Rena drömen DEL2 

Admin | Analt | 09.05.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

DEL2

Se tidigare avsnitt !!!!

Jag ringer på och är lite spänd, första gången jag gör något liknande.
Anna öppnar och ser glad ut " Vad roligt att se dej, jag visste det... kom in...".

Hon ät väldigt vacker och diskret sminkad, har en siden morgonrock med en stor drake på ryggen och man kan ana sexiga underkläder lite diskret.
Kliver in i hallen med anslutning till stor vardagsrum, det är svarta och röda randiga tapeter på väggar med erotiska bilder och speglar strategiskt placerade.
I taket är stort spegelparti monterad. Mitt i rummet finns en stor rund säng, soffpartier och diverse bord vid hörnen och ett litet podium med dans stång fäst i golvet och taket. Det går inte att ta miste vad syftet med denna rum är...

"Vill du duscha innan kanske..." hon, "har precis gjort det..." svarar jag.
"...slå dej ner vi har gått om tid det lovar jag.... vill du ha en drink för att slappna av lite, en whisky kanske.." hon.
" ... ja kanske..." på diverse bordet ligger det massa skålar med frukt, vindruvor och diverse tilltugg.
".. det är bara att ta för sej...." säger hon.
Det ligger även skålar med diverse sorter av kondomer lite överallt olika smaker fabrikat och storlekar....

Hon kommer med whisky flaskan och två glas, häller upp och sätter sej bredvid mej...
"...Slappna av allt ingår i priset..." hon, och vi börjar prata om bilar, henne, Jenny...allt möjligt.
Det känns att Anna har en socialförmåga utöver det vanliga, hon öppnar alla dörrar och gör det verkligen lätt och trevligt att prata med henne.
Smuttar på Whiskyn och slappnar av i konversationen...

Hon och Jenny är barndomsvänner Jenny är 18 och är ett år äldre, har precis fått körkort och det var deras första tur med bilen till pizzerian....

Plötsligt från ingenstans mitt i samtalet känner jag hennes lilla hand på mitt lår och hon låter den ligga där en stund, senare glide

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

r hon upp och tar tag om skaftet samt börjar sakta föra handen fram och tillbaka samtidigt tittar hon mej tätt in i ögon. Hon har gjort detta många gånger förut med den vana som hon gör det...

Hon förklarar att jag får inte använda händer eller ta på henne, inte kyssa eller slicka henne, det är hon som har full kontroll och initiativ, du får säga till när du vill komma, jag kan göra det skönt för dej länge skall du veta.....

Efter en stund är jag naken, sitter på soffan med min häng mage och en Svennekuk på 17,5 cm inget att skämmas för men inget som sticker ut häller.
Anna kliver ner mellan mina ben, tar in en kondom i munnen och böjer sej ner över min kuk...

Mycket skickligt trär hon den utan att använda händer över min skaft med bara munnen, hon börjar massera ollonet med sin tunga samtidigt som suger på den, det känns underbart, efter en stund tar hon in den allt djupare utan att använda händer. Snart är hon ända ner till roten gör några snabba ryck med huvudet samtidigt som hon kramar ollonet med halsmuskler, sen börjar det hela från början.

Jag stönar och gnider med tänder, känner att snart exploderar jag men säger inget, hon märker det, slutar tar ut kuken ur munnen och blåser på den. Det är otroligt skönt och jag hejdas från att spruta. Efter en stund tittar hon mej djupt i ögon och fortsätter. Detta pågår gång på gång, har aldrig upplevt något liknande förut. Hon känner av mej mera än jag själv gör.

Jag tappar bort tid och rum, glömmer bort Jennys otroliga rumpan och varför jag egentligen kom hit, bara njuter. Det blir allt tätare mellan blåsningar och jag vill uppleva en orgasm "...nu vill jag Anna..".

Hon dyker ner med huvudet, gör några snabba rysk och klämmer hårt med halsen det svartnar ögon och jag sprutar med kuken långt ner i hennes hals, gång på gång ett uppdämt behov som jag inte en

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s viste att jag hade.

Det är svårt att hålla händer borta från hennes huvud men jag lyckas, hon trycker på så hårt med huvudet så det skulle inte göra någon skillnad och så håller hon ett bra tag och mjölkar med halsen, därefter tar hon den i munnen och börjar massera ollonet med tungan, jag vrider mej på soffan som en mask på kroken och vet inte var jag skall ta vägen, har som sagt inte upplevt något liknande i hela mitt liv innan.

Går och tvättar av mej, samt sätter mej på soffan igen och andas, känner att jag har ett leende från öra till öra på läpparna av detta jag har precis upplevt, det har gått 30 minuter sen jag kom hit.

Anna börjar prata bara för att bryta isen, hon och Jenny har varit bästisar... bilen... hon ville ta körkort...
Sen frågar hon mej om jag vill gå vidare eller göra om detta, vi hinner det lovar jag, du behöver inte ha bråttom...

Det var så underbart Anna så jag vill göra om det svarar jag, in kommer Jenny nu, hon har pratat i telefon oavbrutet nästan i rummet intill. Vi hälsar på varandra, hon har likadana kläder som Anna och är otroligt vacker, hennes rumpa är någonting utöver det vanliga du ser på gator, men hon har inte Annas sociala kompetens det är inte lika lätt och naturligt att prata med henne....

Anna ger henne en diskret vink, hon reser sej sätter på musiken med lågt volym tar av sej morgonrocken och börjar dansa runt stången på den lilla podium i rummet. Hon har bara sexiga trosor, hennes bröst är lagom stora och fasta som pekar rakt upp. Min blick dras direkt till hennes rumpa, det är något man kan dö för att få knulla.

Snart ringer det på nytt, Jenny försvinner i rummet intill och jag följer hennes rumpa med blicken,
Anna dyker ner på kuken med huvudet och jag är i sjunde himmeln ...

Fortsättning Följer !!!!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia