Det oväntade 

Admin | Bi | 01.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Allt började som en vanlig fredag. Man hade jobbat fram till kl 17 sen va det hem om för att duscha, käka och sen göra vid sig för att sedan köra vidare till sina polare för lite chillkrök.

väl i duschen så kändes det som om något skulle hända idag, ibland får jag såna känningar o oftast så brukar det stämma.. undrade vad det skulle vara?
jaja.. tänkte inte mer på det utan fortsatte att tvåla in min kropp.
Alex heter jag förresten är 19 år ska snart fylla 20. Har en muskulös kropp men sexpack o allt, spenderar många timmar på gymmet i veckan för att behålla min kropp. har inte alltid haft denna kroppen blev mobbad i skolan men sen när det var dags för att börja i gymnasiet så ägnade jag mig åt hela sommaren för att komma i form. Har alltid varit intresserad av tatueringar men hade inte kroppen till det men när jag kom i form så var det dags att sätta sig under nålen. För att vara min första så valde jag en stor, o utav ett annat tycke så blev det en tiger i svart o grå. huvudet sitter på höger bröst går över axeln ner på ryggen vid svanskotan slutar den.

väl när jag e färdig men intvålningen o avsköljning så virade jag om mig men en handduk o ställde mig vid spegeln o kollade om jag skulle raka av mitt stubb eller låta det vara kvar. det fick vara kvar tycker om när det e lite skäggstubb. i samma ögonblick hörde jag min telefon ringa.. kollade på den det var Karin.


-Hallå
- hej, hur går det e du snart klar?
-jag har precis duschat så ska bara fixa mig lite sen e jag klar. e du klar?
- nä men snart, ring när du e påväg.
- ja det göt jag. hejdå
- hejdå

*klick*

Karin en av mina bästa kvinnliga vänner. hon kunde jag snacka med om allt, hade bara känt henne i 4 år men det kändes som en evighet.

Efter att ha lagt på luren så gick jag in till sovrummet för att välja ut kläder. Det var sommar så det var fortfarande varmt ute så det fick bli jeans shorts men en snygg tröja med ett häftigt motiv på.

Efter att ha valt ut kläder och fixat till mitt korta bruna hår så var det dags att ge sig av. skickade iväg ett sms till Karin o säga att jag e påväg.

När jag väl körde upp på Karins uppfart så var hon redan påväg ut för att vänta på mig. Hon hoppade in i bilen o höjde musiken som spelades på stereon, O iväg var vi. Efter 15 min körning så var vi snart framme hos min polare kalle som ville skulle vara hos.

Ställde oss på gatan som gick utanför han o steg ut ur bilen. vi hörde att det var fullt ös på hans stereo o folk hade redan kommit. Gick in genom terrassen ställde in vår dricka i kylskåpet o tog var sin öl o gick ut för att röka o snacka med folket som var där. Märkte direkt till en tjej som jag har träffat innan men bara som kort hej o hejdå. men nu var det något med henne. Nu hade hon fixat sig o såg extremt sexig o snygg ut. Fick lite ögonkontakt med henne, och såg att hon log lite varje gång hon såg mig. Blev helt varm i kroppen när hon log. Efter några öl o cigaretter så var det dags för att spela lite drick spel o såklart så blev det ölspelet. Hamnade mitt emot den snygga, sexiga tjejen så man hade något att kolla på under tiden man spelade. Undrade vad hon hette.
Efter att ha spelat några gånger o folket hade blivit lite onyktra så orkade dom inte att gå ut och röka så nästan alla satt där inne o rökade så hela rummet blev nästan rökfyllt. kände att jag behövde komma ut lite o få frisk luft. När jag satt där i min egen lilla värld så hörde jag hur dörren öppnades. o vem var det om inte den snygga tjejen. Hon såg att jag hade gått och undrade vart jag hade tagit vägen. Det visade sig att hon var en

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia