Sommar på landet. Del 26 

Admin | Analt | 14.05.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Sommar på landet. Del 26

Mari kom efter bara några minuter, skolan låg bara några minuter bort så vi var snabbt framme. Hej då Ben du kan hämta mig hemma i morgon i stället, Mari kysste mig och sprang mot dörren. Jag åkte ner mot sjukstugan och där var det full med bilar, inget läge att hälsa på Kristina tänkte jag och svängde mot badplatsen i stället, Eva stod i kiosken och blev glad när hon fick se mig. Hej Ben tack för senast log hon, tack själv svarade jag, vi kom av oss och blev tysta ett tag. Eva började skratta efter ett tag och jag kunde inte annat än skratta åt oss, som blyga tonåringar tänkte jag.

Jag ska hämta Anette om ett tag följer du med Ben? Ja gärna svarade jag, Loina kom och hon gav mig en kort kram och försvann in i kiosken. Jag har bilen hemma Ben, hoppa upp så åker vi Eva, hon övervägde ett tag men hoppade upp bakom mig. Ville tittade storögt på oss när vi svängde in på infarten, några minuter senare var vi på väg mot sjukhuset. Eva doftade gott och jag tänkte på vad som hände sist vi sågs och det pirrade lite i kroppen, jag längtar efter reprisen sa Eva plötsligt och log mot mig. Det kanske blir ett helt nytt avsnitt Eva, jag längtar redan log hon och klappade mig på låret.

Eva var lättsam att prata med och hon erkände att det hade varit mysigt över gränserna sist, vi svängde in på sjukhusets parkering och Eva tittade uppoffrande på mig så jag kysste henne. Inte mer nu Ben för jag kan inte tygla mig, Anette satt på en bänk vid entrén och sken upp när hon fick se oss. Med Anette i famnen fick jag en lång kyss, gubben! Som jag längtat log hon. Hon vägrade att släppa mig, Anette det här räknas väl som förspel? Ja visst ser du gräsmattan där borta bland träden skrattade hon och drog mig åt det hållet. Anette var som vanligt och på vägen hem var jag tvungen att berätta om allt som hänt sista tiden, jag berättade att Kristina tänkte köpa gården och hennes erbjudande att jag skulle flytta in hos henne.

Anette tittade på mig med sorg i blicken, menar du allvar Ben? Jag sa inte att jag skulle flytta in utan blivit erbjuden att flytta in Anette, Eva tittade på mig i backspegeln och Anette var tyst och granskade mig med sina stora blå ögon. Jag har tänkt på det började jag, vilken chans att få bo och jobba hos er på landet Anette är inte det fint. Efter flera minuters tystnad, det kan kanske bli en öppning mumlade hon för sig själv. Kristina har länge pratat om en egen praktik och sagt att hon vill ha mig med sa Anette eftertänksamt, det stämmer hon nämnde det sa jag.

Hon tänker nog ha den på gården lät det som sa jag, Ben! Det kommer nog att fungera för Kristina är en bra tjej och jag gillar henne. Det var ord som vägde tungt, Anette verkade fundera över det jag sagt. Har hon bestämt sig Ben? Nej hon ska ta en sista titt i dag, håll då tummarna Ben för det här är det bästa jag hört på länge sa Anette allvarlig. Det lät som hon bestämt sig redan men ville se min reaktion och därför berättade hon det för mig Anette. Det var nog full rulle på Anettes hjärnkontor nu det syntes på henne, hur mår du älskling? Anette tittade på mig och verkade inte hört vad jag sa, hur mår du älskling upprepade jag.

Jo jag mår fint, bättre än på länge faktisk log hon, det låter fint och det syns på dig sa jag. Vad gör du i kväll Ben sa Anette och flinade, jag tänkte vara med dig Anette om det går för sig? Att det gör skrattade hon. Solstråle kommer på fredag föresten sa Anette i förbifarten, hon var så glad åt att få komma. Plötsligt mörknade hennes vackra ansikte, hennes ögon såg tomma ut när hon såg på mig. Vad är det Anette? Har jag tackat dig för att du räddade mig? Vi är kvitt Anette du minns vem som hittade mig på hällen vid sjön i sista minuten. Det var så nära Ben snyftade hon och lade sitt huvud mot mig, hade jag kommit en halvtimma senare snyftade hon.

Är ni hungriga undrade Eva för att byta ämne, alltid sa jag, köttbullar och spagetti duger det sa Eva. Eva! Ett nytt avsnitt kommer snart den saken är klar skrattade jag, vad pratar du om Ben sa Anette och tittade på mig, inget särskilt Anette. Eva tittade nervöst på mig i backspegeln, jag blinkade åt henne. Vi kom så småningom hem och Eva gick direkt ut i köket, vi hjälper henne Anette sa jag och gick efter. Jag vill duscha sa Anette och drog sig mot duschen, köttbullarna står i kylen och behöver bara värmas Ben. Vi samarbetade bra och efter ett tag började behagliga dofter sprida sig i köket, skönt att ha Anette hemma sa jag.

Eva tittade på mig, du anar inte hur orolig jag varit Ben, jag anar Eva. Maten började bli färdig, hämta Anette Ben. Jag knackade försiktigt på badrumsdörren, kom in du sa Anette. Hon var helt naken och höll på att borsta sitt hår, vad fin du är Anette, kom hit beordrade hon som vanligt. Anette var varm och go i min famn och tryckte sig hårt emot mig, maten är klar sa jag och strök henne över brösten. Anette klädde sig motvilligt, Eva hade dukat så vi satte oss runt bordet. Eva reste sig och kom tillbaka med kall öl, jag höll på att glömma ölen skrattade Eva.

Anette berättade att Solstråle hade vakat över henne och var hos henne flera gånger på nätterna trots att hon var ledig ibland, hon har ett stort hjärta sa jag. Mina mediciner sa Anette och reste sig, hon petade ut små piller på bordet och sköljde ner med mjölk. Hur länge ska du äta medicin Anette? Antibiotikan i tre dagar till och de där små rackarna tills de tar slut, de rosa tills på fredag. Den infektionen tog slut på mig och jag har nog haft den rätt länge log hon, vad var det för infektion? Ja du Ben, de är osäkra men det kommer provsvar så småningom. Vi struntar i baciluskerna du är hemma det är viktigast sa jag, jag fick en puss på kinden.

Ska vi ha lite fest på lördag Anette? Ja varför inte vad firar vi, att du är hemma och att gården kommer i rätta händer, vilka ska du bjuda då? Alla sa jag snabbt, Anette tittade på mig och nickade bara, det blir fint Ben. Du med Eva sa jag, säg inte sa Anette och himlade med ögonen, morsan hur började Anette men bet av meningen. Evas kinder blossade lite, Anette skrattade åt henne. Anette hade avslöjat vår hemlighet på några sekunder, jag ska aldrig spela poker med Anette tänkte jag. Anette tittade på mig under tystnad för att till slut säga, vad ska vi göra med dig Ben? Det vet ni väl vid det här laget skrattade jag, men morsan av alla Ben.

Det ångrar jag inte sa jag allvarligt, Anette bara st

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia