Vinter massage 

Admin | Analt | 05.08.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Vi är ett par strax över 50 år ,sammanboende sedan länge,Carina och jag låg i sängen denna kalla november morgon och kollade på kontaktannonser.
Vi älskar att besöka nakenbad den varma delen av året,men temperaturen i vårt land,sätter ju stopp för dessa aktiviteter denna tiden på året.En fantasi vi har,är att Carina blir masserad av någon okänd och jag tittar på.
Vi kollade efter sådana annonser,där just massage erbjöds.Svarade på några stycken och fick svar ganska omgående av en av annonsörerna.Han var en man i fyrtio års åldern som verkade seriös.Vi ville ej ta hem någon utan föredrog att besöka någon istället om det skulle visa sig att personen ifråga inte kändes bra.
Vi skrev fram och tillbak a och fick veta att han hade jobbat som massör förut,var singel och bodde i en annan stad,ganska nära oss.Var ej homofob utan snarare binyfiken,vi kom fram till att han verkade bra och bestämde en dag och tid när vi skulle komma till honom.
Dagen inföll och vi parkerade en bit från Görans radhus,som var massörens namn och vi gick fram till ytterdörren med lite fjärilar i magen och ringde på.
En man som stämde överens med bilderna och beskrivningen öppnade dörren och hälsade oss välkomna.Vi hade kommit överens om att inget onödigt prat skulle behövas,utan vi tog av oss ytterkläderna i hallen och följde med honom in i huset.
Han visade oss in i ett litet rum där en massagebänk stod och några levande ljus var tända.Strax bakom bänken stod en fåtölj,där jag mannen skulle sitta.Göran gick ur rummet och sa att han kommer om några minuter.Enligt överenskommelse började vi klä av oss kläderna och Carina lade sig på mage på bänken och jag placerade en liten röd handduk över hennes bakdel.
Jag satte mig i fåtöljen på en handduk som var placerad på denna,naken precis som henne.Efter en liten stund kom massören in,utan kläder han likaså.
Han tog upp en flaska med massageolja och hällde ut det i handen och började massera Carinas axlar,med lugna men kraftiga tag.Efter axlarna blev det ryggens tur,han stannade precis vid kanten på handduken och höll på en bra stund,med hennes rygg.Efter detta blev det vaderna som fick uppmärksamhet.När dessa var genomgångna,flyttades behandlingen högre upp,från vänster knä,långsamt upp mot lå

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

rets insida.
Jag såg att Carina automatiskt särade lite på benen,där jag satt på första parkett.Hans händer gick långsamt upp och ner på låret.Handduken kanade upp och täckte nu ej hela baken längre.Såg på hennes andhämtning att hon uppskattade det hela.
Nu var det andra lårets tur,samma långsamma rörelser även här,handduken hade nu förflyttat sig något högre upp och man skymtade hennes läppar.Benen var nu ännu något mer särade och Görans händer stannade bara ett par centimeter från dem på sin tur på låret.När detta inträffade såg man att hon automatiskt reste bakdelen,som för att möta händerna.
Nu blev det skinkornas tur,båda halvorna masserades med långsamma tag,hans tummar snuddade vid hennes läppar ibland som var blodfyllda och fuktiga vid det här laget.Hennes andhämtning var tung och hon försökte möta hans tummar mot läpparna.Ibland lyckade hon och fittan var nu blöt och öppen.Såg att massören var ej opåverkad heller då han hade halvstånd.
Detta pågick en stund,tills han långsamt avslutade denna del och bad Carina vända sig om.Hon gjorde så och lade sig på ryggen.Han placerade den lilla handduken så att den täckte hennes nedre regioner.Hennes bröstvårtor stod rakt ut och hon andades snabbare än vanligt.
Nu var det armarnas tur att få en genomgång och därefter sedan placera sig bakom hennes huvud och började massera hennes främre axel och bröstparti.Han uppehöll sig där utan att snudda vid hennes bröst.Mer olja och hans händer rörde sig mot magen och upp mellan och runtom brösten.Hans halvstånd vilade ibland på Carinas axel då han böjde sig över henne på sin väg ner mot navelen.Nu passerade hans händer även hennes bröst,utan att röra vid de stenhårda bröstvårtorna.
Hennes kropp blänkte av oljan och gav henne en gyllenebrun färg i stearinljusens sken.När han sträckte sig över henne lät han sin kuk glida på hennes inoljade kropp.Han flyttade sig och ställde sig vid hennes högra sida och började med hennes ben.Även här långsamma rörelser från foten till till lårets mitt.Byter sida och gör likadant på hennes andra sida.Börjar mer koncentrera sig på låret nu,en hand på låret den andra vilar på hennes mage.
Långsamma smekningar på låret och samtidigt på magen,in under handduken från b

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

åda håll och Carina har svårt att ligga still nu.Hon tar själv tag i handduken och drar bort den.Ligger nu med särade ben och en öppen dyblöt fitta.Görans hand glider över musen,fram och tillbaka och ibland glider tummen in en bit.Hans andra hand smeker brösten och hennes bröstvårtor.
Jag sitter och runkar och njuter av skådespelet.Göran står och gnider sitt stånd på hennes lår,samtidigt som han smeker hennes clitoris och drar försiktigt i den ena bröstvårtan.Carina stönar och det har bildats en pöl av könssaft på handduken som ligger på bänken.
Jag går fram och ställer mig vid bänken och suger på hennes andra bröstvårta.Hon börjar runka mig och tar även tag i Görans kuk och smeker honom och sig själv med den,genom att föra den mot sin fitta,fram och tillbaka.
Carina glider ner mot bänkens kortsida och ligger med helt särade ben och hälarna på bänken.Han står framför henne och hon fortsätter att använda hans kuk som en dildo.Hon drar den upp och ner i springan,samtidigt som jag smeker hennes clitoris och hon suger mig.
Jag känner hans ollon mot min hand då hon drar den fram och tillbaka över fittan,hon låter även han glida in en bit ibland.Plötsligt exploderar Carina,känner och ser hur hennes fitta drar ihop sig och en rännil av vätska rinner ut.Hon ligger med slutna ögon och flämtar,jag låter min hand vila på hennes fitta,då jag vet att hon är känslig efter en orgasm.
Jag är på gränsen till att spruta nu och ser att vår massör har samma problem.Carina håller fortfarande i hans bultande organ och har tydligen piggnat till igen,då hon börjar runka honom med kuk spetsen i hennes fitta.Hon börjar suga mig igen och jag suger hårt på hennes bröstvårtor,samtidigt som jag smeker hennes clitoris igen.Känner att hon låter honom komma långt in ibland och då blir det för mycket för mig.
Börjar spruta i hennes mun,glider ut och sperman hamnar även på hennes bröst.Carina spänner sig och det det går för henne igen,känner även något varmt på min hand.Göran pumpar ut sin sats på hennes fitta,min hand och långt upp på hennes mage.
Efter att pustat ut och fått tvätta av oss hos vår värd,lämnar vi honom med trevligt minne i vintermörkret.Detta kommer nog ej bli den sista massagen Carina ska få.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia