara orden ut ur min mun "vill du känna?" Mamma nickade och jag tog ut kuken ur brallorna. Hon såg nästan lite rädd ut men stoppade den i munnen efter ett tag, ja

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g stönade och hon kollade så otroligt sexigt på mig. Efter ca. 1 minut så sprutade jag i mammas mun, det kom så fort och tanken på förvarning fanns inte i mitt huvud. Mamma drog inte undan kuken utan svalde hela satsen istället. Hon ställde sig upp och tog av sig tröjan och sin bh, jag stirrade på hennes otroligt fina bruna bröst då hon frågade om jag visste hur man slickade fitta, jag hade kollat mycket på porr och sade att jag var duktigt på det. Mamma tog av sig trosor och byxor och spretade på benen i soffan. Jag spetsade tungan mot den otroligt våta fitta och började slicka, mamma hindrade mig nästan med en gång och sade att jag skulle slicka med mjuk tunga nedifrån och upp. Jag gjorde som hon sade och hon började stöna, för att verka lite proffsig så förde jag in två fingrar i hennes fitta. Hon började stöna ännu mer och efter en stund kramade fittan om mina fingrar, jag slutade inte och då började mamma skrika. Mamma squirtade rakt i ansiktet på mig och då drog jag ut fingrarna, hon lade sig på soffan och hade fortfarande spretade ben.

Min kuk var nästan ännu hårdare än innan och nu ville jag knulla, jag frågade mamma om tillåtelse, hon log och sade "är du redan stenhård" jag svarade inte utan lade bara mitt ollon på hennes fitta och tryckte in min kuk, det gled väldigt bra. Tack vare att mamma hade sugit av mig kunde jag hålla inne satsen tills mamma fick sin andra orgasm, hon skakade och fittan kramade om min kuk. Det var skönt att bli avsugen men det gick inte ens att jämföra med detta, jag sprutade som jag aldrig gjort förut.

Jag hade kvar min kuk i mammas fitta en stund till, hon sade att hon skulle duscha bort all svett och sperma. Precis då öppnas ytterdörren och pappa ropar från nedervåningen "hallå" jag hälsar tillbaks. Innan mamma slinker in i duschen säger hon "håll detta hemligt, då lovar jag att detta inte var sista gången...

Fortsättning följer kanske

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia