En snabb snabbis 

Admin | Bi | 31.01.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Min sambo och jag hade bestämt oss för att gå på fest. Fram på eftermiddan gjorde vi oss i ordning.
Min Sambo stod och la på smin endast iklädd ett par vita string med spets då jag kikade in genom toadörren. Man kan säga att synen av min vackra sambo gjorde att det "small" till i mina byxor och min kuk ställde sig rätt upp.

Jag smög upp bakom henne och pressade bulan mot hennes bakdel. Hennes reaktion lät inte vänta på sig. Med ena hande förde hon undan sin string, och med den andra l

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ösgjorde hon mina byxor (detta bakom ryggen).
Hon tog tag i min kuk och sa -Ge mig! Med min hand trevade jag mellan hennes ben. Så våt hon var, det var som att jag slickat henne en bra stund.

Så med min hand förde jag mitt ollon mot hennes vulva bakifrån. Med en enda hård stöt körde jag in min fulla längd. Min sambo greppade handfaet hårt för att inte rammla, Arrrghhh hörde jag henne vråla. Jag pumpade som besatt, hårt ut och in i hennes plaskvåta fitta.

Jag kännd plötsligt hur fitta

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n kramade hårt om min kuk och hon kom rejält. Nästan så hennes knän vek sig och hon blev "hängande" på mitt organ. Njutningsfullt fortsatte jag pumpa, kännde ryckningarna redan i ryggen. Drog mig snabbt ur och skickade min sats upp över hennes rygg. Situationen hade gjort mig så het att det första hamnade på spegeln framför henne och resten plaserades fint längs hennes ryggrad.

Hon vände sig om och kysst mig, sedan sa hon -Nä nu får jag fortsätta om vi ska hinna med taxin.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia