i en garderob. 

Admin | Bi | 09.09.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var en söndag, i mitten av juli och Sebbe och jag var bara vänner, Och han frågade om vi skulle ses. Jag sa ja och så cyklade hem till honom. När jag kom hem till hans stora vita villa så ställde jag cykeln mot väggen och gick och plinga på. Sebbe öppnade och gav mig en snabb kram. När vi kom in i vardagsrummet satt hans mamma Karin där.

Hejsan Elin! Sade hon glatt.
Hej! Sa jag tillbaka.
Ska vi gå upp? Frågade Sebbe.
Visst svarade jag.

Vi gick upp på hans rum, och jag slängde mig på hans säng och han satte sig på bredvid mig.
Vi hade lite svårt att komma på vad vi skulle göra, och satt där en lång stund.

Jag kör in till stan och shoppar blir borta några timmar! Ropade hans mamma.
Okej! Svarade vi i kör.

Nu vet jag! Utbrast Sebbe tio minuter senare.
Vadå? Fnissade jag.
jag ska visa dig något, svarade han.

Han tog mig i handen och drog in mig i hans mammas stora klädkammare. Han tände
Den bara glödlampan. På golvet låg det massa täcken, som jag vet att han brukade ha när kompisar sov hos han, bland annat jag. Han slängde sig på täckena, och drog ner mig bredvid han. Sen låg vi där och pratade om allt möjligt vad kommer jag inte riktigt ihåg, men det var mycket. När vi pratat klart låg vi bara där tysta, jag märkte att han tittade på mig och jag vände huvudet mot han.

Du är fin, sa han.
Va? Sa jag förvånat.
Du är det, svarade han.

I nästa sekund kysste han mig. Jag blev paff, och besvarade inte kyssen. Han tittade på mig, och jag såg att han skämdes.

Förlåt, sade han.
Det är helt okej, jag gillade det.
Sa jag osäkert.

Han log mot mig och jag kysste honom, Han besvarade kyssen, jag minns att vi låg där och hångla länge, det var det mysigaste jag vart med om. Han började smeka mig över mitt lår. Han tittade på mig och jag kysste honom. Jag visste vad som skulle hända, och jag ville inget annat. Han kysste mig ner över halsen, och jag kunde inte låta bli att stöna. Han skulle precis dra av mig mitt tighta linne, då vi hörde hans mamma ropa: - Jag är hemma! Vi snabbade oss ut ur garderoben och gick ner och mötte upp hans mamma. Men Elin, är du fortfarande kvar? Vadå får hon inte de då? Sade Sebbe lite irriterat. Det är väl klart hon får! Sade Karin. Tack, sa jag utan att veta vad jag egentligen skulle säga.

Visst, svarade jag.

Sebbe lade handen om min midja, och vi började gå mot vardagsrummet. Jag såg att hans mamma tittade på oss, men hon tog det nog som om vi skoja. Vi slog på boxern, och med vår vanliga tur var det en skräckfilm och vi började titta började titta. Jag skrek högt när det blev som läskigast, och jag flyttade närmare Sebbe, och han la armen om mig och jag lutade mig mot han. I pausen titta

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

de Sebbe på mig där jag låg med huvudet i hans knä, Filmen hade blivit ännu läskigare. Han strök mig över håret och jag satte mig upp, jag vände mig mot han. Och han kysste mig. Jag besvarade kyssen och vi satt där och hångla. Han lade händerna om min midja och drog mig till sig.


Oj förlåt! Hörde vi hans mamma säga, och vi slutade hångla.

Där Står Karin med en flaska läsk och en chipsskål.

Jag ville bara lämna detta, hon ställde det på bordet och stängde dörren om sig.

Vi började skratta och så kysste han mig snabbt, och så började filmen igen.
Den på gick i någon timme till, och hela tiden låg jag med huvudet i hans knä.
När filmen var slut satte vi på en komedi, när den var slut efter två timmar gick vi ut i hallen och tog på oss ytterkläderna.

Var ska ni? Frågade Karin,
vi ska ut. Sade Sebbe.
Jaha, vart? Frågade Karin.
Men ut bara. Sa Sebbe och så gick vi.

Vi gick inte långt, bara ut på han gård, vi satte oss i hans hammock, och han lade armen
Om mig, vi satt där i någon timme, och han smekte mig över låret. Efter ytterligare en halvtimme gick vi in igen. Vi kollade på klockan, Halv 2. Jag hoppade upp på diskbänken och Sebbe kom fram till mig. Vi kysstes en djup varm kyss. Babe, kan du inte sova hos mig inatt? Viskade han i mitt öra. Jag kysste honom, och nickade. Vi gick upp för trappan, när vi nästan var uppe ropade hans mamma på honom.

Jag kommer snart, sa han och kysste mig i pannan.
Okej, sa jag.

Jag gick in på hans rum och tog av mig allt utom underkläderna. Jag kröp ner i hans säng och lyssnade ner.

Är ni ihop nu? Hörde jag Karin fråga, jag kunde inte av göra om det lät glatt eller argt.
Inte för att du har med det att göra, men ja, det är vi.
Jaha, okej vad kul! Sade Karin.

Jag log för mig själv och hörde steg i trappan. I nästa sekund dök han upp i dörrhålet, Jag tittade på han. Där han stog i grå joggingbyxor och ett svart linne. Han var faktiskt, söt, Snygg till och med, jag hade aldrig lagt märke till det innan.

Jasså du har redan krupit ner? Sade han.
Hehe, ja fnissa jag.
Ajja bajja, Sa han med skämtröst.
Nu måste jag bestraffa dig! Sa han.

Han gick fram till sängen och lade sig bredvid mig. Han kysste mig djupt och vi började hångla. – Vi blev lite avbrutna sist, sade han i mitt öra. Jag fnissade till och vi fortsatte kyssas. Han började kyssa mig i nacken och gick neråt, - Vänta, din mamma, sa jag. – Hon sover i gäststugan, hon trodde vi skulle spela musik och så svarade han. Han fortsatte att kyssa mig ner över magen, och jag rös. Han kysste mig ner och nuddade min troskant. Han tittade på mig och jag nickade. Han drog ner dom, och min rakade fitta syntes. Han började kyssa den och leka m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ed mina blygdläppar. Han särade försiktigt på dem, och drog ett försiktigt drag med tungan.

Han rörde tungan i cirklar över min klitoris, jag rös, och stönade. Han slickade intensivare och snabbare, och jag nästan skrek, jag kommer! Då slutade han. Nu var det min tur, och jag drog av han Linnet, Han hade magrutor. Jag lät läpparna dras över dom och neråt. Jag drog ner hans joggingbyxor och såg att han hade ett kraftigt stånd, jag drog av hans Kalsonger och tog han kuk i handen, den var stor. Jag sate försiktigt tungan på Kukhuvudet, och jag såg att han njöt, jag sög försiktigt på den, runkade sen samtidigt. Efter ett tag sa han jag kommer snart. Och jag slutade tvärt. Han satte sig upp och drog av min bh, Wow, sa han, han stirrade på mina bröst som rymmer en c kupa.

Han började genast smeka, och suga på dom, och jag njöt. Han tog tag i mig och lyfte upp mig på hans kuk, och den gled sakta in bit för bit, när den var inne helt började jag rida honom, det gjorde ont först, jag var ju trots allt Oskuld. Men efter ett tag övergick det till njutning, och jag red han snabbare och snabbare, efter ett tag lyfte han av mig och tog mig bakifrån och det var riktigt skönt, jag stönade högt och juckade med. Han bad mig
Lägga mig på rygg och jag gjorde som han sa.

Han förde in sin kuk i min fitta, och körde hårt och snabbt, och när han var när att komma
Drog han ut kuken och satte den vid min mun. Jag gjorde mig beredd på att ta satsen, och
Han runkade den snabbt några drag, och så kom det, rakt in i min mun. Jag svalde allt och slickade av det sista. – Duktig flicka, sade han och kysste mig. Nu ska du få orgasm, gumman. Sa han mjuk, och började smeka mig över brösten.

Han gick neråt och började återigen slicka min fitta, men jag fick inte orgasm.
Han lyfte upp mig och gick in i badrummet och lade mig i badkaret, han satte på
Kranen på full effekt och satte den mot min klitta. Samtidigt som vattnet sprutade rakt
På min klitta började han smeka mina bröst och kysste och bet i bröstvårtorna.

Detta blev för mycket för mig och jag Exploderade i den skönaste orgasm jag någonsin känt. Sådär ja, duktig flicka sade han igen och lyfte upp mig, jag som bara vägde 38 kilo, var inte så svar att lyfta. Han började torka mig med ett badlakan och drog med det över klittan, bara för att retas efter som han visste att jag var känslig. Han lyfte in mig i sängen igen och vi låg
där nakna och tokhånglade, sen måste vi ha somnat, för jag vaknade med Sebbes hand i min av att han kysste mig ömt.

Min första novell, förlåt om den var dryg i början. Men kommentera gärna! <3

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia