Min Storbros Nya Kompis 

Admin | Analt | 13.03.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta är min första novell, så klaga gärna på om det är något som verkar fel.

Solen hade just gått ner, sommarvärmen brände fortfarande och jag visste att något skulle hända den kvällen.
Jag tittade ut över sjön och lyssnade med halvt öra på vad mina vänner pratade om. Det mesta var om den nya killen som flyttat in till stan – bara i en småstad skulle det vara en stor sak – och om att han inte bodde så långt bort från sjön.
Ingen verkade ens fatta att han också var på festen den kvällen utom jag och det killar han umgicks med. Jag hade sätt honom från avstånd och då hans rygg. Han var lång och jag hade väl sätt att han var vältränad tack vare det tajta svarta linnet han hade på sig. Svart hår och en solbränna som inte kunde höra ihop med Sveriges sommarväder överhuvudtaget.
Jag suckade och kollade på tjejerna. Alla hade något riktigt urringat på sig och sminkat upp sig, men jag hade bara tagit på mig ett brunt linne över bikinin och mina kortkorta jeans shorts som jag hade i vanliga fall.
”Kolla nu kommer de!” viskade Sandra med lycklig röst och slängde sitt blonda, lockiga hår bakom axeln. ”Och den nya är med dem.”
Jag slängde en blick mot killarna som kom gående mot vattnet med bara badshorts. För dem såg vi säkert ut som ett gäng, töntiga sextonåringar och mina vänner såg säker löjliga ut när det tittade trånande på deras vältränade magar.
Jag skakade på huvudet och ställde mig upp.
”Vart ska du?” frågade Sofia lite stöt när jag började gå mot huset – som jag skulle möta killarna såg det säkert ut.
”På toa”, viskade jag och fortsatte gå. Det var egentligen en lögn, jag skulle leta upp mina saker och sticka hem, men så fick jag syn på vilka som var med den nya killen och visste i samma ögonblick att det inte skulle hända.
”Jennie!” ropade Daniel glatt och kom fram till mig med ett leende på läpparna. Daniel var min storebror Timmys bästis och jag kunde se att min broder kastade varnande blickar på honom när han kramade om mig. ”Ska du inte med och ta ett kvälls dopp?”
Timmy var en av de killarna som alltid tillhörde de populära och bland de populära var – i denna småstad – alla snygga och vältränade.
Jag log mot Daniel och sedan nickade jag. Det hade inte spelat någon roll fall jag hade sagt nej.
Jag tittade på den nya killen som kollade forskande på mig med sina gröna ögon. Typiskt att han skulle bli vän med min bror, tänkte jag och mötte min brors blick.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

”Gör det något, broder?”
Han log. ”Självklart inte.”
Jag vände mig om och gick med dem ner mot sjön. Jag kunde se de avundsjuka blickarna mina tjejkompisar slängde på mig och visste att de nästan skulle hata mig för att jag inte bjöd med dem, men jag gjorde det inte för att jag visste att killarna inte skulle gilla att ha en massa småtjejer som hände på dem.
Killarna dök i en efter en och jag tog snabbt av mig kläderna, men slapp inte undan visslingarna. Jag dök i och såg mina vänner gå tillbaka mot huset. De var definitivt arga på mig.
Killarna kom snabbt överens om att de skulle simma tvärs över sjön, men jag sa att jag stannade kvar vid bryggan och såg dem simma iväg. Jag märkte inte att det var någon annan kvar från en hand smekte lätt över mitt lår.
Jag stod blixtstilla och visste på något sätt att det var den nya killen. Han stod så nära min rygg att jag kunde känna värmen från honom och höra hans andetag. Var han inte klok!? Min bror skulle döda honom om han fick syn på honom. Min bror hade tydligt lagt upp en LAG när det kom till mig vid sina kompisar: Inte röra eller ens titta.
Hans hand gled uppåt, la sig runt min midja och så vända han mig mot sig. ”Hej”, log han och fyrade ett bländande leende mot mig.
Nu såg jag klart och tydligt att hans hudfärg var en del av honom och inget som drogs fram av solen.
”Du borde akta dig för att göra mig broder arg”, varnade jag, men kunde inte låta bli att le tillbaka mot honom.
Han tog min hand och drog med mig in i skuggorna som skogen slängde över sjön under månljuset. När vi väl var utom folks synhåll drog han mig in där det var lite grundare och jag kunde känna leran som var i botten under mina fötter.
”Vad heter du?” frågade han och jag kunde se en liten båt brygga åt det hållet han drog.
”Jennifer”, svarade jag med svag röst och visste inte vad jag skulle göra. Han var minst fyra år äldre än mig själv.
Han drog mig till sig och hans hand röde vid min kind. ”Det är ett vackert namn”, mumlade han och kollade in i mina ögon.
”Du jag är inte en sådan tjej som ...” Min röst dog ut jag han lyfte enkelt upp mig på bryggan.
”Du, jag är inte en sådan kille”, sa han med ett leende och hoppade upp bredvid mig. ”Men du verkar intressant och annorlunda, så jag ville bara prata med dig.”
Jag trodde honom inte för en sekund och speciellt inte nu när han hade dragit bort mig från alla människor. ”Vad heter du?” frågade jag och kolla

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

de in i hans gröna ögon. Han var snygg, till och med vacker, men jag brydde mig mer om vem han var inuti än utanpå.
”Andy”, svarade han med ett nytt bländande leende. ”Jag vet att din bror skulle döda mig fall jag gjorde något, men jag kan inte låta bli att fråga. Varför klädde du inte upp dig som alla andra tjejer?”
Hade det varit så uppenbart? ”Jag gör aldrig det.”
Hans hand röde mitt lår igen och det var som tusen pirrande signaler som ville att min kropp skulle reagera på ett sätt jag inte kände igen.
”Kom.” Han ställde sig upp och drog sig med mig in mot land. Sedan satte han sig en bit in i skogen och jag sate mig osäker bredvid. Ingen kille hade kollat på samma sätt som han kollade på mig innan. Han böjde sig fram och viskade i mitt öra: ”Du är så himla vacker, Jennifer, du anar inte.”
Jag vände mitt ansikte mot hans röst och tittade in i hans ögon. Sedan lutade han sig fram och kysste mig varsamt. Även om jag visste att det var fel, så kunde jag inte hjälpa att reagera helt som han ville och besvarade kyssen.
Han tryckte ner mig i mossan och hans kropp var tät intill min, hans händer lirkade upp bikini snörena och sedan snurrade han runt så jag hamlade över honom, samtidigt gled min bikini av och jag var helt blottad för honom.
Fortsatte att kyssa mig, min mage, mina bröst och jag var så osäker, visste inte vad jag skulle göra. Hans händer gled ner, knöt upp knutarna på mina bikini trosor och snurrade runt igen. Sedan la han sig bredvid mig, drog av sig sina badbyxor och drog ur en kondom ur en ficka ur dem.
Jag hann inte ens reagera från han var över mig igen och bad mig sära på benen.
”Jag har aldrig”, fick jag ur mig och han kysste mig på munnen på ett sätt som borde vara olagligt, för övertalade och för starkt. Jag särade på benen och han tryckte in sin kuk i en stöt, vilket gjorde jätte ont, men jag skrek inte högt utan andades ut smärtan.
Han kysste mig undertiden han lät mig väja sig vid honom och samtidigt smekte han mig. sedan började han röra sig upp och ner, hårdare och hårdare och jag stönade. Jag kunde se hans leende och han tryckte hårdare.
Jag hade ingen aning om vad jag gjorde, men jag började också röra mig med hans rörelser och han stönade högt. Vi höll på länge och när han väl la sig bredvid mig var jag helt slut.

Andy och jag blev ett par, det har gått fyra år och vi är förlovade. Jag har aldrig varit lyckligare!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia