Dröm 

Admin | Bög | 27.05.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Du vill att jag ligger på de svarta lakanet naken med ögonbindeln . Jag vill att du tar ett hårt grepp om mina armar sedan tejpar du ihop mina händer.

Du lutar dig mot mitt ansikte slickar mig på halsen jag vill bli kysst men du snuddar bara försiktigt vid mina läppar.Du forsätter ner mot mina bröst slickar lite på vårtan och nafsar lite lätt .Du märker att jag har svårt att ligga still plötsligt lämnar du rummet kommer tillbaka.

Jag känner något droppa på min mage det är chokladsåsen du slickar försiktigt på magen runt naveln.Sakta kryper du ner mot mina lår jag försöker att trycka mitt sköte mot din mun.

Du trycker ner mig och drar undan huvudet min kropp har svårt att vara still

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

.Du befaller mig att ställa mig på alla fyra jag känner hur du häller oljan på min rygg.Du tar dina händer och drar dom över min rygg,bröst och ner på mina fasta skinkor.Snart känner jag lite smärta du har tagit fram den lilla piskan men jag ber ändå om att få några rapp till.Jag rycker till vid varje pisk du drar den sakta mellan mina lår upp och ner min kropp skakar av vällust .

Jag ber om att bli tagen men det händer inte utan du retar mig bara med att nudda din kuk mot mig.Du tar ett stadigt tag om mitt hår drar mitt huvud bakåt ger mig en kyss men inte mer.Men sakta närmar du dig med din lem mot min fitta för den fram och tillbaka över klitoris.

Mina andetag blir hastigare och jag g

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nyr,försiktigt kör du in den men drar ut den igen du ser hur gärna jag vill ha den.Du smiskar mig lite på skinkorna har jag varit olydig ? Snart känner jag ett tryck och hur den glider in i mig du håller hårt mina armar bakåt i ett låst grepp du stöter dig in så långt det går.Du knullar mig sakta jag försöker att jucka emot men de är inte tillåtet du bestämmer takten,hela min kropp skakar och jag tigger om mer.Nu har du bestämt känner hur du ökar tempot du tar mig hårt och djupt håller dina händer runt mina höfter min kropp är din just nu.Våra andetag blir hastiga och vi stönar snart känner jag din varma sperma fylla mig .Vi sjunker ner jag på mage och du på min rygg .

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia