Heidi i skolan 1 

Admin | Bi | 31.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Heidi i skolan 1
Heidi gick längs den slitna korridoren på Centralskolan och hennes väska hängde slarvigt från hennes axel. Det axellånga rufsiga håret gungade lätt och hon drog en skateboard längs linoleummattan utan att bra sig om ifall det lämnade märken.
Som alla andra tonåringar var hon less på skolan och många av de skolkamrater som hon tvingades samsas med. Nåja, det var ju det sista året och sen skulle hon…………Skulle vadå?
Börja på gymnasiet? Jobba? Göra ingenting? Heidi hade sökt några utbildningar, men hon hade inte hittat något som hon kände för. Skulle hon behöva bli tvungen att jobba med något hon inte gillade?
Åhh! Tungt! Kunde det bara inte bli sommarlov så att hon kunde låta sitt mörkblonda hår fladdra när hon slappt åkte på sin bräda dit hon kände för just då? Bara hänga och snacka skit med polarna. Slippa sportfånar och plugghästar som ställde in sig hos lärarna. Lärarna var väl ok när man tänkte på det. Det var ju inte de som hade kommit på all skit de stoppade in i öronen på växande människor. De gjorde ju bara sitt jobb!

Men det betydde inte att Heidi hade så mycket till övers för det. Heidi gick in i sal 1038 och letade upp en plats längst bak, där hon kunde slappna av något mer. Lektionen var lika meningslös som vanligt och Heidi satt och ritade på bordet, vilket många andra hade gjort före henne.
Något svar på en dum kommentar, en slak penis med en droppe från ollonet, en blomma och en dödskalle blev det innan hon utan att tänka sig för spottade ut sitt tuggummi på golvet.

-VAD I HELVETE GÖR DU? skrek läraren som stod två meter bort. Heidi ryckte till av överraskning och satte sig upp. Fan att hon inte hade sett honom.
-SPOTTAR DU TUGGUMMI PÅ GOLVET?
-Jepp! sa Heidi kort och tittade framåt i salen. Alla andra elever hade vänt sig om och tittade nu på henne. Hon ville inte visa sig svag inför dem. Hade det bara varit läraren där, hade hon bara bett om ursäkt och sagt att hon inte tänkt sig för, men det gick ju inte nu.
-Plocka upp det!
-Näh! Det finns folk som jobbar med sånt! sa hon kaxigt och kände hur kinderna rodnade av det hon sade inför allihopa. Läraren Kent blev nu alldeles vansinnig och drog upp Heidi i armen.
-Nu tar du upp tuggummit, annars blir det en tur till rektorsexpeditionen!
-Det kan inte vara värre än här! sa hon svagt och det var det som fick Kent att till slut tappa tålamodet.

Han tog tag i Heidis arm och drog upp henne från stolen.
-AAAAJJJJ! Ditt svin! Jag ska fan anmäla dig för misshandel! skrek hon och nu var det riktigt pinsamt! Hon ville gråta! Hon ville hem! Fan att allt skulle bli så jävla fel hela tiden! Det var ju faktiskt inte hennes fel att det gick åt pipsvängen så fort hon var i närheten!

Kent förde ut henne från klassrummet och hon han just ta sin ryggsäck och bräda innan hon slets bort från det nerklottrade bordet. Han sade ingenting under promenaden i den tomma ekande korridoren och från Kent hördes bara hans snabba andhämtning från de uppspärrade näsborrarna. Hon fick sätta sig på en sliten gammal soffa från sjuttiotalet och lade ryggsäcken och brädan bredvid sig.
Hon tittade bort från honom så att han inte skulle se hur blanka hennes ögon var. Vad skulle nu morsan och farsan säga? Vilken skitdag!

Kent gick in på rektorns rum och pekade på Heidi att hon skulle sitta kvar så länge. Hon hörde hur Kent började berätta om hur fruktansvärt Heidi hade betett sig. Det var ju inte klokt att föräldrar inte kunde uppfostra sina barn och det var ju ett rent helvete att behöva stå ut med sånt här beteende på sin arbetsplats. Det var en arbetsmiljöfråga och han skulle minsann kontakta huvudskyddsombudet och nu ville han minsann att rektor skulle statuera ett exempel, annars skulle han minsann gå till tidningen.

Han öppnade dörren efter att ha pratat i något lägre ton till rektorn och vinkade in Heidi. Hon tog sin bräda och ryggsäck med sig och gick med långsamma steg in på rektorns kontor. Rektorn var en relativt ung kvinna. Hon var trettionio år gammal och hade kort svart, lockigt hår. Hennes ögon var knallblå och dragen i ansiktet var skarpa på ett smickrande sätt. Hennes välmanikyrerade fingrar var knäppta på bordet framför henne och hon såg allvarligt på Heidi, som bara mötte hennes blick för en sekund.
Hon tittade snabbt bort mot Kent som satt vid sidan av och förvånades av att hans gylf var öppen. Det hade den inte varit innan, men det var väl en sådan som gick ner av sig själv och nu var han för irriterad för att lägga märke till det.
Kalsongerna var rosa och Heidi drog på smilbanden för första gången idag. Hon fick en tanke på att hon kanske skulle påstå att han försökt sig på fulaktigheter och använda hans rosa kalsonger som bevis på att han hade dragit ner byxorna, men hon slog genast bort tanken och insåg att det var en fruktansvärd sak att anklaga en annan människa för.

-Heidi! Vad har du att säga?
-Vet inte!
-Men Heidi! Vi ska prata en stund, men jag tror kanske att du helst vill prata ensam, inte sant?
Heidi ryckte på axlarna i en tvetydig gest.
-Bra! Då ber du Kent här om ursäkt för ditt beteende, så att han kan återgå till lektionen.

Heidi satt tyst en stund, men klasskamraterna kunde ju inte höra henne här.
-F-låt! Jag tänkte mig inte för! sa hon och kastade en blick på Kent. Han var inte röd i ansiktet längre, men munnen var sammanbiten och det syntes att han nog gärna hade sett henne i en skamstock i elevcafeterian.
-Tack! sa han och reste sig.
-Jag ska tala med henne, Kent! sa rektorn innan han hann säga något mer. Han såg på kvinnan vid bordet och gick sedan därifrån och stängde dörren efter sig.

-Heidi! Heidi! Vad ska jag göra för att få dig att skärpa dig? Vad är det du behöver?
-Vet inte! sa hon tyst och kände hur tårarna nu dallrade i hennes ögon. Hon böjde ner huvudet och då kom tårarna. Heidi drog baksidan av handen under näsan, eftersom den också började rinna.
-Men gumman! sa rektorn och reste sig upp och gick bort till Heidi. Heidi lutade sig nu framåt och satte händerna för ansiktet. Rektorn lade handen i hennes rufsiga hår och klappade henne mjukt. Det gjorde henne ännu mer ledsen och nu hulkade hon hårt. Det var länge sedan hon hade gråtit. Heidi var en tuff tjej ju! Fingrarna gled över håret och ibland kände hon en nagel som vidrörde hennes hårbotten.

De sade ingenting på flera minuter, utan rektorn lät Heidi gråta färdigt. Snart drog Heidi handen under näsan igen och verkade hämta sig.
-Berätta vad som hände, gumman!
-Asså jag tänkte mig inte för! Jag bara spottade ut tuggummit och sen kom han och såg det och börja gorma och vifta. Jag menade det inte, det blir liksom bara fel och värre!
-Ja du! Vi får väl se om jag kan lugna honom. Han är rätt trött på skolan och har det nog inte så lätt alla gånger. Det krävs en hel del för att stå ut med allt som kan hända när man har flera hundra tonåringar på ett och samma ställe! sa rektorn och ställde sig bakom Heidi och började massera hennes axlar. Heidi fann det märkligt så klart, men eftersom det var skönt och hon kände sig trygg med rektorn, så sa hon inget, utan tog ett djupt andetag och blundade.

-Seså! Slappna av nu! Vi löser det här, gumman!
Hennes händer masserade alltjämt axlarna och Heidi blev allt mer bekväm och började att slappna av allt mer. Så började rektorn att massera henne längre upp på halsen och drog lite i det tunnare håret i nacken. Naglarna drogs mot den tunna huden och det var jätteskönt, men nu plötsligt insåg Heidi att det var kanske lite väl närgånget. Men hon gjorde fortfarande ingenting.

-Slappna av, gumman! Lämna allt till mig, så ska jag ordna så att allt blir bra igen!
Fingrarna gled nu genom det rufsiga håret innan de började bege sig nedåt. De passerade halsen och nacken. Snart masserade rektorn den

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

unga kvinnans axlar igen och nu var Heidi riktigt förbryllad. När så rektorns smidiga händer gled ner på Heidis framkropp och nådde den övre delen av hennes fasta bröst, ryckte hon till och försökte resa sig.

-Ta det lugnt! Sitt och säg ingenting!
Rösten var varm men ändå bestämd och Heidi vågade inget annat än att sitta ner i stolen och kände hur den äldre kvinnans händer återigen gled ner mot hennes bröst. Vad var det som hände? Det här var väl inte på riktigt? Heidis tankar snurrade runt i huvudet och nu var händerna nästan nere vid de känsliga bröstvårtorna.
När fingertopparna passerade hennes knoppar rös hon till och då klämde rektorn om hennes tuttar och pressade henne bakåt i stolen. Heidi utstötte ett litet gnyende av ogillande, men händerna smekte brösten genom tröjan, långsamt och bestämt.
-Vi ska ordna allt, gumman! Slappna av igen, så ska jag göra det skönt för dig! viskade rektorn i Heidis öra.
-Jag vill inte! Snälla låt mig gå! gnydde Heidi tillbaka.

Men den vackra, propert klädda rektorn svarade inte utan fortsatte att smeka Heidi och sökte upp de styva bröstvårtorna under tröjan.
-Ställ dig upp!
Heidi reste sig och kände nu igen hur tårarna brände i ögonen.
-Nu vill jag att du tar av dig tröjan! NU! Sa jag!
Heidi vågade inte göra annat, utan drog av sig sin gråa luvtröja. Hon hade en vit t-shirt inunder och rektorn såg hur de styva vårtorna omöjligen kunde döljas i sitt nuvarande tillstånd.
-Ta av dig t-shirten också! Jag vill se dina fina bröst! sa rektorn. Heidi visste inte vad hon skulle ta sig till! Hon ville ju gärna att hela situationen med Kent skulle tystas ner och inte nämnas för hennes föräldrar som redan hade problem med hennes storebror, som skötte sig ännu värre. Rektorn hade ju visat sig lite omtänksam och hennes myndiga röst gjorde att hon nu inte kunde göra annat än att lyda.

Hon tog tag i tröjans nederkant och drog upp den över huvudet. Hon höll tröjan i händerna och täckte sina tonårsbröst.
-Sa jag inte att jag ville se dina bröst? sa rektorn i en överraskande vänlig men bestämd röst som inte lämnade något tvivel på vad som gällde. Heidi lät armarna falla och visade nu rektorn sin nakna överkropp. Hon tittade åt sidan, oförmögen att titta på den stiliga kvinnan som lät ögonen glida över Heidis unga kurvor.
En tår rann från ögat, ner över kinden och landade just intill Heidis vårtgård där den fastnade i den knottriga huden.

-Så vacker! Så oskuldsfull och oförstörd! En ung kvinna i början av sitt vuxna liv!
Rektorn gick närmre och höjde sina armar för att låta sina händer greppa om Heidis smala midja. Händerna var varma och hon dröjde några sekunder innan hon lät händerna leta sig uppåt. Snart nådde hon revbenen och sedan undersidan av de mjuka kullarna. Hon tog så brösten i sina händer och kramade om dem. Heidi snyftade till när hon kände sina bröstvårtor i den äldre kvinnans handflator.

-Mjuka och sköna är de med! Du borde vara stolt, Heidi!
-Varför gör du så här mot mig? snyftade Heidi.
-För att jag kan, lilla du! Du ska inte vara rädd! Jag kommer inte skada dig, bara lära dig lite om livet!

Rektorn böjde sig ner och närmade sig nu med ansiktet. Heidi tittade ner och såg att rektorns mun nu var tre-fyra centimeter från hennes hud. De toppiga brösten putade ut från bröstkorgen och pryddes längst ut av ett par rosa, alldeles hårda knoppar. Rektorn tittade upp och såg in i Heidis ögon när hon öppnade munnen och nafsade försiktigt på den högra bröstvårtan, vilket fick Heidi att hastigt dra efter andan.
Tänderna bet i knoppen så det var näst intill outhärdligt, men så slickade hon försiktigt på knoppen, innan hon flyttade sin uppmärksamhet till den andra bröstvårtan och smekte den första med försiktiga fingertoppar.
Heidi hade gåshud och skakade lite av chock över vad rektorn gjorde med henne. Hon hade fortfarande svårt att förstå att detta verkligen hände!

Så slutade rektorn att kyssa och slicka.
-Om du hade en aning om hur skönt det är med en bröstvårta i munnen! Du är dessutom verkligen fin, Heidi! Vad säger du om att prova på?
-Jag………Jag vet inte om……
-Schhh! Säg inget! Jag sköter detta!

Hon reste sig upp och började knäppa upp sin blus. De blå ögonen stirrade på henne och den rödmålade munnen log. Heidi tittade med öppen mun på hur rektorns blus öppnades och hur hon drog upp den från byxlinningen. Hon lade blusen på en stol och stod nu med endast en läcker bh på överkroppen. Heidi kunde se mörkare ovaler genom tyget som så klart var hennes bröstvårtor.
-Jag är inte lika ung som du, Heidi, men jag kanske inte är så dum ändå? sa hon och knäppte vant upp bh´n i ryggen och lät den falla till golvet. Tunga, bleka och mogna blottades rektorns tuttar. De rörde sig tungt vid varje rörelse och Heidi stirrade imponerat på de härliga brösten.
-Jag har inte lika små aptitliga bröstvårtor som du, gumman, men jag vill gärna att du smakar på dem!

Heidi flämtade till och slog reflexartigt armarna om sin egen överkropp.
-Jag vågar inte! viskade hon.
-Struntprat! Du är en modig tjej, det vet jag! Känn lite först med händerna! Kom igen nu!
-Men…men…!
Nu gick rektorn fram till Heidi, tog hennes händer så att tröjan föll till golvet och drog händerna mot sina stora bröst. Heidis små händer pressades mot de mjuka brösten och hon kände värmen från den extremt mjuka huden. Hon kände tyngden och hur hårda rektorns lite större bröstvårtor var.
-Smek dem! Det är ok!

Heidi tittade upp på rektorn och sedan ner på sina händer mot de svällande behagen och sedan upp igen. Rektorn nickade jakande och såg så vacker ut med sitt korta mörka hår och stiliga ansikte. Heidi började att röra sina händer och slogs av hur skönt det kändes. De vällde ut mellan hennes händer och rektorn blundade och sköt ut bröstkorgen och drog bak armarna,

-Så! Kyss mina bröstvårtor! Ta dem i munnen och sug på dem! sa hon och Heidi visste att hon skulle göra det. Hon kunde inte låta bli, men om det var för att hon ville eller om hon kände sig tvungen, visste hon inte. Hursomhelst böjde hon sig tveksamt nedåt och framåt. Hon tittade på de härligt hårda, nästan gummiaktiga vårtorna som snart skulle möta hennes mun.
Heidi blundade när hon mötte rektorns knoppar med sina läppar. Hon kysste dem först mjukt med stängd mun, men snart öppnade hon läpparna och lät dem komma in i munnen. Rektorn stönade och grep tag om Heidis huvud som om för att styra henne rätt.
Det fanns nu ingen återvändo och Heidi både smekte och slickade de stora brösten så gott hon kunde. Trots hennes ovilja, kunde hon inte låta bli att bli både fascinerad och rent av upphetsad av att ha de stora brösten i sitt ansikte. Det var härligt att ha bröstvårtorna i munnen och att höra rektorn stöna av vällust.


Så tryckte rektorn milt bort Heidi och tittade på henne. Hon var våt runt munnen av sin egen saliv och verkade inte ha lidit allt för mycket.
-Nu kommer jag att ta av mig, Heidi! Jag kommer att lägga mig på rygg på mitt skrivbord! Jag kommer att sära på mina ben och visa dig mitt underliv! Jag vill att du böjer dig ner och kysser min fitta, förstått?
-Men det är ju…….
-Du ska kyssa min fitta! Och du ska göra det bra!

Heidi vågade inte säga någonting. Hennes tuffa attityd var som bortblåst nu när hon var på okänt vatten. Den kurviga rektorn gjorde som hon sagt. Med ett leende tog hon av sig kläderna på underkroppen och Heidi tittade hänfört på med skräck i ögonen. När trosorna åkte av, såg Heidi hur rektorn hade en liten svart triangel av hår mellan benen, men i övrigt var renrakad.
Rektorn backade bak mot bordet, hoppade upp så att den fylliga baken plattades ut mot ekskivan och lutade sig bakåt. Hennes bröst plattades ut något och föll ut lite åt sid

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

orna på ett vacker och upphetsande sätt.

-Kom och kyss mig! sa rektorn och särade brett på benen. Springan mellan hennes renrakade, fylliga yttre blygdläppar delade sig när benen särades och nu såg Heidi de inre, tunnare läpparna som låg hopklistrade mot varandra. Rektorn förde ner sin hand mellan benen och med lång och ringfinger delade hon vant på dem så att de låg på vars ett håll nu. De var tunna och delikata, bredare upptill och avsmalnade längre ner, där hon var tydligt våt.

Heidi kunde inte få för sig att röra sig, utan stirrade storögt på den äldre kvinnans kön.
-Sätt igång, gumman! Kyss mig! Slicka mig! Rektorn särade nu på sina läppar med båda händerna och Heidi insåg att det måste ske, även om hon var livrädd. Hon satte sig på knä och kom nu närmre än annan kvinnas fitta än hon någonsin varit. Tveksamt tittade hon upp mot rektorns ivriga ansikte. Det syntes just ovanför de nu hoppressade brösten och nu bultade pulsen i Heidis öron.
Hon blundade hårt, putade med läpparna och böjde sig fram tills de fick kontakt med de härligt doftande och våta läpparna mellan rektorns ben.
-Åååååhhhh, jaaaaaa! Äntligen! Ååååhhh, vad skööööönt! stönade hon och tryckte Heidis ansikte och mun mot sitt sköte. Heidis näsa och mun fylldes med smak och doft, vilket fick henne att ivrigt börja slicka och smaka på rektorn, som vred sig i tydlig njutning. Heidi trodde knappt själv på att hon gjorde det hon gjorde. Hennes tunga sökte sit in mellan fittläpparna och hon lät sig smaka av den varma vätan. Hon pressade sig hårdare mot rektorn och frustade med näsan som trycktes in i det mjuka venusberget och fitthåret.

Rektorn stönade allt mer och juckade och roterade med underlivet mot Heidi. Orgasmen var kraftig och hon stönade djupt när det gick för henne. Heidi kände hur fittan drog ihop sig i omgångar och hur det strömmade fittsaft från slidan. Det rann ner från Heidis haka och ner på bordet, där en del papper blev ordentligt blöta.
Så fort rektorn hämtat sig, satte hon sig upp med händerna bakom sig på bordet. Heidi tittade på den mogna kvinnan och undrade vad som skulle hända nu.

-Tack, Heidi! Nu vill jag återgälda vänligheten! Ta av dig!
-Nej, det behövs inte! Jag tror………
-Ta av dig! Du kommer inte att ångra det! Har du blivit slickad någon gång?
-Men jag kan inte…………
-Du gör som jag säger! Ta av dig och svara på frågan!

Heidi stod upp och ville egentligen inte göra något av det, men rektorns blick gjorde att hon snabbt drog ner sina slitna byxor och tog av sig sina små stringtrosor. Hon höll händerna framför sitt underliv, som pryddes av tunn behåring.
-Jag………Jag har blivit det en gång!
-Berätta!
-Jag var ihop med en kille för ett halvår sedan! Han……..Han var min förste! Han slickade mig innan han……ja, du vet!
-Var det skönt?
-Vilket av det?
-Både och!
-Det gjorde ont när han kom in i mig! Det var bättre när han använde tungan!
-Men var det skönt? Kom du?
-Nej, det gjorde jag inte! Det var väl sådär! erkände Heidi.
-Nå, det är väl rätt vanligt att den första gången är ganska medelmåttig! Jag lovar att du kommer att få det trevligare denna gången! sa rektorn och hoppade ner på golvet, så att hennes bröst gungade ordentligt.

-Lägg dig på bordet, gumman!
-Men…………
-Diskutera inte! Bara upp med dig och låt mig ta över!
Heidi lät rektorn flytta henne till bordet och tryckte sedan Heidi bakåt så att hon kom att ligga på rygg, just där rektorn just legat. Det var kallt mot ryggen och rumpan där det fortfarande var lite svettigt, men hon svettades själv ordentligt just nu och hade svårt att andas.
-Så! Duktig flicka! Nu kommer jag att sära på dina ben och sen kommer jag att börja slicka din unga fitta! Vad tycker du om det?
-Rektorn! Jag vill………du får inte……………vad ska………?

Men rektorn svarade inte på de ofullständiga svaren, utan tog hårt tag i hennes anklar och delade omilt på hennes ben. Heidi kände hur hennes fitta exponerades mot luften och satte sin arm över ansiktet.
-Åhhh, vad fin fitta du har! Så ung och fräsch! Som en nyutslagen ros!
Heidi gnydde till när hon kände hur rektorns tungspets började snudda vid väl utvalda delar av hennes underliv, men ändå höll sig ifrån de känsligaste partierna, även om hon jobbade sig allt närmre och närmre. Den varma tungan nådde till slut fram till Heidis fittläppar och hon satte händerna för ansiktet och gnydde återigen. Den äldre kvinnans tunga rörde sig van och självsäkert längs Heidis smala inre läppar och när hon började slicka och suga på den nu hyperkänsliga klittan, började Heidi att stöna och svanka med ryggen.

Rektorns händer gled nu uppåt och greppade om Heidis fasta bröst medan hon fortsatte att låta tungan smeka den nu våta unga fittan. Heidi vred sig under rektorns händer och mun, fast besluten att inte låta sig påverkas på det sätt rektorn ville, men det visade sig snart vara lönlöst. Hennes hud fick gåshud och de sköna ilningarna från fittan som blev allt varmare, gick till slut inte att ignorera.
Hennes första orgasm var intensiv och hon bet ihop tänderna för att inte göra ett ljud ifrån sig, men kroppen i övrigt skakade och krampade, när den erfarna tungan slickade den hårda lustknoppen längst upp mellan hennes fittläppar.

Men rektorn slutade inte där! Hon förde in sitt högra långfinger i Heidis våta hål och sökte snabbt upp den lite skrovliga yta som fanns därinne under venusberget. Tungan gled mjukt i vätan och fingret började röra sig rytmiskt inuti henne. Heidi slog ut med armarna och tog tag i bordskanterna, medan hon lyfte rumpan från bordet för att låta rektorns mun komma åt bättre.
Fast nu lyfte rektorn sitt huvud och log ett vått leende mot Heidi, medan hon nu fingerknullade henne snabbt och rytmiskt. Hennes tumme smekte klittan samtidigt och för Heidi kändes det som om hela hennes kropp var koncentrerad till just det ställe mellan hennes ben, där hon var som känsligast.

Orgasmen kom som blixten och hennes späda kropp skakade ännu mer denna gången. Hon fick svårt att hålla stönandena inne, så rektorn satt sin fria hand över hennes mun för att tysta henne. Fittan drog ihop sig runt rektorns pumpande finger och när hon var färdig, föll hon tillbaka ner på bordet och kände hur hennes egen väta blötte ner hennes lilla rumpa.
Vad i hela fridens namn hade hon gjort?

-Nåå! Vad tyckte du? Klart bättre än en trevande tonårspojke, va?
-Guuuuud! var det enda Heidi sa. Rektorn klappade henne varsamt på magen efter att ha dragit ut sitt finger.
-Så! Nu kan du återgå till klassen, så pratar vi inte mer om det här, eller hur?
-Du säger inget till mina föräldrar då? stönade Heidi fram.
-Nej, då! Vi kvinnor har våra hemligheter, eller hur? Sköt dig nu, så slipper du komma hit fler gånger!
-Jag lovar! sa Heidi, fast hon var inte riktigt säker på att hon inte ville komma hit igen. Det här fick hon verkligen smälta ett bra tag.

De tog på sig och när rektorn var klar och stod där i sin stiliga klädsel, korta svarta hår och stiliga ansikte, gick det knappt att föreställa sig det som just hänt. Heidi såg lika busigt rufsig ut som innan, fast med betydligt rödare kinder.
De sade hejdå och Heidi gick vingligt i korridoren och kände hur hon fortfarande var alldeles våt mellan benen.

Tillbaka i klassrummet, mötte hon Kents blick och han såg nöjt stolt ut.
-Tillbaka igen? Nu fick du dig en rejäl omgång, va?
-Jo, det kan jag nog säga!
-Bra! Då sköter du dig i fortsättningen, va?

Heidi tänkte en sekund.
-Fan heller! sa hon och gick bort till sin plats, medan klasskamraterna såg imponerat på henne.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia