Min chef -del 1-  

Admin | Analt | 05.02.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

En vanlig morgon och jag vaknade upp och gjorde klar mig inför jobbet, tog på mig en beige blus som jag märkte var lite genomskinlig men tänkte att det gör inget. Nu kanske min sexiga manliga chef som jag så länge drömt om att få ta hand om på mitt personliga lilla sätt. En svart kort kjol slängde jag över mina nyrakade ben och rufsade till mitt blonda lockiga hår innan jag begav mig mot dörren. Jag låste dörren och vände mig om i den varma sommar dagen.

Väl på jobbet var det folk överallt, männen hade märkt att min blus var genomskinlig för jag fick blickar när jag gick genom hallen. Jag kom till hissarna och den vänstra hissen öppnades så fort jag tryckt på knappen, förvånadsvärt var den tom och jag hoppade in. Jag skulle till nionde våningen så jag tryckte på nian, på våning tre stannade den och jag suckade till men rättade min ställning när jag såg min chef kliva in.

Hans leende lös upp hissen och hans muskulösa kropp doldes av en svart kavaj. Det var första gången jag varit ensam med honom. Bara av att titta på honom blev jag kåt. "Godmorgon" sa han och tryckte p

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

å våning 10. Jag stod bara tyst innan jag vågade handla, jag tänkte inte mina händer gjorde det. STOPP knappen och hissen stod stilla. "Men vad i helvete?" sa han förvånad. Jag styrde fortfarande inte min kropp själv, det var som att alla åren efter åtro åt honom hade spelat ut sig i mina muskler.
Våra läppar var nu två millimeter från varandra och hans lukt fick min fitta att kittlas. Jag tog mina läppar mot hans och höll dom där länge för att se hur han reagerade, än så länge stod han stilla. Jag vågade, våra tungor lekte och jag kände hans upphetsning genom byxorna.
Nu började även han röra sig, jag kände hans stora händer omfamna min röv. Min hand smög sig ner genom byxorna ner till hans kuk och jag omslöt den. "Jag kan inte komma nu, jag ska till jobbet" men jag kunde inte sluta. Hans kuk var nu hård och min hand började dra sig upp och ner, han stönade i mitt öra. "Snälla sluta" men jag fortsatte, fortare och fortare. Tills sist satte jag mig ner på huk och började slicka på ollonet, han stönade ännu högre och tog tag i mig huvud och började jucka mot min mun. Smak

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

en av hans kuk fick min fitta att vattnas.
Han måste ha märkt hur kåt jag blev för han slängde mig ner på golvet och drog upp min kjol, han satte sig ner på knä och stretade på mina ben. Jag kände hans fingrar inne i min fitta, jag stönade högt. Han log mot mig innan han började slicka min mycket våta fitta.
"Du var mig en kåt jävel" sa han och slet av sig byxorna.
Han slängde upp mig mot väggen och jag kände hans stora hårda kuk inom mig, jag kom nästan direkt efter han trängt in i mig. Men han fortsatte dra in och ut sin kuk ur min fitta. Nästan direkt efter mig kom han inne i mig. Han släppte taget om min midja och jag hasade ner på golvet, han satte sig brevid mig.
Vi log åt varandra, han tog tag om min nacke och tryckte mina läppar mot hans och än en gång lekte våra tungor med varandra.
När vi satte igång hissen igen och vi hade klätt på oss våra kläder så vi såg någorlunda normala ut sträckte han ut handen mot mig och sa "Lars Nilsson" även om jag visste mycket väl om att han hette det svarade jag "Linda Bengtsson". Vi åkte resten av hissresan i tysnad.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia