Sömnlös klassresa!  

Admin | Analt | 17.09.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var på klassresan i 9:an, vi skulle åka till Göteborg för att gå på Liseberg, som det sista vi gjorde tillsammans innan vi splittrades och började på olika gymnasium.
Vi skulle bo på någon form av vandrarhem en bit utanför Göteborg, alla skulle dela rum med någon men vi hade inte fått välja själv utan det hade lärarna lottat ut!
Jag hade hamnat med Marcus...
Marcus var klassens skugga, han pratade väldigt sällan med folk och hade bara gått i våran klass i typ ett år, ingen visste riktigt vem han var och han umgicks bara med folk utanför skolan.

Det gick jätte många rykten om honom, att han brukade sitta och läsa porr tidningar på lektionen och att han tog droger, ni vet massa såna dumma rykten som går i en högstadie klass som egentligen inte har något belägg alls!

Men vi kom till vandrarhemmet ganska sent på kvällen så alla gick till sina rum ganska direkt för att vi skulle komma iväg ganska tidigt dagen efter för att hinna vara på Liseberg så länge som möjligt!
När både jag och Marcus lagt oss i sängarna så var det typ lite konstig stämning i rummet, ingen av oss var tillräckligt trötta för att somna men vi visste inte vad vi skulle prata om så vi låg typ bara där och tittade up i taket!
Det var tyst en bra stund ända tills Marcus sa:
- är det okej om jag läser en av mina tidningar, du kan också få en om du vill?
Jag visste vad han menade för tidning, och tanken på att få läsa en av dem gjorde mig genast väldigt kåt!
- eh, ja det går bra... Jag tar gärna en.
Sa jag med ett tydligt darrande på rösten.
Han räckte över tre stycken tidningar så att jag hade lite att välja på!
Så då låg vi där i ett litet rum, två killar i varsin säng och tittade i porrtidningar! Men jag blev lite förvånad över att det inte kändes så konstigt, det kändes nästan bra faktiskt! Jag märkte hur jag nästan tyckte att det var mer intressant att titta på honom när han låg och läste porr och smårunkade under täcket. Men som tur var så va han så inne i sin tidning att han inte såg mig titta på honom!

Efter att vi legat där en bra stund så frågade Marcus:
- är det okej om jag kommer?
Min kuk blev genast super hård och jag blev stel i hela kroppen..
- är det okej? Fråg

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ade han igen!
- ja.. Absolut! Svarade jag!
Han tog av sig täcket för att de inte skulle bli kladdigt och då såg jag den, hans stora hårda kuk... Den var minst 19 cm!
Han drog så hårt i den och började stöna.. Hans stönande gjorde mig jätte kåt och utan att ens röra min egen kuk så kände jag hur jag kom! Men som tur va så märkte han inte det utan var så inne i sitt eget!
När han tillslut kom, så var det nog den största satsen jag sätt...

Han tog up en toa rulle ur sin väska som stod på golvet bredvid sängen och så fort han torkat av sig sin sats så somnade han direkt!
Jag låg där i sängen med min sats på magen och kunde inte sluta tänka på hans stora kuk, och hur det skulle kännas att ha den i munnen.
Jag hade aldrig tänkt den tanken förut! Men jag gillade det!
Jag kunde inte sluta tänka på den, så jag tittade mot hon, han sov! Jag tänkte att det kunde ju inte skada att ta en titt på den!

Så jag smög över golvet och ställde mig vid sidan av hans säng och lyfte väldigt försiktigt på hans täcke! Då kunde jag se den, den låg där, alldeles slak. Jag tog försiktigt tag i den, men hade hella tiden ett öga på honom så att han inte skulle vakna! Började sakta runka av den, den var alldeles mjuk, men det spelade ingen roll, det gjorde mig nästan ännu kåtare!
Tanken slog mig hur det skulle vara att suga den, jag hade ju fått blowjobs förut och det verkade inte så svårt, det skulle jag också klara av, tänkte jag!
Jag stoppade den i munnen, men insåg hur svårt det var att inte nudda ned med tänderna, speciellt nu när den började växa och bli hård.
Och precis när jag skulle gå igång på den... Så kände jag hur Marcus rörde sig, och hur han liksom tog luft för att säga något:
- ska du göra det där så får du ju göra det på riktigt!
Sa han och tog tag i min nacke och började typ knulla min mun! Det var en bra känsla men samtidigt som det var väldigt svårt att inte få tänderna i den!
Han tog ur sin kuk ut min mun och sa:
- jag ska visa dig hur man gör.
Han flyttade runt mig i en snabb rörelse så att jag låg på rygg med bena särade. Sen började han suga av mig, det var den bästa känslan i mitt liv, det var kraftfullt men ändå mjukt! Och det blev ännu bätt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

re när han stoppade up ett finger i röven på mig och förde det fram och tillbaka i en jämn rörelse!
Det kändes som att jag nått Nirvana eller något!!!

Men så plötsligt så slutade han och bara tittade på mig:
-har du haft analsex någon gång? Frågade han mig med en busig och kåt blick! Jag bara tittade på honom och skakade på huvet!
- vill du? Frågade han sen! Jag kunde inte yttra ord utan bara nickade frenetiskt!!

Han reste sig från sängen och gick till sin väska och tog fram en kondom!
- ställ dig på alla fyra och sära på skinkorna! Sa han.
Han tog på sig kondomen och tog tag om mina höfter och började styra in sin kuk i min trånga anal! Det var som en chock när hans kuk började tränga sig in... Det kändes som en evighet innan den var inne och det gjorde ont i hela magen och det kändes som att min röv skulle sprängas! Men vi fortsatte och tillslut så var den inne! Han började sakta föra den fram och tillbaka, snabbare och snabbare! Det gjorde så ont men var samtidigt så jävla skönt!
Det var den bästa känslan i hella mitt liv, och jag ville inte att den skulle ta slut men så plötsligt så sa Marcus:
- JAG KOMMER!!!
Han ryckte ut kuken och vände mig om så att jag hade hans pulserande kuk precis vid mitt ansikte! Och jag han knappt fatta vad som hänt innan jag hade hans stora sats på mig, över allt, på kinden och halsen och till och med lite uppe i näsan!

Han stönade något hemskt mycket så det var konstigt om de som hade rummet bredvid inte hörde oss! Men han han knappt njuta av det innan han var på min kuk igen och började suga! Men det dröjde inte länge innan jag kom jag med! Och det var den största satsen jag någonsin fått! (Jag skojar inte) det sprutade så mycket att lite av det träffade taket!

Efter det så låg vi båda där, helt utmattade med stora leenden på läpparna! Vi sov båda två ganska bra den natten!

Nästa morgon så kom vi överens om att vi absolut skulle göra om det men att de fick bli vår hemlighet!
Vi lotsades som inget hade hänt resten av klassresan, men vi träffades ett antal gånger den sommaren innan han flyttade till Stockholm för att försöka inleda en karriär som porrskådis! ;)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia