Simhoppstränaren del 2 

Admin | Analt | 15.02.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jenny var på väg genom stan på sin cykel. Det hade gått två hela dagar sedan hon senast var på sin simhoppsträning, en träning som slutat med att hon sugit av sin tränare Peter och sedan smekt sig själv till den kraftigaste orgasm som hon någonsin upplevt. Vad skulle ske härnäst?

De två senaste dagarna hade varit så intensivt känslomässiga för Jenny, det hade inte gått många minuter mellan det att minnena från badhuset hade kommit över henne, ibland hade hon bara rodnat och hoppats att ingen lade märke till hennes röda ansikte men två gånger hade minnena påverkat henne mer fysiskt än så. Hon hade blivit så kåt att hon bara hade varit tvungen att tillfredsställa sig själv så fort som det bara gick. Första gången hade hon tack och lov legat hemma i sängen och att där smeka fram en orgasm var inget nytt för henne. Värre blev det i skolan senare samma dag. Medan hon satt och räknade övningsuppgifter i matte D drabbades hon åter av sina heta minnen och lusten kom över henne. Hennes försök att koncentrera sig på de primitiva funktioner som hon höll på att räkna var lönlösa då lustens eld brann allt starkare i hennes kropp. Hon blev allt fuktigare mellan benen och minsta rörelse mot den hårda stolen förstärkte lusten. Jenny reste sig och gick med raska steg ut från lektionssalen och bort till toaletterna längst ner i korridoren. Skolans toaletter var inte de fräschaste men då bekymrade inte detta Jenny. Snabbt fick hon ner jeans och trosor till anklarna och ögonblicket senare stod hon lutad mot väggen med en hand i sitt våta sköte och den andra handen nerstucken i toppen smekande de styva bröstvårtorna. Kåtheten gjorde henne galen och hon försökte bita sig i kinderna när hon en stund senare kom i ännu en kraftig orgasm…

Ett par minuter senare återvände Jenny till klassrummet och sin matte. Hon tyckte att vissa av klasskamraterna tittade konstigt på henne. Anade de något eller inbillade hon bara sig? En stund senare ökade risken att någon skulle ana något märkigt med Jennys beteende… Hon kände hur telefonen vibrerade till i fickan då hon fick ett SMS. Det var från Delfinen: ”På grund av en klorläcka på badhuset måste vi tyvärr ställa in kvällens träning”. Precis som hon läst SMS:et kom det ett till från ett okänt nummer: ”Hej! Det är ju inställt i kväll men om DU vill får du gärna komma förbi hos mig i kväll. Vi borde kanske prata om det hände? Smålandsvägen 4C. //Peter”. Hon blev helt varm och måste ha avslöjat sig för alla. Snabbt svarande hon ”Visst  jag kommer vid sju //J”.

Resten av dagen gick otroligt långsamt. När hon äntligen kommit hem nämnde hon inget om någon klorläcka utan gav sig i vanlig ordning iväg efter maten med sin träningsväska. Men borta vid järnvägsbron tog hon inte till vänster mot badhuset utan till höger ut mot Backa och satte kurs mot Smålandsvägen. Känslostormen blev allt intensivare. Hon var spänd, nyfiken och kåt. Hon längtade, skämdes och oroade sig. Hon tänkte på vad som skulle ske om detta kom ut, hon tänkte på om Peter bara skulle taffligt skulle be om ”ursäkt” och sluta som tränare, hon tänkte på hans hårda kuk som hon fortfarande kunde känna mot sin gom.

Snart fick det vara nog med tankar för hon svängde in på Smålandsvägen och hittade direkt 4C. Hon ställde sin cykel och med träningsväskan över axeln letade hon sig fram till dörren där det stod ”P Svensson”. Han öppnade direkt och hans leende gjorde att hon direkt kunde avskriva sina farhågor. Hon tänkte på hur snygg han var och kände hur det brände till i hela kroppen.

Snart satt de tillsammans i Peters soffa med var sin kopp te i handen och pratade om ingenting. De var nog första gången som Jenny sett Peter i någon annat än träningskläder då han istället var klädd i ett par ljusa lite lätt trasiga jeans och en tight vit T-shirt som spände över hans vältränade överkropp. Jennys jeans var mörkare och helare och det tighta vita på överkroppen var en topp men även den avslöjade en attraktiv överkropp som både var vältränad och försedd med ett par riktigt välformare bröst.

Peter försökte ta upp vad som hade hänt i tränarrummet två daga

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r tidigare. Båda var de osäkra på vad den andre skulle tycka om tilltaget så här i efterhand men de bådas utbyten av leenden desarmerade snabbt spänningen. Överrenskommelsen var lika snabb som tyst och spänningen i Peters vardagsrum var närmast elektrisk. Tiden stannade och de båda såg varandra i ögonen. Ögon som formligen glänste av åtrå.

Som en urladdning i ett åskväder övergick spänningen i handling när det sekunderna senare möttes i en het kyss. Kraften som drog dem mot varandra var så stark och deras händer ville vara överallt på den andres kropp. Jenny drog av sig sin vita topp och blottade sin vältränade överkropp och en vit BH som täckte de fina tonårsbröst som Peter aldrig sett men som han får två dagar tidigare hade känt genom en våt baddräkt. Kåtfumliga händer krävde lite extra tid men snart låg även Jennys vita BH på golvet och Peter drogs till Jennys bröst. De var lagom stora för att fylla en hand. Underbart fasta och med små och ganska mörka vårtgårdar.

Peter kysste henne djupt och lät sedan sitt ansikte vandra neråt. Han kysste ivrigt de styva bröstvårtorna samtidigt som han hörde Jennys höga stön. Han gled ner ur soffan och hamnade med knäna på golvet mellan hennes ben. Snabbt drog han av sig sin T-shirt och kastade sig ner mot Jennys midja. Han knäppte upp hennes jeans samtidigt som han ivrigt kysste hennes vältränade mage. Hon lyfte villigt på baken så att han kunde få av henne jeansen och hans mun började kyssa insidan av hennes lår. De ivriga läpparna vandrade uppåt och sekunderna senare var Jennys rosa trosor av och Peters tunga träffade hennes sköte.

Jenny skrek mer än stönade när hennes klitoris blev behandlad av hennes sihoppstränares flinka tunga. Det var precis detta som hon drömt om och fantiserat om när hennes fingrar gjort det jobb som den riktiga tunga nu gjorde. Hon försökte dra ut på det och hålla emot sin orgasm men det var fåfängt. Skrikande och knipande efter andan kom hon. Med benen tryckte hon hårt Peters ansikte mot sitt sköte och ryste i hela kroppen.

När hon hjälpigt kommit till sans igen tog Peter och lyfte upp hennes vackra kropp. Hon fnittrade när han bar ut henne i sovrummet och la henne på sängen. Raskt fick Peter av sig på underkroppen och la sig bredvid Jenny. Kåtheten lyste ur hans ögon och hans händer utforskade hennes kropp. Brösten var så fantastiska att hans händer inte kunde slita sig. Jennys hand hittade hans stenhårda kuk och hon började runka honom med långsamma drag. Han skickade på hennes bröstvårtor som kändes underbart styva i hans mun. Hon vred sig runt och snart hade hon hans kuk i munnen. Han låg på rygg och kände hennes läppar och tunga göra ett underbart jobb.

Han drog sig bort från henne och rullade snabbt över sängen och fram till ett litet nattygsbord. Han fumlade lite innan han fick upp den lilla lådan och tog fram en kondom. Deras blickar möttes och de log stort båda två. Peter stod på knä i sängen medan Jenny runkade honom ett par tag innan hon rullade på kondomen. Hon lade sig fnittrande i sängen med huvudet på kudden och benen lätt isär.

Peter kunde knappt behärska sig när han ser den mellanblonda skönheten ligga där i hans säng. Hennes leende, hennes unga men ack så välformade kropp, de bröst som han var som galen i… Hans kuk var styv som aldrig förr och gummiklädd, redo för att tränga in i henne. Han placerar sig mellan hennes ben och smeker hennes klitoris och hennes öppning med kukens spets. Han ansträngde sig för att vara försiktig när han långsamt förde in sin styva kuk. Han ville bara knulla henne så hårt det bara gick men höll band på sig för att även låta Jenny njuta av det som komma skulle. Långsamt tränger hans ollon in i hennes öppning. Han kysste henne och fortsatte att med sin ena hand smeka hennes kropp. Han kom allt djupare in och Jenny flämtade av upphetsning. Hon var den trängsta och underbaraste som Peter någonsin hade trängt in i, hans kuk kramades så underbart mellan hennes våta väggar. Försiktigt började han stöta. In och ut. Jenny lade sina ben runt hans och de kom in i en lagom takt. Peter kunde inte hålla sig längre och efter ett par djupa stötar kom

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

han i henne med ett dämpat vrål. Han sprutade laddning efter laddning in i kondomen som fortfarande var djupt inne i Jenny.

De hamnade bredvid varandra i sängen och låg och småkelade och utbytte komplimanger medan deras händer försiktigt utforskade varandras kroppar. Peter lekte med Jennys hår. Det var vackert mellanblont och gick i vanliga fall ner till strax under axlarna. Nu låg det utsläppt på Peters vita kudde. De pratade och skrattade och tryckte sig intillvarandra och så att de kände varandras varma, svettiga kroppar. Peter kände Jennys mjuka hud och Jenny tryckte sig mot Peters grövre hud medan hon med sin ena hand smekte det tunna hår som han har på sitt bröst.

Efter en stunds kel brann Jennys eld lika het som under förspelet i soffan. Hon började smeka Peters halvstyva kuk som fortfarande var lite kladdig efter sin tidigare insats. Med långsamma drag runkade hon kuken som snart åter stod. Jenny satte sig gränsle över Peters bröst med rumpan mot hans ansikte. Lite tafatt smekte han hennes rumpa och sträcker händerna uppåt, åter på jakt efter hennes bröst. Hon runkade hans kuk med båda händerna, långsamt som för att uppleva varje tag.

Peter kände hennes våta sköte mot sitt bröst. Snart lät Jenny sin kropp glida ner. Hennes sköte hamnade vid Peters ansikte medan hennes mun närmar sig Peters kuk som är lika styv som när den var i henne. Närmast glupskt började Peter slicka henne. Hon ryste i hela kroppen när hon åter känner hans flinka tunga. Hon smakade på hans kuk. Den smakade starkt av gummi och sperma och hon fortsatte istället att låta sina lena tonårshänder bearbeta hans lem.

Hon kände en djup längtan att åter få hans kuk i sig. Snabbt rullade hon av honom och kröp bort till nattygsbordet. Peter var på väg att resa sig efter henne med kuken stående som ett spett men med sitt varma leende på läpparna beordrade hon ”ligg” och Peter löd. Snart hittade hon en ny kondom såg till att den hamnade där den borde. Åter gränslade hon honom fast den här gången så att de kunde se varandra. Peter tog tag i sin kuk och lyfte upp den från så att den stod rakt upp. Jenny sänkte försiktigt sin kropp och snart nosade kuken åter mot hennes öppning. Hon var så våt att hon lätt gled nedåt och lät kuken fylla henne.

Det var första gången som Jenny red. Hon rörde sig lite prövande upp och ner längs Peters kuk innan hon kom in i en bra takt. De var båda kåta som aldrig förr men båda nykomna så vägen till orgasm var lång och skön. Jenny provade att luta sig bakåt och ”dansa” med kuken i sig. Hon njöt av att kuken vispade runt nära hennes öppning men snart ploppade den ut. De fnittrade båda åt det medan Peter åter riktade in sin påle som Jenny sjönk ner på.

Ställningen gjorde att Peters händer hade full tillgång till Jennys kropp. Han smekte hennes klitta, han masserade hennes bröst, han lät sina händer följa hennes kurviga kropp när den guppade mjukt upp och ner. Ibland stannade hon av i ridandet och böjde sig framåt och kysste honom. Han tog tag runt hennes mjuka skinkor och för en stund var han med och styrde takten. De var i himmelriket. Jenny andas allt häftigare och lutar sig lite bakåt. Stönande och med krampande fittmuskler kom hon. Hennes safter rann ner över Peter som ännu inte hade kommit men som kände att han var nära. Jenny la sig med sin överkropp över hans och han tog åter tag om hennes skinkor. Sedan knullade han henne snabbt och hårt. Jenny flåsade snabbt när han efter bara några sekunder kom i henne. Peters kropp ryste till hårt ett par gånger innan han kom till ro.

Genomsvettiga och våta av varandras safter gick de ut och duschade. De duschade länge och tvålade in varandra kroppar. Aptiten var stillad för kvällen och istället njöt de av varandras skönhet i en lång dusch.

Efter den här gången hemma hos Peter började de träffas ganska regelbundet. De var båda mycket nog med att ingen skulle märka något, och det verkade också som om de lyckades bevara sin hemlighet. Snart var det dock dags för träningslägret i Spanien och där var frågan om de skulle kunna komma åt varandra utan att någon märkte något…

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia