Min danska gudinna 3: Andra sidan bron 

Admin | Analt | 19.04.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag kunde knappt bärga mig. Knappt sitta stilla i stolen. I tre långa, tråkiga dagar hade konferensen i Malmö pågått och det enda jag kunde tänka på hela tiden var vad som skulle hända sista dagen. På fredagen, efter sista mötet var avklarat och konferensen officiellt avslutad. När alla mina kollegor från företagets olika kontor runtom i landet tackade för sig och begav sig hemåt igen.

Jag hade bokat hotellrummet ända fram tills söndag, dragit en vals för chefen och fått företaget att pynta för rummet fram tills lördag. Bara en dag jag behövde stå för själv. Men det var det lätt värt. För det jag hade planerat var ingen vanlig weekend i Malmö, shopping och annat trams kunde jag lika gärna göra hemma. Det behövde jag inte komma till Malmö för. Nej. Malmös enda riktiga attraktion i mina ögon? Bron. Vad som gjorde den så attraktiv? Våra danska grannars mer liberala syn på livets goda. Till skillnad från alla moraltanter häruppe i långa landet lagom så visste de vad äkta frihet var. Visste hur man hade kul. Hur man njöt av livet. En livsfilosofi som jag alltid varit mer än villig att ta till mig.

Jag hade ringt upp Sabrina mer än en månad innan konferensen ägde rum. Försäkrat mig om att jag var ute i god tid, att hon inte skulle vara uppbokad. Det var hon inte. I alla fall inte innan jag snackade med henne. Nu visste hon precis vad hon skulle göra hela helgen.

Min danska gudinna hade redan anlänt vid hotellet. Jag visste att hon redan väntade på mig på hotellrummet. Det var därför det var i princip omöjligt att sitta stilla i stolen. Tankarna på hennes nakna kropp, hennes svulstiga tuttar och runda, mjuka rumpa hemsökte mina tankar hur mycket jag än ansträngde mig för att tänka på annat. Mötets sista timme var en plåga. Jag hade världens jävla erektion som pressade emot insidan av kostymbyxorna. Inget jag var överdrivet ivrig för mina kollegor att upptäcka.

Desto mer vi närmade oss slutet av mötet, desto mer är allt bara en enda dimma i minnesbanken. Jag vet att vi avslutade med en snabb sammanfattning av vad vi hade kommit fram till, vad som hade diskuterats och vad som var viktigt att ta med oss tillbaka till våra respektive kontor. Därefter, ett enda otydbart sorl. På något sätt tog vi avsked av varandra, önskade varandra en trevlig helg och gick våra separata vägar. På något sätt tog jag mig tillbaka till hotellet utan att köra av vägen i min iver.

Jag frågade receptionisten på hotellet om min 'flickvän' hade anlänt ännu. Han behövde inte ens dubbelkolla med datorn utan kom ihåg att hon hade varit där och hämtat ut den andra nyckeln. Log vänligt när han svarade men ögonen var en annan historia. Var det svartsjuka jag såg? Eller hade han genomskådat lögnen om att Sabrina var min flickvän? Det spelade ingen roll. Jag log bara tillbaka medan jag tackade och tog hissen upp till femte våningen. Där min danska gudinna väntade på mig.

Det här var sjätte gången jag hade stämt träff med henne. Sedan jag träffade henne första gången lite drygt sju månader tidigare hade jag varit helt fast. Blivit något av en stammis. Senaste gången hade jag till och med fått lite stamkundsrabatt på priset. Men det här var första gången som jag hade bokat henne med övernattning. Och två dagar därtill. Det skulle verkligen inte bli billigt i slutändan men summan av kardemumman var att fram tills söndagsförmiddagen skulle Sabrina vara min. Närapå två dygn. Jag förväntade mig ingenting annat än att kuken skulle vara öm av överansträngning när jag åkte hemåt på söndag.

Jag stannade till utanför hotellrummet. Det pirrade i magen, bokstavligen surrade i huvudet. Jag tog ett djupt andetag. Knackade lätt på dörren innan jag öppnade den med nyckelkortet. Det första jag såg var en stilren skinnjacka i mörkrött läder som hängde under hatthyllan direkt innanför dörren. Alldeles för tunn för att vara min. Jag var förvånad att den ens var tillräckligt stor för Sabrina, med tanke på hennes imponerande byst. Jag kollade ned på golvet. Ett par högklackade kängor med dubbla spännen som glittrade som silver. Definitivt inte mina.

”Hallå? Är det någon hemma?” Jag hann precis ta av mig skorna innan jag hörde trippande steg någonstans inifrån i rummet.

”Ronny!” kvittrade Sabrina samtidigt som hon slängde sig i min famn. Jag fullkomligt smälte. Hon hade inget mer än en av hotellets morgonrockar på sig. En svart med hotellets logo. Jag kramade henne tillbaka. Kände hennes tunga bröst pressas emot min bröstkorg igenom det mjuka frottétyget. En fantastisk känsla.

”Jättetrevligt att träffa dig igen, Ronny,” sade Sabrina med genuin lycka i rösten. Hon kysste mig på sidan av halsen. Jag böjde ned huvudet och kysste henne tillbaka, en gång på kinden och hakan innan våra läppar hittade varandra. Först en mjuk puss, sedan en lite längre. Därefter särade vi på läpparna nästan helt synkroniserat och lät tungspetsarna mötas i en härligt våt kyss. Sabrina smakade lika friskt och gott som någonsin. Mint.

”Sjukt kul att träffa dig också, Sabrina,” fortsatte jag till sist. ”Och välkommen till andra sidan bron förresten.” Sabrina log brett. Hon visste hur fullkomligt jag avgudade henne och hon njöt av det i fulla drag.

”Tack.” Vi kysstes igen. Ännu mer tunga den här gången. Hon smakade gudomligt.

”Backa lite så jag får se på dig.” Jag släppte efter på kramen och lät händerna glida av hennes runda höfter när hon tog ett steg tillbaka. Jag stirrade som förtrollad på henne samtidigt som jag trädde av mig jackan. Han var bländande vacker. Lagom lång med långt ljusblont hår som räckte henne ned till skuldrorna. Söt som socker i ansiktet och en kropp som inte var av denna värld. Bröstens generösa kurvor putade ut under morgonrockens svarta tyg, höfterna likaså (hon hade dragit åt skärpet lite extra runt midjan för att verkligen framhäva dem). Sabrina stirrade upp på mig. Sög av mig med blicken. Jag stönade av överväldigande begär.

”Jävlar vad fin du är,” konstaterade jag. Sabrina visste redan om det men var lika glad för att få höra det ändå. Fnittrade muntert.

”Vill du se vad som finns under rocken också?” Sabrina fingrade retfullt på knopen till skärpet, tuggade försiktigt på ena kanten av underläppen. Blinkade oskyldigt med ögonen.

Orden stockade sig i strupen. Jag nickade.

Hon började knyta upp skärpet. Stannade till halvvägs. ”Är du säker?” frågade hon med ett flickaktigt flin.

”Ja!” Jag skrattade. Kände hur det kittlade i hela kroppen, yrde i huvudet. Allt blod rusade ned i kuken som redan ansträngde sig för att peta hål i kostymbyxorna.

”Okej då, eftersom du frågar så snällt.” Hon lossade skärpet helt och lät morgonrockens sidor glida isär. Som en sista liten tease hjälpte hon dock inte till att dra isär dem helt. De orkade inte för egen maskin klättra hela vägen över hennes massiva byst utan fastnade vid bröstvårtorna. Det var en minst sagt imponerande urringning men förutom en tunn strimma av de knottriga vårtgårdarna var resten av brösten fortfarande dolda bakom det tjocka tyget.

Men hon var helt och fullkomligt naken därunder. Efter att först ha fastnat med blicken vid det jag inte kunde se fortsatte jag nedåt och kände direkt hur saliven började rinna i munnen när jag fick syn på hennes härligt renrakade lilla mis. De rosa blygdläpparna var lite bulliga men perfekt fasta och spänstiga. De var lätt särade men belysningen i hallen var för dålig för att lägga märke till några fler detaljer. Jag svalde ned vad som kändes som en hel munfull med saliv.

”Jag tänkte att vi skulle börja med att ta ett bad ihop,” sade Sabrina efter att jag hade stirrat på hennes nakna kropp i vad som kändes som en hel evighet. ”Jag har redan förberett jacuzzin.”

Det hade inte ens slagit mig förrän nu att ett försiktigt surr hördes från någonstans inne i hotellrummet men det förklarade i varje fall vad det var för nånting. Blotta tanken på att kliva ned i ett hett bad med den här skönheten gjorde mig ännu hårdare.

Sabrina visade åt mig att följa efter och gick före in i badrummet. Jag följde efter lika lydigt som en liten ankunge. Stod i dörren och såg på bakifrån medan hon lät morgonrocken glida över axlarna ned på golvet och klev i det rykande varma, lätt bubblande badet. De runda kurvorna av hennes helt sanslöst perfekta stjärt fick mig nästan att sätta i halsen. Och när hon tog första steget över kanten, och skinkorna särades lite lätt, såg jag någonting som reflekterade lamporna och glittrade emellan dem. Hon hade redan någonting i rumpan. En buttplugg?! Det vore trots allt inte första gången. Min danska gudinna gillade att vara väl förberedd. Och med tanke på att hon visste hur mycket jag dyrkade hennes häck antar jag att det egentligen var helt logiskt. Men det var inte ett dugg mindre sexigt för det.

Jag mer eller mindre slet av mig kläderna och klev i efter henne. Vattnet var helt perfekt. Varmt och skönt utan att brännas överhuvudtaget. Det var bara att sitta ned och njuta.

Jag hade nätt och jämt hunnit sätta mig ned när Sabrina gled fram igenom vattnet emot mig. Det var inte en jättestor jacuzzi men den var som minst tillräckligt lång för att vi skulle kunna sitta helt utsträckta mittemot varandra och bara snudda vid varandras tår, och kanske lite mer än hälften så bred. Sabrina satte sig grensle över mina lår och drog sig med armarna runt min nacke närmare tills min styva kuk petade henne i magen. Hon böjde sig fram och kysste mig mitt på munnen. Den här gången letade sig hennes tunga långt in i min mun. Mer mint. Mhm. Min kuk emot hennes mjuka mage höll på att driva mig till vansinne.

Jag kramade armarna hårt om Sabrina. Reste mig upp och lyfte henne uppåt. Hon fattade vinken och klamrade sig fast kring mig med både armar och ben. Kuken bändes smått smärtsamt åt sidan när hennes kropp pressades emot min. Jag lyfte upp henne som en liten docka, snurrade runt och satte ned henne på jacuzzins kant. Det plaskade härligt när hennes blöta skinkor smackade emot stenkaklade kanten.

Sabrina fattade direkt och särade villigt på benen. Styrde mig med händerna på sidan av mitt huvud och lät mig sjunka ned framför henne. Jag tog en stund att stirra på härligheten. Kysste henne mjukt i ljumsken, använde båda tummarna för att bända isär hennes blygdläppar ytterligare och söp in det rosa konstverket med blicken. Studerade hennes klitoris. Såg hur hela hennes kön pulserade med ivrig förväntan, hur det blöta lilla hålet bokstavligen suktade efter att få fyllas av min kuk.

Sabrina stönade högt när min tungspets precis snuddade vid hennes klitta. Nu var det min tur att vara retfull.

”Ja, snälla, slicka mig,” stönade hon upphetsat. Jag snuddade tungspetsen vid hennes fitta igen, slickade henne kring mynningen, lät tungan glida uppåt längsmed insidan av ena blygdläppen. Såg med flit till att bara toucha väldigt lätt vid klittan. Det drev Sabrina halvt från vettet. Hon gnydde frustrerat, lyfte händerna och kramade hårt om sina egna bröst. Hennes bröstvårtor var tillräckligt styva för att kunna skära glas.

Jag slickade henne igen. Lite hårdare. Lite mer kontakt med klittan. Koncentrerade mina ansträngningar kring mynningen och lapade i mig av hennes kärlekssafter. Sabrina fortsatte gny, mer av njutning den här gången än av frustration. Släppte hennes ena blygdläpp och smekte hennes klitta snabbt med tummen, tvingade in tungan i hennes trånga öppning och smakade den söta insidan av hennes fitta. Sabrina stönade högt. Fortsatte leka med brösten. Masserade tuttarna, nöp sig själv i bröstvårtorna.

Jag ändrade taktik. Slickade henne kring klitoris istället samtidigt som jag pullade hennes mis hårt med två fingrar. Sabrina gnydde och stönade, njöt i fulla drag. Det slog mig att hon aldrig tidigare hade tillåtit mig att pulla henne. Inga fingrar i hålen hade alltid varit något av ett säkerhetsmantra för henne som hon snällt påmint mig om varje gång jag glömt bort mig, men den här gången verkade hon inte bry sig. Kanske hade vi träffats tillräckligt många gånger för att hon skulle lita på mig, kanske njöt hon bara så mycket av att bli slickad och pullad att hon inte ens tänkte på det. Oavsett, märkligt pirrande känsla. Som ett litet barn som gör något han vet är förbjudet utan att hans föräldrar vet om det.

Det tog inte mer än fem- sex minuter innan Sabrina kom i en häftig fontänorgasm. Jag slutade slicka och pullade henne häftigt samtidigt som juicerna skvätte över både mig och badvattnet. Sabrina spände bak ryggen i en båge så att brösten putade ut ännu mer, sträckte ut benen över mina axlar och tjöt hest medan hennes sköte vibrerade som en vulkan under utbrott. Blundade hårt och andades högt i långa, darrande tag ännu en lång stund efter att orgasmen var över. Jag, stolt, greppade henne runt midjan och lyfte ned henne i det varma vattnet igen. Lekte med hennes maffiga tuttar medan hon bara lutade sig tillbaka och koncentrerade sig på att andas.

Sabrinas bröst är gudomliga. Har jag sagt det förr? Det förtjänar att sägas igen. Sabrinas bröst är helt jävla gudomliga. Kan aldrig uttalas för många gånger. De är rent gigantiska – jag vet ärligt talat inte om alfabetet räcker till för att beskriva dem i kupor – men det är helt enkelt enorma. Silikon? O ja. Big time. Det måste det bara vara. Har aldrig frågat, och jag kan väl inte påstå att jag är någon expert på ämnet som kan känna någon större skillnad – en del brudar jag har varit med, som jag vetat om har sillisar, har jag helt enkelt inte kunnat känna någon skillnad på – men med meloner så stora som Sabrinas... ja, det måste bara vara silikon i dem. Antingen det, eller också är hon ett genetiskt underverk.

Hennes bröst är perfekt runda och fasta, mjuka och helt otroligt fylliga. Och, det bästa av allt, hon absolut Ä-L-S-K-A-

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

R när man leker med dem. Gör henne helt jävla sjövild. Så jag lekte med hennes tuttar. Testade tyngden av dem i handflatorna, klämde och nöp på ena bröstet samtidigt som jag slickade på det andra. Nafsade på hennes styva bröstvårta, smekte hennes knottriga vårtgård med tungspetsen. Himmelriket!

Efter några minuter verkade Sabrina vakna till liv igen. Han stack ned händerna under vattnet, tillät mig att fortsätta leka med hennes byst och letade upp min svullna kuk. Hon stirrade mig djupt in i ögonen och log medan hon väldigt långsamt och metodiskt satte igång att runka av mig med båda händerna. Smekte min pung samtidigt som hon gnuggade skaftet.

”Jag vill känna dig i mig,” viskade hon efter en stund, så lågt att jag först inte var säker på om jag hade hört rätt. Suget i blicken bekräftade orden.

Jag nickade ordlöst. Fortsatte knåda hennes tuttar. Sög hårt på ena bröstvårtan.

”Ställ dig upp är du snäll, så jag kan dra på dig en kondom.” Hon styrde mig med händerna och jag följde villigt efter. Jag kände en lätt besvikelse – någonstans antar jag att jag hade hoppats på en chans att få knulla henne utan kådis nu när vi badade, men det var väl bara för det bästa egentligen att i alla fall en utav oss hade huvudet med sig.

Sabrina, alltid förberedd, böjde sig ut över kanten och plockade en kondom ur morgonrockens ena ficka. Hon vände sig bort ifrån mig medan hon gjorde så och det gav mig en helt perfekt utsikt över hennes blanka rumpa. Stjärthalvorna gled isär lite granna när hon böjde sig ned efter golvet och jag påmindes igen om buttpluggen i hennes anus när jag såg hur det glittrade mellan hennes skinkor. Jag sträckte ut en hand och smekte den hårda plastplattan, som var dekorerad med vad som såg ut som små kristaller. Det var dem som glittrade.

Sabrina rätade förvånat på ryggen men slappnade av igen när hon förstod att jag hade fått syn på hennes lilla leksak.

”Gillar du den?” frågade hon med ett sexigt skratt, och dröjde kvar i den positionen även efter att hon hade fiskat fram kådisen ur rocken. Hon putade lite extra med stjärten så att skinkorna gled isär ytterligare och blottade hela härligheten.

”Ja verkligen,” svarade jag och kunde knappt hålla mig från att dregla.

”Jag satte den där för jag hade ingen kuk att fylla ut rumpan med,” sade hon och fortsatte fnittra. Hon vickade sexigt med höfterna och ljuset dansade i de små kristallerna. ”Men nu har jag ju dig här,” sade hon och snurrade runt. En blixt av ångest sköt igenom mitt hjärta när hennes rumpa försvann utom synhåll men det försvann snart igen när Sabrinas läppar slöts om min kuk. Jag trodde först att hon skulle till att trä på kådisen med munnen så som hon brukade göra, När hon sög sig fast och började slicka på mitt svullna ollon förstod jag dock att hon hade andra planer först.

Inte mig emot. Sabrina sög en kuk minst lika bra som hon tog den i röven. Så när hon sörplande sög sig fast kring kring mitt kön och långsamt lät läpparna vandra framåt över skaftet kunde jag inte göra annat än ta in den underbara synen och bara njuta. Hon fortsatte tvinga läpparna framåt tills mitt ollon stötte emot bakväggen i hennes fuktiga munhåla. Hon hade en bit kvar till roten men ansträngde sig inte för att svälja mig djupare än så. Istället hängav hon sig åt sin verkliga specialitet – att väldigt grundligt suga min kuk. Sabrina var en drottning av avsugningar, och när hon fick jobba fritt med mun och tunga och bara suga och slicka efter eget huvud så var det så många gånger skönare än det någonsin kunde vara att knulla henne hela vägen ned i svalget. Deepthroat i all ära, det kan absolut vara en riktigt härlig och häftig känsla, men det handlar mer om att dominans och att testa gränser. Bruden ska bara ta emot och stå ut. Ingen finess alls. Och den som säger att det är skönare än en ordentligt avsugning har aldrig fått sin kotte snaskad av Sabrina. Att bara kunna luta sig tillbaka, slappna av och se på medan en så fulländad skönhet hänger sig åt din njutning med varenda fiber i sin kropp: himmelskt.

Jag smekte bort en hårlock som fallit ned över hennes panna och lade händerna på sidan av hennes huvud medan hon jobbade. Lät henne styra och följde bara med i rörelserna. Inte för en enda sekund släppte hon mig med blicken. Hon iakttog mig nyfiket, log med ögonen. Log för att hon älskade känslan av min kuk i munnen, log av tacksamhet för att hon inte var lika glad över att få en kuk nedkörd i halsen, och för att jag respekterade det. Det var en vacker symbios som hade vuxit fram emellan oss under de tillfällen vi hade träffats det senaste halvåret.

Det dröjde inte många minuter innan jag kände ett välbekant tryck byggas upp inom mig. Sabrina måste ha sett det i mina ögon för i samma stund som jag själv insåg det så ökade hon takten. Sög mig snabbare, hårdare, slibbrigare. Härligt kladdig saliv rann ur hennes mun ned över mitt skaft medan hon sörplade och smaskade. Jag hjälpte till med höfterna och knullade hennes mun omsorgsfullt, och ögonblicket innan jag kom pressade jag mig hela vägen bak i hennes munhåla och höll kvar hennes huvud där. Sperman pulserade fram i häftiga vågor, upp i hennes gom och rakt ned i hennes svalg. Sabrina hulkade lite men fann sig snabbt igen. Ansträngde sig för att svälja allt men satsen jag hade byggt upp under en hel dag med henne i tankarna var mer än hon hann svälja. Hon hostade till och sperma blandat med saliv rann nedför hennes mungipa. Målmedvetet fortsatte hon suga av mig ändå och slutade inte förrän hon hade sörplat i sig varenda liten droppe jag förmådde att spruta. Avslutningsvis slickade hon mig riktigt ren och fin innan hon slickade sig själv runt munnen och flöt tillbaka ned på sin plats i jacuzzin.

”Vi behövde visst inte den här än,” kvittrade hon glatt och lade undan kondomförpackningen på den stenkaklade kanten. Samlade upp några droppar sperma som fortfarande rann nedför hennes kind och haka med fingrarna, log brett när hon svalde ned dem också. Sinnessjukt sexigt. Sköljde av ansiktet med lite vatten.

Jag sjönk ned på platsen bredvid henne. En arm om hennes axlar. Sabrina kröp ihop intill mig och vilade huvudet mot min axel. Total avkoppling.

”Jävlar vad bra du suger kuk,” berömde jag henne.

Sabrina fnittrade lite. ”Övning ger färdighet,” sade hon skämtsamt. Hon hymlade inte med vad hon gjorde, kände ingen som helst skam över sitt yrkesval. I mina ögon fanns det ingen som helst anledning för henne att göra det heller.

Vi satt så och småpratade om både det ena och andra medan vi samlade oss igen. Kramade varandra, pussades och kysstes någon gång emellanåt, övergick sakta men säkert till att smeka varandras kroppar allt mer och mer intimt. Började med händerna i varandras, lite oskyldigt tåflörtande, utforskade de slanka kurvorna av hennes mage med fingertopparna, de silkesmjuka låren, hennes tunga bröst och bröstvårtor.

Sabrina läste av situationen perfekt och kände på sig att jag började bli sugen igen. Hon klättrade upp över mig och grenslade mina ben på nytt, lät mig utforska och leka så mycket med hennes tuttar precis så mycket jag ville under tiden mitt stånd sakta växte i styrka igen.

Kyssarna blev allt mer vågade och vi ägnade en lång stund åt gammalt hederligt grovhångel. Hennes hala tunga slingrade sig djupt in i min mun, en hand på hennes bröst och en på hennes rumpa. Testade försiktigt att nypa i hennes fasta hull, masserade hennes spänstiga skinka hårt, rullade hennes styva bröstvårta mellan tummen och pekfingret. Klämde och knådade ordentligt på hennes tutte. Testade att lyfta den och kände tyngden av bröstet i min handflata. Det gungade vackert och plaskade i vattnet när jag släppte det igen. Jag böjde ned huvudet och sög i fulla drag på hennes bröstvårta. Sög på båda bröstvårtorna. Alternerade emellan dem. Diskriminerade inte utan ägnade dem båda lika mycket kärlek och omtanke. Sabrina stönade njutningsfullt, smekte sig själv mellan benen och pressade brösten hårt emot mitt ansikte. Hela mitt huvud försvann emellan dem.

”Jag tror visst att någon verkligen gillar mina tuttar,” Sabrina, likt en mor med ett hungrigt litet spädbarn, styrde ena bröstvårtan tillbaka in i min mun. Jag gapade girigt och sög mig fast på nytt. Sabrina flämtade till när en varm rysning kittlade rann nedför hennes ryggrad.

”De är helt sjukt fina,” mumlade jag till svar, munnen full av tutte. ”Jag älskar dem.”

”Mhmm,” stönade Sabrina utdraget. Hennes hand rörde sig allt snabbare emellan hennes ben. Jag kände strömmarna i vattnet när hon smekte och pullade på sitt kön. Hennes ögon var helt kåtglansiga när hon kollade på mig. ”Visa hur mycket du älskar dem,” stönade hon.

Jag gjorde henne till lags och smekte hennes bröst ännu hårdare, klämde och masserade och bollade lekfullt med dem, studerade hur de guppade och dansade, sög så hårt på hennes bröstvårta att jag nästan trodde hon skulle börja spruta mjölk vilken sekund som helst.

Sabrina gned sitt sköte hårt över mitt ena lår, en hand runt min nacke för balans, ömsom smekte klittan ömsom pullade fittan. Hon stirrade rakt in i mina ögon när hon kom i en ny orgasm som sände en chockvåg av njutning genom hela hennes kropp. Hennes blick var dimmig, påverkad, full av åtrå. Hon andades häftigt genom näsborrarna. Torkade några droppar svett ur pannan. Böjde sig fram och kysste mig hårt. Massor av tunga.

”Den här gången vill jag känna dig inuti mig,” sade hon och sträckte sig på nytt efter kondomen. ”Och jag tänker inte ens acceptera något annat,” fortsatte hon bestämt och slet upp den lilla förpackningen med tänderna.

Vi provade igen. Jag ställde mig på nytt upp i badet och Sabrina började på nytt att suga av mig. Déjá vu. Den här gången sög hon mig dock bara tills mitt stånd var riktigt stort och stenhårt. Därefter använde hon munnen även för att trä den tajta kådisen över mitt svullna skaft. Istället för att svälja mig den sista biten ned i halsen använde hon fingrarna för att rulla kondomringen sista biten upp till roten.

”Sådär,” sade hon nöjt. ”Då är det min tur.”

Sabrina snurrade runt i vattnet så snabbt att en del av det skvalpade ned på badrumsgolvet. Hon böjde sig framåt över kanten och visade oblygt upp den glittrande buttpluggen emellan skinkorna, sträckte bak en smäcker liten hand och fingrade inbjudande på den kristallprydda plastplattan. Hon greppade den mellan tummen och pekfingret och började olidligt långsamt att trä ut pluggen ur stjärthålet. Jag såg på som trollbunden medan hennes pyttelilla anus sträcktes ut och formade sig runt den allt tjockare lila buttpluggen, men precis innan den var på väg att ploppa ur hålet släppte hon och lät den glida tillbaka in i analen igen med ett fuktigt litet sugljud. Hennes rosa anus drog ihop sig lika snabbt igen och klamrade sig envist fast kring pluggen.

Hon började långsamt att dra den utåt igen men jag avbröt henne. Lade en hand på hennes. ”Låt mig.”

Sabrina andades. Flyttade handen åt sidan och använde båda två för att sära så mycket hon kunde på stjärthalvorna. Jag fingrade henne kring buttpluggen, lät den silkeslena huden mellan hennes skinkor smeka mina fingertoppar. Kände mig helt lyrisk när jag greppade buttpluggens bottenplatta och började att dra den utåt. Sabrinas anus följde efter, buktade utåt lite innan det började ge mig sig och vidgades runt den lila plastklumpen. Det var inte alls någon särskilt stor plugg, bara en liten en, för att analen skulle vara förberedd när hon väl blev penetrerad på riktigt. Jag drog ytterligare lite i buttpluggen. Den tjockaste delen lirkade sig fram i dagsljuset och direkt sköt pluggen ur hennes röv som korken ur en champagneflaska. Ärligt talat tror jag bara jag inbillade mig men jag kunde ha svurit på att det till och med lät nästan likadant också. Plopp!

Sabrina flämtade.

Jag slängde buttpluggen på golvet och satte med ned på knä bakom henne. Hjälpte till att sära på hennes skinkor och stirrade på hennes anus. Det pyttelilla hålet hade snabbt dragit ihop sig i en skrynklig liten ros men pluggen hade ändå lämnat kvar tillstymmelsen av ett litet gape i sitt kölvatten. Jag studerade det lilla hålet. Böjde mig framåt och slickade henne på insidan av skinkorna. Sabrina flämtade igen när min svala tunga smekte hennes lika brännheta som kritvita hud. Om hon var läckert solbrun i övrigt – och det helt utan spår av några trosor eller behå – så var det i alla fall ingen sol eller solarium som hade nått att skina mellan hennes skinkor. Jag slickade kring hennes anus, testade att sticka tungspetsen in i hålet, hånglade friskt med hennes gudomliga rumpa.

Efter en stund sjönk vi tillbaka ned i sitsen. Jag vet inte ens vem som egentligen tog initiativet, det kändes som att vi rörde oss tillsammans. Jag satte mig ned, Sabrina grenslade mig för tredje gången redan den kvällen och tog min kuk i ena handen. Hon styrde den nästan rakt uppåt som ett spett och lyfte sig upp över mig. Jag kände ollonet stöta emot hennes ljumske, glida över hennes lår och över hennes blygdläppar innan hon hittade rätt. Sabrina sänkte sig nedåt igen och sög efter luft när min svullna kuk tänjde ut hennes trånga fittmynning.

Lugnt och försiktigt satte Sabrina igång att rida mig med långa, rytmiska höftrörelser. Det bubblande vattnet skvalpade omkring henne när de tunga brösten guppade upp och ned under ytan och hon tog hjälp av mina axlar för att hålla i sig så hon inte tappade balansen och flöt iväg.

”Mmmh, Sabrina,” stönade jag lågt.

”Är det skönt?” frågade hon – fullt medveten om svaret – och kysste mig på läpparna.

”Mmhm,” stönade jag igen. Känslan av hennes mjuka slida som gled fram och tillbaka över mitt skaft, speciellt i kombination med det varma vattnet som omfamnade

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hela min kropp, var ungefär som man kan tänka sig att det känns att bli avsugen av en ängel. Hon knep åt härligt med knipmusklerna och masserade min kuk, rullade med höfterna som en magdansare och stötte lugnt men bestämt fram och tillbaka. Hon stönade lågt med varje rörelse, och varje gång mitt kön penetrerade hennes ända in till roten såg ögonen ut att vara på väg att trilla ur hennes skalle.

Sabrina släppte en hand från min axel och lyfte ett av sina tunga bröst i handflatan. ”Här,” sade hon och styrde tutten till min mun. ”Sug på den.” Jag gapade lydigt och Sabrina förde in bröstvårtan mellan mina läppar. Jag sög mig fast, Sabrina suckade njutningsfullt och när hon släppte bröstet igen kände jag tyngden av det i mina läppar när det ville falla nedåt. Jag fick hjälpa till med ena handen och lyfta upp bröstet igen för att det inte skulle slinka ur min mun. Under tiden placerade Sabrina handen på min axel igen och började rida mig lite snabbare.

Det var hennes favoritposition, hennes specialitet. Cowgirl. Hennes kropp var som byggd för det. Starka lår, vältränad mage, snabba höfter, en enorm byst att leka med och en rejäl rumpa att hålla fast vid. Att det sen var den position hon själv kom lättast ifrån skadade givetvis inte heller.

Och det var hon på väg att göra nu också. Igen. Under alla gånger vi träffats hade jag aldrig varit med om något liknande. Hon måste ha varit helt sanslöst kåt den dagen. Hon malde metodiskt med höfterna, vred och vickade på stjärten samtidigt som hon stötte framåt så att mitt ollon gneds hårt emot slidväggarna. Hon andades häftigt, nästan väste fram luften ur lungorna. Hennes ansikte skiftade redan i rött av värmen men ansträngningen och njutningen gjorde att hon rodnade ytterligare. Till och med hennes bröst rodnade. Gåshud över hela hennes tuttar där de skvalpade muntert i vattnet. Hennes knottriga hud kittlade min hand, min tunga och mina läppar.

”Åh, där, där, hårdare,” flämtade hon lyriskt. Kommandon till sig själv, antog jag, eftersom det var hon helt och hållet som styrde tempot. När jag såg att hon närmade sig klimax var jag dock inte sen att hjälpa till och letade upp hennes sköte med min lediga hand, som fram tills dess bara hade vilat på hennes rumpa.

Knappt hann jag leta upp hennes klitta med tummen innan Sabrina började vibrera och stönade högt när hon kom igen. Det var den kraftigaste orgasmen dittills den kvällen. Krampaktigt klamrade hon sig fast kring mina axlar och pressade sig själv emot mig så hårt att jag höll på att kvävas emot hennes bröst. Hennes kön krampade också pulserade häftigt runt mitt skaft ungefär som om en elektrisk ål hade slingrat sig upp i hennes rumpa. Hennes stön övergick i ett hest tjut och hon använde varenda muskel i kroppen för att klämma sig emot mig. Det kändes som om kuken var halvvägs uppe i hennes strupe och vände, så hårt tryckte hon sitt sköte emot mig.

Efter en lång stund tystnade hon igen. Musklerna slappnade av en efter en och hon sjönk ihop där hon satt. Hon höll bara mjukt fast om mig med armarna, fortsatte väldigt försiktigt att jucka med höfterna som en slags dödsryck. Hon var så hög på hormoner när hon kollade ned på mig att hon verkade skratta och gråta på samma gång. Ett enormt leende på hennes läppar, fuktiga tårar i ögonvrårna. Hon böjde sig nedåt. Tutten slank ur min mun och byttes ut mot hennes lätt darrande läppar.

”Shit alltså,” sade hon i min mun. Hon var rejält andfådd, droppar av svett rann nedför hennes panna. Som värsta maratonlöparen. ”Det här...” Paus för att andas. Hon svalde, försökte igen: ”Det här är ju helt jävla sjukt underbart!” Hon slickade sig om läpparna, fortsatte anstränga sig för att få andhämtningen under kontroll. Kysste mig igen. Jag bara njöt. Njöt av hur mycket Sabrina njöt av vår tid ihop. Hennes ögon gick nästan i kors när hon såg på mig.

Jag öppnade munnen för att säga någonting. Kom inte på vad. Kysste henne istället. Utforskade hennes varma munhåla ordentligt på djupet med min tunga. Mint. Lite sälta.

Sabrina, äntligen i full kontroll över sina egna andetag igen, stannade helt upp med höfterna och såg på mig. Log. ”Jag tror nog att min rumpa är redo för dig nu,” sade hon med lätt sprucken röst. ”Om du vill ha den.”

Jag sken upp. Nickade som om mitt liv hängde på hur snabbt jag kunde röra huvudet. ”Absolut!” Helt jävla omöjligt att hejda min entusiasm.

Sabrina skrattade roat. ”Okej. Då är det väl bara att köra in den i rumpan då,” sade hon lugnt och avslappnat ungefär som om det var världens mest naturliga grej. Därefter lutade hon sig bakåt, lyfte sig upp knä och lät min svullna kuk glida ur henne. Tog den i ett fast grepp igen, runkade den ett par gånger med långsamma rörelser. Hon lutade sig tillbaka på samma taktik hon använt första gången, riktade dolmen snett uppåt och styrde sig själv tillrätta precis ovanför med höfterna. Ollonet smekte över hennes blygdläppar, var för ett ögonblick på väg in i fittan igen innan hon ställde in siktet längre bak, och just som ollonet nosade på hennes anus släppte hon efter med lårmusklerna och lät gravitationen sköta resten. Slappnade av stjärten. Hennes rumphål tvekade ett halv ögonblick, buktade inåt mellan skinkorna. Sedan särade det villigt på sig och jag kände den underbart trånga, kramande känslan av hennes ändtarm när kuken gled upp i hennes röv.

Sabrina släppte mig aldrig med blicken, grimaserade samtidigt som hennes anus sträcktes ut och formades runt min kuk. Hon stannade inte upp utan fortsatte sjunka nedåt även efter att hela ollonet hade bökat sig in igenom hennes trånga öppning. Ungefär halvvägs, därefter stannade hon till. Satt så en stund, vrickade med höfterna och bara kände hur min kuk rörde sig i hennes ändtarm. Hon skrattade till.

”Du är för stor,” klagade hon lättsamt och lyfte sig uppåt igen tills enbart ollonet var kvar i hennes rumpa. ”Jag har inte haft analsex på över två månader.” Hon sade aldrig rakt ut om det var så eller inte men lite snabb huvudräkning sade mig att det var ungefär senaste gången jag hade träffat henne. Hon vrickade lite med höfterna, gav ändtarmen en chans att tänjas ut och vänja sig vid min kuk innan hon prövade igen. Grimaserade igen men stannade inte den här gången förrän hennes skinkor pressade emot mina lår. En riktig kämpe.

Sabrina suckade lättat. ”Sådär ja,” sade hon och blåste svalkande luft upp i sitt eget ansikte. ”Nu är den inne.”

Jag log fåraktigt tillbaka, flinade som en liten grabb. ”Din röv är bara för jävla skön alltså,” sade jag och vickade själv lite på höfterna för att känna hur bra det gick att röra sig i hennes trånga röv. Svaret? Inte alls mycket. Hennes anal var så jävla tajt att det kändes som om jag försökte rucka en tegelvägg med kuken. Fantastiskt varm och härlig, hal och ljuvlig. Jag gissade att hon hade kört upp ordentligt med glidmedel i röven innan vi träffades.

”Är jag trång?” frågade hon, och snurrade smått retfullt med höfterna. Jag trodde kuken skulle explodera.

”Mhm! Trång som satan.”

”Det gillar du va?” frågade hon vidare. ”Min lilla kåtbock.” Ännu mer vickande dansrörelser med baken. Jag var i himmelriket!

”Du skojar?” flämtade jag. ”Vem skulle inte älska det?”

”Så det är okej om jag testar att rida dig lite sakta? Ser om rumpan håller?” sade hon skämtsamt.

”Du, jag tror jag dör om du inte gör det.”

Sabrina fnittrade. Gav mig en riktigt ordentligt kladdig kyss med massor av slibbrig tunga. Lade händerna på mina axlar och sköt fram bröstet. ”Här,” sade hon och gungade med tuttarna precis framför näsan på mig. ”Här har du något att hålla fast dig i medan jag ger dig ditt livs ridtur.” Hon blinkade menande med ena ögat, klickade med tungan emot gommen.

Jag grabbade tag i hennes bröst. Nöp dem hårt mellan fingrarna och borrade in ansiktet emellan dem. Sabrina satte igång att rida. Mjukt och försiktigt. Klämde åt om mina lår med vaderna för stöd och använde låren och magen för att pumpa. Lyfte sig uppåt, pressade sig nedåt. Till en början inte mer än några centimeter med varje stöt. Ville inte riskera att jag gled för långt ur henne innan hennes ändtarm var helt van vid min närvaro. Hennes skinkor stötte emot mina lår och sände chockvåg efter chockvåg igenom hela min kropp. Efter någon minut ökade hon takten. Pumpade snabbare, hårdare med höfterna och stönade högt varje gång som mitt kön kördes hela vägen tillbaka in i hennes röv. Tog emot hela längden som en sann sexgudinna. Bevisade om och om igen vad hennes superrumpa tålde.

Insidan av hennes anal var ovanligt varm och härlig, den mjuka strukturen så påtaglig att jag nästan började undra om hon inte hade dragit på mig en räfflad kådis. Ingen tid att fundera mer över det. För upptagen med att bara njuta. Njuta av hennes pattar i mina händer, synen av denna blonda nymf som så välvilligt sög av mig med röven. Ollonet var långt uppe i hennes mage och vände. Skaftet tänjde ut hennes anus så hårt och brutalt att jag nästan oroade mig för att hon skulle spricka på mitten. Men Sabrina klagade inte. Grimaserade lite emellanåt men även det blev allt mindre frekvent i takt med att hennes stjärtkanal ställde in sig efter min närvaro. Hon ökade tempot ytterligare och red mig stenhårt. Höll fast sig för glatta livet vid mina axlar. Jag höll fast henne minst lika hårt vid tuttarna. Kramade dem tills de var helt rödflammiga. Sög mig fast vid ena bröstet och nafsade lekfullt på den styva bröstvårtan. Sabrina spann som en katt, flåsade som en maratonlöpare. Stönade så högt att grannarna bara måste höra det.

”Åh, din kuk är så jävla skön i min rumpa!” flämtade hon andfått. ”Knulla mig! Knulla mig i rumpan!”

Uppeggad av hennes tjut slängde jag runt Sabrina som en liten trasdocka i vattnet. Ställde mig upp, vände på henne och körde tillbaka kuken i hennes röv. Rövknullade henne som en vettvilling så att vattnet skvalpade ut över hela badrummet. Höll fast henne vid höfterna samtidigt som hon klamrade sig fast vid jacuzzins kant i en desperat kamp för att hålla huvudet ovanför ytan.

”Så ja! Där! Hårdare! Knulla min danska lilla slynröv! Visa vem som bestämmer.”

Jag visade henne. Min kuk bultade som en pistong fram och tillbaka i hennes röv, tänjde ut hennes rumphål riktigt ordentligt och gav det en rejäl extreme makeover. Jag testade att dra ut kuken, såg hennes stjärthål gapa glupskt i min frånvaro, stillade hennes hunger och körde kuken tillbaka i hennes röv igen. Knullade henne som vansinnig. Som om jag hatade hennes stackars lilla anus lika mycket som jag älskade det. Behövde inte alls knulla henne länge innan jag var på väg att komma igen.

Tvingade henne framåt och böjde henne över den stenkaklade kanten så att hennes röda rumpa inte hade någonstans att ta vägen. Sabrina stöttade sig så gott hon kunde med händerna på det hala golvet, sprattlade med benen för att hålla sig kvar på kanten. Jag stirrade ned mellan hennes skinkor igen, rakt in i det brett gapande rosa hålet som var hennes anus. Jag spottade henne i röven, en rejäl loska, körde in kuken igen. Tvingade in en arm under henne och pullade henne hårt i fittan samtidigt som jag knullade henne.

Sabrina tjöt vilt. Tog emot mig i rumpan som en riktig liten kämpe. Lät mig råknulla henne i analen som ett vilddjur, lät mig utnyttja hennes stjärtkanal för mina behov. Lät mig njuta till fullo av hennes kropp.

Jag sprutade i hennes röv. Funderade på att dra mig ur, kasta gummit och spruta henne i munnen igen, eller på brösten, men jag hade helt enkelt inte sinnesnärvaro nog för att fatta ett sånt beslut. Istället knullade jag henne i rumpan tills jag sprutade som en brandslang och fortsatte sen att knulla henne lite till. Knullade henne tills hennes massakrerade rumphål hade mjölkat varenda droppe sagge ur mig. Knullade henne ända tills kuken började slakna innan jag till slut drog mig ur.

Med en hand på varje skinka höll jag kvar henne så medan jag studerade mästerverket. Höll isär skinkorna och stirrade på Sabrinas anus. Hon låg blick stilla kvar på kanten och bara andades. Hennes rumphål, vanligtvis en charmigt rosa liten skrynklig ros, var förvandlat till ett vitt gapande hål som glänste i en ilsket mörkrosa nyans. Hon var helt och fullkomligt uttänjd. Och om hon hade haft svårt att ta hela min kuklängd i röven till att börja med så skulle hon i alla fall inte ha några problem med det någon mer gång den här helgen.

Jag gav henne en mjuk dask på ena skinkan. Sabrina satte sig upp på vingliga knän i sätet men vände sig inte om ännu. Istället putade hon sexigt med stjärten och vickade rytmiskt på höfterna. Som om hon bjöd in mig för en omgång till. Jag hade det helt enkelt inte i mig. I alla fall inte redan.

Jag trädde kådisen av min slaka kuk, knöt ihop den och studerade med viss bisarr stolthet innehållet (med tanke på att det var andra gången jag sprutade på knappt en timme var den förvånansvärt välfylld). Jag slängde den på golvet och sjönk ned bredvid Sabrina. Kramade om hennes härligt mjuka lår och kysste hennes våta rumpa. Sabrina snurrade runt och satte sig diagonalt över mitt knä. Kröp ihop i min famn och vilade huvudet mot min axel. Andades tyst, hennes andedräkt en varm fläkt på min nacke.

”Vet du?” sade hon och kysste mig på halsen.

Jag skakade på huvudet.

”Jag tror det här kan bli en riktigt sjukt trevlig helg.”

Jag lutade mig tillbaka, sträckte ut armarna längsmed den stenkaklade kanten. Slöt ögonen och log. Tänkte på att helgen precis bara hade börjat.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia