Moralisk och bestämd 

Admin | Analt | 18.03.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Hej! Som dräng på en större herrgård, fick jag erfara en dam av den finare sorten, som i många fall ofta har en benägenhet att aldrig visa sig intresserad av män, och i detta fall av mig, en dräng.
Dock, för mig, var hon "bara" en kvinna, som alltid kan avslöja sig på något vis, om än ofrivilligt.
Nu var det ju så, att jag inte springer runt som en bock, bara för att ta vad som helst...nej, det krävs rätt mycket för att mitt sinnes lust skulle få det för sig...så, som den dräng jag blivit anställd som, var jag fullt upp i att sköta djur, trädgård och i vissa fall även som sällskap, när det passade "damen" i fråga.
I detta fall var det så, att hon hade bjudit hem en av sina vänner, och jag hade blivit tillfrågad om att vara med som uppassare...d.v.s servera och vara tillhands, vilket jag inte hade nåt emot.
Redan, innan hennes vän kommit, hade jag fått klart för mig, att hennes man inte skulle delta, utan det blev bara vi tre...så det var klart jag kände mig hedrad.
På e.m. rullade en taxi in på gården, och jag kunde ana en "dam" av den sort som gärna skulle ta ett glas vin, och skratta åt det mesta, precis som det anstår en beaktad kvinna. Hon såg ut att vara i den ålder, då mog

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

enheten visar sig i begynnande rynkor vid ögon och mun..ja låt gissa 50-60 år...som min ärade husfru då?
Efter allt presenterande, bjöds vi på ett glas champagne, och jag fortsatte med mitt i köket, då de gick in i matsalen och satte sig, under ivrigt konverserande.
När allt var färdigt för servering, hörde jag redan ett något högljutt skratt, som betyder en lättsam stämning och begynnande berusning...vilket också jag såg till att få ta del av.
Eftersom min "dam" hade man, och utflugna barn, hade jag inte haft tanken på annat än att göra min plikt...d.v.s. göra som jag blivit tillsagd, som i detta fall innebar att vara till hands, men något i bakgrunden. Så, när det var dags för servering av den tillredda rätten, lät jag mig inte störas av det kvinnliga skrattet, utan lämnade salen under tacksamma tillmälen och fnitter.
När mat, efterrätt och konjak, var inmundigat...fortsatte "damerna in i finrummet, där elden sprakade från öppna spisen...där de fortsatte med vin och aperitif.
Jag satt kvar i köket...och hade det bra med några öl...tills jag hörde mitt namn nämnas, och blev såklart uppmärksam...mest för nyfikenhets skull förstås. Vet inte vem som var vem på rösten, men

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

någon undrade om min status, vilken ålder...och något om hur jag var som dräng...? Ja, min ålder hade ingen frågat om, men den tycktes inte spela nån roll annars, så det kunde inte utrönas vem som frågade.
Hursomhelst, efter ytterligare någon stund, ropade de in mig, bara för att be om något tilltugg.... så jag kunde, något berusad, inträda i deras lilla samkväm utan särskild farhåga för "damernas" blickar, vilka tycktes mig intensivare än brukligt.
Utan att fråga, satte jag mig ner i en av sofforna som stod placerade mittemot varann, och i vilken väninnan satt i.
Det kändes helt ok, och min husfru lät sig inte blygas av att se på mig något mer än vanligt, vilket förstås gjorde mig hedrad. Hennes väninna, visade mig också en viss tillgiven respekt, och jag lät mig villigt exponeras, och svarade vänligt på allt de frågade.
När timmen började bli sen, d.v.s. omkring midnatt, hade vi blivit så berusade, att ingen riktigt visste vad vi sa, eller menade...fick jag ur mig något om sanning eller konsekvens, och under barnsligt bejakande, och till min förvåning blev de båda, över förväntan, ivriga att leka den leken...och det var då det började!!! to be continue...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia