Semesterresan 

Admin | Bi | 09.04.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag var på semester nere på kontinenten. Jag tog tåget ner för att det var billigare. Och så är det mycket lättare att träffa tjejer när man åker tåg. Trots att jag hade haft sex några gånger tidigare så var jag inte alls beredd på den erotiska upplevelse som denna resan skulle bli.
Jag gick på ett X2000-tåg i Nässjö en kväll i början av sommaren. Trots att tåget var utrustat med sovvagnar så skulle det snart visa sig att sova skulle bli det sista som jag skulle göra på resan.
Efter att tåget hade rullat ut från perrongen la jag mig ner i min säng för att sova tills vi kom fram till Köpenhamn nån gång runt midnatt. Efter några minuter så knackade det på dörren. Jag svor tyst för mig själv och bestämde mig för att det var en dröm, men efter den andra knackningen så ställde jag mig upp och tog täcket runt mig. Jag öppnade dörren och där stod en kvinna i 30-års åldern som såg något orolig ut.
"Jag är hemskt ledsen, men alla de andra kupéerna var fulla. Och konduktören sa att jag skulle knacka på här" sa hon och jag kände medlidande, och hon var ganska snygg. "Okej, kom in" sa jag utan att låta för desperat. Hon tackade och stängde dörren efter sig. När hon kom in i ljuset såg jag henne lite bättre, och hon var verkligen snygg. "Du kan ta den andra sängen" sa jag och jag la mig i min egen säng. Hon vände sig om för att klä av sig och jag låtsades att sova. Jag vände mig försiktigt om där jag låg och då hade hon precis fått av sig byxorna. Tröjan hängde redan på en galge.
Efter en stunds tvekan och etiska dilemman så sträckte jag ner handen innaför

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

täcket och började att smeka mig själv. Hon vände sig om för att se om jag sov och jag stängde snabbt ögonen. Hon fortsatte att klä av sig och hennes BH föll ner på golvet. När hon böjde sig framåt för att ta upp den så ville jag sträcka ut handen och gnida hennes välformade skinkor. Men jag hejdade mig och fortsatte istället att onanera. När hon hade tagit på sig ett tätt åtsittande nattlinne gled hon ner under täcket på sin säng.
Under natten vaknade jag av att jag behövde använda toaletten så jag gick upp. Jag tittade ner på kvinnan som låg och sov och märkte att hennes täcke hade glidit ner. Jag stod en stund och betraktade hennes fylliga bröst igenom det tunna nattlinnet. "Jävlar" tänkte jag och kände åter hur det började att strama till innaför kalsongerna. Jag gick in på toaletten, fällde upp locket och slappnade av. Efter en stund var jag klar men då fick jag en annan idé. Det fanns en garderob inne på toaletten. Jag gömde mig i den och efter stund kom kvinnan in på toaletten. Hon satte sig ner och började att onanera. I garderoben stod jag och gjorde samma sak. Sedan så ringde hennes mobiltelefon och hon gick ut för att hämta den. Hon kom tillbaka in på toaletten och började att prata i den: "Ja, jag är på tåget nu. Jag har hittat en ung kille som verkar bra. I 18-års åldern, ungefär. Du vet hur jag älskar att hitta unga män som är ute och reser själva. Jag blir jättekåt på sånt. Hej då"
När hon hade gått ut så bestämde jag mig för att om det var sex hon ville ha, så var det sex hon skulle få. När hon hade somnat så band jag fast hennes armar och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ben och började att klä av henne. När jag drog av henne trosorna så vaknade hon. Hon log mot mig och sa: "Ta mig". Jag tog fram min kuk och höll den med min högerhand. Med min vänsterhand tog jag tag i hennes ena bröst och började att massera det. Aldrig tidigare hade jag sett så stora bröst och jag kände hur jag dreglade på dem. Hon stönade när jag penetrerade henne och efter många stötar så kom jag. När jag hade tagit loss henne så tog hon på sig kläderna igen och gick ut ur kupéen. Efter att jag hade vilat en stund bestämde jag mig för att äta lite mat i restaurangvagnen.
I restaurangvagnen satt det två lätt alkoholpåverkade kvinnor, ungefär i samma ålder som den första. Jag frågade om jag fick slå mig ner och de sa ja. Efter några drinkar bjöd jag in dem till min kupé. När jag hade stängt dörren sa jag åt dem att börja kyssa varandra. Den ena tog av sig sin blus medans den andra började suga hennes börst. Min kuk blev hård och jag började att smeka den. Sedan tog de av sig kläderna och började att slicka varandra över hela kroppen. Jag ställde mig bakom dem där de låg på sängen och såg hur de båda blev våta. Min kuk blev hårdare och jag förde försiktigt in den mellan benen på en av kvinnorna. Hon stönade och den andra fick två av mina fingrar mellan hennes ben.
Deras bröst gned sig mot varandra där de låg på varandra och kysstes. Båda två la sig på rygg och jag ställde mig ovanför. De tog tag om min kuk och jag kom över deras bara bröst. De förde fingarna över brösten och slickade i sig sperman. Detta var den bästa semesterresan i mitt liv.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia