Nakenstranden 

Admin | Analt | 17.03.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Solen sken från en molnfri himmel och jag bredde ut filten på stranden. Klädde av mig naken och satte mig ner och njöt av värmen. Det var tomt och öde här denna eftermiddag. På håll kunde jag se en kille i min egen ålder närma sig. Än så länge fullt påklädd. Han passerade förbi och vi nickade mot varandra och jag såg hur han gav min slätrakade kuk en snabb blick innan han fortsatte sin vandring utefter stranden. Jag följde honom med blicken i någon minut innan jag lade mig ner på filten och njöt av solen och värmen.

Efter några minuter såg jag att killen som passerat för ett tag sedan vänt och nu kom tillbaka emot mig där jag låg på stranden. Han stannade till en bit ifrån mig.
–Hej, är det kallt i vattnet, frågade han samtidigt som han log lite blygt. Återigen kunde jag se hur han kollade in mig. Jag kände hur min kuk vaknade till liv av hans blickar men gjorde inte desto mer för att dölja mitt halvstånd.
– Har faktiskt inte badat idag men för ett par dagar sedan var det hyfsat varmt, sa jag.
– Ja, då lär det bli årets första dopp idag då, sa han och sen pratade vi en stund om väder och vind och om sommaren som snart skulle ta slut. Kunde jag inte skönja en rejäl bula där under shortsen? Efter en stunds samtal såg jag att han började göra sig redo att gå vidare.
– Slå dig ner här om du vill ha sällskap, sa jag. Ville inte missa chansen nu när jag sett hans lystna blickar.
– Ja, varför inte sa han, och tog av sig sin ryggsäck. Han kom fram till mig och sträckte fram handen och presenterade sig. Vi pratade vidare om allt möjligt samtidigt som han bredde ut sin filt intill min och började klä av sig. Snart stod han där utan en tråd på kroppen och jag tittade skamlöst på hans vältränade och släta kropp. Även han var rakad runt kuken som snabbt ökade i omfång.
Min kuk hade nu blivit stenhård och stod rakt upp. Förhuden hade glidit ner halvvägs över ollonet och på toppen glänste en droppe försats.
– Fin kuk, sa han samtidigt som han lade sig tillrätta på sin filt bara ett par meter från där jag låg. Han hade också stånd nu. Hans kuk var rejäl och tjockare än min och förhuden dolde med råge hans ollon fast han var stenhård.
– Detsamma, sa jag och greppade min kuk och började sakta dra förhuden fram och tillbaka över ollonet och han var inte sen att göra samma sak. Jag var kåt nu. Åsynen av hans släta vältränade kropp och hans stora hårda lem gjorde att min kuk savade rejält. Efter en stund satte jag mig upp och kröp över till hans filt. Jag satte mig på sidan av honom och han släppte sin kuk. Jag kunde känna hur den dunkade av kåthet när mina fingrar omslöt hans hårda stånd. Jag runkade honom sakta och han stönade njutningsfullt av behandlingen. Hans långa förhud gled gång på gång fram och tillbaka över hans spända och glänsande ollon och med andra handen greppade jag nu hans stora fasta pung och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kramade den hårt.
– Åååååh, hörde jag honom stöna av min resoluta behandling. Jag lutade mig fram och lät hans stora ollon glida in i min mun och det smakade salt av hans kuksaft. Så skönt att få fylla min mun med hans kuk. Jag lät min tunga snurra runt ollonet samtidigt som jag runkade skaftet. Han stönade allt högre och jag förstod att han snart skulle spruta om jag inte tog det lite försiktigt och eftersom jag ville dra ut på det roliga lät jag hans kuk glida ur min mun. Jag satte mig upp och han reste på huvudet och studerade sitt salivglänsande organ.
– Du slutade precis i sista stund, sa han. Nu är det din tur. Han satte sig upp och tryckte ner mig så jag kom att ligga på rygg med kuken i vädret. Jag särade på benen och han satte sig emellan dem och sträckte ut sin hand och greppade min kuk. Vant började han runka mig och jag slöt ögonen och låg där och bara njöt av hans hand som rytmiskt kramade min stenhårda kuk. För en kort stund släppte han lemmen och tryckte isär mina ben än mer. Nu låg jag där med kuken i vädret och med benen högt uppdragna och skinkorna skamlöst särade.
Han återgick till att smeka min kuk med ena handen och med den andra började han smeka mig mellan skinkorna.
¬– Aah..aaaah, stönade jag för är det någonting som gör mig kåt bortom sans och förnuft så är det när jag blir smekt runt anus. Han lät ett finger snurra runt mitt hål och jag darrade av lust. Nu släppte han min kuk och reste sig upp och hämtade sin ryggsäck och rotade runt i den och plockade fram en tub med glidmedel. Han satte sig återigen mellan mina ben och öppnade tuben och klämde ut en rejäl klick på sina fingrar. Sen lät han handen glida tillbaks till min stjärt och jag kunde känna hur han masserade med fingrarna runt mitt hål innan han lät ett finger glida in. Varsamt började han massera min prostata och varje gång hans finger gled över denna känsliga punkt darrade min kuk till. Nu var min njutning total. Hela min kropp var fullständigt fylld av oförlöst kåthet. Han kunde verkligen sin sak och jag kunde se hur min kuk savade än mer när han masserade min prostata. Precis när jag trodde jag var bortom återvändo drog han ut sitt finger. Han lade sig på sidan om mig och plockade åter fram tuben med glidmedel och den här gången var det min kuk han smorde in. När han var klar lade han sig på rygg och drog upp benen.
– Kom, sa han och jag var inte sen med att förstå vad han ville. Jag satte mig bakom honom och kunde se hans näpna anus som väntade på att bli penetrerat av min hårda kuk. Jag makade mig tillrätta och med handen styrde jag mitt ollon mot hans väntande hål och han var trång och det tog ett litet tag innan mitt ollon äntligen kunde pressa sig in i honom. Han stönade högt nu när jag millimeter för millimeter pressade in min insmorda kuk i hans öppning. Jag drog ut min kuk lite för att i nästa stund pressa den ä

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nnu lite längre in. Det kramade rejält kring kuken men till slut hade nästan hela glidit in. Synen jag såg framför mig var underbar: min hårda hårlösa kuk inne i hans trånga rakade hål och ovanför kunde jag se hans pung och kuk och hans vältränade manskropp som låg där på rygg. Han hade slutit ögonen och stönade svagt när jag försiktigt lät min kuk glida ut och in i honom. Jag ändrade ställning så att jag hamnade ovanpå honom med hans ben uppdragna och brett isär. Jag njöt av att känna hans svettiga kropp mot min och när han höjde sitt huvud möttes våra läppar och tungor i en lång het kyss. Jag juckade allt hårdare och kuken gled fram och tillbaka i allt högre tempo. Han greppade mina skinkor med sina händer och drog mig allt hårdare mot sig varje gång jag lät kuken glida in i honom. Jag började närma mig nu. Kände det välbekanta pirret i pungen och nu ville jag inget annat än att tömma mig. Jag juckade allt snabbare och vi båda stönade högt och jag kände orgasmen komma och precis när det första sprutet stänkte ut från min kuk drog jag mig ur honom och lät min säd spruta upp över hans mage och bröst.
– Ååååh…såå…sköönt, stönade jag när orgasmen pulserade genom min kropp och fyllde hela mig med obeskrivbar vällust. Till slut klingade extasen av och jag la mig ovanpå honom och vi var båda sjöblöta av svett och min säd.
Det passerade några minuter utan att vi sa någonting. Till slut föste han milt bort mig från sig. Hans kuk var ju fortfarande hård och otillfredsställd så när han ännu en gång plockade fram tuben med glidmedel anade jag vad som var i görningen.
Han bad mig ställa mig på alla fyra och jag gjorde som jag blev tillsagd. Han makade sig tillrätta bakom mig och jag svankade och tryckte mig mot honom och jag kunde känna hans ollon mot mitt hål en kort stund innan han resolut började pressa in det i mig. Det här var en välutrustad kille och jag måste erkänna att det gjorde ganska så ont när han pressade sin kuk in i mitt hål men han var kåt och otillfredsställd så hans rörelser var otåliga. Ganska snart började jag dock vänja mig vid denna tjocka kuk som sakta gled allt längre in och till slut hade han nått botten. Han drog ut sin kuk nästan helt innan han stötte in den till botten och sedan började han knulla mig i allt snabbare takt. Han var så kåt nu att det inte tog lång stund innan jag hörde honom stöna allt högre. Snabbt gled kuken ut och in i mig innan han drog ut den och lät säden spruta ut över min rygg. Rikligt med varm sperma pumpade ut från hans kuk och när han var tömd lade han sig ovanpå mig och pustade ut. Nu var vi båda tillfredsställda och tömda.
– Tur att det är så tomt på folk här idag, sa han och fnissade till. Jag kunde bara instämma. Vi reste oss upp och sprang ut i det svala havet. Ett välbehövligt dopp efter vår lekfulla eftermiddag.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia