Löparkompisen 

Admin | Bondage | 19.01.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Den här novellen skriver jag till en viss person som jag träffade för några år sedan. Tror nog att han känner igen sig;) Novellen är förstås bara påhittad, men kanske blir han sugen och vill uppleva den ;)

Terminstart i skolan och man var lite spänd på vad man skulle få för nya elever och kanske någon ny kollega att jobba med. När jag kom in i lärarrummet var det en hel del kända ansikten och det blev mycket kramande och prat om sommarlovet. En av mina gamla kollegor som stod en bit bort vinkade att jag skulle komma fram till henne. Hon stod och pratade med en man som jag inte sett tidigare.
Pelle - kom och hälsa på vår nya kollega. Jag gick fram och mannen vände sig om. Jag höll på att drunkna i ett par klarblåa ögon och ett varmt härligt leende. Detta är Andreas sa min kollega. Han och du ska jobba tillsammans i din klass. Välkommen sa jag och tog hans hand som var mjuk och skön. Du kan kalla mig Ante, det gör de flesta sa han med ett lätt skratt. Ni kommer säkert ha trevligt tillsammans sa min kollega, ni gillar ju löpning båda.
Jasså? sa jag lite förvånat men glad. Kollade in honom och han var nog i min längd. Han var snyggt klädd i ett par lagom slitna jeans och en rutig skjorta som satt snyggt på hans håriga bringa. Hade kort trimmat skägg som ramade in hans mjuka läppar o mun. Håret och skägget var lite gråsprängt så jag gissade att han var i 50 års åldern, vilket stämde rätt så bra fick jag veta.

Redan första dagen blev det en hel del prat om löpning eftersom det var vårt gemensamma intresse. Ante undrade var jag brukade springa och jag sa att det blev mest hemmavid. Det finns bra slingor i en liten skog i närheten så där blir det oftast. Jag ställde samma fråga till honom och han hade svårt att hitta några bra rundor där han bodde.
Jag föreslog då för honom att han kunde hänga med mig på någon av mina rundor vilket han tyckte skulle vara jättekul.
Du kan ju ta med träningskläder imorgon så hänger du med mig hem efter skolan så kan vi ta en runda föreslog jag. Du kan ju duscha hos mig efter passet sa jag. Det gör jag gärna sa Ante och såg jätteglad ut. På kvällen kunde jag inte låta bli att fantisera om att jag skulle få se honom i löpartights och ett trångt löparlinne, kanske kunde jag kolla in honom också när han bytte om eller när han kom ur duschen.
Var tvungen att smeka min kuk lite som vaknat till liv av mina fantasier. Han är säkert superhetero och inte alls intresserad av en medelålders man som passerat bäst före datum :) Såg hur mina kvinnliga kollegor kollade in honom och tisslade o tasslade om honom tidigare idag.
På morgonen nästa dag tog jag fram mina nya träningskläder som jag precis köpt. Tyckte själv att jag var snygg i dem och hoppades att andra sexiga löpare skulle gilla dem. Var spänd på vad som skulle hända i eftermiddag.
När jag mötte Ante i skolan så bar han på en träningsväska och sa - Är du redo för ett pass i eftermiddag då? Så klart sa jag. Du får nog svårt att hänga på i mitt tempo sa jag lite retsamt. Vi får väl se sa han och blinkade med ögat. En stöt gick genom kroppen på mig och blodet försvann ner i skrevet. Hur skulle jag tolka den flirten.
Tyckte dagen var jättelång, ville ju bara att den skulle ta slut så att jag fick Ante med mig hem.
Jag brukar gå till skolan för jag bor så nära, men fick idag åka med Ante hem. Såg på hans hand som han höll på växelspaken och önskade att den höll på min "växelspak" mellan mina ben istället.
När vi kom hem till mig så sa jag att det är väl lika bra att vi byter om direkt och börjar med löparrundan så kan vi duscha och ta en fika här sedan. Det tyckte Ante var en bra idé.
Jag gick upp i sovrummet för att byta om, och till min förvåning så följde Ante efter. Trodde han skulle byta om i vardagsrummet. Ok! då får jag ju kollat in honom som jag ville. Han drog av sig t-shirten och visade upp sin håriga bringa, hmm..vad sexig han såg ut. Knäppte upp jeansen som snabbt åkte av. Stod nu framför mig i bara ett par sexiga boxer med en härlig bula fram. Kändes som om jag blev jätteröd i ansiktet och kunde inte slita blicken från hans skrev. Han la sin hand över skrevet och kliade lite fräckt på den och tittade mig djupt in i ögonen, hela hans ansikte log när han såg

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hur nervös jag såg ut. Tog sedan tag i kanten på kallingarna och drog av dem också. Jag tror jag svimmar. Här står denna sexiga varelse helt naken framför mig och jag bara rodnar. Känner mig som en blyg tonåring. Jag vänder mig om för att Ante inte ska se att jag håller på att få världens stånd i mina kallingar. Ante klappar till mig i rumpan och säger, snabba på nu, du kan inte bara stå där och stirra på min sexiga kropp, och skrattar lätt och blinkar igen med sina härliga blå ögon.
Vad är det med mig? Skärp dig nu, tänker jag och får snabbt bytt om.
Snygga träningskläder du har säger Ante och smeker mig sakta över bröstet. Hans hand känns som strålar som sprider sig genom min kropp. Ååh denna sexiga man måste jag få smaka idag, tänker jag.
Sansar mig och vi går ner för att ge oss ut på vår löparrunda.

När vi springer så försöker jag hålla mig tätt bakom Ante för att få kolla in hans sexiga rumpa i de tighta löparshortsen. Han springer lite lätt nonchalant och vickar lite på rumpan. Undrar för mig själv om han alltid springer så eller det är för att retas lite med mig. Fantiserar lite hur han skulle se ut om han sprang naken där framför mig, säkert helt underbart ;) Försöker koncentrerar mig och ökar farten och springer förbi honom och knuffar honom lite i sidan. Kom igen nu, det var väl ingen promenad vi skulle ut på retas jag. Får en rapp klapp på min rumpa som känns underbar. Vänta du bara, flåsar Ante som kommer upp bredvid mig. Vi springer vidare och tetas lite under rundan. Jag kan inte låta bli att tänka på när vi kommer hem igen och vi ska duscha, ska jag få se honom naken igen? hmm.. hoppas. Känner mig lite stel i ryggen när vi närmar oss hemmet igen. Har väl spänt mig för mycket under rundan. Klagar lite för Ante om min rygg som bara skämtar och säger - Så går det när gamla gubbar ska visa vad de går för ;).
När vi kommer in sjunker vi ner på vars en stol och dricker vatten.Ante drar av sig sin blöta t-shirt och sitter där i bara sina sexiga löparshorts. Hans håriga bringa blöter av svett och jag kan inte låta bli att stirra, wow... nu rusar mitt blod till skrevet igen och jag måste lägga benen i kors för att inte avslöja mig :) Känns som om han gör detta medvetet för att testa mig.
Nej, nu får vi duscha sa jag. Jag kan duscha först och sedan fixa fika medan du duschar säger jag. Ok säger Ante. När jag reser mig upp känner jag att jag har stelnat till ännu mer i ryggen. Haltar mig upp för trappan. Ante följer efter. Du behöver kanske hjälp i duschen gamle man säger han och blinkar med ögat igen. Ja ärligt så är det kanske inte omöjligt med tanke på hur det känns säger jag lite förläget.
Ja du får kalla på mig säger Ante, jag lägger mig o vilar på din säng så länge. Du kan kanske hjälpa mig av med t-shirten först säger jag.
Visst säger han och tar tag i min tröja. Han nästan smeker den av mig och det känns förstås jättebra. Därefter tar han tag i mina shorts och undrar skrattande om jag behöver hjälp med dem också. Nej säger jag fast jag skulle vilja säga jaa... och han går ut ur badrummet.
Jag börjar duscha och tvåla in mig, fantiserar att det är Antes händer som tvålar in mig och min kuk styvnar och står rakt ut. När jag kommer till ryggen så känner jag att jag inte klarar det, och jag ropar på Ante. När han kommer in i badrummet så är han helt naken. Oj det hade jag inte förväntat mig. Tycker att hans kuk ser nästan lite halvstyv ut där den hänger mellan hans ben. Vänder mig om så att han inte ska se mitt stånd. Skulle du kunna hjälpa mig att tvåla in ryggen stammar jag lätt. Visst det gör jag gärna säger han med sexig röst. Vi kan ju lika bra duscha tillsammans nu när jag ändå ska hjälpa dig säger han klappar till mig i rumpan ;) Han tar duschkrämen och sprutar ut en klick på min rygg, känner hur den sakta glider längs med ryggraden och ner i min skåra. Han särar lite lätt på mina skinkor så att krämen kan glida vidare in mellan dem, ååh vad porrigt det känns och min kuk är nu stenhård. Ante tvålar in min rygg och närmar sig min rumpa, nuddar bara vid den och fortsätter ner på mina lår. Jag särar lite på benen och han tvålar sakta insidan av mina lår. Ååh vad kåt jag är nu. Han arbet

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ar sig uppåt igen och når nu min rumpa, särar på mina skinkor och glider skönt med handen däremellan. Här får man tvåla ordentligt säger han, blir ju svettigt när man springer. Hans händer o fingrar masserar mig skönt i skåran och jag kan inte låta bli att puta den mot honom och stöna lätt. Ett finger masserar nu mitt anus och glider sakta in och jag känner Antes läppar mot min nacke. Är det skönt? viskar han lite hest i mitt öra. Jag bara nickar och trycker mig mot honom. Hans andra hand lägger han på mitt bröst och tvålar sig sakta ner mot min stenhårda kuk. Hans löddriga hand sluter sig om min styva kuk och smeker den skönt. Jag vänder på ansiktet och våra läppar möts i en varm mjuk kyss. Nu behövs inga ord. Våra kroppar brinner av lust. Antes kuk är nu också stenhård och glider mellan mina skinkor samtidigt som han smeker min kuk o pung underbart. Detta överträffar alla mina fantasier om denna underbara karl. Känns som om tiden står still och vi befinner oss i himmelriket. Antes kuk nosar i mitt anus och jag trycker mig mot honom och han glider sakta in i mig. Han är så öm och försiktig och jag bara njuter när han bit för bit glider längre in i mig. Jag rör mig sakta fram o tillbaka och känner hur mitt anus smeker Antes styva kuk. Ante slickar min hals och viskar i mitt öra att jag är underbar, jag svarar med att ge honom en hungrig kyss. Känns som om våra kroppar är ett och våra händer och fingrar smeker varandra hett så att det ångar i duschen. Nu ökar Ante farten och knullar mig härligt, hörs underbart när det smackar mellan oss när han knullar mig och jag känner att han snart kommer att spruta. Jag stönar högt att jag vill att han ska spruta i min mun och han drar hastigt ut kuken ur min rumpa och jag sjunker ner på knä och suger in den i min mun. Känner så den varma strålen slungas mot min gom och jag sväljer den underbara såsen som sprutar ur hans styva kuk.
Sväljer allt och slickar sedan kuken rent från all sås. Reser mig upp och kysser Ante igen och igen. Vi står där och hånglar under de varma vattenstrålarna och känner oss helt saliga. Min kuk är fortfarande stenhård och glansig av all försats. Nu vill jag knulla Ante och få spruta ut min heta sås som bubblar inne i mig. Vänder honom om och låter min kuk glida i hans blöta skåra och letar upp rosetten.
Min försats är glid nog för att jag lätt pressar in min styva kuk i hans grotta. Han stönar tungt och ber mig knulla honom skönt. Min kuk är ivrig och vill bara njuta av hans underbara anal som kramar den skönt.
Jag frågar var han vill att jag ska spruta och han stönar att jag ska fylla honom med min heta sås. Så känner jag hur den rusar fram ur skaftet och jag sprutar en stor sats i hans rumpa. Låter sedan min styva kuk slakna sakta inne i honom innan den glider ut. Jag kan inte låta bli att bocka mig fram och slicka i hans rumpa och slicka i mig min egen sperma som sakta sipprar ut. Ante sjunker ner på knä och slickar min kuk ren från all kuksås. Vi duschar sedan av varandra och går ur duschen. Givetvis så torkar vi varandras kroppar också, smeker och kysser varandra samtidigt. Jag tar Ante i handen och leder in honom till min säng. Där sjunker vi ner i varandras famn och bara ligger och njuter av varandras nakna kroppar. Det här var underbart viskar jag i hans öra. Det vill jag göra om. Hmm.. viskar Ante det vill jag också. Han somnar på min arm och jag njuter av att höra hans andetag bredvid mig och jag ligger där och beundrar hans underbara sexiga kropp. Den här godingen kommer jag inte att släppa hem på flera timmar. Jag smeker hans håriga bröst och letar mig ner till hans slakna kuk som sakta börjar styvna igen. Ser hans leende på läpparna och han tittar upp med sina underbara blå ögon. Håll till godo, säger han och blinkar med ögonen.
Jag tror jag blev förälskad i denna underbara man vid första ögonkastet ;) Hoppas att han är ledig, annars får jag kämpa för att han ska bli det, tänkte jag när mina läppar åter slöt sig om hans styva härliga kuk....

Ja det var denna lilla härliga historia.. nu blev man sugen på en löparrunda , ha ha....
Hoppas att ni gillade den och blir härligt kåta och gör det skönt för er.
Ni vill kanske gå med i min löparklubb ? ;)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia