Sommarnatt på skogsvägen – Patrik och jag 

Admin | Bög | 09.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det är klart, hade det funnits massa andra i Sävsjö att välja mellan kanske de inte hade blivit kompisar. För det första var Patrik 19, han bara 17. Den ena älskade bilar och fotboll på tv, den andra brydde sig knappt om något. Gillade serietidningar. Den ena var naturligt grov i kroppen, axlar, håriga ben och utstrålande självklarhet. Den andre smalare, utan att vara spenslig, men inget hår på kroppen.

Den ena hade en fet och grov kuk som var känd bland alla i byn och ibland hade gett upphov till öknamn som Snabeln eller Dongen. Den andre, ja det var ingen som riktigt visste vem han var. Och om han någonsin nämndes så var det som ”han Patriks kompis”.

Men bor man på en liten ort, dessutom på samma gata hela uppväxten, då bildas omaka par som gillar varandras sällskap.

Det året Jimmy hade fått körkort och skaffat den fula gula golfen var det rekordvärme i hela landet under augusti. Vi bara körde omkring, den här kvällen som fyllechaffisar åt hans storebror och kompisar som vi just lämnat på en fest och inte skulle hämta igen förrän om ett par timmar efter midnatt.

Stereon skrålade något pop-kanal med skitmusik som ingen av oss egentligen lyssnade på, men som var där för sällskapet. Ljudet blandades med fartvinden från de nedvevade rutorna och doften från varm tallskog och sommarnatt blandades med kvardröjande raggparfym från killarna som nyss suttit i baksätet.

Solen var fortfarande ovanför horisonten där vi planlöst körde omkring på skogsvägarna ovanför sjön. Kollade in gamla ställen som vi sett tusen gånger förut, platser där man samlats, druckit, slängt burkar och grillat i avsaknad av klubbar eller annat att göra på orten.

Vi var uttråkade.

Patrik svängde in på en vändplats i skogen. Stängde bilen och stereon dog. Det blev tyst. Satt stilla.

”Måste pissa”, sa Patrik. Han lät dörren stå öppen, jag hörde ljudet av blixtlåset, sedan strålen som plaskade mot gruset.

Jag tror att den största skillnaden mellan oss två var att han aldrig brydde sig om vad folk tyckte. Om han ville något, gjorde han det. Jag tror aldrig jag har sett honom skämmas eller be om ursäkt för något. Han gjorde det som föll honom in och det var kanske inte många som ifrågasatte det, säkert på grund av hans naturliga pondus.

Efter ett par avslutande droppar vände han sig om utan att dra upp byxorna. Ut hängde fortfarande den långa kuken som han nu viftade med.
”Säg hej!”
”Hej.” sa jag utan att så mycket som höja på ögonbrynen. Patriks kuk hade jag sett tusen gånger eftersom han inte var sen att dra fram den vid både lämpliga och olämpliga tillfällen. Till exempel en gång när vi hade gympa, vilket gav först honom, och sedan mig (för mitt flinandes skull), kvarsittning på högstadiet.

”Nej!” säger han missnöjt. ”Sä

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g hej ordentligt!” går runt bilen till min sida och lägger den rejäla saken, säkert 12 cm slak, på min nedvevade ruta. En pissdroppe glänste i toppen på förhuden och det doftade kuk in i bilen. Ballen hade stubb från rakning runt roten och var grövre nertill än upptill.

Så här hade han inte gjort förut. Nu hade han fått för sig något, jag kände det på mig.

”Haha du är så sjuk i huvudet! Hej snoppen.” sa jag snällt till ollonet.
”Snoppen?” sa han med spelad besvikelse. ”Du menar ballen?”
”Hej ballen.” sa jag snabbt och försökte att inte stirra, kollade på mobilen direkt.
”Kolla vad glad han blir.” sa Patrik klev bakåt och drog lite i ballen. Den svällde snabbt och blev halv hård. Han snurrade den några varv.

”Ska vi åka vidare eller?” frågade jag.

”Tycker du att min kuk är snygg? Om du jämför med andras alltså?”
”Öh, jag har nog inte så mycket åsikter. Kan vi åka nu?”
”Få se! Vi jämför!”

Jag tittade upp på honom med en frågande blick.
”Kom igen Patte, jag orkar inte. Nu drar vi, stoppa in din jävla slang och kom någon gång!” sa jag trött.

Han fiskade upp bilnycklarna ur fickan. Vägde dem i handen.
”Nej, inte förrän du hade sagt ärligt vad du tycker om min kuk.” sa Patrik och garvade.

Jahapp, nu spelade han någon slags maktspel.
”Jag kastar nycklarna om du inte kommer ut nu.” sa han med ett skratt.

Klassisk Patrik-logik. Helt dum i huvudet. Det värsta var att han verkligen kunde göra det. Just som han tog sats för att sula iväg nycklarna i blåbärsriset drog jag upp bildörren.

Klev ur. Suckade. Tittade på honom och drog ner träningsbrallorna så att min högst normala, men som jag tyckte fina kuk hängde ut. Patrik tog ett steg närmare, la huvudet lite på sned och kollade.

”Du har fin kuk. Verkligen inget att skämmas för.” konstaterade han och fick mig att känna att jag verkligen HADE något att skämmas för.

Själv hade hans kuk börjat svälla till den där rakare formen som jag hade sett honom i förut någon gång när jag kommit på honom att kolla porr hemma. Han viftade med den framför mig.
”Och?”
”Du har en snygg kuk Patrik. Stor och fin.”
”Den är stor, men är den snygg?” frågade han.
”Vilket jävla konstigt ämne det här är.”

Han klev närmare och strök plötsligt sitt lena ollon längs min kuk. Värmen fortplantade sig blixtsnabbt i hela kroppen som en varm våg.
”Vad gör du?” sa jag förvånat.

Han sa inget men när jag tittade ner såg jag att hans kuk var ännu större nu, större än jag någonsin sett den förut. Han tittade ner på min kuk och smekte min balle igen med sin.

Generad märker jag hur min kuk vaknar till liv och börjar ställa sig upp. Jag tar ett steg bakåt, han följer efter. Jag tar ett till och fastnar mot bilen. Han kliver fram. Hans kuk står rakt upp

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nu, grov och säkert 22 centimeter lång. Igen stryker han sin hårda kuk mot min som nu också står rakt upp och ollonet tittar fram längst upp.

”Har du sett någon större kuk någon gång då? I verkligheten alltså?” frågade han och andades tyngre nu.
”Nej” sa jag tyst.

Vi kollar på varandra snabbt. Han tar initiativet, sträcker fram handen och greppar min kuk. Börjar runka mig vilket får mig att tappa andan. Hade aldrig haft någon annan som känt på min kuk förut, så otroligt mycket skönare det var än att runka själv! Stod tafatt och flämtade. Han kollade min reaktion och tog ett bättre tag kring kuken och ollonet. Allt gick för fort, det blixtrade bara till. Plötsligt drogs pungen upp och jag började ofrivilligt att skjuta långa strängar av sagge över hans hand och ut på hans kuk och brallor.

”Helvete lillen, vilken jävla raket!” retades han och skakade av satsen från handen på marken.

Jag försökte få ner kuken i brallorna i skamsen panik. Men Patrik bara flinade. Hans egen kuk vajade hård fortfarande så han kan inte ha blivit alltför distraherad. Han verkar inte bry sig.

”Sätt dig!” uppmanade han mig. Jag satte mig på bilsätet. Han klev närmare. Stod vid den öppna bildörren rakt framför mitt ansikte nu, tog min sats som jag råkat skjuta på honom och smörjde in hela sin hårda balle med den. Kollade ner på mig där jag satt som förstenad och hämtade andan samtidigt som jag stirrade fascinerat på hans kuk.

Patrik drog bak förhuden och smörjde det blankt. Vita strimmor av min sagge satt nu på hans kuk, vilket gjorde mig kåt. Som om han tagit emot något av mig och gillade det. Han runkade hårdare och hårdare framför mitt ansikte.

Han stannar plötsligt.
”Känn!” beordrade han mig.

Jag sträckte fram handen, slöt den försiktigt runt skaftet utan att lyckas nå runt den feta pålen. Hann dra ett eller två drag innan jag hör Patrik sucka konstigt. Samtidigt känner jag hur hans stora hans hamnar runt min nacke och bakhuvud. Tittar upp, men ser sedan ingenting. Förstår först inte vad som händer, sedan tittar jag fram och möts av sprut efter sprut som prickar mig över ögonen, pannan, näsan och munnen. Jag måste andas och öppnar munnen. Då tar Patrik ett kliv fram och pressar in sin kuk i min mun. Den är så grov att jag känner det spänna i käken samtidigt som varma sprut träffar mig i halsen. Skott efter skott. Munnen som fylls av varm sagge som smakar salt.
”Ahhh, shit” stönar Patrik tyst.

Jag sväljer och han drar sig sakta ur. Backar bak och flinar samtidigt som jag torkar den svidande satsen ur ögat.

”Fy faan vad skönt!” säger han, stoppar in kuken i brallorna och går runt till förarsätet.
”Nu drar vi och badar!”

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia