trekants mötet 

Admin | Bi | 02.12.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

maria
Han gled ner i polen igen och han tog maria och lyffte upp henne grensle över sig och riktade in kuken och hon skönk ner på den sakta. Hon satt så ett tag medans hon kysste honom och sa hur underbart skön han var. sedan började hon rida honom. då kunde jag inte hålla mig längre utan klev ner till dom och kysste maria i nacken och smekte henne över baken och kände hur hans kuk ökte ut och in i henne. hon sa att hon aldrig varit så kåt i hela sitt liv och ville att jag skulle komma in i henne bakifrån. det var otroligt trångt men efter ett tag så var inne båda två.
-Ta det försiktigt peter sa hon, har aldrig känt mig så uppfylld förut sa hon-
-Jag vet sa jag med en sån hästkuk som Cam har så...
Vi började knulla allt fortare och efter ett liten stund så kom maria helt okontrollerat och snabbt.hon bara skrek ut sin kåthet och skönk ihop.
Hon var så öm då att hon sa att vi fick dra ut dom försiktigt.vi gjorde det och hon pustade ut lite me vi var fortfarande våldsamt kåta så vi började runka varandra efter ett tag så ville maria att vi skule sätta oss på polkanten vi gjorde det och då kröp hon fram till oss och började suga och runka oss båda! efter ett tag så kände jag att det skule gå snart så jag sa det till maraia och då sög hon bara ännu mer.
-Nu går det ropade jag och maria tog hela satsen i munnen vilket hon inte brukade gilla annars!
-Hon svalde det mesta och började sedan suga Cams kuk med min sperma på och runt hennes läppar. han sa
-Maria you fucking georgius and you suck like an angel!
Hon gapade allt hon kunde och såg in honom ända ner till halsen, hörde hur han stönade och förstod att det var när för honom också.
-Maria i´m coming soon sa han.
-Yes ! just come i want to se you cum now! sa hon
Bara en liten stund senare så tog han tag om hennes nacke och pressade ner henne över kuken och stönade:
-I´m coming now! och han sprutade långt ner i hennes hals hon hulkade och försökte svälja allt men hon var tvungen att dra bort munnen och han forsatte att spruta när hon drog ut honom. hon runkade av honom det sista på brösten och halsen.
Vi pustade ut och bestämde att vi skulle träffas imorgon också och det får bli en annan historia senar!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia