Spelberoende 

Admin | Analt | 17.07.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Spelberoende

Jag och min man har varit gifta i tjugo år. Barnen har flyttat hemmifrån och det gjorde nästan jag med efter hela affären med Lars spelberoende. Det var bara tur att han inte spelade bort hela huset. Mitt ulimatum var att jag skulle ta hand om all ekonomi. Det var länge kämpigt med lån för att betala tillbaka alla skulder.

Han bönade och bad förstås att han skulle få spela om någonting. Han brukade ha några kollegor över och titta på fotbolsmatscher på fredagar. Men det var innan jag kommit på honom att slå vad med dem.

”Kan jag inte få slå vad om någonting?” Hade han förtvilat bett mig om på sina bara knän.

”Nej, vi har inga pengar. Du får komma på något annat att slå vad om.”

Efter många långa diskussioner så frågade jag om det inte är något annat som Lars gamla fotbollskompisar kunde vilja slå vad om.

”Eh, ja Åke är ju skiljd sedan länge och som han skulle säker vilja nöja sig med att få betalt i natura. Om du ställer upp på det förstås”, sa Lars och såg hoppfult på mig.

”Vad menar du med natura?”

”Eh, ja kanske en kram eller en puss bara.”

”Va! Blir du inte avundsjuk om jag måste pussa på Åke?”

”Äh, en puss går väl bra. Han är skiljd sedan länge och skulle säkert inte ha något emot det. Jag har nog sett hur han tittat på din rumpa när du gör yoga i vardagsrummet. Kanske kan du ge honom en massage.”

”Hmm, jag vet inte. Ska jag jobba för att du slår vad? Bara för att jag utbildat mig till massör och yoga instruktör”, sa jag skeptiskt.

”Snälla, söta du bara en gång i veckan. På fredagkvällar när det är fotboll. Jag kan städa och laga mat hela veckan, om jag förlorar.”

Jag älskar fortfarande min man trots hans spelberoende. Och trots att han numera var en skalllig impotent, gammal gubbe med ölmage så var han min man och far till mina barn. Men så går det väl när man väljer att gifta sig med en tjugo år äldre man. Jag hade inga planer på att skilja mig. Att vi inte hade haft något ordentligt sexliv de senaste tio åren gjorde ingenting. Lars hade till och med sagt att han förstod om jag ville skaffa mig en ung älskare. Men jag kände mig verkligen inte som en sexig kvinna. Inte nu när jag var över förtio. Min lilla rosa massagestav och mina sexnoveller räckte gott och väl till mig.

Det var oftast Åke som kom förbi på fredagskvällar. Han hade säkert inga andra bekanta än mig och Lars. Jag tyckte att det var trevligt att umgås med Åke och hans fru. Det var verkligen tråkigt att de skiljt sig.

”Eh, va? Ni menar att vi kan betta på matchen, som vanligt”, frågade Åke och kliade sig i sina grånande tinningar.

Vi satt i soffan alla tre och Åke såg förvirrat på oss båda.

”Nej, inte som vanligt. Som du vet så får inte Lars hanskas med pengar längre. Om han måste betala någonting så får det ske i natura av mig.”

Åke såg storögt på mig och såg plötsligt ut att sitta väldigt obekvämt i soffan.

”Eh, jaha, natura då som i vad? Eller hur menar du?” Stammade han fram.

Jag förstod inte vad det var som var så svårt att förstå.

”Ni kommer överens om en summa som vanligt men om Lars förlorar så betalar jag tillbaka med en fotmassage eller något för en motvarande summa.”

”Jaha, ok ja, tror jag förstår”, sa Åke och såg en aning generat på Lars som bara ryckte på axlarna.

Matchen började och det var verkligen härligt att se hur glad Lars blev av att kunna spela på matchen igen. Han hade varit så depremerad så länge att det börjat påverka mig. Nu satt vi istället i soffan alla tre och hejade på.

Jag hade ingen aning om hur mycket det vat i en match som man kunde slå vad om. Först var det om första målgörare varpå Åke förlorade tusen kronor.

”Måste ni slå vad om så mycket pengar”, klagade jag men när Lars såg ut att deppa ihop igen så gick jag med på att låta dem fortsätta.

Lars kramade om mig lika ivrigt som om det blivit mål i matchen och så var kvällen igång igen. De drack öl medan jag smuttade på mitt vita baginbox vin. Jag brukade spendera fredagkvällarna med näsan i en pocketroman men det var trevligt att umgås med någon även om jag nu inte gillade sport lika mycket som min man.

När första halvlek var slut så förlorade Lars tusen kronor.

”Nej, inga pengar, de tar jag”, sa jag när Lars skulle ge tillbaka pengarna han vunnit tidigare.

”Du får en fotmassage i stället, för tusen kronor. Fotmassage är dyrt och jag är utbildad massör”, förklarade jag bestämt och satte mig tillrätta nedanför Åke.

Han stönade och kunde knappt sitta still när jag började att bearbeta hans fötter. Det var tydligt att han blev generad och skämdes över hur ovårdade fötter han hade.

”Nej, det här ser inte bra ut”, konstaterade jag och hämtade mitt fotbad och fotbehandlingskit.

Efter badet fick Åke tånaglarna manikyrerade och förhårdnaderna under fötterna filade. Han verkade att gilla det men jag fick dra ihop uringningen i klänningen för att han inte skulle kunna se rakt ner i mitt dekotage.

En stund in i nästa halvlek vann Lars två tusen, eftersom de även slog vad om vem som skulle göra mål. Åke halade suckade upp pengarna ur sin tjocka plånbok men han såg ändå förundrat nöjd ut från fotmassagen. Jag hade knappt hunnit plocka undan alla saker och satt mig i soffan igen innan det blev ytterligare ett mål. Nu var det Åke som ropade högt.

När Lars skulle betala så tog jag dem igen. Den här gången hade jag ingenstans att lägga dem så jag stoppade in dem under bh-n.

”Ok, jag är lite trött i händerna, dina fötter var inte att leka med men du kan få en nackmassage”, sa jag och suckade.

”Ja, ok, men kanske att”, började Åke att stamma så mycket att både jag och Lars såg förvånat på honom. ”Jag, det var så länge sedan jag haft en kvinna som rör vid mig så jag skulle nöja mig med en kram.

”En kram för två tusen kronor, du kan inte betala två tusen för bara en kram”, sa jag och höjde på ögonbrynen.

”Eh, jaha, men om du sitter mitt knä och jag får krama lite på...”, sa Åke och rodnade medan han såg på mina bröst och svalde. ”Om du nu vill betala i natura förstås”, fortsatte han och såg oskyldig ut.

Jag måste ha rodnat jag med som en tomat. Det var Lars som fann sig först.

”Ok, tusen kronor för att få känna på min frus bröst. Du är bra fräck Åke men bara om det är ok för min fru förstås”, la han till och såg på mig med sina hundögon.

Jag nickade men gav min man en varnande blick så att han skulle förstå att han inte skulle spela om så mycket pengar. De hade druckit en hel del whisky så omdömmet var inte på topp.

Jag satte mig i Åkes knä och log mot honom.

”Ok, då jag antar att du velat röra vid de här ett tag. Passa på nu då”, sa jag och svepte mitt vinglas.

Åke smekte försiktigt klänningen utanpå mitt ena bröst. Sedan var matchen igång igen. Lars fokuserade på matchen medan Åke fortfarande både tittade på tv-n och smekte med sina grova snickarhänder över min byst. Till min förvåning reagerade mina vårtgårdar med att styvna ordentligt. Det gick nyvakna ilanden genom brösten medan han klämde och masserade utanpå klänningen. Det var som om hans händer tjuvstartat mina erogena zoner under klänningen. En stor bula växte sig märkbart hård under min rumpa och plötsligt var matchen slut.

Lars lag vann och Åke fick betala fem tusen kronor. Det var inte konstigt att Lars lyckats spela bort så mycket pengar när de satsade så stora summor.

Lars var väldigt upprymd och glad hela veckan. Nästa fredag var det fotboll igen. När jag öppnade ytterdörren stod Åke där med ett fånigt leende. Han såg betydligt mer välvårdad ut nu än vad han brukade. Han hade till och med skorta på sig, dagen till ära.

Det dracks nu betydligt mer innan matchen började. Kanske var det jag som var orolig att Lars skulle förlora igen.

Det började genast att slå vad om tusen kronor.

”Nej, vänta stop nu. Vad blir det i natura?” Frågade jag allvarligt. ”Vi måste komma överens om det först. Vi gör inte det här för att Lars ska kunna börja spela igen”, sa jag och såg strängt på dem båda. ”Det måste kännas ordentligt om du förlorar pengar” sa jag och hytte med fingret mot min man. ”Om Åke vinner sätter jag mig i hans knä och låter hon ta på mina bröst igen.”

De båda männen nickade och Åke svalde nervöst. Det dröjde förstås inte länge innan jag satt i Åkes knä.

”Eh, vi behöver kanske inte slå vad mer ikväll. Jag menar jag vill inte utnytja din fru bara för att du har ett, ett spelberoende”, sa Åke allvarligt under en straffläggning.

Lars såg onykternt på Åke och sedan på mig, spelglädjen lös i hans ögon. Det här skulle inte sluta väl tänkte jag och tog en klunk vin till.

”Ok, tusen kronor på att de sätter straffen, annars får du känna under klänningen”, sa Lars. Han var så mycket uppe i varv av spänningen i matchen att han inte kunde sitta stilla.

Det blev mål och Lars blev en tusing rikare. Men det gick inte många minuter innan han förlorat den igen.

Åkes hand gled darrande upp över mina lår och in mellan mina ben. Jag knep ihop dem reflexmässigt men särade sedan sakta på dem och släpte in handen. Jag rös till av beröringen. Det kändes konstigt med en annan mans hand på mina trosor. Grova fingertoppar trevade och undersökte trostyget.

”Åh, förlåt men jag tror jag aj!” Sa Åke och var tvungen att rätta till sin lem i byxorna. När jag satte ner rumpan i hans knä igen så var där en ortoligt hård och stor bula. Hur stor var Åke mellan benen igentligen? Lars hade en liten knubbig lem och jag hade aldrig haft någon åtrå efter något mer men nu fick jag ett pinsamt sug mellan benen.

”Tre tusen på nästa mål”, skrek Lars exalterat.

”Nej, jag vet inte”, sa Åke och lät väldigt tveksam.

”Du får, du får en avsugning av min fru”, sa Lars och nickade mot mig. ”Jag är helt säker älskling. De kommer inte att bli ett mål till. Det är säkra pengar.”

”Nej, det tror jag inte är en bra ide”, sa jag skeptiskt och såg missnöjt på honom.

Det blev naturligtvis mål och Lars svor högt.

”Förlåt Älskling. Jag trodde verkligen inte att det skulle hända”, sa han och skämdes.

Jag satte mig ner mellan dem i soffan och rättade till klänningen. Åke var lika högröd i ansiktet som jag.

”Du behöver inte”, stammade Åke fram, samtidigt som han såg pinsamt hoppfull och blek ut som om allt blod runnit ner mellan benen.

”Jag måste göra det nu. Så att han lär sig en läxa att inte spela på fotboll”, sa jag sakligt medan jag fumlade med Åkes bälte.

Jag gjorde det bara för att retas med gubbarna förstås. Jag skulle naturligtvis inte suga Åke där i soffan framför tv-n det var ju absurt.

Jag hjälpte till att kränga av Åkes byxor och snart satt han byxlös soffan med en öl i handen och en jättebula i kalsongerna. Mina händer darrade medan jag fumlade med hans kalsonger. Hur stor kuk hade mannen igentligen.

Som hypnotiserad bände jag fram den största kuk jag sett. Den stod styv och grov och lätt böjd i min hand. En pärla genomskinlig kuksaft rann ur den lilla skåran från toppen på det stora, röda, släta ollonet.

Åke såg storögt på medan jag som i trans runkade kuken. Jag måste ha lutat mig fram över Åkes skrev för plötsligt var mina läppar bara centimetrar från ollonet. Jag kände hans grova hand i mitt hår varpå han försiktigt pressade ner mig mot den. Min tunga åkte ut och han stönade högt och rykte till när jag försiktigt slickade på ollonet. Jag kände hur hans händer samlade upp allt mitt hår varpå han pressade ner min öppna mun över kukhuvudet.

”Ååååh, gud vad skööönt”, stönade han och förde mitt blonda huvud upp och ner över den feta kuken.

”Ok, älskling, ge honom en tretusen kronors avsugning nu”, sa Lars klappade mig onyktert på rumpan som om jag var en duktig flicka.

”Din, din fru kan verkligen suga skönt”, stammade Lars medan mitt huvud guppade över hans skrev. ”Om jag inte onnanerat innan jag kom över så hade jag aah, kommit genast.”

”Ok, om de tar nästa straff så får du spruta henne i munnen. Tre tusen mot”, sa Lars exalterat.

”Va! Eh, ok, ja gärna, om det är ok med dig.”

”Mmm, hmmm, mmmmm”, försökte jag att protestera.

”Jaaaa”, skrek Lars då det blev mål.

Åke släpte taget om mitt hår så att jag kunde suga i min egen takt. Han lutade sig sedan tillbaka och tog en klunk av sin öl. Jag kunde ha slutat där och då och med hela det vansinniga misstaget men alkoholen och suget mellan mina ben tog över.

”Ok, Lars jag är skylldig dig tre tusen nu. Men det är otroligt trevligt att titta på fotboll med dig.”

”Åh, tack vi har inget emot att du tittar över på fredagar”, sa Lars och klappade mig på rumpan igen. ”Eller vad säger du älskling?”

”Mmm, näe då”, sa jag och satte mig upp i soffan, fortfarande med en hand runt Lars grova lem. ”Du är så välkommet hit”, sa jag och torkade hakan med handleden.

”Fem tusen på matchen mot att sitta på min kuk”, sa Åke modigt och upphetsat varpå han slickade sig om munnen och såg på mig med en ansträngt tillbakahållen kåthet.

”Sju tusen så får du spruta i henne”, sa Lars efter en stunds nogrann övervägning.

”Sju tusen kan du väl ta ett litet sprut i fittan för?” Sa Lars och nickade övertygande mot mig.

Det var tydligt att vi alla fått för mycket att dricka och att det inte togs några rationella beslut i soffan. Lars var exalterad över att kunna tillgodose sitt spelberoende och Åke var kåt och glad över att äntligen få bli tillfredställd av en kvinna efter flera års ensamt singelliv.

”Ok, hick, jag ska minst ha tio tusen för att sitta på den här jättekuken”, hörde jag mig själv sluddra fram.

Vinet hade stigit mig åt huvudet. Hur skulle jag kunna slingra mig ur det här. Det var ju jag som insisterat på att få betala i natura. Hur skulle jag kunna slingra mig på den där.

Männen nickade ivrigt båda två. På tv-n närmade sig slutminutrarna. Jag runkade långsamt Åkes grova kuk. Hela den ådriga kuken var hal och glänste i skenet från tv’n. Jag förde in handen mellan mina ben och in under troskanten. Ett finger gled ner i mellan mina bulliga blygdläppar och in mitt alltför länge sedan knullade fitthål. Det var vått där nere väldigt vått.

Det stod två lika. Sedan plötsligt ett skott på mål. Målvakten kastade sig och boxade ut bollen. Vi satt alla blixtstilla i soffan. Bollen tog på en motståndare. Någon fick in ett knä och sedan kom en nick från ingenstans. Målvakten kastade sig åt fel håll och bollen gled i mååål.

”Jaaa!” Skrek Lars.

”Neeej!” Skrek jag och Åke samtidigt.

Lars hoppade upp ur soffan och segerdansade. Åke däremot såg förvånat på mig. Han måste ha hört hur jag ropat nej när det blev klart att jag inte skulle sitta på hans kuk. Jag rodnade som en tomat och bände ner Åkes erektion i hans kalsonger utan att möta hans blick.

När Lars lugnat ner sig igen så plockade Åke fram sin plånbok igen. Han fick fullständigt tömma plånboken på sedlar för att komma upp i tio tusen. Jag antog att hans snickerifirma gick bra om han hade råd att spela bort så mycket pengar.

Jag tog hand om alla pengar innan Lars han protestera. Men det verkade som att pengarna inte spelade någon roll igentligen, det var själva spelandet som var hans beroende. Jag rättade till klänningen. Det roliga var slut nu. Vi skulle vakna upp i morgon alla tre med baksmälla och ångest över kvällens spelande.

Plötsligt uppstod det en väldig uppståndelse på tv’n och efter några minuter visade det sig att målet dömts bort. Matchen skulle avgöras med frisparkar. Vi satt förvirrade i soffan och tittade på medan Åkes lag vann.

”Ajdå”, sa Lars och kliade sig fundersamt i skägget. ”Eh, älskligt du får lov att ge tillbaka pengarna till Åke.”

”Och nu måste jag sitta på hans kuk eller hade du glömt det. Att du spelade bort dig stackars frus stackars lilla murva på en fotbollsmatch”, sluddrade jag strängt och hytte med fingret mot honom.

”Ja, just det. Det glömde jag”, sa Lars och såg skamsen ut. ”Vi kunde ju ha vunnit tio tusen men ja, jag lovar att jag ska städa och tvätta hela veckan.”

”Och laga mat”, sa jag skarpt utan att det var något vi kommit överens om.

”Ok, ok, jag går och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hämtar ett par öl till. Vill du ha mer vin älskling?”, frågade Lars innan han svansade iväg ut i köket.

”Eh, jaha ja, tack så mycket men jag vet inte om det är riktigt ok att du vet,” sa Åke när han tog emot pengarna. ”Det går bra med pengar om du inte vill sitta i mitt knä. Jag förstår att du sa det bara för att du ville få Lars att inte spela.”

”Mja, men nu var det det vi kom överens om”, sa jag och krängde av mig trosorna. ”Vi har inga tio tusen. Jag sitter i ditt knä och du sprutar sedan är vi kvitt”, sa jag sakligt och såg på medan Lars tveksamt bände fram sin lem från kalsongerna igen.

Det var otroligt vilken grov kuk han hade. Kunde jag verkligen kränga mig ner över den där. Nu hade jag bara haft Åkes lilla smala pinne i mig och det var flera år sedan sist. Båda mina barn hade jag fött med kejsarsnitt så jag hade ingen aning om Åkes kuk verkligen skulle få plats i mitt lilla sköte. Jag var iallafall väldigt våt.

Jag drog upp klänningen, ställde mig framför soffan med min nakna rumpa rakt i Åkes ansikte, böjde mig framåt och försökta att sätta mig i hans knä. Han tog tag i mina höfter och hjälpte mig att hålla balansen. Med en hand mellan benen kunde jag sedan styra lemmen rätt. Ollonet hamnade i mitt våta hål och jag flämtade till när mina fittläppar sträcktes ut runt den. Sedan tappade jag ballansen och föll bakåt. Åke hade händerna på mina höfter och fångade upp mig men min tyngd gjorde att jag ändå gled ned för den stora kuken allför snabbt. Jag tjöt till och mina lår vibrerade när kuken plötsligt fyllde upp varenda millimeter av min fitta.

”Ååh, åååh, Åke den är för stor åhhh”, stönade jag hjälplöst i hans knä.

Jag försökte att ställa mig upp men hans stora grova händer höll ett stadigt tag om mina höfter.

”Ååh, gud vad trång du är. Som en oknullad tonnårsfitta. Måste vara tjugå år sedan jag knullat en sån trång fitta”, flämtade han förvånat bakom mig.

Jag bara satt stilla i Åkes knä medan kuken spände och bultade långt upp i min buk. När Lars kom tillbaka från köket så rättade jag till klänningen och log fånigt mot honom.

”Eh, jaha vi tittar vi väl på eftersnacket”, sa Lars och log lika fånigt tillbaka.

Lars och Åke sprättade var sin öl medan jag fick ett nytt glas med vin. Vi satt sedan tysta i soffan och lyssnade på eftersnacket i sportstudion på tv’n. Efter en stund guppade jag försiktigt upp och ner i Åkes knä. Den stora kuken blev snabbt väldigt skön i min uttänjda fitta efter att jag slappnat av och vant mig vid storleken. Jag smekte mina bröst utanpå klänningen och stönade lågt. Det kändes som om det rann fittsafter ur mitt sköte. så våt var jag.

Plötsligt spände det ordentligt i kuken och Åke grymtade när kuken sprutade i mig. Flera långa sköna sprut fyllde fittan tills det siprade kuksafter ur mig.

”Lars är du snäll ååååh, hämtar papper så att det inte kommer på soffan”, flämtade jag fram.

”Ja visst självklart älskling”, sa Lars och försvann iväg.

Det blev en väldigt massa torkande av sperma när jag med ett ploppade ljud lyckades att ställa mig upp igen. Åke torkade hjälpsamt min fitta bakifrån medan jag bara stod där framåtlutad på skakiga ben. Han fick sedan själv torka sina lår och sin slaknande erektion när ja snabbt försnann in på toaletten med handen över mitt rinnande fitthål.

Resten av veckan gjorde Lars som han sa och skötte alla sysslor i huset. Det var skönt att kunna koppla av ordentligt och bara ligga och läsa mina romaner. När det var fredag igen frågade Lars försiktigt om det var ok om Åke kom och tittade på fotboll igen. Jag blev nu genast våt mellan benen av bara tanken på fotboll.

”Ja, men om du förlorar så måste jag betala i natura kom ihåg det. Så spela inte om så mycket pengar nu. Du har ju lovat att dra ner på spelandet.”

”Ja, jag lovar”, sa Lars och såg oskylldigt på mig.

När fredagen kom så kramade Åke blygt om mig i hallen. Det brukade vi inte göra. Men jag antar att vi var bättre bekanta nu efter att han fått spruta en gång i min stackars oknullade trånga fitta.

Åke sträckte fram ett prydligt papper åt mig. Det såg ut som något slags kontrakt.

”Ja, jag tänkte, för din skull att det var bäst att ha det på pappar, alltså ifall Åke spelar och, och du måste betala i natura.”

På pappret stod lång lista på sexuella tjänster och vad det representerade för summa.

”Vad är det här? Fotmassage tusen, avrunkning tvåtusen, bröstknull tretusen, avsugning femtusen, knull bakifrån tio tusen, analsex femton, bondage tjugo, hel natt fri sex tjugo tusen. Är du inte klok. Tror du att jag skulle vilka riskera att bli någon slags sexslav bara för att min man har ett spelberoende?” Röt jag men lågt för att inte Lars skulle höra oss.

”Eh, ja eller nej, men du får ändra i listan om du vill”, sa Åke med blossande kinder.

Bulan i hans nystrukna byxor var uppenbar och under min korta kjol och mina nya svarta spetstrosor var det fuktigt, väldigt fuktigt men det var ingenting jag kunde erkänna.

”Ok, men jag har ett vilkor” sa jag och ryckte åt mig pennan ur hans hand. ”Varje gång du förlorar pengar så får du lov att även slicka mig i hmm, fem minuter per tusen kronor”, sa jag allvarligt medan jag skrev ner det på pappret.

”Eh, va jaha ok, ja visst”, svarade Åke och nickade ivrigt.

Vi kontronterade sedan Åke i vardagsrumssoffan.

”Titta här, här har du på papper nu så du vet vad du spelar bort. Hoppas att det här kan få dig att förstå att du behöver trappa ner på ditt spelande.”

Lars läste på pappret och nickade förstående trotts att han inte hade läsglasögonen på sig. Förmodligen så såg han inte ett ord. Han kliade sig sedan i skägget och såg frågande upp på Åke.

”Eh, jag har ingen fru men det har du, jag menar jag vill inte utnytja situationen. Om du inte vill spela om pengar så är det helt ok”, stammade Åke fram generat

Vi hade inte börjat att dricka någon alkohol ännu så hela situationen var uppenbart pinsam för oss alla.

”Ok”, nickade Lars. ”Jag tror vi behöver ta en whisky och fundera över det här ordentligt.”

En timme senarare hade matchen börjat och första målet gjordes. Männen hade delat på en hel flaska whisky och jag hade tydligen druckit bort mitt förstånd. Fotbollsstämningen var på topp.

Enligt kontraktet skulle nu Åke slicka mig. Han ställde sig på knä framför soffan medan jag krängde av mig spetstrosorna och gav dem till min man.

”Tar du tid älskling Åke behöver ta en paus från fotbollen i tio minuter”, sa jag och stoppade ner två tusen i bh-n.

Jag lutade mig sedan bakåt i soffan med mitt vinglas och särade på benen. Åke gjorde ett bra jobb med tungan även om han vände sig om flera gånger när något spännande hände i matchen.

Han förlorade sedan tretusen kronor till men jag gav honom en paus för att dricka en öl innan jag särade på benen igen. Jag började att gilla fotboll mer och mer. Lars nickade gillande när vi vann mer penger och tog min hand medan Åke lapade fittsafter från min våta fittskåra.

”Är det skönt älskling?” Frågade han generat och nickade mot Åkes huvud under kjolen. ”Det är du värd, du är värdens bästa fru och tack för att jag får betta på matchen. Fotboll är inte lika roligt annars”, sluddrade han fram och tog en klunk whisky till.

”Låt det inte bli en vana bara”, sa jag varnande och strök honom på kinden.

Åke pustade ut i halvlek och var inte lika ivrig på att spela på matchen längre. Han sluddrade han med nu men det var nog för att han var trött i tungan.

”Tio tusen på att hemma laget gör nästa mål”, föreslog Lars men Åke bara kliade sig i sitt tunna hår.

”Mmm, säg tolv tusen. Det är en hel timmes tungmassade”, föreslog jag och såg hur Åke våndades.

När Lars gick iväg för att hämta mer öl så tog Åke mod till sig och gick ner på knä framför mig igen men inte för att slicka den här gången.

”Ok, ok, om jag bettar tjugo tusen på matchen så får jag ha dig hela natten, eller hur? Det har vi på papper. Jag bara måste knulla dig”, bad Åke framför mig.

Jag måste säga att det var upphetsande att ha en karl på knäna bedjande att få knulla mig. Jag kåtrös vid åtanken på hur öm jag skulle vara i fittan efter att Åke dunkat på mig med sin kuk en hel kväll.

”Ok, jag ser fram emot två timmars tungmassage då när du förlorar. Om du inte orkar det ikväll så kan du komma över på tisdag och fortsätta”, sa jag, log fräckt och klappade honom på hans kala hjässa.

Åke satte sig upp i soffan igen och föreslog vadet för Lars när han kom tillbaka.

”Ok, ja det är klart, jag är stensäker på vem som ska vinna”, sa Lars och vred händerna mot varandra som en opålitlig bilhandlare.

Det blev ett minst sagt spännande avlut på matchen.

”Eh, jaha, du får väl sova på soffan älskling”, konstaterade jag. ”Jag antar att Åke sover över i vår säng inatt då.”

”Ja, men det var ju så nära. Jag har aldrig varit med om något så spännande”, sa Lars och gäspade anspänningen hade tagit musten ur honom.

Åke nickade instämmande och log fånigt mot mig. Jag dukade av vardagsrumsbordet medan männen i soffan tittade på eftersnacket. När jag var klar så sov Lars tillbakalutad i soffan. Jag bäddade om honom med en filt innan jag ryckte lite nervöst på axlarna åt Åke. Nu när tv’n var avstängd kändes det som om jag nyktrat till. Åke reste sig upp från soffan och såg lika nervös ut som jag. Han plockade sedan upp pappret och läste högt.

”En hel natt fri sex.”

”Jaha, och vad menar du med fri sex då”, frågade jag och undrade om han kunde se på mig hur kåt jag var.

”Eh, du kanske inte läste det finstilta”, sa han och såg förlägen ut. ”Det står här att fri sex innebär att du måste lyda allt jag säger och gå med på att ha sex med mig hela natten.”

”Oj, jaha, ja då måste det väl bli så om vi har kontrakt på det”, sa jag och svalde. ”Ska vi, eh gå isäng nu?”

”Åh, ja, men nej inte än. Jag vill verkligen inte att kvällen ska ta slut så snabbt. Du är en så vacker och sexig kvinna.”

”Åh, nähe, tack”, sa jag och kände hur jag rodnade så att mina öronlober hettade.

”Först vill jag att du klär av dig.”

”Här?” Frågade jag och gestikulerade mot den sovande Lars i soffan.

Åke nickade allvarligt. Medan jag tog av mig plagg efter plagg så gjorde han det med. Han var vältränad för sin ålder och såg stark ut. Snickarstark tänkte jag och såg på hans håriga ådriga underarmar.

Den feta lemmen pekade halft eregerad och fet snett ner mot golvet. När jag var naken tog han ett par osäkra mot mig och smekte min nakna rygg. Jag bara stod där naken i vardagsrummet medan han gick runt mig och smekte och klämde försiktigt på mina bröst och min rumpa, mina armar och mina axlar, min midja och min hals.

”Böj dig framåt ända ner till golvet”, viskade han medan han tog ett stadigt tag om mina höfter.

Jag gjorde som han sa. Under mina yoga pass gjorde jag ofta likadant men då var det ingen som stod bakom mig och klämde på min rumpa. Han smekte och klämde på mina skinkor med sina grova men varsamma händer. Han förde handen över mitt bulliga venusberg och kände hur våt jag var med fingertipparna. Han doppade sedan ett tjokt långfinger i mitt våta fitthål och fingerpullade det sakta.

”Åh, vad din fitta är trång”, flämtade han förundrat.

Min fitta krampade och klämde runt fingret som om den mjölkade sperman om en kuk. Plötsligt kände jag hur en fingertopp pressades mot mitt anus. Fingertoppen var hal och jag tjöt till när den gled in en aning i stjärthålet.

”Behöver tänja ut dig först en aning om jag ska kunna knulla dig här”, sa Åke allvarligt.

”Har, har aah, aldrig haft analsex”, stönade jag fram.

Med min rumpa i vädret började han att sakta fingerknulla min fitta och mitt anus samtidigt. Jag tittade upp mot Lars som snarkade i soffan ovetandes om hur Åke gjorde som han ville med mig.

Fingrarna försvann och Åkes mun var sedan över mitt kön och anus. Han slickade och masserade mig från klitoris till anushål med sin vispande sköna tunga. Jag stönade högt när mina lår vibrerade på gränsen till orgasm men Lars vaknade ändå inte. Lars ställde sig sedan upp och lät mig göra det med.

”Visa mig till badrummet”, viskade han och daskade till mig på ena skinkan.

Jag gick genom huset medan han följde efter. Inne i badrummet ställde han sig bakom mig och strök med handen över min fittbuske.

”Raka din fitta helt len nu medan jag tar en dusch”, viskade han i mitt öra.

Jag gjorde som han sa och han hjälpte till att få den helt len. Jag fick sitta på toaletten med uppdragna ben medan han försiktigt rakade bort de strån jag missat. Jag hade aldrig varit rakad förut. Det kändes konstigt men naket och sexigt på något sätt. Jag tog en dusch och han torkade mig varsamt med en mjuk badhanduk.

”Ska vi knulla nu”, viskade jag hest i hans öra.

”Snart”, lovade han och daskade mig på ena skinkan igen. ”Jag tänker knulla dig riktigt hårt och ordentligt i alla dina sköna hål. Nu går vi till köket.”

Inne i köket så lyfte Lars upp mig på köksbordet och manade mig att lägga mig på rygg med benen i luften. Han tog sedan tag om mina anklar och särade på mina ben i ett v. Varpå han förde sin feta lem upp och ner genom mina svullna nyrakade och lena, våta fittläppar.

”Ååååh, ta mig knulla mig”, bad jag på köksbordet men det gjorde han inte.

Sedan gick vi in i vardagsrummet igen. Lars snarkade djupt i soffan. Vi ställde oss bakom soffan och Åke manade mig att böja mig framåt över ryggstödet. Med min rumpa blottad daskade han till mig på en skinka igen.

Jag tjöt till av förvåning men satte snabbt handen för munnen för att inte väcka min man, medan Åke fortsatte att smiska min rumpa med sina stora händer.

”Vems fitta är det du har mellan benen?” Frågade han medan han fortsatte att smiska mina skinkor röda.

”Din, din fitta, ååh gud, ja, jag vill ha din kuk i mig, aaaj. Snälla jag vill känna din kuk i min fittaaaj”, svarade jag stönande.

Lars vaknade inte och Åke drog upp mig ur soffan igen. Jag kunde knappt stå på benen men han lyfte upp mig i sina armar. Det var som om jag inte vägde någonting medan han bar mig uppför trappen till övervåningen.

Inne i sovrummet släppte han ner mig på sängen. Den stora glansiga lemmen pekandes snett upp i taket i det dunkla sovrummet. När jag kröp upp i sängen så tog han tag i mina fotleder och drog mig bakåt så jag hamnade med benen över sängkanten.

Jag tjöt till då han bryskt särade på mina lår. Nu kommer han att köra in kuken, han jag tänka och stålsatte mig. Jag var redo att ta hans jättekuk i fittan, våt kåt och villig. Jag skrek högt då något stort och styvt gled in i mitt krampande fitthål. Men det var inte kuken bara två långa styva fingrar.

”mmm, varmt. vått och trångt”, flämtade han mot min nacke när han drog min hårtofs bakåt.

Han lät mig sedan smaka på sina fittsaftdrypande fingrar som han pullat mitt våta kön med. Jag sög på dem som de varit en kuk. Han lät mig sedan suga ordentligt på hans tumme innan han förde in fingrarna i min fitta igen. Jag slingrade mig i hans grepp om min tjocka hårtofs när han pressade den hala tumspetsen mot mitt anus och tryckte in den.

”Åh, åh, åååh”, stönade jag rakt ut i sovrummet när han fingerpullade både min fitta och mitt trånga anus med sitt bowlinggrepp.

Åke drog sedan upp mig på benen bredvid sängen och vände mig runt mot honom. Den stora lemmen pressades upp mot min mage mellan oss när han omfamnade mig och klämde på mina skinkor.

Fönstret stod på glänt och det hördes fest och musik från grannarna. Åke började att röra sig till musiken och jag följde med. Hans armar var hårda och håriga under mina händer.

”Ta mig nu. Ta mig på sängen nu”, snyftade jag i hans öra när han böjde sig ner och nafsade mig på halsen.

Men han fortsatte bara att röra sig till musiken. Så såg vi varandra i ögonen. Jag såg kåtheten i hans bruna fina ögon spegla sig i mina. Jag blundade när han kysste mig. Försiktigt först med trevande läppar och med sträv haka. Sedan allt intensivare. Våra tungor fick kontakt. Han smakade man och öl. De grova

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

händerna kramade hårt om mina skinkor som om han inte kunde få nog av dem. En fingertopp gled in i mitt anus och jag skälvde i hans armar. Jag hade inte längre kontrol över min kropp och handlingar. Han skulle kunna göra vad han ville med mig där och då så kåt var jag. Våra tungor brottades tills han vände mig om och daskade till mig på skinkan igen. Jag såg förvånat på honom när han pekade på min garderob.

”Ta på dig det sexigaste du har”, sa han och satte sig på sängkanten.

Jag öppnade garderoben och försökte komma på var jag hade underkläder som var sexiga. Det kändes som mitt huvud var fullt av bubblig champagn. Det var svårt att tänka. Kåt och full hittade jag knästrumpor, ett par svarta spetstrosor och en ny bh som jag aldrig haft. Förmodligen för att jag tyckte att de såg för utmanande ut.

Medan jag drog på mig underkläderna satt Åke i dunklet på sängkanten, långsamt runkande på sin jättekuk.

”Mmm, mycket sexigt. Jag gillar det”, sa han och slickade sig om munnen.

Jag hittade även ett par högklackade röda skor som jag klev i. Åke klappade i händerna och gestikulerade åt mig att snurra runt.

”Du är en fantastiskt snygg och sexig kvinna”, sa han och fortsatte att runka sin lem. ”Dansa för mig nu.”

Jag bara stod där och såg fånig ut. Jag kunde inte dansa sexigt.

”Kom hit och ge mig en lapdance.”

Jag blundade och rörde mig så sexigt jag kunde till musiken. Han särade på sina ben så att jag kunde röra mig in mellan hans lår och gnugga rumpan mot hans stora erektion. Hans händer smekte min rygg medan jag dansade och knäppte upp min bh. Händerna var sedan överallt på mig. Jag blundade och njöt av den fullkomliga uppmärksamheten.

Han smekte och nöp i mina styva bröstvårtor. Händer gled in mellan mina ben och över den redan väldigt fuktiga trosan. De klämde och daskade mina skinkor. De smekte min nacke och mitt hår, min haka, mina hettande kinder och fuktiga läppar. De var som om händerna inte kunde få nog av min kropp.

Jag kunde inte minnas när jag fått en sådan uppmärksamhet av en man förut. Kanske någon gång i tonnåren när jag dejtade killar som var mycket äldre än mig. Ingen av dem hade tack och lov haft en så grov lem som Åke då skulle jag ha varit helt uppknullad, så mycket som jag ville ha sex då. Kanske var det för att min fitta var helt rakad nu men jag kände mig som sexton och oskuld igen. Full, kåt och pirrig i magen.

Åke reste sig plötsligt och kastade ner mig på sängen. Nu äntligen skulle vi knulla, tänkte jag euforiskt och skrattade högt av nervositet och en bubblande lyckrus. Jag skulle äntligen bli tagen nu, för första gången på tjugo år, bestigen av en kåt och manlig karl som inte var min man.

Men Åke kastade sig inte över mig och körde in sin kuk i mig. Istället gick han till garderoben och plockade fram flera av Lars slipsar. Jag blinkade förvånat när han kom fram till sängen och sa åt mig att sträcka bak händerna. Han band sedan mig mina händer med en röd slips och verkade veta hur man gjorde ordentliga knutar.

”För hårt?” Frågade han när mina förvånade handleder satt hårt fastknutna i varandra.

Jag skakade förvirrat på huvudet. Slippsen satt inte för hårt runt handlederna men jag skulle aldrig kunna ta mig loss från den. Han hade lämnat ett par decimeter slipps mellan handlederna så det var inte obekvämt. Jag kunde bara inte föra fram dem från bakom ryggen. Nästa slipps blev till en ögonbindel och plötsligt såg jag ingenting. Jag kände hur han smekte mina ben innan han band mina fotleder på samma sätt som runt mina handleder.

”Nu kommer du ingenstans”, sa han och smekte min mage och bröst medan jag låg hjälplös på rygg på sängen. ”Har du någon massagestav?”

”Ja, i lådan längst ner”, erkände jag och nickade mot mitt sängbord.

Jag hörde hur han letade innan ett lågt välbekant brummande hördes. Det var en liten rosa stav. Det måste ha varit över ett år sedan jag använde den men det lät som om det fortfarande var mycket ström i batterierna. Jag kände sedan hur Åke klev upp i sängen och lät toppen på staven göra små cirklar runt mina kännsliga svullna vårtgårdar. Sedan gled staven ner över min mage och in under trosan. Han lämnade den där inklämd mellan mina blyggdläppar och tyget.

Vibrationerna fick mig att slingra mig i sängen och stöna lågt. Jag kände hur han reste sig och sedan blev det tyst. Bara surret och mina flämtningar hördes. Musiken från grannarnas fest hade tystnat.

”Åh, snälla knulla mig nu”, stönade jag men det kom inget svar.

Hade han lämnat mig ensam på sängen för att retas. Jag försökte att komma loss men det gick inte. Jag kom ingenstans. Kåt och hjälplös låg jag där redo att knullas av hans jättekuk. medan Massagestaven brummade i min fittskåra och jag kunde bara stöna och be om att få bli knullad om och om igen.

Det klinkade till i ett glas och plötsligt kände jag någonting mycket kallt och vått mot mina läppar. Isbiten han förde mot min mun smakade whisky. Den gled sedan ner över min hals och runt mina bröst. Den kylde ner min ena vårtgård varpå Åke värmde upp den igen med sin varma sugande mun.

Massagestaven i trosorna höll på att göra mig galet känslig mellan benen, utan att jag kunde göra något åt det. Åke kylde ner och värmde upp min andra bröstvårta medan jag stönade som ett brunstigt djur.

Han rullade över mig på mage och lossade på slippsen runt mina handleder men jag var inte fri många sekunder innan han band fast mig i med händerna i huvudändan av sängen så att jag inte kunde göra annat än att hålla armarna ovanför huvudet.

Han rullade över mig på rygg igen och lyfte upp och särade på mina lår. Sedan placerade han sig vid fotändan av sängen med huvudet mellan mina ben så att mina fortfarande bundna fötter hamnade bakom hans rygg.

Han sög och slickade insidorna på mina lår. In mot mina vibrerande trosor. Istället för att dra av trosorna så tog han tag i troskanten och slet sönder dem med sina starka händer. Vibratorn gled halkig av fittsafter äntligen ner på sängen.

Jag ville inte bli slickad jag ville känna hans stora sköna kuk. Hur grov den än var ville jag att han skulle köra in den i mig nu. Varför kunde han inte bara knulla mig hårt mot sängen, nu!

”Kom, kom, kom, knulla mig, Knulla mig nuuu”, lockade jag desperat flämtande när hans tungspets försiktigt närmade sig min svullna känsliga klitoris.

”Jaa, ja, ja, åh kom in i mig nu”, bad jag när jag kände hur han började att ändra possition.

Men i stället för att sikta in sin stake i mitt savande fitthål så stoppade han in mina trosor i munnen på mig, efter att han lindat dem till en liten boll.

”Mmmf, mmmfh”, försökte jag att protestera men fick inte fram ett ord.

Sedan var han mellan mina ben igen med sin tungspets.

”Mmmmmmmfh”, stönade jag när kåtilar sköt upp genom mitt underliv från min klitoris.

Någonting stort pressades mot mitt halkiga stjärthål. Jag försökte att knipa ihop skinkorna men tappade snart kontrollen över rumpmusklerna när Åke vispade runt med tungan mellan mina lena nyrakade fittläppar.

Det sved till och det började plötsligt att vibrera inne i min rumpa. Det var först då jag förstod att det var min lilla massagestav han fört in. Ända in till det lilla handtaget penetrerade den min stjärt.
Ett tjockt finger gled in min våta kukhungriga fitta. Och så ett till finger och jag var fullständigt uppfylld medan han fortsatte att suga och slicka på min klitoris.

Jag kom hårt och skälvande i hela kroppen medan han sakta fingerpullade min krampande fitta och sög på min klitoris. Det var tur att jag hade trosan i munnen annars hade grannarna hört mitt orgasmvrål.

Åke lossade slippsen rund mina fotleder och jag skönk skälvande ner på sängen. Knappt hade mina skälvningar avtagit förrän han lutade sig över mig och siktade in sin kuk mot mitt fitthål.

”Mmm, mmm, mmm”, protesterade jag när jag förstod att han tänkte knulla mig fast jag fortfarande hade min massagestav vibrerande i stjärten.

Kuken gled otroligt nog in i mig ända till roten. Aldrig förr hade jag varit så fullständigt spetsad på en sån stor och grov jättekuk. När jag slutat stöna okontrollerat så drog han ut trosan ur min mun. Vi kystes igen och jag stönade till bara han rörde sig en millimeter i min uttänjda slida.

Han vred sedan mitt huvud år sidan och nafsade i mitt öra.

”Nu ska jag knulla din sköna trånga fitta till solen går upp”, viskade han och började att långsamt röra på höfterna fram och tillbaka.

”Åååhh, guuud va stor du är. Åååååååååh”, var det enda jag fick fram till svar.

Åke reste sig upp på armarna och började att knulla mig ordentligt. Jag trodde att jag blivit knullad förut men det hade jag inte. Kuken var så skön och stor i mig att jag grät tårar av glädje och njutning under ögonbindeln. Aldrig någonsin hade jag kunnat ana att en kuk kunde vara så skön i min fitta.

”Åh, gud vilken fitta. Åååh, vilken skön fitta du har”, stönade Åke flera gånger medan han rullade med sina magmuskler och knullade mig med allt hårdare och längre stötar.

Tid och rum försvann. Jag såg stjärnor bakom ögonbindeln sedan tappade totalt kontrollen på mitt underliv och mer ylade än stönade när jag kom i ytterligare en orgasm. Det sprutade fittsafter ur mig som om mitt underliv exploderat.

Åke drog sig ur mig medan jag kom. Min kropp skälvde okontrollerat och jag la knappt märke till när han tog av bindeln, befriade mina handleder och drog ur massagestaven ur mitt vibrerande stjärthål. När jag slutat att stöna och vibrera av orgasmkramper så pussade han mig på pannan och satte sig upp i sängen, med ett par kuddar bakom nacken.

”Jag kom. Det var, var väldigt, väldigt skönt”, stammade jag och såg upp på honom med ett väldigt brett, andfått leende.

”Kom och sug min kuk nu. Kom och visa vad du kan göra med din tunga”, sa han och log mot mig.

Jag tvekade inte att krypa upp mellan jans ben. Jag slickade gärna mina fittsafter från den varma kuken. Sedan sög jag på den ådriga kukens sidor och på det blanka stora ollonet.

”Mmm, såå, sug så, väldigt skönt”, kommenterade Åke medan han strök mitt hår.

Tacksam över att ha fått mitt livs kraftigaste orgasm så sög och runkade jag hans kuk så skönt jag bara kunde. Det dröjde inte länge innan han sprutade. Jag hade aldrig svalt sperma förut men det gjorde jag nu. Sög och svalde, sög och svalde medan Åke stönade. Jag smekte de krampande pungkulorna medan sperman pumpades upp i min mun.

När kuken slaknat la vi oss i sked under täcket. Åke la sina armar om mig och jag hade nästan somnat på Åkes kuk otroligt nog började att styvna mot mina skinkor. Hans andedräkt kändes het mot min nacke.

”Jag vet inte om jag kan ta mer?” Viskade jag över axeln när han började att peta mellan mina skinkor med sitt halvstyva stånd.

”Ligg still bara. Jag vill bara komma in”, viskade han tillbaka.

”Nej, nej, vänta, jag har aldrig, ååååh det där är min stjääääärt”, protesterade jag när toppen på ollonet pressades in i mitt anushål.

Otroligt nog lyckades han pressa in sitt halvstyva stånd i mitt anushål varpå kuken sakta växte sig stor i mig. Vi låg så i sked i mörkret i sovrummet en lång stund med Åkes varma halvstyva kuk i min rumpa innan vi somnade så nära varandra det bara gick.

Jag vaknade med ett ryck nästa morgon. Åke snarkade djupt men han vaknade när jag drog undan lakanet och stoppade alla klibbiga sängkläder i tvättkorgen. Vi smög sedan ner för trappen. Lars sov fortfarande snarkandes i soffan. Det uppstod en pinsam tystnat i hallen medan Åke stoppade in skortan i byxorna. Jag försökte minnas vad som hände igår kväll. Baksmällan efter för mycket vin dunkade i bakhuvudet. Åke hade vunnit på matchen sedan hade jag låtit honom göra vad han ville med mig. Han hade rakat min fitta och sedan bundit fast mig i sängen med Lars slipsar.

Allt kom tillbaka till mig nu när jag stod i hallen och såg på medan han fumlade med sina skor. Det kändes som en overklig dröm. Hur kunde jag ha låtit honom göra så med mig. Hade jag verkligen varit så kåt. Hade jag verkligen kommit så hårt att det sprutat fittsafter ur mig.

När Åke var påklädd stod han i dörren och såg fånig ut. Jag gick fram till honom och gav honom en kram och en stel puss på kinden.

”Tack, för igår kväll. Det, eh, var trevligt”, sa jag. Sedan sa jag reflexmässigt ”Det får vi göra om igen”, men ångrade genast att jag sagt det.

Åke tittade förvånat upp på mig och log förvirrat ”Ja, gärna det var väldigt trevligt.”

Jag ordnade med frukost i köket och snart kom Lars insmygandes när det började att lukta kaffe.

”Åh, god morgon älskling”, sa han och gnuggade pannan. ”Har vi några huvudvärkstabletter kvar?”

Jag gav honom ett glas med Alvedon och en kopp kaffe.

När jag satte mig tillbords och bredde en smörgås så bad han om ursäkt för att han spelat om så mycket pengar igår kväll.

”Ja och så spelade du bort mig, hade du glömt det?” Frågade jag och såg hur han skämdes.

”Ja, eh, ja, vad hände igentligen jag måste ha somnat efter matchen.”

”Ja du somnade ju och i stället för att betala tjugotusen kronor så fick jag lov att betala Åke i natura,” sa jag sakligt.

”Eh, och vad hände då?” Undrade Lars. ”Jag menar, jag antar att du var tvungen att knulla med honom?”

”Ja, men han var väldigt, eh varsam”, ljög jag och klappade min man på handen. ”Jag visade upp honom till mitt sovrum och så fick han ta mig bakifrån. Det var eh, ganska trevligt att få lite sådan uppmärksamhet av en man. Även om inte vi har sex längre så har jag faktiskt kvinnliga lustar ibland”, sa jag och såg hur Lars såg ut att pusta ut.

”Så du är inte arg då, för att jag spelade bort dig till Åke?”

”Nej, då men det får inte bli en vana. Du har lovat att dra ner på spelandet. Kom ihåg det.”

”Ja, självklart. Men du gjorde verkligen en god gärning som ställde upp älskling. Åke har inte haft någon kvinna på flera år. Jag antar att han var frustrerad och tyckte det var riktigt skönt att få en stund med dig.”

Vi åt klart frukosten och jag pussade honom på pannan när jag började att duka av.

”Nej, nej älskling jag tar det. Jag har ju lovat att fixa med mat och städa resten av veckan”, sa Lars och log tacksamt mot mig.

När det blev fredag igen så satt jag i soffan och väntade. Nyduschad och nyrakad ien mellan benen. Med nyinköpta riktigt sexiga underkläder och en utmanande röd klänning. Lars stack förvånat in huvudet i vardagsrummet när han fick se mig. Av någon anledning hade han ett fiskespö i handen.

”Hej, vad gör du?”

”Åh, ingenting jag bara väntar på Åke. Jag menar matchen början väl snart?”

”Nej, det är ingen match ikväll. Jag ska åka och fiska i helgen, det har jag ju sagt. Du får ha det bra älskling. Jag är tillbaka på söndag.”

”Jaha, men jag trodde att, eh”, sa jag och hörde hur Lars klädde på sig i hallen och försvann ut genom ytterdörren med stövlar, fiskespö och ryggsäck.

Jag satt förvånad och ensam soffan och bara blinkade mot tv-n. Fem minuter av beslutsångest senare så ringde jag Åkes telefonnummer.

”Hej, ja det är jag. Jo, jag vet det är inte är fotboll på tv-n och Lars har åkt och fiskat. Men om du inte har något för dig så skulle du kunna komma förbi om du vill. Vad vi ska göra? Ja, eh, vi kan se någon film på tv-n. Eller spela lite poker kanske, om pengar, om du vill förstås. Vi har ju lite dålig om pengar men vi kanske kan komma överens om någon annan betalning. Åh, vill du? Underbart, jag menar vad trevligt.”


Jag kan berättar kanske mer sen men lämna gärna en kommentar...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia