En lustfylld stund del 4 

Admin | Bög | 20.07.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Lunchrasten...

Jag hade arbetat natten men skulle snart gå på jouren igen. Hade precis klivit ur duschen med något förliten handduk runt min höft, när det knackade på dörren.

Jag öppnade.

Hej, sade du: “Har du tid ett ögonblick?”

Du gick förbi mig med lätta steg in till köket och sedan vände du dig om och sa: “Vi har bråttom”, “Luchrasten varar endast 40 minuter”. Du gick fram till mig och såg på mig med dina djupa vackra mörka ögon och lade samtidigt ena handen på min manlighet. Du log småfräckt.

Min lem stog givakt av din beröring.

Du gick ner på knä, slet bort handduken med ett ryck och blottlade mig och min manlighet. Du kände på min lem , drog tillbaka förhuden och lekte med din tungspetts på mitt ollon.

Jag stönade till av välbehag.

Du frågade: “Vill du ha din lem mellan mina vackra fylliga bröst eller vill du att jag skall suga dig?

Jag blev förstummad och svarade något “grötig” röstläge: “Välj själv”

Du log vackert och tog min manlighet i din vackra mun och sög med välbehag ända ner till roten.

Jag försökte tänka på traktordäck, isbjörnar, ja allt som står i min makt för att ej komma på direkten. Min kropp skakade som ett asplöv i vårvinden. Jag blev yr av kåthet.

Du såg vad som var på väg att hända, så du slutade tvärt! Kom, sa

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

de du med en mjuk stämma och tog min hand och förde mig med lätta steg till sängen. Du satte dig på sängen och halvlutade dig något bakåt samt särade på benen för att visa upp din härliga fitta som glänsde vackert i solljuset.

Jag blev tagen/hänförd av beundran. Har aldrig sett något så vackert!

Du sade: “Jag vill att du slickar min fitta tills jag får orgasm!”, “Sedan är det din tur...”

Jag kröp försiktigt fram mellan dina vackra lår och kände dofterna från din fitta. Det doftade gott och smakade juvligt.

Du började gny allt mer samtigit som du tog dina vackra händer runt mitt huvud och började trycka ditt sköte mot min mun allt hårdare.

Jag insåg direkt vad som började hända, så jag slutade tvärt!

Du gnyr… svankar… ber om mer. Jag ler och skrattar åt dig och säger: “Icke sa Nicke”

”Nej du, min lilla vänn, inte än… “Vi har bara börjat…”, “Tid finns det gott om än...”

Oförstående, kåt och frustrerad försöker du förmå mig att fortsätta. Jag stoppar retsamt in ett finger i din grotta. Det är inte det du vill ha. Du säger: “Ge mig mer!”
Du gnyr och sparkar med benen.

”Såja… lugna dig…” viskar jag ”Du ska få min manlighet”

Jag ställer dig på alla fyra. Jag kysser dina höfter, smeker din rygg och gnider min hårde lem mot din vackra bak.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Min kuk retas med din fitta och du ber mig att stötta in den. Långt in vill du känna mig, höra min tunga andning, mitt stönande. Jag ger dig allt du ber om. Rytmiskt börjar jag pumpa.

Du gnyr allt mer och putar din härliga bak mot min manlighet. Det hörs härligt ljud från din grotta. Ett kluckande ljud som vågorna slår mot båtbryggan i en varm vårdag. Jag blir alldes yr av upphetsning och likadant är det för dig, för du slutar tänka och tar bara emot och känner hur jag tränger in i dig. En lustfylld känsla strömmar genom ditt underliv och du blir yr av känslor och tankar som far genom huvudet. Du stönar, njuter av den trånga värmen kring min manlighet. Kraftfull tränger jag in i dig tills jag med ett rop för utlösnig lång inne i dig.

Du lägger dig på rygg och jag kysser dig. Du tar min hand och lägger den på ditt sköte, du vill att jag smeker dig till en orgasm nu. Jag låter två fingrar glida in i din fitta, letar mig fram till g-punkten och smeker den. Du ålar dig fulld av upphetsning mot min kropp njuter av min beröring och låter en orgasm skölja över dig. Med en lång kyss tar vi farväl av denna lustfyllda stund, ser varandra djupt i ögonen och återgår till våra förpliktelser, för lunchrasten är nämnligen slut...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia