Lena får uppmärksamhet 

Admin | Bög | 23.08.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Lena får uppmärksamhet

Det var en sen kväll i augusti. Lena stod ensam på altanen. Ensam med ett glas vitt vin. Den kyliga höstvinden ruskade om träden och ryckte i den rödblommiga kimonon. Bröst blottades och man kunde ana den svarta spets bh'n och vårtgårdarna som stod styva i kylan. Hon drog ett djupt bloss på cigaretten och log roat åt grannen. Mannen som iaktog henne, från övervåningen i villan mittemot, förstod inte att hon kunde se honom. Grannen brukade kasta långa blickar på henne när hon solade topless. Och nu stod han där uppe, som ett fån med en kikare. Det kanske var lite perverst men hon gillade uppmärksamheten. Lena höll sin kurviga kropp i trimm med arobics och pilates. Men hur hon än försökte så verkade hennes man bara ta henne för givet. Så lite uppmärksamhet på håll var välkommet det med.

Lena låtsades att det kliade på insidan av låret. Hon satte upp ett ben på en solstol och blottade sin svarta spetstrosa. Till hennes förvåning och förtjusning verkade det som om grannen onnanerade där uppe bakom gardinerna. Fönsterkarmen var i vägen men det såg verkligen ut så. Hon skakade bak sitt långa röda, skruvlockiga hår och slickade roat sina fylliga läppar, innan hon sög på cigaretten igen. Det kliade runt troskanten och sedan började det faktiskt att klia på hennes bulliga venusberg. När hon oblygt vek trostyget åt sidan och kliade tillbaka så ryckte det till i sovrumsfönstret. Hon trodde för ett ögonblick inte sina ögon då ett par ränder och vita fläckar plötsligt framträdde på fönsterglaset. Hon kunde knappt hålla sig för skratt då grannen plötsligt fick väldigt bråttom att torka bort fläckarna. Antagligen innan hans fru upptäcker dem, tänkte hon roat.

Lena rättade till brösten innan hon gick in i huset igen. Det var första gången hon fått en man att komma på så långt avstånd och det stärkte hennes självförtroende. Hon kände sig sexigare än på mycket länge.

I vardagsrummet satt hennes man Glenn i soffan med en kollega från jobbet. De tittade på fotboll naturligtvis. Kollegan hette Olle och var nyskiljd. Lena fyllde på deras chipsskål och hämtade öl åt dem. Medan hon servade så blottade hon sig och posserade så mycket hon kunde, utan att det blev för uppenbart. Hon ville få tillbaka känslan hon fått när grannen iaktagit henne men hennes man ignorerade henne totalt. Olle däremot tittade när han trodde att hon inte såg. Lena smygtittade själv på Olles skrev och det såg faktiskt ut som om det var något bulligt i jeansen.

På väg ner i soffan mellan de två männen låtsades hon snubbla och hamnade i Olles knä.

"Oj, hopsan!" Sa hon och log vänligt åt honom.

Han såg förfärad ut men hon kände hur något stelt från hans byxor petade henne i sidan. Hon njöt av att hon lyckats få honom styv och skruvade lite på rumpan innan hon motvillgt ställde sig upp igen.

"Jag måste gå och säga till pojkarna att det är sent." Ursäktade hon sig nöjt och vickade lite på rumpan när hon lämnade rummet.

Uppe på överväningen låg Egons pojkrum. Egon var Lenas sextonåriga styvson. Hon stannade utanför hans dörr och lyssnade. Han hade en kompis över och hon kunde höra hur de blädrade i tidningar och diskuterade.

"Nej, kolla in fröken Juli, fett schyst hylla."

"Äh, kolla in fröken september alltså, jag tror inte att..."

Tidningarna som pojkarna läst försvann blixtsnabbt, när Lena steg in i rummet.

"Ok, grabbar det är sent nu och Egon ska upp tidigt till fotbollsträningen i morgon. Nu är det bäst att du går hem Pelle." Sa Lena medan hon plockade upp smutstvätt som Egon slängt på golvet som vanligt.

Hon la märke till en Playboytidning som de inte hunnit gömma men hon låtsades inte se den. Jaha, Egon har hittat Glenns gamla porrtidningssamling som var gömd i garaget, tänkte hon roat. Jag trodde att pojkar i hans ålder bara tittade på porr på internet. När hon lämnat rummet och stängt dörren stod hon kvar en stund och lyssnade.

"Wow, vilken sexig morsa du har." Viskade Egons kompis.

"Hon är inte min morsa." Svarade Egon.

"Jaja, styvmorsa då menar jag. Men fett schysta bröst alltså. Hon ser ju precis ut som fröken Juli. Här kolla här. Vem skulle inte vilja knulla den där rumpan bakifrån."

"Du fattar inte hur mycket hon går omkring sådär i underkläder. Jag får stånd varje gång hon kommer in och säger godnatt på kvällen." Klagade Egon.

Lena rodnade utanför dörren innan hon gick med smutstvätten till badrummet. Hon hade ingen aning om att hennes styvson fick stånd av att se henne i underkläder. Kanske borde hon sluta att gå omkring så utmanande, tänkte hon och svepte sin rödblommiga kimono tätare om sig.

Det smällde i ytterdörren då Ida, hennes rödhåriga yrväder till dotter, behagade att komma hem. Lena gick ner för att ge henne en tillrättaviselse men stannade till innan hon stormade in i vardagsrummet. Där inne stod hennes sjuttonåriga dotter och stretschade oblygt bredvid tv'n. Ida böjde sig frammåt och flexade och sträckte ut sina smidiga ben medan hon såg på tv'n. Och märkte inte alls hur gubbarna i soffan storögt iaktog hennes tighta rumpa i stället för matchen. Ida var skapt som Lena med sitt eldiga temprament och brandröda hår förutom att Idas kropp både var slank och vältränad.

Lena stegade in i vardagsrummet och började att skälla ut sin dotter för att hon varit ute så länge utan att säga vart hon skulle eller när hon skulle komma hem. Ida surade ihop och skällde tillbaka vilket gubbarna i soffan iaktog lika intensivt som de kollat på matchen.

"Jag tror minsann att du skulle behöva smisk på stjärten, så du får något hyfs i dig."

"Ha, ska du smiska mig eller?" Frågade Ida trotsigt och räckte ut tungan.

"Nej men jag kan säga åt din pappa att göra det." Sa Lena bestämt och pekade på Glenn.

"Glenn är inte min pappa." Argumenterade hon med armarna i kors.

Det var inte ovanligt att mor och dotter rök ihop, men det här med smiskandet var något nytt för Glenn. Utan att han riktigt hängt med i svängarna så hade Lena beordrat Ida att lägga sig över hans knä.

"Nu ligger du där och låter honom smiska dig tills jag kommer tillbaka. Annars blir det inga festivalresor mer innan du fyllt arton. Ja, de får smiska dig båda två."

Lena stod kvar och säkerhetsställde att Glenn och Olle smiskade den olydiga styvdottern lagom hårt på skinkorna, innan hon stormade ut ur rummet och uppför trappen.

Ida hade en kort mörkblå kjol på sig och vita trosor under. Kjolen åkte upp och hennes fasta, perfekt äppelformade rumpa blottades. Olle som satt bredvid hade full insyn mellan hennes ben och de vita trosorna som smet om hennes lilla fittbulle. Han hade svårt att slita blicken från de vita skinkorna och de röda smisklinjerna.

"Eh, din mor är inte att leka med. Vi måste göra som hon säger." Sa Glenn ursäktande.

Ida svarade inte utan låg bara där över hans knä och surade. Glenn och Olle fortsatte att smiska lätt smiska hennes rumpa och snart var det mer smekningar än smisk. De fortsatte att titta på matchen men kunde inte låta bli att klämma lite på hennes rumpa me

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

llan smekningarna.
Ida som först varit väldigt sur på sin mor slutade snart att vara arg då hon mer och mer insåg att de två männen i soffan smekte och klämde på hennes rumpa. Men det var först när hon kände Glenns stånd mot sin mage som hon förstod vad hennes rumpa hade för påverkan på dem.

Hon visste hur stor lem Glenn hade. Hon hade sett hur hennes mor ridigt på den tjocka pålen när hon smygtittat in i sovrummet en gång. Glenn och Olle var gamla gubbar i hennes ögon men deras händer var manliga och starka samtidigt som de var försiktiga.

Hon hade fantiserat om det här. Alltså att hamna i en soffa med två män som börjar att smeka henne oskylldigt. I hennes fantasi så hade de varit två unga killar från hennes favorit serie på tv förstås. Men det spelade tydligen ingen roll för kåtheten kom plötslig och objuden över henne. Hon försökte att ligga stilla över Glenns knä och hon fick lov att bita i sin skortärm för att inte börja stöna. Som tur var såg de inte hennes ansikte och hur röd hon blev om kinderna.

"Det kittlas." Protesterade hon när männen smekte insidorna av hennes lår.

"Äh, nej så lätt smiter du inte undan." Sa Glenn och höll fast henne i den tjocka hästsvans som hon satt upp sitt röda hår i. "Kittla henne du Olle."

Olle kittlade och smiskade retsamt hennes rumpa. Ida stönade och tjöt om vartannat. Det var Olle som först märkte den lilla våta fläcken mitt på hennes trosor. Men han låtsades att han inte såg den.

Glenn hoppades att Ida inte kände hans styvnande stånd fast hon låg över det.

"Kan ni inte bättre än så, det... det... känns knappt." Kved den sjuttonåriga unga kvinnan trotsigt och svankade med ryggen.

Händerna blev allt hårdhäntare med hennes bakdel. De klämde och smekte och smiskade. Och varje gång de nuddade hennes våta kön genom trosan så ryckte hon till och stönade. Händerna blev snart mycket mer intimare.

På övervåningen så steg Lena in i Egons rum och glömde genast bort bråket med Ida. Där i sin säng låg Egon och runkade med en Playboytidning i sin andra hand. Det var två saker som fick henne att tappa hakan. Det ena var att han onnanerade till en Playboybrud som såg exakt ut som henne. Det andra var att Egon tydligen ärvt sin fars stora kuk. Den stod styv och stenhård medan han använde hela handen för att dra sin förhud upp och ner så fort det bara var möjligt. Han märkte inte att hon kommit in i rummet. När han tillslut fick syn på henne tjöt han till av förvåning och blev genast röd som en tomat.

Det krävdes en lång stund för Lena innan hon försäkrat Egon att det inte var något skada skedd och att det var helt naturligt för pojkar i hans ålder att onnanera. När hon såg att tidningen hade råkat gå sönder när hon överaskade honom så erbjöd hon sig att possera framför honom om han ville det.

"Även styvmödrar gillar att få uppskattning och uppmärksamhet." Förklarade hon och visade lite hud genom att öppna kimonon en aning.

Hon hade inte förväntat sig det men han började faktiskt att storögt onnanera, sittandes i sängen medan hon posserade framför hans säng. Poseringen övergick snart till en striptease och Egons kuk stod hård och glansig medan han onnanerade den. Hon undrade om hon gick för långt då hon knäppte upp bh'n men uppmärksamheten hon fick var obeskrivligt underbar och lite upphetsande. Hon önskade att det var Glenn som hon strippade för och inte hans välutrustade men unga son. Hon visste inte ens om han var oskuld eller inte.

Lena strippade sexigt av sig trosorna så att hon bara hade kimonon på sig.

"Jasså, du fantiserar om din styvmor." Sa hon och ställde sig bredvid hans säng. "Jag blir ju faktiskt lite smikrad." Erkände hon. Egon rös till när hon drog ett finger längs hans kukskaft.

"Men om du vill ha något och fantisera om så kan du få det." Sa hon och förde in hans hand mellan sina ben.

Egon kupade sin darrande hand över hennes bulliga venusberg medan hon sakte runkade hans kuk med ena handen. De såg varandra i ögonen och hon log och slickade sig runt munnen när han kände hur våt hon var.

"Såja, nu är det roliga slut." Förklarade Lena och drog upp täcket över hans stånd. Hon klappade tältet som bildades av täcket över hans kuk och lämnade rummet.

Nere i soffan var Idas trosa våt. Olle satt på sin sida av soffan och åt chips medan han i ögonvrån såg hur Glenn daskade med handen på hennes lilla fittbula. Han höll stadigt i hennes hår i en stor tofs med den andra handen. Det var tydligt att Glenns styvdotter blev upphetsad av behandligen hon fick. Hon stönade lågt och vickade och roterade på rumpan i ett tamt försök att komma undan handen som lätt smiskade hennes kön genom trostyget.

När Glenn hörde Lena komma ner från övervåningen så släppte han upp Ida. Hon satte sig flämtande upp mellan dem och tog en klunk ur en öl som stod på bordet. Olle la märke till att hon rodnade i hela ansiktet ända ner mellan brösten, så att hennes fräknar syntes tydligt. De styva små bröstvårtorna på hennes toppiga bröst avtecknade sig tydligt under t-shirten.

När Lena kom in i vardagsrummet tittade de alla oskylldigt på tv'n. Hon hade glömt bråket med Ida och pressade ner sig i soffan mellan Glenn och Ida. Ida fick lov att flytta sig så att hon pressades mot Olle.

Lena strök handen genom Glenns hår och viskade frågande i hans öra hur länge det var kvar på matchen. När hon märkte bulan i hans byxor antog hon nöjt att det var för att han märkt att hon var naken under sin röda komono. Hon strök honom över bröstet och lät handen i smyg leta sig ner mellan hans ben.

"Kanske Olle vill sova över." Viskade hon i hans öra och han kunde höra kåtheten i hennes röst. "Det är ju så synd om honom tänker jag, med skiljsmässan och så. Kanske skulle han bli på bättre humör om han fick lite sex. Du vet ju att jag fantiserat om att få två i mig samtidigt." Fortsatte hon.

Glenn som inte förstod om hon retades eller var allvarlig, bara svalde och log fånigt åt henne.

På andra sidan soffan så satt Olle med chipsskålen i knäet. Idas hand hade missat skålen och smekte i stället bulan mellan hans ben. De tittade båda framåt på matchen och hoppades att Glenn och inte märke vad Ida gjorde med handen.

När matchen var slut så kom Lena ihåg sitt bråk med Ida och skickade iväg henne på sitt rum. När hon hörde hur Ida smällde igen sin dörr på övervåningen så tog hon Glenn och Olles händer.

"Kom nu. Jag har en sak som jag vill visa er." Sa hon kryptiskt och ledde med ett hemligt leende iväg dem uppför trappen.

De båda männen sa inget utan lät sig ledas till sovrummet på övervåningen. På väg upp för trappen gled Lenas kimono upp och det var tydligt för båda männen att hon inte hade någonting under. Det var även tydligt att Lena lagt märke till de krafiga bulorna i deras byxor. Inne i sovrummet puttade hon ner dem båda på sängen. Olle slängde en frågande blick mot Glenn men det var Lena som svarade.

"Ja Olle, Glenn är skyldig mig en trekant efter trekanten med barnvakten förra sommaren." Sa Lena bestämt med armarna i sido

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

rna. "Nu får ni strippa för jag vill se vad ni har i byxorna." Fortsatte hon bestämt och såg på dem med en kåt vild, nästan galen, en blick som Glenn inte sett på länge.

Glenn såg på Olle och ryckte på axlarna som för att förklara att det var bäst att de lydde. De började sedan båda osäkert att knäppa upp sina byxor.

Glenn mindes förra sommaren och den tjugofemåriga asiatiska barnvakten som de haft trekant med. Även om det nu var Lena som velat det så hade han knullat den där barnvakten ett par gånger efteråt utan att Lena visste om det. Han hade känt sig skylldig och skamsen för att han gjort det i smyg. Om nu Lena ville smaka på Olles kuk en gång så var det ok med honom.

De båda männen satte sig nakna på var sin sida av sängen. Deras stånd stod nu båda på halvstång men det tänkte Lena ändra på. Olle såg ut att vara minst lika välutrustad som Glenn. Hon började sakta att strippa av sig sin kimono framför dem.

"Runka era kukar nu." Sa hon med hes kåthet i rösten.

De tog lydigt sina feta lemmar i händerna och runkade sakta medan Lena lät komonon falla till golvet. Hon roterade med höften, sakta runt runt, medan hon masserade sina bröst. Åh, vad kåt hon var och kåtare blev hon när kukarna styvnade framför hennes ögon. De ville ha henne och knulla henne. Nu skulle hon äntligen få dubbelt så mycket kuk som hon någonsin fått förut. Hon gled upp i sängen och hjälpte till att runka dem och smeka deras tunga pungkulor. Hon slickade och smakade på dem en i taget och blev bara kåtare av kuksmaken.

"Slicka mig." Sa hon med sin sängkammarblick mot Olle innan hon började att intensivt suga på Glenns grova lem.

Olle placerade sig bakom henne och hon rös av njutning när han tungkysste hennes våta hål bakifrån. De skulle få knulla henne, knulla henne riktigt ordentligt.

På väg till badrummet för att onnanera såg Egon hur Ida stod framåtlutad framför dörren till det stora sovrummet. Det såg ut som om hon kikade in genom dörren som stod på glänt. Det var dunkelt men han såg hur hennes vita trosor nästan lös i mörkret. Han smög fram och kikade in han med. Ida la inte märke till honom förrän han pressade sig mot henne bakifrån.

"Vad gör det?" Viskade Egon.

"Shh!" Signalerade Ida, upphettsat och det var först då som Egon såg att det var tre personer rummet.

Glenn låg mitt på sängen och stönade medan Lena sög intensivt på hans stora kuk. Olle stod på huk bakom henne och knullade Lena i fittan bakifrån med en sin stora ådriga kuk. Kuken glänste av fittsafter i månskenet från föntret och det smackade till ordentligt när han daskade in i henne.

De båda ungdommarna vid sovrumsdörren såg storögt på medan vuxenleken pågick där inne. Det tog inte lång stund innan Ida la märke till hur bulan i Egons kalsonger pressades mot hennes trosor bakifrån. Hon stelnade till när Egon tag i hennes höfter och juckade med sin stora kukbula mot hennes mindre fittbula i trosorna.

"Vad gör du?" Viskade hon över axeln.

"Äh, det är din morsa som är så sexig. Jag kan inte låta bli att få stånd." Ursäktade han sig. "Det är så trångt, måste ta fram den." Viskade han och bände ut sin kuk ur sin trånga kalsong.

Han gled med kuken mellan hennes skinkor upp mot hennes rygg. Han hoppades att hon inte hade något emot det. När hon sedan särade på benen en aning och började att smeka sig själv förstod han att hon var minst lika kåt som honom.

Inne i sovrummet bad Lena att Olle skulle ta henne stjärten. Hon stönade högt när han försökte att borra in sin stora kuk i hennes anus. Hon tog Glenns lem långt ner i halsen som en svärdslukersa. Egon undrade hur det över huvudtaget var möjligt för henne att ta så mycket kuk i munnen och hur mycket kuk hon hade sugit för att lära sig det.

Ida kände hur Egon började att dra ner hennes trosor men hon protesterade inte trots att hon visste att hans styva kuk bara ett par centimeter från hennes våta fitta. Utan att be om lov gled han in med ollonet i hennes lilla fillbulle och letade efter hennes trånga våta slidöppning. Hon tog spjärn mot dörrkarmen för att Egon inte skulle putta in henne i rummet. Om hon inte höll emot så skulle hon ramla rakt in genom dörren. Och när han pressade sig framåt kände hon hur hans stora kuk började att glida in i henne.

Inne i sovrummet knullades nu Lena ordentligt i stjärten. Efter lång stunds analknull så gränslade hon Glenns kuk och tog den djupt i sin fitta, innan hon särade på sina skinkor och bad Olle komma in i henne igen bakvägen.

Ida tappade hakan helt när hon fick se sin mor dubbelknullas. Hon hade aldrig låtit Egon pressa in sin kuk i henne bakifrån om hon själv inte varit så kåt och så chockad som hon var nu av skådespelet inne i sovrummet. Egon kuk var förvånandsvärt stor men skön. Hon bet ihop för att inte stöna högt hon och fick lov att hålla hårt i dörrposten då Egon började jucka mot henne. Efter exakt fem djupa juck så kom Egon med ett återhållet stön. Kuken sprutade och sprutade tills det började rinna ut ur henne. Sperman rann ned för henns ben. Hur mycket sperma hade han sprutat i henne egentligen? När han drog sig ur så började det genast att droppa sperma på golvet.

Ida satte handen mellan benen och stegade bredbent iväg till badrummet. Hon duschade av sig mellan benen och hörde hur Egon tvättade av sin lem i handfatet. När hon steg ut ur duschen så slog hon till Egon på axeln.

"Aj! vad gör du?" Sa han och höll sig för axeln.

"Jag? Det var ju du som stack in din... din... sak i mig." Sa Ida och synade honom nerifrån och upp.

Han ryckte till när hon tog ett steg mot honom och greppade hans feta halvstånd med en hand.

"Du gör inte om det om det utan min tillåtelse." Sa hon hotfullt men Egon tyckte ändå att hon drog l på munnen en aning och när hon sedan släppe taget om hans lem så såg det ut som om hon gjorde de mycket motvilligt.

Han spanade in hennes fantastiskt sexiga rumpa när hon stegade iväg till sitt rum med bestämda steg. Egon smet själv in på sitt rum och låg vaken en lång stund. Han kunde inte sluta tänka på hur hans styvmor runkat honom och hur han sedan samma dag förlorat sin oskuld i sin styvsysters sköna fitta.

Inne i det stora sovrummet på övervåningen låg Lena mellan de båda männen i sängen och skakade i efterdyningarna av en intensiv orgasm. Sperma rann både ur hennes fitta och anus. Hon hade tvingat dem att knulla henne så hårt de bara kunde och nu var gubbarna helt uttömda och dåsiga. Till hennes förvåning började de båda att snarka på var sin sida om henne. Hon låg kvar en lång stund mellan dem och kände sig som en drottning med sina älskare runt sig.

När Lena gick upp för att duscha av sig allt kladd så såg hon att det låg en kalsong och en trosa på golvet utanför sovrumsdörren. Vad har hänt här? Tänkte hon förbryllat medan hon plockade upp plaggen. Kladdiga var de också.

---

Fortsättning följer?

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia