Partnerbytarhelg del 2 - Anette 

Admin | Analt | 17.08.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

När Åsa hade gått gick jag in i köket och plockade undan frukosten. Precis när jag var färdig ringde det på dörren. Jag hade inte fått på mig några kläder så jag öppnade dörren lite försiktigt på glänt ifall det skulle vara någon annan än Anette som stod utanför. Det var dock Anette så jag öppnade dörren och hälsade henne välkommen helt naken.
- Här var vi visst redo, skrattade hon och tittade på min halvstyva lem.


Vi kramade och pussade varandra en kort stund innan Anette började ta av sig kläderna. Efter att tagit av sig ytterkläderna tittade hon på mig och konstaterade att det var lika gott att ta av sig resten också. Hon drog av sig linnet och kjolen innan jag stoppade henne. Hon såg så otroligt sexig ut i sina svarta spetsunderkläder. Hon hade en lågt skuren BH som skapade en snygg klyfta av tuttarna och ett par vanliga tunna trosor som täckte hennes läckra fylliga rumpa och som var så genomskinliga att man lätt såg att hon var helrakad. Jag begrundade och smekte henne ömt en liten stund innan hon gick ner på knä och stoppade in min snopp i munnen.
Anette var vårt gängs oralsexdrottning. Hon älskade att suga och slicka våra kön och vi andra var överens om att hon var bäst av oss alla att suga kuk och slicka fitta. Det var himmelskt skönt att vara i hennes mun men ändå lyckades jag alltid hålla mig väldigt länge när hon sög. Hon höll på länge men innan jag sprutade slutade hon och sa att hon tyckte jag skulle spara mig lite till senare.
Vi satte oss och kelade med varandra i soffan, jag knäppte upp hennes BH så jag skulle kunna känna ordentligt på brösten. Vi pratade lite om vad vi gjort dagen innan. Anette sa att hon gärna skulle ta ett avslappnande bad eftersom hon och Martin hade kört på rätt hårt dagen innan. Jag föreslog att vi skulle gå till ett närliggande spa-bad där vi kunde bada bubbelpool och basta. Jag hade också en baktanke med mitt förslag. Anette gillar att visa upp sig och blir väldigt kåt av att andra tittar på hennes kropp.
Anette bad att få låna några av Lenas badkläder eftersom hon inte med sig några egna. Jag hämtade en bikini som var riktigt liten som Lena hade köpt på en solsemester. Den var så liten att hon inte hade vågat använda den sedan dess. Den hade en BH som bara precis täckte bröstvårtorna och trosorna var av stringmodell och var inte mycket bredare framtill. Anette tvekade lite först och tyckte den var för vågad men efter en stund gav hon med sig eftersom det ju var tänkt att allt vi gjorde denhär helgen skulle ha med sex att göra. Hon prövade bikinin och den satt verkligen tight på henne eftersom hon har betydligt fylligare former än Lena.
Vi packade ihop badkläder och handdukar och gav oss iväg. När vi kom fram gick vi i respektive omklädningsrum. Jag var först färdig och satte mig för att vänta på Anette i den gemensamma avdelningen. Badanläggningen är utformad med en gemensam del med bubbelpooler, vilstolar och en servering. Bastuavdelningen är uppdelad på en herr- och en damavdelning. Mellan dessa finns det dock en ångbastu för bägge könen.

När Anette kom ut från omklädningsrummet var hon insvept i en handduk men jag såg att hon hade bikinin på sig under. Jag gick fram till henne och vi gick bort till en av bubbelpoolerna. Vid kanten lät hon handduken falla till golvet innan hon ganska snabbt gled ner i det varma vattnet. Jag tror inte att hon hade vant sig vid sin minimala klädsel ännu. Vi satte oss tätt intill varandra och la våra händer högt upp på den andras lår.

Det var inte så värst mycket folk på badet. Det var ett gäng med ett tiotal tjejer i 25-årsålder. De verkade vara ute på en lugn variant av möhippa. Det var också ett par killar i vår egen ålder och två lite äldre par. Vi satt där och tittade på de andra och kommenterade deras kroppar. Ibland möhippetjejerna fanns det ett par riktiga läckra skönheter som dessutom hade ganska utmanande bikinis på sig. Anette gillade de två killarna. Medan vi satt där och kommenterade kropparna vi såg hade våra händer letat sig upp till våra kön. Jag fick omedelbart stånd, jag hade ju fortfarande inte sprutat idag trots mycket stimulans, så pungen kändes sprängfylld. Anette runkade mig lugnt utanpå badshortsen och jag tänkte att det var tur att de var så pass vida att jag någotsånär kunde dölja mitt stånd om det behövdes. Jag hade stoppat in ett finger i Anettes mus som jag rörde på lite lätt, hon verkade börja bli rejält uppkåtad.

Jag föreslog att vi skulle gå in till långbastun. I ångbastun fick man inte ha badkläder men man skulle ha handduk på sig. Jag sa till Anette att vi nog skulle våga sitta där nakna om det fanns några att visa upp sig för. Anette tände på idén, hon blir ju kåt av att andra får se henne naken. Vi gick in via de olika bastuavdelningarna och möttes utanför bastun iförda handdukar. När vi kom in i bastun satt de två

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

killarna där som vi tittat på från bubbelpoolen. Anette satte sig på bänken mitt emot dem och öppnade omedelbart handduken på ett sätt som verkade som den naturligaste sak i världen. Jag gjorde samma sak och jag märkte att killarna försökte titta på henne så diskret som möjligt. Vi satt där och småpratade lite med varandra och Anette blev hela tiden mer vågad. Hon särade alltmer på benen och hon strök lite nonchalant med ena handen på sin kropp. Ibland rörde hon till och med sig lite mellan benen och på brösten. När killarna gått därifrån satt vi kvar en stund innan vi gick tillbaka till respektive bastuavdelning. Jag ville fortsätta basta en stund till så jag gick in till den vanliga bastun. Närt jag kommer in får jag se den ena av killarna från ångbastun sitta med ett praktstånd i sin hand som han gend upp och ner. När han fick syn på mig släppte han kuken och ursäktade sig.
- Det gör inget, det såg skönt ut så fortsätt du, svarade jag samtidigt som jag greppade min egen kuk för att visa att jag verkligen tyckte det var okej.
- Det var svårt att inte bli kåt när ni kom in nakna i bastun.
- Du skulle kanske vilja att jag hämtade in henne hit så du kan titta på henne medan du runkar.
Han svarade inte men jag gick ut för att övertala Anette att komma in till oss. Jag hittade henne i en vilstol iförd endast sin bikini och när hon låg där med lätt särade ben kunde man lätt skönja hennes blygdläppar. Jag förklarade mitt ärende och hon tände på det direkt även om hon tvekade att gå in på herrarnas. Jag förklarade att det var nästan tomt därinne och att troligtvis ingen skulle ha något emot en naken tjej att titta på. Vi smög in genom dörren så diskret vi kunde så ingen skulle se att hon smet in där. Vi gick in i bastun där killen fortfarande satt och runkade.
- Jag förstod att du gillade min kropp, sa Anette då hon kom in. Då ska jag inte missunna dig att få se mer.
Hon tog av sig bikinin och satte sig så att han skulle kunna se henne ordentligt.
- Det är se men inte röra som gäller, sa hon vidare.
Jag tog av mig mina badbyxor och satte mig bredvid henne. Självklart hade jag ett ordentligt stånd nu men jag undvek att runka eftersom jag inte ville spruta nu. Anette lät sina händer smeka sin egen kropp. Hon stoppade då och då in ett finger i musen och klämde på sina tuttar. Samtidigt retades hon med killen och frågade honom om han fantiserade om att den var hans händer som rörde vi henne och om han hellre skulle vilja att hans kuk ersatte hennes finger. Jag lekte också med hennes behag och fitta och Anette drog ibland ett par tag på min ståndare.

Killen verkade njuta rejält av situationen och var rätt uthållig. När han sa att han var på väg att komma sa Anette att han gärna fick spruta på henne bara han inte rörde henne. Han ställde sig då på knä mellan hennes särade ben och börjad tokrunka. Han siktade in sig på hennes bröst och sköt kraftiga strålar som landade på brösten, magen och upp på halsen. Han pustade ut med sin slaknande kuk handen, medan Anette smörjde in sperman på sin byst. Jag hjälpte henne med att kleta in den okända killens kärlekssås på min älskarinna för dagen.

Vi skrattade alla tre lite åt situationen innan vi gick ut till duscharna. Anette och jag ställde oss under samma dusch och jag hjälpte henne att tvätta sig ren. Medan vi stod där kom det in en man och gick in i duschen mitt emot oss. Han tittade åt vårt håll och höll nästan att tappa balansen när han fick se oss. Det var kanske inte så konstigt med tanke på att synen utgjorde sig av en snygg naken storbystad kvinna och en man med praktstånd som tvålade in henne. Han såg lite frågande och generad ut men när han märkte att vi inte gjorde något för att skyla oss började han att duscha samtidigt som han tittade på oss lite då och då.
När vi var färdiga svepte vi in oss i var sin handduk och gick ut till badet. Jag hade svårt att få ner mitt stånd så vi bestämde oss för att åka hem och göra något åt det. Vi började gå mot omklädningsrummen när Anette fick syn på killen som runkat i bastun och hans kompis. De satt och pratade med varandra i ett par vilstolar. Anette ställde sig framför dem och öppnade handduken och blottade sig skamlöst inför dem. Hon skakade på brösten och sköt fram musen mot dem innan hon smet in till damernas. Jag förstod att hon var minst lika kåt som jag. Hon blev ju oftast upphetsad av att visa sin kropp för andra och nu var det tre okända män som sett henne naken och en hade till och med sprutat sperma på henne. Hon hade dessutom pillat en hel del på sig själv och jag hade smekt henne både här och där.

När vi kom hem slängde vi snabbt av oss alla kläder och kastade oss på sängen. Förspel hade vi hållit på med i stort sett hela dagen så Anette la mig på rygg medan hon direkt satte sig på mitt vajande stånd. Hon sjönk ner till botten

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

utan motstånd och började rida mig i ett snabbt tempo. Hon lutade sig framåt så att hennes ljuvliga bröst gungade i mitt ansikte. Jag sög och slickade på hennes styva bröstvårtor så gott det gick. Vi njöt båda två och försökte så gott det gick även att stimulera både klitoris med ena handen. Jag kände rätt snart att jag inte skulle kunna hålla tillbaka utlösningen särskilt länge. I stället för att spara på det gav jag mig hän och fyllde hennes inre med en jättesats. Det svartnade för ögonen för en stund och Anette stannade upp i sitt ridande medan jag sprutade. När jag sansat mig lite kysste hon mig ömt och fortsatte rotera höfterna med min slaknande kuk fortfarande inne i sig. Jag förstod att hon inte var riktigt nöjd än, men jag var tvungen att vila lite innan jag skulle få upp den igen.
När snoppen var så slak att den inte gick att knulla med gled hon av mig och la sig på sidan av mig. Även fast min kåthet var långt borta i det läget var jag fast besluten om att göra det skönt för henne. Jag gled ner lite i sängen så att mitt ansikte kom i höjd med brösten. Jag började suga på dem och min ena hand sökte sig in mellan hennes ben. Hennes kön var ordentligt kladdigt av min sperma och hennes egna safter. Mina fingrar rörde sig överallt på hennes intima delar. Hennes upphetsning steg hela tiden och när jag kört två fingrar in och ut i henne en stund insåg jag att nog behövdes grövre grejer. Jag letade fram Lenas dildo i nattduksbordet och började knulla henne med den. Nu låg hon på rygg och jag hade lagt mig på armbågarna med ansiktet bara någon decimeter från hennes härliga kön. Omväxlande knullade jag henne med dildon och slickade henne över hela området mellan hennes ben. Anette stönade och småskrek hela tiden och hon kramade sina bröst ganska hårt. Hon brukar kunna få orgasm ganska lätt men nu verkade hon medvetet dra ut på njutningen så mycket hon kunde. Jag kämpade hårt med att ge henne så mycket njutning jag kunde, vilket jag tror att jag lyckades rätt bra med. Det var en härlig känsla att vara helt koncentrerad på sin partners njutning. Efter att ha stimulerat henne länge hade min kuk börjat svälla lite grann och jag märkte att Anette närmade sig klimax. När hon väl kom skrek hon rakt ut och gick upp i brygga och skakade kraftigt. Jag smekte henne mjukt utanpå könet medan orgasmen verkade, vilket var ganska länge. Jag la mig på sidan av henne fortfarande med ena handen mellan hennes ben. Jag slickade på brösten och pillade på musen medan min nu allt styvare snopp låg tryckt mot hennes höft. När hon lugnat ner sig smög sig henne hand till mitt skrev där hon greppade om pålen och runkade den lite lätt. Hon gav mig en puss på munnen och log nöjt.
- Tack det var jätteskönt. Men du verkar ha kommit igång igen. Nu ska du få använda mig som du vill för att tillfredställa dina lustar.
- Underbart, då ska du få börja med att suga mig.
Jag la mig på rygg och Anette la sig snett ovanpå mig så att brösten låg tryckta mot min mage och hennes underliv låg på sidan av mitt huvud. Hon stoppade in kuken i munnen och började suga på det underbara sätt som bara hon kan. Jag slöt ögonen och ägnade mig bara åt att njuta samtidigt som jag tafsade lite förstrött på hennes rumpa och fitta. Efter en stund bad jag att hon skulle ta den mellan brösten.

Hon ställde sig då på alla fyra med tuttarna hängande över mitt stånd. Hon gungade och gned sina fylliga bröst mot min nu stenhårda kuk. Hon kittlade mig på skaftet med sina styva bröstvårtor, och jag tror att även hon tyckte om situationen även om vi båda koncentrerade oss på min njutning. Av och till lät jag mina händer klämma ihop brösten så att det bildades en trång klyfta som jag kunde jucka kuken i. Det kändes som om jag hade långt kvar innan det skulle gå för mig och jag ville pröva på många ställningar så jag bad henne stå kvar på alla fyra medan jag gled bort från hennes sköna bröst.
Jag ställde mig bakom henne och lät ollonet nosa i hennes blöta öppning. Jag gled lite grann upp och ner i skåran innan jag ganska brutalt tryckte in den till botten. Jag började knulla henne hårt och snabbt. Med kuken fortfarande inne i henne sjönk vi ner på sängen och rullade runt så att vi hamnade i skedställning. Det är en av mina favoritställningar eftersom man kommer in djupt samtidigt som man med händerna har full tillgång till bröst och mus. Jag kysste henne i nacken och kramade tuttarna. När jag slutligen sprutade låg vi i missionären efter att ha knullat i stort sett alla ställningar vi kunde komma på.
Vi var nu helt slutkörda båda två och resten av dagen låg vi nakna i soffan och småkelade och tittade på film. När vi gick och la oss för natten knullade jag Anette med dildon en stund utan att det gick för henne. Själv ville jag spara mig inför morgondagen.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia