Jenny - min tonåriga sexgudinna (del 2) 

Admin | Bi | 29.12.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

per hon aldrig kuken med blicken, och var fascinerad över vilken makt hon har över min njutning. Jag flämtar högt och hennes händer är snart alldeles kladdiga.

Jag känner snart hur jag börjar närma mig, och böjer mig framåt mot Jenny för att skyssa henne över halsen, nacken och brösten. ”Du är såå bra, jag kommer snart, viskar jag i hennes öra. Hon andas häftigare och fortsätter runka mig hårdare.

Jag biter ihop och försöker hålla mig från att komma, men till slut är det lönlös. ”Aaah, jag vill spruta över din mage”, flämtar jag. Jenny tittar på mig och ser plötsligt vansinnigt kåt ut. ”Ja,ja, gör det NU!”.

I samma stund exploderar jag och skjuter en första, tjock stråle av sperma över hennes mage, upp mot de stora, sexiga brösten. Jag frustar och flämtar medan hon fortsätter att runka ut min säd i stora kaskader. Till slut är stora delar av hennes mage täckt med min varma säd. ”Du …”, stammar jag, ”Du är så jävla sexig.”

Jenny ler och timmar ner över brösten och magen. ”Vilken jäkla oreda du har gjort”, skrattar hon, tar fram en handduk och stryker lite av sperman från sina bröst med handen.

Hon pressar sig mot mig, med brösten och magen fortfarande kladdiga av min säd, och tar tag i min hand. Hon lyfter på kjolen och lägger handen på sin fitta. De ljusröda trosorna är så våta att jag mer eller mindre kan se fram igenom dem. Jag börjar smeka över klitoris, samtidigt som jag leker med den andra handen på insidan av hennes lår.

Hon börjar stöna och sluter ögonen. Efter ett tag blir min kuk hård igen. När Jenny öppnar ögonen och upptäckte det sätter hon sig snabbt grensle över mig.

Jag känner hur hon pressar sin bultande fitta mot min styvnande kuk. Jag tar hennes fylliga rumpa, trycker henne mot mig och börjar smeka hennes klitoris med min tumme genom tyget.

Jenny flämtar tungt, och jag ser hur min sperma börjar rinna ner från undersidan av hennes bröst och mage mot troskanten.

Efter ett tag fattar hon krampaktigt tag i mina händer, lutar sig framåt och börjar skaka. Hon kväver sedan ett skrik i min nacke medan orgasmen rusar genom hennes underbara, sexiga tonårskropp.

När allt är över lägger hon sig med huvudet på min bröstkorg och vi kramar varandra hårt. ”Det är så mycket jag vill testa med dig”, säger hon och kyssar mina bröstvårtor ömt.

SLUT PÅ DEL TVÅ
Kära läsare! Vad tyckte ni om del 2? Var den för lång? Ska nästa vara mer rak på sak? Hör gärna av er i kommentarerna!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia