Mitt statliga jobb 

Admin | Analt | 25.12.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag har ett statligt jobb som jag trivs rätt bra med. Lönen är inte den bästa, men det har den positiva effekten att man ofta slipper jobbiga strebrar som endast bryr sig om pengar. Dock kan det finnas en och annan som inte precis är det skarpaste verktyget i verkstaden.
Mitt arbete är rätt fysiskt och jag sitter sällan ner, utan rör mig mycket bland personalen. Det jobbar ca 140 personer där och de flesta är väldigt trevliga.
En hel del snygga kvinnor också.

Själv är jag gift sedan nio år, men kan inte låta bli att känna mig attraherad av några av de kvinnor som jag träffar dagligen. Dom är också gifta, men fantisera kan man ju göra.
De kvinnor jag var intresserad av var alla gifta eller i samborelation. De är alltid trevliga mot mig, men stötte inte på mig så vitt jag kunde se, fast ibland fattar vi män inte de subtila signalerna förstås.
Jag undrade hur jag kunde ta reda på om det kunde finnas intresse hos någon av kvinnorna.

Den som oftast var trevlig mot mig och gärna pratade var en av cheferna.
Hon hette Lena och var två år äldre än mig. Mörkblond, smärt och alltid ett leende på läpparna.
Under några veckors tid hade jag funderat på en plan som jag undrade om den kunde fungera.
Nu hade jag förberett mig och tänkte påbörja den. Det var viktigt att få fram vissa saker utan att utsätta mig själv för någon risk, för jag ville inte behöva lämna min fru och mitt barn.
Detta kan tyckas kallt och planerande, men i min värld kände jag att det sexuella inte behövde hindras av det moraliska. Lika gärna som min fru kunde välja att inte ha sex med mig på grund av mindre intresse, kunde jag välja att ha sex när jag kände för det. Hade inte skadat om sex var en mänsklig rättighet. Kanske hade vi haft en lugnare värld då.
Om min fru skulle ha sex med en annan man för att jag inte visade henne intresse, skulle jag förmodligen ha förståelse, men det var svårt att föreställa sig.

Nu tänkte jag använda mig av mina skådespelartalanger. Ofta brukade jag framhäva att jag inte kunde låtsas eller ljuga, men ska sanningen fram var jag rätt duktig på det. Det gällde bara att inte göra det för ofta eller för uppenbart.
Med några papper i min hand gick jag mot Lenas rum. Dörren var öppen och jag knackade lätt på dörrkarmen.
Hon satt och skrev och avslutade meningen innan hon tittade upp. Lena log och vinkade in mig.
-Hej, vad har du på hjärtat då? sa hon.
-Skulle bara kolla att allt var bra, sa jag.
-Jodå, håller bara på att förbereda mig inför ett möte vi ska ha med kommunen, du vet hur dom är att ha att göra med.
-Jo, tur man inte jobbar där.
-Mmm.
-Jo det var en sak jag ville visa dig. Som min chef borde du kanske se detta. Jag litar på dig och ber dig att inte föra detta vidare.
Nu tittade hon upp på mig och log inte längre. Hon så allvarligt på mig.
Sen såg hon de vikta papperna jag hade i handen. Jag gav dom till henne långsamt och lite motvilligt, allt för att det skulle bli trovärdigt.
-Vad är det här?
-Det är några meddelanden jag fått de senast månaderna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte kanske du kunde hjälpa mig?

Lena vek upp det första pappret. Det fanns bara fyra bokstäver på det. Det var bokstäver klippta ur olika texter i olika storlekar och sedan lagda i rätt ordning och kopierade på ett nytt papper.
Bokstäverna var ”dILF”. Lena titta på dom och tittade sedan upp på mig.
-Jag antar att det inte går att tolka detta på så många olika sätt, sa hon.
-Nä, det verkar inte finnas så många alternativ. Det blir lite mer utförligt i de andra.
Lena lade det första pappret åt sidan och tittade på det andra pappret med likadana bokstäver.
Det tog lite längre tid för Lena att läsa detta, och hon gjorde det tre gånger.
”Jag käNner Till din jättEpeniS. skULLe beHöVA deN.”
Lena blev röd i ansiktet och kunde inte låta bli att låta ögonen svepa över mitt skrev innan hon titta upp på mig.
-Vet du vem det här är från?
-Nej, jag har ingen aning, men jag kan nog räkna bort dig i alla fall.
Hon svarade inte, utan läste igenom meddelandet igen. Sen lade hon det till sidan och tittade på det tredje och sista brevet jag hade komponerat.
Detta tog henne ännu längre tid att läsa, även detta läste hon tre gånger.

”NäR du sTår NäRA Mig blIR FITTan så Våt. fLerA gÅNGer hAR jag SMekT mINA brÖSTvÅRTor När DU Haft rYGGeN mOT miG. BeHÖver DIN STOrA Kuk.”
Lena hade nu tappat hakan. Hade jag tagit i för mycket? Det dröjde innan hon sade något.
-Du vet verkligen inte vem som kan ha skickat dig detta?
-Nej, jag har ingen aning.
-Hur har du fått dom?
-Det första kom med internposten, men de andra hittade jag på min stol.
-När fick du dom?
-Det första, du har läst dom i ordning, kom för tre månader sedan. Sen har det varit ett varje månad.
-Vill du polisanmäla det här? Det är allvarlig saker, ingen ska behöva ta sådant.
-Jag har ju tänkt på det så klart, men jag känner mig inte kränkt eller så, och det är inte utan att jag känner mig en smula smickrad. Men jag vet ju inte vad nästa steg blir, tänk om jag får meddelanden skickade hem?

Lena tänkte en stund.
-Hur ska vi kunna få reda på vem det är? sa hon.
-Jag vet verkligen inte, det är därför jag kommer hit, kanske du vet vilka kvinnor här som skulle kunna göra en sådan grej?
-Hmmm…Jenny på trycket är ju en vild tjej som pratar väl om dig, men det här låter inte som den Jenny jag känner. Kerstin i expeditionen har också pratat om dig på en fest, med sexuella anspelningar, men hon var rätt bra på lyset, det känns inte som henne heller. Lina på arkivet sa att du låg på hennes topp tre-lista över kollegor, detta får du givetvis inte berätta att jag sagt. Men är det några av dom som du känner har betett sig underligt i din närhet?
-Neej, inte vad jag vet. Kanske det är någon helt oväntad? Någon som man aldrig skulle misstänka?
Jag tackade henne tyst för tipsen dock;-)

-Egentligen har vi bara en ledtråd, sa Lena.
-Vadå, sa jag.
-I de bägge längre breven antyds det att du är..öh...välutrustad. Vem känner till det och är det sant? Ber om ursäkt att jag frågar, du behöver inte svara om du inte vill.
-Jo, jag är stor, större än de flesta i alla fall. Men vem som vet om det vet jag inte. Jag har aldrig varit naken med någon annan än min fru, om man inte räknar med de killar som sett mig i duschen när vi lirat bandy efter jobb.
-Ursäkta om jag frågar, men framgår det att du är stor när den är normalt tillstånd eller märks det bara när du är…..upphetsad. För om den är stor i omklädningsrummet så kan det ju komma från någon av killarna?

-Det märks även i det avslappnade tillståndet, sa jag.
-Ok, vad vill du göra?
-Jag vet verkligen inte.
-Du vill inte anmäla. Vad gör du om personen träder fram?
-Ja du, jag antar att det beror lite på vem det är.
-Kan du stå emot?

Jag var tyst en stund.
-Grejen är den att om det är någon jag finner attraktiv så vet jag ärligt talat inte. Jag har lite småproblem på den fronten hemma.
-Nu har du valt att ta upp det här med mig och om jag ska hjälpa dig måste jag få reda på alla fakta.
-Ok, jag får sällan sex hemma och jag är inte säker på om jag skulle kunna stå emot ett närmande. Så ligger det till. Men jag vill inte förstöra det för mig och jag kom till dig för att jag tror inte att du skulle svika mig.
-Nej, det skulle jag givetvis inte göra, jag är tacksam att du valt att anförtro mig detta. Sen om jag kan hjälpa dig vet jag inte, men jag ska verkligen försöka. Får jag behålla meddelandena?

Läs heta porrnoveller här: porrnovell


-Visst.

Lena satte hakan i handen och tittade ut genom fönstret.
-Vem fan kan det vara? sa hon.
-Ja du, vem kan det vara, sa jag.
-Vi hörs om detta, jag måste iväg nu. Tackar igen för förtroendet och jag ska tänka på det här, och vill du anmäla detta hjälper jag dig så klart.
-Tack för att du ville lyssna, kanske det inte blir något mer av det?

Jag gick ut från hennes kontor och tänkte på hur det hade gått och på vad jag lyckats få fram.
Inte så mycket egentligen, men viktiga saker ändå.
Att min kuk var stor var inte huvudpoängen, det viktiga var att jag fått fram att jag litade på Lena, att jag visat mig svag på den moraliska fronten för att jag inte fick nog hemma och att jag nu när hon hjälpte mig, skulle vara skyldig henne en tjänst.

När jag gick omkring på jobbet nu brukade jag stanna några minuter extra när jag pratade med Jenny, Kerstin eller Lisa. Skadade inte att göra sig ännu trevligare mot de jag nu visste hyste vissa intressanta känslor för mig. Hur jag skulle göra med dom visste jag ännu inte. Nu ville jag se vad Lena skulle hitta på.

Tre dagar senare ringde Lena till mig och bad mig komma in till henne.
Klockan var tio fyra och alla var på gång hem.
Dörren var stängd till Lenas kontor och jag knackade försiktigt.
-Kom in!
Jag klev in och stängde dörren bakom mig.
-Sitt!
-Har du kommit fram till något?
Hon tittade på mig med en allvarligare min än vad jag väntat mig. Kunde hon ha genomskådat mig?
Jag hade inte skrivit ut meddelandena på datorn, för jag visste att IT-staben kunde gå in och se exakt vad som skrivits ut, och mitt skådespeleri var perfekt vad jag visste.

-Vad jag fått fram hittills är inte så mycket. Det finns en del personer som har koll på det mesta vad gäller känsliga frågor. Jag har undersökt så mycket jag kunnat utan att väcka misstankar.
Vad jag fått fram är att de tre jag tidigare nämnt har uttryckt sig angående storleken på din penis.
(Detta var något jag sett till genom att ofta ha tighta byxor och sitta med benen isär och genom att inte vara blyg när jag klädde om efter bandyn, rykten sprider sig snabbt)
Förutom dom så verkar de flesta kvinnor här ha koll på det verkar det som. Själv verkar jag ha arbetat och tydligen inte lyssnat på skvaller. Men jag vet fortfarande inte vem som skrivit meddelandena, att dom kommer från samma person kan vi nog vara överens om, du har inte fått några fler?
-Nej det har jag inte. Jag har heller inte märkt något konstigt hos någon, men det känns ju märkligt att någon känner så här och att jag kanske bara står ovetande bredvid.
-Jag förstår. Låt oss se vad du kan göra, vilka alternativ du har. Du kan gå runt och fråga alla kvinnor här, ingen bra metod tror jag dock. Det kan leda till problem för dig. Du kan vänta på nästa drag och se om det går att få fram mer om den mystiska brevskrivaren, men jag förstår att det är jobbigt att gå i ovisshet.
-Ja.
-Får jag fråga igen om vad du gör om du får ett närmande av en kvinna du finner attraktiv?
-Som jag redan sagt vet jag inte riktigt. Jag vill vara ärlig mot dig och jag skulle kanske inte kunna stå emot ett erbjudande av en kvinna jag fann attraktiv. Detta för att jag nästintill inte får något hemma och när det väl blir av så är det fantasilöst och tråkigt. Tyvärr, jag önskar att det inte var så, men jag tänker inte lämna min fru på grund av att jag ändå älskar henne och jag skulle aldrig kunna utsätta mitt barn för en skilsmässa på grund endast sexbrist.
-Vilka skulle du inte kunna säga nej till?
-Jag vet inte om jag vill svara på den frågan.
-Tror du inte det skulle kunna hjälpa dig? Du har redan berättat en hel del privata saker för mig. Kanske det underlättar om vi kan låta bli att fokusera på de som du ändå inte skulle ha några problem att avvärja?
-Det beror ju mycket på hur det hela utspelar sig. Själv har jag ju ingen aning om, när det kommer till kritan, hur jag kommer att bete mig.
-Om vi förutsätter att en kvinna kommer fram till dig här på jobbet när du är ensam någonstans, och plötsligt knäpper upp blusen och säger åt dig att ta henne här och nu, vilka tror du att du inte skulle kunna neka?
-Tja, Jenny är ju vild och så, hon skulle säkert kunna få omkull mig. Det skulle nog vara bra mycket livligare än med min fru. Sen Kerstin, hon försöker dölja sina stora bröst i den där koftan utan att lyckas. De skulle jag inte ha något emot att ha i ansiktet.
Lisa är mycket vacker med sitt svarta hår och blåa ögon. Och den där pricken på kinden ger henne en filmstjärnelook. Hon verkar het.
Vi har ju Malin i det andra huset, hon är snygg och riktigt atletisk, henne skulle jag också kunna ha svårt att avvisa. Sen finns det kanske några till som jag under rätt eller kanske fel omständigheter inte skulle kunna stå emot.
-Ok, det var ju några stycken i alla fall. Hur är det med cheferna? Ingen där?

Nu hade jag inte jättemånga chefer och endast tre av dom var kvinnor.
-Tror du en chef har skickat mig meddelandena?
-Varför utesluta dom? De är ju också människor. Vem av dom skulle du inte kunna neka?
-Äsch, det här blir ju dumt, sa jag.
-Varför?
-Jag vill inte vara till besvär, det blir bara pinsamt, det kan inte vara en chef.
-Vem?
-Du! Ok? Nu blev det lite besvärligare va?
-Jag vill fortfarande hjälpa dig, vill du låta mig göra det?
-Ja, men hur? Nu blir du tvungen att distansera dig från mig.
-Om vi säger så här då. Nu när lite mer fakta kommit fram så vill jag förslå följande. Anledningen till att du känner att du inte skulle kunna värja dig mot en kvinna som vill bli intim med dig är att du inte får vad du behöver hemma. Nå, jag kan inte prata med din fru om den saken så klart och det verkar vara svårt att få fram vem som skickat dig meddelandena.
Då måste vi titta på vilken del av ekvationen jag kan hjälpa dig med, fortfarande intresserad av hjälp?
-Ja!
Lena tittade på mig en bra stund, sen flyttade hon runt lite papper på bordet.
-Då kan jag nog hjälpa dig med ditt sexproblem om du vill?
Jag tittade på henne en lite stund för att inte verka för ivrig. Det var viktigt att ide´n skulle komma från henne.
-Förstod jag dig rätt nu? Skulle du vilja hjälpa mig med den biten, skulle du ha sex med mig? Varför?
Lena darrade på handen och var röd om kinderna, när hon nu tittade på mig.
-Då skulle du kunna stå emot eventuella inviter bättre.
-Men du är ju gift!
-Det är du med om jag får påminna dig, och du är kanske inte ensam om att inte riktigt få vad du behöver.
-Så vi skulle göra varandra en tjänst då?
-Ja det kan man säga. Det passar mig bra och det löser en del av ditt problem tror jag. Båda får en bättre situation så här. Vad säger du?

Nu hade jag kommit dit jag ville, ibland passar det oss män fint att kvinnor tror att endast de kan manipulera och komma på planer för att få sin vilja fram. Det här hade gått mästerligt.
-Det skulle onekligen lösa en del av mina bekymmer och kan jag hjälpa dig nu när du varit så vänlig och hjälpt mig så skulle jag gärna tacka ja till erbjudandet från den enda chef jag vill ha.
-Bra! Hur börjar vi? sa hon.
-Alla andra har gått hem vid de här laget, låt mig bara låsa dörren.
Jag låste dörren och ställde mig sedan mitt i rummet.
-Kom hit, sa jag. Lena reste sig och gick också ut på golvet.
Då gick jag fram och kramade henne hårt och länge, hon kramade hårt tillbaka.
-Det känns verkligen märkligt det här. Nu vill jag att du tar av dig blusen.
Lena tog av sig blusen och tittade på mig hela tiden. Hennes hy var blek och h

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ade gott om födelsemärken. Hennes bröst doldes av ett lila plagg med spetsar, hon hade ingen BH på sig.

Det syntes att brösten var små men välformade och att bröstvårtorna var hårda och uppnosiga under tyget. Det var en underbar syn.
-Kjolen!
Lena knäppte upp kjolen bakom ryggen, drog ner dragkedjan och med tummarna innanför linningen drog hon ner den så att den ramlade ner som ett korvskinn runt hennes fötter.
Hon hade svart strumpbyxor på sig och jag kunde ana de svarta trosorna under det lila underplagget som hängde ner, skrynkligt där kjolen hade befunnit sig.
-Ta av dig på överkroppen nu!
-Först tar du av dig dina kläder, jag vill ju inte köpa grisen i säcken, sa Lena och skrattade.

Jag log och tog av mig mina kläder utan någon vidare snits. Det var spännande att stå naken här framför min chef som jag länge varit tänd på. Kanske det var det auktoritära och förbjudna som gjorde att jag fann henne så attraktiv?
-Du har verkligen en stor sak, sa hon.
Min kuk var på väg uppåt och den var svullen, och det började komma lite droppar från ollonet.
-Tack, den är din. Ta för dig! Men först vill jag se dina bröst.
Lena drog snabbt av sig spetslinnet och visade stolt upp de vackra små brösten. De hade inte solats utan var ännu blekare och hade knappt några födelsemärken alls. Min blick föll rakt på de små bruna hårda vårtorna som såg ut att längta efter beröring.
Jag satte mina händer rakt på brösten och började smeka dom. Lena tog tag i min kuk och började runka mig långsamt.
-Ta det försiktigt med honom, han är inte van.
-Då behöver du det här, sa hon och tryckte mig baklänges ner i en fåtölj.
Jag satte mig förvånat ner och såg hur hon bestämt tog ett tag om min kuk och sedan sänkte sitt huvud över mitt stånd. Jag kunde direkt känna hennes varma mun och någon gång då och då lite tänder, dock utan att det gjorde ont. Med ena handen runkade hon mitt skaft under tiden hon tog mitt ollon i munnen. Mycket mer fick hon inte plats med. Det smaskade när hon sög mig och min kuk värkte nu så hård den var.

Det här gick ju mycket bättre än jag räknat med och jag kunde inte låta bli att känna mig överlycklig trots att jag nu var otrogen för första gången.
Lena sög ivrigt och det verkade som om hon saknat det här. Eller kanske det var upphetsande med en stor kuk om man var van vid en liten?
Jag bara släppte alla hämningar och lät Lena göra det skönt för mig. Det var inte lätt att hålla tillbaka, men jag gjorde mitt bästa för att inte komma för tidigt. Fem-sex minuter höll jag nig ut innan hon hade sugit mig till orgasmens rand. Då började jag stöna högre och Lena slutade suga.

-Jag vill se det komma, jag älskar att se det spruta. Sikta på min mun, sa hon och satte sig tillbaka. Jag fick luta mig lite framåt och tog över runkandet. Lena gapade med öppen mun och tittade på ollonet och ibland upp på mig för att se om det var nära.
När det var tydligt att det var på väg låste hon blicken på ollonet och kunde på första parkett se hur de vita strålarna slungades ut ur mynningen och träffade henne på läpparna, kinderna och på tungan. En del strålar flög rätt in i hennes mun.

När jag inte hade mer sög hon på mitt ollon igen i hopp om mer droppar och hon drog i kuken som om det skulle hjälpa.
-Åhh, det är så här det ska vara! Hon reste sig upp och jag följde efter. Hon sträckte sig upp och gav mig en kyss jag aldrig kommer att glömma. Kyssen var full med sperma, men den var så erotisk och känslosam att det inte gjorde något. Kanske det gav en extra dimension av tillit?

Lena vände sig om och gick mot det lilla bordet för fyra platser som hon hade på sitt rum. Under tiden drog hon ner trosorna och lät dom glida ner för benen och ner på golvet. Hon hade en mycket vacker rumpa som hon vickade extra på.
Hon satte sig upp på bordet och lade sig sedan ner så jag kunde se hennes mörkblonda fitta. Den var ansad mellan hennes ben, men hon hade en vacker triangel med hår längre upp där det inte var i vägen.
Lena särade på benen och visade mig sin våta blomma. Huden var lite mörkare som den kan bli när man onanerar mycket. Jag tänkte inte gå in på det utan beundrade de våta hudvecken som dolde hennes slida.

-Kom igen, det behövs inget förspel idag, det kan jag lova dig!
Då satte jag min fortfarande hårda kuk mot de våta läpparna, lät den glida upp och ner längs dom innan jag hittade det ställe som vätan kom ifrån och där jag nu skulle få njuta av hennes värme.
Det behövdes verkligen inget förspel, både hon och jag var kåta nog. Min kuk gled lätt in i henne trots sin storlek och jag njöt av de mjuka väggarnas oregelbundenhet och värme.
Strax började jag dock att knulla henne allt snabbare, hon var med på noterna och stönade och stötte emot. Hennes bröst slungades fram och tillbaka och ibland tog hon sin händer från mina handleder och smekte sina bröstvårtor och drog i dom.

-Jag måste bara få smaka på henne, sa jag plötsligt och drog mig ur henne.
Lena protesterade inte utan njöt när jag kysste hennes fitta och slickade hennes svullna klitoris.
Smaken var underbar och min tunga undersökte vartenda litet skrymsle bland hudvecken. Klittan fick lite mer uppmärksamhet än resten.
När jag var nöjd reste jag på mig och lät mitt stenhårda stånd sakta, centimeter för centimeter, tryckas in i hennes mus. När jag var i botten drog jag på igen och hon slog benen om mig och fick sedan en orgasm som jag var rädd skull höras om det fanns någon i närheten.
Hon slappnade av efteråt och jag knullade på som jag ville. Det var vackert att se hennes läppar vidgas för min ådriga kuk som for ut och in i henne.

Ville hon se när jag kom, skulle jag bevilja henne den här gången också.
Jag drog upp henne och lade hennes ben på min axlar och knullade henne mellan den översta delen av låren så att kuken kom att glida längs hennes fitta och titta ut vid botten av hennes triangel. När jag kom bet hon sig i läppen och log när hon såg det tjocka strålarna lämna mitt ollon och landa på hennes bröst, ansikte och på bordet bredvid henne. Med sina händer smorde hon in de sista dropparna som hamnade på hennes mage och bröst.

-Wow, jag kan inte tänka mig att man får ha det så här bra som statligt anställd, sa hon mjukt och mös.
-Du gillade det?
-Ja för fan, det var det härligast jag varit med om på mycket länge. Tack ska du ha!
-Tack själv, det här har jag behövt ett bra tag, och att sen få det av dig är extra fint.
-Hur känner du nu? Är detta en bra lösning för dig?
-Ojojoj, det kan du ge dig på, det här kan jag vänja mig vid!
-Vad sägs om att du jobbar lite längre varje fredag framöver. Inget trams vid något annat tillfälle. Endast på fredagar när alla gått hem och vid minsta problem så upphör vi med verksamheten är det ok?
-Passar mig fint, tur att de finns lojala statsanställda som gärna jobbar över!

Det var fredagen, kanske man skulle ta och applicera den här taktiken på de andra kvinnorna jag nu visste hade haft ett gott öga till mig. Fick nog börja planera lite, det finns ju inte så många dagar i veckan så det räcker till alla och blir över till familjen också.
Som den enda statsanställde önskade jag att det var fler arbetsdagar i veckan om det här gick hem.
Om inte, skulle jag och min chef nog ha det rätt bra ändå.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia