Mr Allens erotiska äventyr del 1 

Admin | Analt | 25.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta är en historisk novell om mr Allen som lever i England under
1700 talet, och hans resor över det Brittiska imperiet.
Ber om ursäkt för de unga åldrarna men för att vara någorlunda historiskt korrekt ville jag få med hans uppväxt som en bakgrund till den tiden som kommer i nästa del då han mönstrar på ett fartyg.

Den del där en präst har sex med en femtonårig flicka har inga grunder i eller synonymer med dagens skandaler i katolska kyrkan.
Det var helt enkelt det lättaste valet att få in en utomstående
person i berättelsen med en även här någorlunda historisk korrekthet.

Så med alla känsliga tittare varnade.

Välkomna till:


Mr Allens Äventyr

John Allen föddes i herrens år 1698 på en gård i Winterton i östra England. Hans familj var jordbrukare och gården var en av de större i området där den låg inbäddat i mjuka kullar med vajande gräs inte långt ifrån floden Humber.

Eftersom han var yngst i syskonskaran på fyra barn hade han ingen utsikt att ärva gården, utan denna skulle gå till hans flera år äldre bror Simon. John tyckte om Simon, han skulle bli en utmärkt bonde, inte alltför smart men med starka nypor, rödlätta hår och ett leende som inte dolde hans sneda tänder.

Han tyckte även om sin tvillingsyster Louisa som var
tanig och väldigt söt i sitt korpsvarta hår. Louisa hade glimten i ögat och kunde alltid berätta en spännande historia.

Hans äldsta syster Martha hade han dock inte mycket till övers för.
I hans ögon var hon fet, mallig och sprang ofta och skvallrade på de övriga.
Hennes gröna ögon glittrade när fadern Andy plockade fram käppen
för att ge någon av de andra en randig rumpa som var svår att sitta på. Själv skrek hon dock värst av alla när det var hennes tur.
När Martha fyllt 15 började hon ty sig mycket till mjölkpigan på gården. Hon hjälpte ofta till att mjölka tidigt på morgonen och de tisslade och tasslade på kvällarna.

Det är i denna tid vi kommer in i unge Mr Allens liv.

En morgon vaknade John av att Louisa rykte i honom. När han började mumla ilsket hyschade hon på honom och sa tyst - inte ett ord smyg med mig så tyst du kan...
De smet ut genom bakdörren i köket, ett stilla regn dämpade alla ljud och vid horisonten kunde man nätt och jämt urskilja det första gryningsljuset. De sprang bort till ladugården, John försökte få ur Louisa vad det var frågan om, men hon fortsatte utan svar.
De fortsatte förbi den stora porten & sprang vidare
till den lilla dörren på gaveln, öppnade den försiktigt och smet in i mjölkrummet.

De hukade sig dolda i dunklet vid dörrposten mellan mjölkrummet och den stora hallen och såg under kossorna som stod på rad. Några kor bort var ett par händer i full gång med mjölkning. Av samtalet som pågick därinne kunde de uppfatta att det var Marthas händer.
Pigan skrockade.
- Ja tänk om det kom så har mycket ur varje kuk man sugit av då hade jag aldrig behövt äta middag. John stirrade på Louisa som gav honom ett brett leende och nickade. Martha frågade
- hur smakar kukmjölken då?
- Har du aldrig smakat? kom det undrande från pigan,
- du har ju sugit av prästen i byskolan många gånger för att klara denna terminen.
- Jovisst svarade Martha latinet kommer jag aldrig
att förstå, det är mycket enklare att suga kuk, men jag har aldrig vågat ta det i munnen, han sprutar ju så hårt, och så vill han se mig smörja in brösten med sperman.

Pigan gick bort till Martha
Ska du bli en favorit bland pojkarna måste du kunna ta sperman i munnen svälja och fortsätta suga. På det viset slipper du ju också risken att bli gravid bara för att du gillar att leka med kukar.
Det har räddat mig många gånger.
- Det kommer ju så mycket klagade Martha.
Övning, övning skrattade pigan.
-Om du lägger dig i det nylagda höet under daisy där borta kan vi öva. Martha och pigan kom två kor närmare. Den tjocka Martha tog god tid på sig att böka sig under kossan.
- Varje drag på spenen är ungefär en kukladdning med sås menade pigan, trycket är något högre men det är en bra övning.

-Gapa nu så kommer första sprutet.
Martha öppnade munnen på vid gavel, pigan drog spenen vant neråt och mjölken forsade in i munnen. Martha hostade.
-Svälj, sa pigan myndigt, Martha svalde och andades häftigt skulle precis säga något när pigan mjölkade spenen igen. Mjölken sprutade ut över ansiktet på Martha ,
- sperman kan komma när som helst skrattade pigan, gapa.
Denna gången klarade Martha av sprutet mycket bättre.
Duktig flicka fortsatte pigan din giriga mun kommer pojkarna att älska, samtidigt som hon började mjölka frenetiskt över Marthas ansikte. Martha tjöt högt
- ditt odjur.
Men pigan bara skrattade,
-se nu har du fyra gossar som tömt sig över ditt ansikte, jag sa ju att du skulle vara populär. Martha skrattade torkade sig i ansiktet, sög av fingrarna och förde upp handen under pigans kjol där hon satt bredbent på mjölkpallen.
- Jag slår vad om att de fyra lika gärna tömt sig i ditt sköte som i mitt ansikte.
- Tror du det sa pigan och drog upp kjolen och blottade en svart buske. Det var ordentligt ljust inne i ladugården nu när Marthas hand började smeka över pigans fitta.
-Du måste göra det fort kom det från pigan med ostadig röst.
vi hinner inte annars, doppa handen i mjölkhinken

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

först.

Martha gjorde som hon blivit tillsagd och tvättade pigans fitta i varm mjölk innan hon förde upp två fingrar och lät tummen spela över klitoris. -Ja, precis som jag har lärt dig stönade pigan,
John och Louisa hade fri insyn, men den försvann när pigan drog till sig Marthas ansikte. Slicka mig duktigt nu tills jag kommer.
Louisa drog i John som var som förstenad, hon drog hårdare och viskade tyst.
- Vi måste iväg innan vi blir upptäckta eller någon saknar oss i stora huset. John gav till sist med sig och de smög ut, andfådda efter anspänningen och lite uppskakade.
John började säga något men Louisa hyschade honom,
-inte nu.

När de smög förbi stora porten på ladugården hördes ett råmande som var lite annorlunda än vanligt, de började fnissa och sprang in.
Vid frukosten fick Pigan och Martha bannor av modern för att de var så sena med mjölkningen.
- Försov ni er igen frågade hon utan att få något riktigt svar.
- Jag tycker mjölken smakar konstigt sa Louisa och var den enda som såg hur de båda mjölkerskorna blev pionröda i ansiktet när de tittade på varandra.

Under skoldagen var det lika få elever som vanligt då de flesta familjer inte hade råd med skolgång eller kunde undvara någon från arbetet hemma på gården.
Detta gjorde att det blev ett sammansvetsat gäng på ett dussin elever. Skoldagen, som hölls i prästbostaden bredvid kyrkan i Winterton innehöll som vanligt latin, skrivning, bibelskola och matematik.
John hade precis som sin syster Martha svårt med latinet men hade det desto enklare med matematiken. Siffror och tal var ett eget språk han lätt kunde förstå.

När dagen var slut och eleverna gjorde sig redo för att gå hem bad prästen att Martha skulle stanna kvar för att hjälpa till med förberedelserna till söndagens gudstjänst.
John drog med sig Louisa runt hörnet när klassen stormade ut.
Utan att någon såg dem smög de in i kyrkan och gömde sig bakom varsin pelare längst bak i kyrkan.
Från den främre sidogången såg de hur den något fetlagde prästen kom in i släptåg med den ännu fetare Martha.
Bryskt tryckte han ner Martha på knä vid altaret, höll lätt om hennes feta haka och sa med ett leende.
- Visa nu att du är gudfruktig tös som förtjänar sitt sista terminsbetyg och allt annat som herren ger henne.
Martha log och drog upp prästenskåpa till midjan, höll upp hans penis med ett lätt tag med handen och började slicka på kulorna som låg i sin hängande pung.
Prästen tog själv tag i fållen på kåpan så Martha fick en fri hand att hålla upp hängpungen med så hon kom åt att slicka ordentligt på undersidan.
penisen i hennes vänstra hand hade börjat växa och hennes feta korvliknande fingrar drog försiktigt några tag samtidigt som hennes tunga nu gjort hela pungen kladdig med sin virvlande dans.
Prästen la sin andra hand på hennes huvud tog ett lätt tag i håret och böjde hennes huvud bakåt tills hon mötte hans blick med ett leende på läpparna, ögonbrynen lätt frågande höjda
och ett sug i blicken. Du ser syndigt kåt ut sa prästen men fick bara ett leende till svar.
Sug kommenderade han kort.

Martha lydde och började cirkla med tungan runt ollonet som pigan lärt henne. Prästen som inte ville vänta på att få in kuken i munnen la ett lätt tryck bakifrån på hennes nacke och upprepade.
-Sug.
Martha som kunde precis ta hela kuken i munnen utan att den tog i svalget, började långsamt suga i lugna rörelser uppifrån ollonet och sedan hela vägen ner till roten där hon stannade till precis som pigan lärt henne innan hon drog tillbaka munnen hela vägen och började om proceduren. Saliven började rinna längs hennes haka och prästens stönande blandades med det slaskande ljud som kom ur Marthas mun.
Prästen började mumla på latin och tackade gud, var i sin egen värld när de bekanta ilningarna kom. Han tittade ner på den nu glupskt sugande Martha och önskade att hon kunde gå kvar ett år till, denna kåta oskuldsfulla varelse älskade att suga kuk, till skillnad från de kvinnor i församlingen som brukade besöka honom. De trodde att han kunde rädda deras syndiga leverne när domedagen kom.

Han var tvungen att ta ett bastant tag om hennes hår för att få henne att sluta suga.
Hon mötte hans blick med gapande mun saliv droppandes nerför hakan och glansig blick.

- Jag tror det är dags för dig att bli kvinna på riktigt Martha sa prästen och drog upp henne på fötter. Han ställde sig bakom henne och hon protesterade lamt när hans händer började gå på upptäcktsfärd över hennes kropp. Han kysste sidan på hennes hals samtidigt som han löste upp snörningen fram på hennes klänning så hans båda händer kunde komma åt hennes stora men fortfarande uppnosiga bröst. Han kramade dem både bestämt men varsamt medans han viskade vilken duktig flicka hon var.
Martha visste varken in eller ut, å ena sidan ville hon för allt i världen inte förlora oskulden till byprästen, å andra sidan visste hon att hon var rejält blöt och pirrig mellan benen, hennes styva bröstvårtor och små nästan ljudlösa stön avslöjade henne, och när prästens ena hand började gräva efter kjolkanten visste hon att goda råd var dyra. Skulle hans hand som kom allt närmare hennes skrev få känna hur safterna flödade i hennes fitta skulle han aldrig nöja sig m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ed en avsugning, han skulle knulla henne.

Martha började ge upp tanken på att komma ur kyrkan med oskulden i behåll. Prästens hand fann sitt mål och började försiktigt känna med ett finger runt fittan.
- Du är ju alldeles sjöblöt, kom det med ett glatt utrop från prästen som pressade in ett finger som genererade ett ljudligt stön från Martha. Prästen drog ut sitt blöta finger och hittade snabbt klitoris som han lätt började spela på. Martha försvann in i sin kåtdimma när fingret varierade mellan klitoris och att fingerknulla henne. Hon kunde knappt stå på benen lutade sig mot prästen och hängde i hans andra arm.
Hon var så långt borta i kåtdimman att hon inte hörde ljudet när grinden på kyrkogården gnisslade och fotsteg närmade sig.
Dock blev det full fart på prästen som började dra med sig Martha upp till predikstolen och sa till henne:
- Göm dig här och ge inte ljud i från dig.
Prästen rusade tillbaka till altaret tände en rökelsesticka för att dölja eventuella könsdofter och sjönk ner på knä när porten till kyrkan öppnades.

In genom porten kommer fru Kitts som förlorade sin man i en storm förra året, då kolpråmen som han jobbade på gick i kvav.
Fru kitts som var i 30års åldern var en bastant kvinna med fyllig barm, hade hon inte haft ett vint öga hade hon sett riktigt bra ut och säkert gift sig med något bättre parti än en kolpråmsarbetare.

John och Louisa försökte göra sig så smala som möjligt för att inte bli sedda varken av Fru Kitts som nu gick ner för altargången eller prästen som vänt sig om från altaret.
Fru Kitts började prata med prästen om sorgearbete, ensamhet och tröst.

John slutade lyssna på den babblande kvinna och vände sig mot Louisa och tecknar frågande hur i hela friden ska vi kunna ta oss härifrån?
Men Louisa ignorerar honom och ser fram mot altaret där fru kitts har handen under prästens kåpa och tydligt smeker hans erigerade kuk som inte hunnit lägga sig efter mötet med Martha.

Fru Kitts börjar att knäböja för att ge prästen en avsugning, men prästen böjer henne framåt så hennes händer hamnar på bönpallen.
Be till gud för syndernas förlåtelse mumlar prästen och fru Kitts knäpper händerna sluter ögonen och hennes läppar rör sig men inget ljud kommer över dem förrän prästen som är så kåt att han inte kan hejda sig trycker in hela sin mandom i hennes fitta bakifrån.
Ett nöjt stön kommer över hennes läppar och snart börjar ett rytmiskt dunkande höras över hela kyrkan när prästens höfter möter fru Kitts rumpa.

Martha sticker upp huvudet för att se om det finns någon möjlighet att smita, dels har hon sysslor att sköta hemma, dels vill hon komma ur kyrkan med oskulden i behåll nu när kåtheten lagt sig.
Hennes bleka hy blir om möjligt ännu blekare nät hon får se John och Louisa stå och vinka och le mot henne. Louisa gör sugrörelser med handen och munnen medans John retar henne där hon sitter uppflugen i predikstolen med att forma en ring med ena handen och kör fingret i en knullrörelse igenom med den andra.

Fru kitts ljudliga stön ökar i styrka och prästen har även han börjat stöna rejält.
Prästen lägger loska mellan fru Kitts skinkor och börjar massera in den i hennes anus med tummen. Fru Kitts börjar protestera mot behandlingen med argumentet att analsex är djävulens verk.
Prästen lägger ytterligare en loska mellan hennes skinkor trycker omilt in tummen i hennes anus medans hans kuk pumpar hennes fitta och säger lugnande att här i kyrkan framför gud är dom skyddade mot djävulen.

Snart har han töjt hennes anus tillräckligt och han drar sig ur hennes sköte sätter ollonet mot rosetten och börjar trycka på samtidigt som han börjar mässa och kräva av fru Kitts att be om syndernas förlåtelse.
Fru Kitts skriker till när ollonet kommer igenom hennes ringmuskel och börjar be högre blandat med höga stön emellanåt som både vittnar om smärta och kåthet.
Prästen tittar snabbt åt sidan och ger Martha en blick att ge sig av medans han håller fru kitts ansikte i ett bastant grepp upp mot Jesusstatyn.

Martha smyger så tyst hon kan mot stora porten, tittar ilsket på John och Louisa när de gör henne sällskap från kyrkan där stönen, predikningarna och bönerna växer i ljudstyrka.
De smyger på gräset vid sidan av grusgången och hoppar över staketet istället för att använda den gnisslande grinden.
Martha är rasande på småsyskonen och börjar jaga och skälla på dem när de är utom hörhåll från kyrkan. Hon är dock alldeles för kraftig för att kunna springa ikapp dem.
De kommer dock snart alla tre överens om att hålla tyst för övriga.
Ingen skulle tjäna på att låta den komma ut och för John och Louisa är det skönt att ha en hållhake på den elaka kåta storasystern.

Väl hemma på den stora gården får de bannor vid middagen för att de varit sena. De ursäktar sig dock att de sprungit ner till hamnen i Winteringham för att se på bygget av det nya kollastfartyget som snart ska tas i bruk.

Bra muttrar fadern John kommer få se mycket av det framöver.
- Kom John du och jag behöver ta en promenad och språkas ett slag förklarar fadern.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia