Äventyr i stallet 

Admin | Etniskt | 30.11.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag hade fått sommarjobb på en camping norr om Uppsala mellan juni och augusti och tänkte då spendera sommaren på mina föräldrars lantställe som ligger med cykelavstånd därifrån. Inte långt därifrån ligger ett stort gods där jag kunde få inackordera mina hästar i deras gäststall över sommaren.

Pappa körde upp mig en lördag eftersom det dröjde ytterligare ett år innan jag skulle få ta körkort.

Efter att jag installerat mig i stugan bestämde jag mig för att ta en cykeltur ner till godset för att gå igenom hyresavtalet med dem och titta igenom byggnaden.

Det var en riktigt varm försommarkväll så jag knäpper på mig ett litet linne och en kjol och borstar igenom mitt långa hår för att se representabel ut.

När jag kommer fram till huset ser jag ägarna sitta ute på terassen så jag går fram och hälsar på dem, en kvinna i 40-års åldern och hennes man i samma ålder. Han tittade gillande på mig och säger:

-välkommen, vad trevligt att du kunde komma så snart, jag heter Peter!

- Lena heter jag, trevligt! Min man följer med dig ner till stallet och visar dig runt, så plockar jag fram avtalet under tiden och förbereder lite fika efteråt, flikar kvinnan in.

Vi promenerar över ägorna bort mot gäststallet som ligger i utkanten av ägorna och jag känner hur Peter sneglar ner på mina välsvarvade ben, och nästan klär av mig med blicken. Kunde inte låta bli att känna mig smickrad då han var en snygg, välbärgad och välklädd man i sina bästa år som säkert får många inviter.

När vi kommer fram till stallet kliver Peter fram och öppnar dörren åt mig och innanför är det ljust och luftigt med 3 stora boxar. Han visar mig runt därinne och snuddar vid mig flera gånger, men låtsas inte om det. Sedan pekar han upp mot höloftet och talar om att där förvaras allt foder. Jag klättrar upp för stegen och möts av doften av nyslaget hö. Peter klättrar efter mig upp, vilket känns genant för han kan se rakt upp under kjolen.

Det är varmt däruppe och solen glimtar in mellan takbjälkarna. Det står några tunnor och ett foderbord där och han går fram till en av tunnorna och visar mig att det finns havre där i och att jag kan ta hur mycket jag vill. Jag går fram och tittar ner i tunnan så det ser fräscht ut. Precis då känner jag hur han doftar mig i nacken och jag ryser till

-Gud vad du luktar gott, och vad vacker du är, får jag fråga hur gammal du är?

- 17

- Du ser betydligt äldre ut, en välutvecklad kvinna med formerna på sina rätta ställen.

Jag känner hur jag rodnar

- Du måste ha många män springandes efter dig, dra inte med dem hit bara, sa han och log lite skämtsamt.

Han hade alldeles vita tänder som en kontrast till sin bruna hy, jag måste medge att han var attraktiv trots att han var så mycket äldre än mig. Jag tittade aldrig på äldre män. Han släppte mig inte med blicken en sekund och såg nästan lite väl självsäker ut i situationen. Han smekte mig över armen och frågade om jag var sugen på ett litet äventyr i sommarkvällen och jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kände hur jag frös fast.

Han lyfte mitt huvud och tittade mig rakt i ögonen och sedan kysste han mig hungrigt. Först gav jag honom inget gensvar så han bad mig slappna av och frågade om jag inte tyckte om det. Jag nickade försiktigt för jag kände hur det pirrade till, men jag var alldeles nervös och stel. Jag hade ju aldrig varit med en man i hela mitt liv. Bara hånglat på enstakla fester helt oskyldigt.

Han kysser mig igen, mer övertygande och hans hand smeker min nacke och glider längs med ryggen, följer midjan och sedan letar han sig innanför mitt skira linne och låter fingrarna smela min mage och letar sig upp mot brösten. Försiktigt drar han ner min bh så att bröstet faller ur och han tar min bröstvårta mellan sina fingrar och smeker det. Jag känner hur det bränner till mellan mina ben och han trycker sitt stånd mot mitt lår. Han stönar till och kysser mig ännu hårdare. Nu är hela mitt bröst i hans handflata och jag känner hur kåt jag är.

Han drar av mig linnet och knäpper upp min bh och studerar mina yppiga tonårsbröst. -Gud vad vackra och fasta de är! Sedan kysser han mina bröstvårtor och suger på dem, de är stenhårda och jag känner hur jag är alldeles våt därnere. Hans hand letar sig upp innanför min kjol och smeker mitt venusberg utanför trosorna och det värker i mitt sköte! hans pekfinger glider innanför troskanten och han smeker min klitoris och jag stönar högr rakt ut! Mina knän vill vika sig. Han doppar sitt finger i fittan på mig och glider sedan fram och tillbaka med fingrarna i hela min skåra och jag flämtar fortare.

Han knäpper upp sina byxor och styr min hand mot hans hårda stånd. Jag stoppar in handen innanför hans boxershorts och känner hur stenhård han är. Han stönar när jag tar i honom och viskar i mitt öra att jag ska runka honom. Han visar mig snabbt hur han vill att jag ska ta i honom och jag fortsätter villigt. Jag har hela hans kuk i min hand och kramar till lätt om roten och han stönar och viskar i mitt öra att han vill ha mig.

Peter lyfter upp mig och sätter mig på foderbordet och faller på huk framför det och för sin tunga mot min skåra, han spänner hela tungan och nuddar min klitoris med sin tungspets, gör några cirklande rörelser och slickar sedan upp och ner i skåran, hans tunga är alldeles hård och jag hör hur våt jag är när han trycker in tungan i fittan på mig och jag kvider, det börjar pulsera i mig och andningen ökar, jag känner hur en orgasm närmar sig. Peter sticker in ett finger för att öka njutningen och smeker mig inuti m ed sitt finger samtidigt som han virvlar runt i fittan med tungna och jag krampar om hans finger våldsamt, jag kommer i hans ansikte!

Han letar sig återigen upp mot mina bröst och börjar suga på dem. Han sätter sitt ollon mot min öppning och retas. Jag talar om att jag inte haft någon man innan och han ler och tittar på mig med sina glansiga ögon.
- Härligt att jag får vara först, jag ska ta det varsamt med dig, säger han och trycker in kuken i mig. Jag flämtar till fö

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r det gör lite ont först. Han ber mig att slappna av och lägga mig ner på bordet.
Han börjar stöta långsamt in i mig, jag är alldeles plaskvåt vilket underlättar. Han glider hela vägen in och drar sig sedan tillbaka så jag känner hans ollon i min fittöppning, där roterar han lite och sticker in den igen. Efter ett tag slappnar jag av och bara njuter av hans kuk i mig, jag drar upp mina ben så han kommer ännu längre in och han tittar gillande på mig och ber mig smeka mina bröst. Jag fingrar på mina bröst och han börjar smeka min klitoris igen. Jag ligger där på foderbordet och känner hur jag ålar mig under hans händer och han gillar hur jag vrider mig. Jag svankar lätt och tar emot hans stötar.

Peter tar tag i mig och jag förstår att han vill att jag ska ställa mig framfr bordet och han trycker min kropp framåt över bordet och säger åt mig att svanka. Han tar tag i mina skinkor och styr återigen in sin kuk i mig, jag är fortfarande jättevåt.

Han stönar och talar om hur vacker min tonårskropp är, hur tight min fitta är och hur fasta skinkor jag har. Han gillar att ta mig med sin hårda kuk och se hur mitt långa blonda hår smeker min rygg. Han börjar stöta hårdare och snabbare och för in sina fingrar mit min fitta och smeker min klitoris och säger att han vill känna hur jag krampar om hans kuk, det gör mig jättekåt och jag stöter emot honom för att hjälpa till. Han stoppar in sitt lillfinger i röven på mig och det är faktiskt skönt! Nu jobbar han mig ordentligt. Hans kuk är stenhård i min fitta, hans pekfinger cirklar runt min klitoris och ett lillfinger i röven, jag tror jag kommer explodera. Då händer det, jag skriker rakt ut att jag kommer, jag koooommer!!! AAAAAH, gud vad skönt...

Åh, åh, åh .. jag kommer också... åååh, nu kommer jag... Han drar sig ur och vänder snabbt på mig så han kan spruta mig över hela brösten. Han stönar och vrider sig som ett lejon som parar sig med sin hona...

Sedan böjer han sig framåt och kysser mig långsamt och tackar för äventyret och frågar om jag vill fortsätta med ett härligt äventyr i sommar i stallet. Han är villiug att lära upp mig allt han kan om att knulla på ett höloft.

Jag ler tackamt och nickar bekräftande.

Sedan klättrar vi nerför stegen och tvättar av oss i vasken i stallet. Jag klär på mig igen och böjer mig framåt för att ta några klunkar vatten ur kranen, jag var så törstig av värmen och de härliga orgasmerna. Jag känner hur han greppar tag om mina höfter och trycker sig mot mig och säger att han vill snart ha mig igen men vi får inte låta hans fru vänta på oss för länge.

Vi promenerar tillbaka upp mot huset och jag känner mig alldeles nervös inför att se hans fru i ögonen när vi ska sitta där och fika. Men det verkade inte som hon misstänkte någonting och vi fick klart avtalet.

När jag cyklade hem började jag fundera på när jag kunde få upp hästarna. Ville ha en anledninge att åka dit snart igen....

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia