Äntligen slav 

Admin | Bondage | 21.07.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Länge hade jag närt drömmen att bli en mans slav, men sökandet efter en Master hade med några enstaka undantag varit resultatlöst. Men för inte länge sedan uppstod kontakt, på nätet givetvis. Till min förvåning var det en yngre man som var intresserad av ett sådant arrangemang jag drömt om.
Första gången träffades vi på gatan i närheten av min bostad. Master beordrade mig att ta plats i hans bil och vi for iväg till en parkeringsplats. ”Dra ner byxor och kalsonger,” befallde Master och tog fram ett rejält hänglås. ”Fäst det här runt pungen, lås och ge mig nyckeln.” Efter visst besvär fick jag fast låset och transporterades tillbaka till utgångspunkten. På kvällen kom så Master hem till mig för att besiktiga sin nye slav. Jag stod naken på knä innanför dörren med läderbojor vid händerna och fötterna, repen hängde över en stol och piskan låg på köksbordet enligt order. ”Stå upp”. Master band armarna och händerna så att min rörelsefrihet försvann helt och hållet. Hans händer undersökte mig närgånget och noggrant. När de vidrörde mina bröstvårtor undslapp jag mig en suck varpå Master ägnade dem en mer hårdhänt uppmärksamhet. Jag stönade och darrade i hela kroppen av kåthet. Så befalldes jag att lägga mig över köksbordet för bestraffning. Jag hade brutit mot den anbefallna samtalskoden och nu fick jag känna piskan på rumpan.
Uppenbarligen fann jag preliminärt nåd inför Masters ögon eftersom han gav mig instruktioner och tidpunkt för den första lektionen som han uttryckte det.
En sen eftermiddag infann jag mig hos Master. Enligt order skulle jag naken och stående på knä avlägga en form av slaved till Master, en lika förnedrande som härlig upplevelse, varpå han försåg mig med ögonbindel och bojor. Jag leddes in i sovrummet och fjättrades liggande på rygg nu helt under Masters kontroll och det var ju vad mina drömmar gått

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ut på. Skräckslagen och allt kåtare fick jag återigen uppleva hur Master behandlade min kropp, än smeksamt än hårdare. Så förnam jag Masters andedräkt mot mitt ansikte, jag tryckte upp mitt huvud mot honom och kysste honom passionerat, förvånad över min egen hetta. Så applicerade Master något som måtte ha varit elektroder på slavkuken. Först ett ganska behagligt pirr i kuken. Master frågar om jag vill ha mera och jag ber om det! Det gör ont, helt enkelt ont. Men något annat också. Jag ligger där, jämrar mig, det rycker i kroppen och jag ber om ännu mer, det är inte Master som tvingar sin slav till detta. Och ibland Masters händer, smeksamma, eggande, sköna och ytterligare några heta kyssar. Denna blandning av hårdhet, plåga och ljuvlig beröring och heta kyssar!
Så kommenderar MASTER upp sin slav i straffposition med rumpan i vädret benen bundna i sängstolparna och händerna fästade i fotbojorna och ger mig vad jag förtjänat genom olydnad och försummelser. 15 rapp. Jag lider av den obekväma ställningen och rappen. Så binder Master slavkuken, bakbinder närmast. Jag anar inte vad som komma skall, men tror inte att en slav kan bindas mer spännande och utlämnande än så. Stjärten blottad och kuken exponerad och tillgänglig. Master meddelar att nu kommer en verklig prövning. På tid. Och verkligen, brännässlor! I fem näst intill outhärdliga minuter. Så oerhört smärtsamt, men som Master konstaterade, kuken står hård. Jag kan inte förstå det, en så stark smärta och ändå, slaven uthärdade och var tydligen tom. kåt.
Efteråt är jag alldeles omtumlad och utmattad, så starka känslor, så plågsamt, så ljuvligt!
Dagen innan nästa lektion kommer Master hem till mig för att sätta på hänglåset som alltså ska sitta runt pungen i ett dygn. Det fungerar verkligen mycket väl som en ständig erinran om min ställning som slav och det ger en sexuell retnin

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g.
Även denna gång ska jag stå på knä naken inför min Master och avlägga en ed. Det senare går riktigt dåligt trots allt pluggande.
Stående får slav ett antal rapp med en träpaddel på stjärten som straff för försumligheter särskilt med läxan följt av några lätta piskslag på kuken. Handbojor på och förd till sängen, bunden i kors och på rygg. Masters händer söker sig fram över min kropp och det är mycket behagligt, bröstvårtorna och kuken i fokus. Master fäster så småningom ögonbindeln och jag undrar om inte hänglåset ska bort, men icke. Jag är härligt kåt helt enkelt. Våra läppar möts passionerat från slavens sida åtminstone och så fortsätter det.
Nu monterar Master något tungt runt slavkuken, uppenbarligen något för elbehandlingen. Den börjar med märkligt nog rätt sköna pirrningar, känner hur det rycker i slavkuken. Master ökar styrkan då och då, slav räknar ner. Även denna gång ber slav om mer, och Master avslutar med några korta kraftiga stötar som utlöser ett jämrande. Slavkroppen rister så gott det sig göra låter. Det gör ont, det är skönt men jag avstår dock från mera.
Så sker en ombindning. Benen dras bakåt över mig. Tillåter tackochlov en viss rörlighet i höjdled. Kuk och pung binds också, hur begriper jag inte riktigt. Så följer en oerhört uppkåtande behandling av slavkuken med omnejd. Master frågar om jag vill känna nässlorna och jag min idiot tackar ja. Får välja tid, tre minuter, det ska väl vara uthärdligt. Vilket det inte är, det känns som en mindre evighet.
När det äntligen är över återtar Master den ljuvliga behandlingen av slavkuken. Inte leder det till något tänker jag med denna oerhörda smärta. Men alltmer kåt åstadkommer slavkuken en fontän värdig en unghingst. Otroligt! Master är mycket omtänksam som avslutning på denna orgie. Kan knappt stå på benen efter detta!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia