Sug och runk på skoltoan 

Admin | Bög | 03.04.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Bara två veckor kvar, sen börjar sommarlovet. Tonårströtta Adam stänger som vanligt av väckarklockan men ligger kvar i det längsta under det värmande täcket. Han är naken och har stånd och högerhanden är redan på plats och smeker den bultande lemmen.
En hastig titt på klockan, han måste upp nu, ut i badrummet för att duscha och han brukar kissa och runka samtidigt. Motvilligt föser han undan täcket och sätter sig på sängkanten, gäspar och gnuggar sömnen ur ögonen och ska precis resa sig när dörren far upp.
Det är farsan, som vanligt stormar han in utan att knacka. Adam är van vid det och bryr sig inte om att pappa ser hans morgonribba.
-God morgon Adam, säger farsans hurtigt.
-God morgon, säger Adam med grumlig röst.
Farsan försvinner lika snabbt som kan kom och Adam tar sats, reser sig och skyndar ut i badrummet med kuken i vädret. Han drar igen duschkabinens genomskinliga dörrar, sätter på vattnet och låter det strömma ner över kroppen. Samtidigt kissar han med en bred gyllengul stråle, sen tvålar han in sig och runkar den schampolöddriga kuken och börjar nedräkningen…
Ljudet av någon som bultar hårt på badrumsdörren tränger ända in till vattenplaskandet i duschkabinen.
-Är du inte klar snart? ropar lillbrorsan Elias.
Adam suckar och släpper kuken, trots att han har en bit kvar till sprut och hatar att bli avbruten när det är som skönast. Tack och lov rusar inte Elias in på samma sätt som farsan men han kommer in samtidigt som Adam drar undan duschkabinens immiga dörrar och kliver ut. Adam rycker åt sig en handduk och torkar sig snabbt. Elias hasar ner kallingarna över rumpan och skuttar glatt in i duschen. Han är inte i puberteten ännu och omedveten om hur nödvändigt det är att få runka ostört.
Adam hänger upp den blöta handduken, rollar snabbt deodorant i dom rakade armhålorna och lämnar lillbrorsan och badrummet. Han hoppar i kläderna, hinner med en snabb frukost i köket och småspringer till tunnelbanan. Kuken är halvhård och skaver olustigt och han blir förbannad på sig själv som inte struntade i Elias utan runkade klart, nästa gång ska han ta mej fan mjölka ur så lillbrorsan ser.
Tåget glider in på stationen och Adam stiger ombord, hittar en ledig sittplats och lägger väskan i knät för att dölja att han har stånd, fasen vad det trycker på i kallingarna. En gång har han gjort det på tunnelbanan men då var han ensam i vagnen, en snabbis mellan två stationer och sprut i shortsen, men nu är det fullt med folk och inget att tänka på. Adam noterar snubben som står vid dörrarna, han pratar i telefon men håller den riktad mot Adam, nästan som han tar bilder. Snubben rö

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r på telefonen och om det nu är så att han fotograferar, så hamnar en långsmal ljushårig kille som halvsover snett emot Adam på bilderna.
Adam ler för sig själv, rättar till väskan och musiken i öronen får honom att slappna av en aning men han bestämmer sig för att köra en handtralla på toaletten så fort han kommer fram till skolan.
Simon möter honom vid skåpen, Adam öppnar och rafsar åt sig engelskaböckerna och slänger väskan framför fötterna på Simon.
-Måste på toa bara…, säger Adam.
Han är snabbt framme vid toaletterna, drar upp dörren men hinner inte stänga efter sig innan Simon är där och stoppar in en fot.
-Pissa? flinar Simon.
-Näe, runka, svarar Adam glatt.
Han försöker dra igen dörren men Simons fot hindrar.
-Vill du ha hjälp? fortsätter Simon med ett stort flin över hela ansiktet.
-Men, va fan…, stönar Adam. Vi börjar ju snart…
Adam sliter i dörrhandtaget men Simon håller sin fot kvar som en effektiv spärr.
-Men kom in då din jävla runkbög, flinar Adam och släpper handtaget.
Simon drar upp dörren och glider in, snabb som en vessla. Han stänger och låser och så står dom båda pojkarna där mitt emot varandra. Deras blickar möts, Simon formar läpparna till en kyss och kör in högerhanden i Adams skrev och klämmer till. Adam stönar högt när Simons hand masserar utanpå jeansen. Kuken växer snabbt och plötsligt känner Adam att det var himla tur att Elias avbröt hans runk i duschen, det här är tusen gånger skönare än.att köra en snabbis på egen hand.
Det är inte första gången dom gör det, men aldrig tidigare i plugget. Adam har inte ens tänkt tanken att kompisrunka i dom trånga skoltoaletterna, senast gjorde dom det i bastun efter idrotten och det var ju lite risky även om dom andra killarna i klassen dragit iväg. Dessutom, två grabbar på samma toa kan väcka uppmärksamhet.
Korridoren utanför är full av folk som stojar och slamrar med dörrarna till sina skåp och någon rycker i dörrhandtaget. Dörren till toan intill gnisslar upp och genom den tunna väggen hörs tydligt hur någon kissar med ett rejält plaskande. Adam och Simon tittar på varandra, flinar och så möts läpparna i en lång sugande kyss.
Adam kränger av den blåa jackan, lirkar den röda huvtröjan över huvudet och får hjälp med den vita t-tröjan. Allt hamnar i en hög på golvet. Simon höjer Adams vänstra arm och nosar lätt i den släta armhålan.
-Gillar din deo, viskar han. Sån kåt doft.
Adams bröstvårtor stramar och ömmar när Simon vispar över dom med tungspetsen. Adam flämtar och för in en hand i Simons skrev. Där är det ordentligt hårt i jeansen nu. Någon är framme och sliter i d

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

örrhandtaget igen, Adam kollar på klockan och inser att dom måste skynda sig. Han får upp gylfen och släpper ner byxorna och Simon kommer ner på knä direkt med ansiktet mot boxerkalsongerna där kuken pressar på från insidan. Försatsen bildar redan en mörk fläck på det vita tyget. Simon nafsar ivrigt över det hårda, sen lyfter han kallingarna över staken och för ner dom.
-Oooo…, kvider Adam när kuken kommer ut i full frihet.
Adams kuk är 17 cm, normalgrov och helt rakad. Skinnet är lite tillbakadraget och blottar yttersta delen av ollonet som nu är glansigt av kukoljan. Simon bockar ner kuken och stoppar in den i munnen. Han suger hetsigt, vet att ingen tid får gå till spillo om dom inte ska komma försent till första lektionen, fast egentligen vill han njuta länge av kompisens kåtpulserande balle. Saven och saliven blandas i Simons mun och rinner ur mungiporna när han tar för sig av kuken, det här är bästa frukosten man kan få. Adam stönar allt högre och gungar med höften i juckande rörelser. Han känner dom kittlande sammandragningarna som förebådar orgasmen. Han kniper ihop ögonen, griper tag om Simons huvud och fyrar av rätt in i kompisens mun.

Satsen som kunde ha kommit hemma i duschen men som nu töms i Simons mun istället. Flera långa strålar med tjock sperma som pumpas fram. Simon slickar i sig och sväljer, lyfter blicken och pojkarna får ögonkontakt och båda ler. Adams kladdiga snopp glider ur Simons mun. Simon kravlar sig upp på fötter, fumlar upp gylfen och hasar ner byxor och kalsonger i ett svep och Adam är snabbt framme och sluter handen runt kompisens hårda lem. Helst vill han komma ner och ta den i munnen, suga och ta emot såsen på samma sätt som Simon nyss gjort men klockan går alldeles för fort och Adam får nöja sig med att runka av kompisens hårda hane.
Det smackar ljudligt om förhudens dans över det savande ollonet. Simon grymtar till och Adam känner hur kuken i hans hand pulserar och jobbar fram utlösningen. Där kommer det, likt trumpetstötar trycks sperman fram och singlar genom luften tills den landar mot Adams mage.

Pojkarna flämtar högt, tittar lyckligt på varandra och hör den plingande signalen från högtalaren utanför som talar om att nu börjar skoldagen. Det är bara att dra upp kalsongerna över dom kladdiga snopparna, få upp byxorna och rätta till klädseln i största allmänhet. Dom hinner med en avslutande kyss innan Simon låser upp och försiktigt gläntar på dörren. Korridoren är tom och killarna skyndar iväg uppför trappan och hinner precis glida in i klassrummet innan läraren drar igen dörren och lektionen kan börja.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia