Min Ängel 

Admin | Analt | 25.09.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Måste få berätta om helgens bravader, träffade en tjej som jag chattat med mycket en tid nu och vi träffades för första gången i Söndags. Vi hade redan tidigare bestämmt att om vi träffas så skulle det vara mitt på dagen och utan alkohol inblandat.
Hon är sambo men är utsvulten sexuellt (som hon själv utryckte det) Vi kände redan från början att vi var på samma nivå, hon vill inte lämmna sin gubbe och jag vill inte ha en ny flickvän men båda behövde sex.
Vi var båda punktliga till vår hemliga mötesplats, vi satte oss och snackade en stund , konstaterade att vi båda var positivt överaskade av utseendet. Jag berättade om min kompis sommarstuga som jag lånade vid behov och när han inte var där vilket han inte är för tillfället.

sagt o gjort vi åkte till somarstugan och tände en brasa som finns i det inglasade uterummet mot sjön. Samtalet tog ny fart och vi varvade med att kyssas försiktigt, jag förstod att det känndes konstigt för henne att efter 16 års förhållande plötsligt för första gången va otrogen.
Efter en knapp timmes kyssandes och smekandes så va båda allt för upphetsande för att inte vilja fullfölja det som vi lovat varandra att inte göra första träffen men naturen har ingen lag. 'ska vi bada ' sa jag för att försöka hålla imot lite, 'är det inte för kallt då?' ' säkert svarade jag. Vi tog snabbt av oss resten av kläderna, det små duggade när vi äntrade vattnet. Hennes välskapta bröst knottrade sig o vårtorna stog rakt ut, det gjorde även min lem av bara synen av denna vackra välskapta och vältränade k

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

vinna (kan inte fatta att inte hennes sambo vill ligga med henne) vi simmade en stund för att inte frysa ihjäl med vatten upp till armhålorna möttes vi i en lång kyss min lem trycktes mot hennes mage och Lotta la handen på den o drog sakta upp o ner.

Utan att ett ord sades så gick vi in i värmen framför brasan och la oss mot varandra på filten på golvet framför brasan, min hand letade sig ner till Lottas varma kön. Jag drog mitt huvud sakta ned över hennes mage och stanade upp vid könet. Min tunga började gå upptäcksfärd i hennes kön, Lotta stönade och drog sig undan efter en stund ' nu är det min tur' sa hon fräckt all tidigare blygsel hade bytts ut mot begär. Jag la mig på rygg och hon tog min lem i sin mun, så gudomligt skönt hon kunde göra för en man. Hon la sitt huvud på min mage och smekt mig över bröstet, tittade mig djupt in i ögonen 'nu vill jag ha dig i mig men du måste sätta på ett gummi först jag äter inga p piller längre' med ett snabbt handgrepp räckte jag henne en kondom som hon lite trevande trädde över min kompis. Lotta sjönk ner över min gummiförseda lem sakta för att sedan öka takten. tillsut red on mig frenitiskt och gnuggade sitt kön mot min kropp, jag förstod att en orgasm var på väg när jag tog henne om den smala midjan och la henne under mig, jag kysste henne djupt och stötte långsamt min lem i henne i djupa stötar när hon skrek ut sin orgasm.

Hennes kropp verkade för en sekund livlös inte en muskel va i bruk men sen började hennes underliv åter röra sig mot mitt, hon slog upp ögonen 'nu är det di

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n tur' sa hon Lotta ville rida igen, men hon rörde sig inte lika våldsamt denna gången utan i mjuka långsamma rörelser. det ville sig inte bättre utan att gumit sprack sekunderna innan min utlösning skulle rulla genom min kropp 'jäklar' ropade jag 'gummit sprack' 'det gör inget' stönade Lotta o tittade på resterna av kondomen som hängde på min lem.
Hon rullade av gumit och började sakta runka mig 'får jag ta den i munnen?' skojar du' sa jag klart du får jag satt mig i soffan och Lotta ställde sig på knä framför mig och började suga så där härligt som hon gjorde innan, när Lotta slöt läpparna om mitt ollon och runkade mig sakta, så sprutade jag som jag aldrig gjort förut, sperman rann utmed min lem, Lotta svalde tre gånger och kletad ut resten över min kuk som fortfarande var stenhård. Jag rullade på ett nytt gummi och Lotta kröp upp till mig och gned sitt kön mot min hårda balle, knixade till på något sätt så jag slank in i henne, hon stönade till och började öka takten 'kan du engång till?' jag tror det' svarade jag denna gången vill jag att du sprutar i mig' sa Lotta och log
Hon slöt läpparna runt min lem, sög mig hård igen. Med en kåt blick hånlog hon när hennes kön omslöt min kuk, hon red mig sakta sammtidigt som hon viskade "spruta i mig" efter ett tag så kom jag djupt inne i hennes grotta, hon stönade av vällust och log mot mig när hon kysste mig ömt.

Den dagen gick till hisorien som en av det bästa.

Nu är Lotta på semester med familjen i 2 veckor men vi kommer att träffas igen det lovade vi varandra.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia