Del 6 – Jennas mamma, hennes lillasyster och lillasysterns kåta vänner 

Admin | Bög | 14.07.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det hade blivit dags att åka hemåt, klockan närmade sig 20 över tre och vi hade gjort våra lastbilsglas jag och Jenna. Och jag kände en viss känsla av skam som om att jag hade varit otrogen mot henne. Jag beundrade fortfarande hennes sköna bakdel under hela eftermiddagspasset och hon hade undrat var jag hade varit på lunchen.

- Jag åt lunch med Cindy på PV sa jag lite urskuldande, jag kände inte för torsk idag som erbjöds på den vanliga lunchrestaurangen, så det fick bli hamburgare.

- Du kunde sagt till så hade jag följt med sa hon helt ovetande om vad som hade hänt en stund tidigare mellan mig och Cindy på lunchen.

- Kan du inte komma hem till mig ikväll? Undrade hon. Du får gärna sova över om du vill.
Jag ska bara fixa lite saker först sa jag, för jag ville hem och tvätta av min kuk och byta om. Jag kände att jag osade sex och jag hoppades att Jenna inte skulle märka av det.

- OK, kom hem till mig sen, sa hon innan vi skildes åt utanför portarna och vi cyklade iväg mot var sitt håll.

Jag cyklade hem så fort jag bara kunde för jag längtade efter att träffa Jenna igen. Hon bodde i ett villaområde med sin ensamstående mamma och sin lillasyster. Det var allt jag visste. Jag kom hem och slängde i mig två leverpastejsmörgåsar och ett glas mjölk och sen hoppade jag in i duschen. Jag passade på att raka av mig stubben på pungen och kuken. Lika bra att hålla sig så fräsch som möjligt tänkte jag utifall jag skulle få ha sex igen ikväll.

Jag hade köpt en mindre begagnad bil också och det var en Renault 19, vinröd och alldeles utmärkt för att ta sig från ett ställe till ett annat. Framförallt använde jag den när jag skulle handla för jag tyckte det var jobbigt att köra med kassarna på handtaget. Risken var för stor att de skulle fastna i ekrarna. Jag körde även gärna ut till Vallda på sommaren för att bada i havet bland klipporna. Det var ett lugnare ställe än näset där det bara var massa spännissar.

Jag stod utanför Jennas mammas hus prick klockan 18.00 och hade gjort mig i ordning. Jag hade kortklippt hår för jag tyckte det var bekvämast på sommaren och jag hade sidokammat håret och hade lite vax i håret för att de skulle sitta kvar och se lite snyggt ut. Jag hade på mig tighta jeans som fick mitt paket att se större ut och en snygg mörkblå t-shirt med ett enkelt tryck på. Jag plingade på och Jennas mamma kom och öppnade dörren. Hon var som en kopia av Jenna och kunde vara strax under 40, tänkte jag men jävligt välbevarad måste jag säga för att ha fött två ungar.

- Kom in sa hon med ett leende, du måste vara Jennas jobbarkompis. Hon sa att du skulle komma. Hon håller på och gör sig i ordning däruppe.

- Jag tog av mig skorna och klev in i hallen.

- Jag heter Lena, sa hon och log. Vill du ha något sa hon när hon gick in i köket.

- Jag gick instinktivt efter och min blick letade sig till hennes rumpa som var lika fin och fast som Jennas.

- Det finns dricka i kylen om du vill ha något. Känn dig som hemma.

- Jag kan ta lite Sprite om det finns sa jag när hon öppnade kylskåpsdörren och visade vad som fanns.

- Jag finns i vardagsrummet om det är något sa hon och gick förbi mig samtidigt som hon tog mig på axeln och slank förbi och jag tänkte vilken jävla sexig morsa Jenna hade. Hon måste ha varit riktigt het när hon var yngre.

Jag tog min dricka och gick upp på övervåningen och knackade på vad jag trodde var Jennas dörr som var stängd.

- Dörren öppnas och ut kommer vad jag antar är Jennas lillasyster. Hon har på sig chearleadningkläder och bakom henne ser jag att det är två tjejer till i rummet som också har likadana kläder.

- Jag söker Jenna sa jag till tjejen framför mig.

- Jag är Jennas syster Ida och och detta är mina kompisar Helene och Mia säger hon och tjejerna fnittrar lite och jag hälsar på dem.

Ida är lik Jenna men är blond och har långt hår. Hon bär en gul, blå och vit chearleader-dräkt och knähöga strumpor som matchar outfiten.

Hon är något smalare, inte lika muskulösa lår och vader, men lika lång som sin syster och hennes bröst är nästan identiska med Jennas. Det kan inte skilja mycket i ålder tänker jag och kompisarna inne på rummet ser ut att vara jämngamla och när hon ler har hon en tandställning, som på ett sätt passar henne oc

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

h gör att hon ser oskyldigt söt ut.

- Jenna är i det rummet säger hon och pekar på dörren mittemot och hon går in på sitt rum och jag hör ytterligare ett kollektivt fnissande från tjejerna.

- Jag knackar på hos Jenna och hon ber mig komma in. Hon har tagit på sig en klänning i blåblommigt tyg som matchar hennes hud och blå ögon.

- Vad fin du är säger jag och kramar om henne.

- Du med säger hon och stänger dörren efter mig och kysser mig.

Jag sprang på din syster och din mamma och hälsade på dem.

Jenna berättade att mamma valt att behålla huset efter skilsmässan med pappa för tre år sedan då han hade träffat en annan yngre förmåga och att syrran är chearleader och att de ska iväg och träna om två timmar och att det var hennes två bästa vänner.

- Det dröjer inte länge förrän vi ligger i hennes säng och kysser och smeker varandra.
Men jag har svårt att tänka mig låta det gå längre även om hennes rumsdörr är låst så är jag rädd över att det ska höras.

Jenna blir het av kyssarna och för sakta min hand under kjolen och jag känner att hon inte har några trosor på sig och det tänder mig enormt och jag känner hur kuken börjar stå igen.

Jag fortsätter kyssa henne passionerat samtidigt som jag gör det skönt för henne och hon njuter och vi fortsätter att kyssas tills jag känner att hon kommer av den intima stunden.

Hon jämrar sig av njutning och jag låter henne komma och fortsätter att smeka henne lättare och mjukare för jag märker hur känslig hon blev efter orgasmen.

- Du är helt otrolig säger hon och återigen har hon fått en tår av njutning i sitt söta flickansikte. Det är en vacker syn att se en tjej njuta så tänker jag och det är en härlig känsla att veta att man varit en del av det och kunnat ge henne det on mest av allt vill ha.
Jag känner att vi behöver vädra i rummet efter fittsafterna och denna gång så nöjde jag mig inte med att bara lukta på fingrarna utan jag sög av dem precis som Jenna hade gjort första gången på toaletten första gången vi strulade.

Jenna blev kåt av att se att jag njöt av att suga och slicka av hennes fittsafter från mina fingrar.

- Det finns mer här sa hon och särade på sina ben.

- Jag kunde inte motstå frestelsen och gick ned på alla fyra på golvet och drog hennes sköte mot mitt ansikte och hon lät mig få smaka.

Jag slickade henne varsamt för jag märkte att hon var känslig. Jag hörde på hennes andning att hon ville ha mer så jag ökade trycket med tungspetsen på hennes klitta och snart började hon utstöta sköna små ljud som bekräftade att jag var på rätt ställe.

- Pulla mig, kved hon och hennes höfter juckade tacksamt i samklang med mitt slickande och sugande. Jag förde in mitt långfinger in i henens fitta och jag kände att hennes inre var svullet av sexet igår. Fingret fyllde henne gott och väl men hon vile ha mer.

- Tryck in två fingrar, sa hon och längtade efter att jag skulle fylla henne samtidigt som jag sög slickade och smekte hennes underbara kropp och utforskande den med mina händer.

Hon tog emot ett finger till i muttan och hon stönade av välbehag. Efter ett tag provade jag trycka in tre fingrar samtidigt och det började bli riktigt trångt i hennes tonårsfitta.

Jag fick den lysande iden att köra in alla fyra fingrarna till hennes stora belåtenhet.

Nu fick hon ta en kudde och kväva sina egna ljud som inte kunde hålla tillbaka. Plötsligt ryggar hon till och fingrarna skjuter ut ur hennes fitta samtidigt som hon sprutar något på sängen som gör att det bildas en blöt fläck under hennes rumpa. Hon ligger i sängen helt utmattad och flämtar efter andan. Hon grinar och gråter ljudligt då hon uppenbarligen varit med om något extremt skönt.

- Det var den skönaste orgasmen någon säger hon. Jag vet inte hur du gör det men jag vill aldrig att du ska sluta.

- Jag lägger mig bredvid henne och kryper upp nära och skedar henne och kysser hen varsamt.

- Jag tror jag fick en fontänorgasm viskar hon. Det har jag aldrig upplevt förut. Tack! Du är det bästa som har hänt mig säger hon och kysser mig med sina mjuka läppar.

Jag är mer än nöjd med att ha tillfredsställt henne eftersom hon sög av mig på morgonen och gjorde det skönt för mig. Vi ligger och myser i sängen en stund innan jag börjar bli pissenödi

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g och behöver springa på toa. Jenna ligger kvar på sängen, lycklig och utmattad av den härliga stund vi precis upplevt.

Jag passerar dörren till lillsyrran på väg till toaletten och jag ber bara till gudarna att tjejerna inte hört vad vi hållit på med. Då hör jag fnitter genom dörren och jag blir nyfiken på vad det är som är så himla roligt. Jag stannar till och lyssnar och jag hör lågmälda röster inifrån rummet och återigen ett fnitter.

Jag är jävligt pissenödig egentligen men jag är nyfiken på vad som händer därinne och jag ser att går att kika in genom nyckelhålet. Till min stora förvåning, ja, jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att det var sant, så ser jag tre tjejer sitta i en blå tygsoffa tätt intill. Ida sitter i mitten och verkar vara den som leder hela händelseförloppet.

Hon smeker sig själv under chearleadertoppen med vänster hand på sitt högra bröst samtidigt som hon smeker Helen på låret som verkar tycka det är helt ok. Helen möter Ida i en kyss som varar i 10 sekunder och jag känner bara hur det börjar bulta i min kuk. Jag gillar verkligen att se på när två tjejer kysser varandra, det är oerhört sexigt och det var en dröm att någon gång kunna vara med två tjejer där vi alla njöt av varandra.

Mia vill också vara med och hennes vänsterhand letar sig ner mellan Idas ben och hon börjar smeka henne över trosorna samtidigt som hon kysser Ida på hennes hals

Helen och Mia kysser varandra och Ida som sitter i mitten har deras händer överallt, utforskande och nyfiket.

Fy fan vad sexigt tänker jag och jag har fullt sju att försöka hålla andan för att inte bli upptäckt. Jag tittar in genom nyckelhålet, mitt hjärta bultar och tjejerna är helt upptagna av varandra och de kysser varandra om vartannat och smeker varandra. Det är en härlig syn att se dem smeka och kela med varandra innanför låsta dörrar. Inte fan visste jag att jag hade kommit till syndernas näste tänkte jag och försökte rätta till kuken i byxorna som hade lagt sig obekvämt.

Ida hejdar de andra och kränger av sig sina bomullstrosor och nu kan jag se att hon har en fin liten buske där nere, samtidigt som hennes läppar och springa är fuktig av upphetsning och blottar en fint rosa fin liten fitta som ser alldeles underbar ut. Utan några som helst muntliga kommandon tar även Mia och Helen av sig sina trosor och jag tänker bara att jag måste vara i himmelriket och jag måste se det här. Fan vad härligt att se tre uppkåtade tonåringar gå lös på varandra och de verkar ju veta precis vad de håller på med.

Hanna lägger sig mellan Idas ben och börjar slicka henne och jag kan se att Ida går igång på det, samtidigt ställer sig Mia gränsle över Idas ansikte och blottar sitt sköte för att även hon ska kunna bli slickad och jag ser hur hon juckar med sitt sköte mot Idas ansikte.

Jag känner bara hur det bultar när jag tittar på showen som jag inte vill ska ta slut.
Tillslut känner jag att jag blir ännu kåtare och samtidigt är jag så jäkla pissenödig så jag bara måste gå på toa. Jag smyger förbi och kommer in på toa och tänder ljuset. Först har svårt att pricka toastolen då kuken står så jag blir tvungen att sätta mig för att hålla ned kuken så pisset kan flöda.

När jag tvättat händerna och tittat mig i spegeln så går jag ut och möts av Jenna som vill fräscha till sig lite.

- Värst vad lång tid du tog på dig sa hon och kysste mig på munnen och stängde dörren efter sig.

Jag ville mer än gärna fortsätta att titta genom nyckelhålet på Ida och hennes vänner men insåg att det inte gick då Jenna snart skulle komma ut från toaletten, så jag gick in på hennes rum igen och la mig på sängen.

Jag insåg att jag var en lycklig kille som helt plötsligt hade fått det alla killar drömmer om, ett härligt liv med mycket sex. Jag förstod inte hur det kunde ha blivit så, men allt hängde ihop med Jenna. Det var hon som började och sen har det bara rullat på tänkte jag för mig själv. Fy fan vilken grym brud tänkte jag och vilken skön start på sommaren.

Jag låg där med bultande kuk och önskade att jag hade fått se fortsättningen på vad som hände inne i Idas rum.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia