Lärarinnan del 2 

Admin | Analt | 17.04.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Lärarinnan del 2
Det var med lätta steg som jag gick till skolan dagen efter att jag och Katja hade haft det väldigt trevligt i mörkerrummet. Katja hade bett mig att inte berätta något för någon. Tydligen så tyckte inte skolledningen om att lärarna knullar i mörkerrum med sina elever.

Hela kvällen hade jag tänkt tillbaka på Katjas underbara kropp och prestationer. Jag drömde om hennes bröst som smekte mitt ansikte och min överkropp.

När jag kom till skåpet och öppnade upp det ramlade en kuvert ut. Min klasskompis bredvid tog ingen notis utav att det var ett kuvert utan sträckte sig ned och tog upp det åt mig. Tack sa jag och fattade en stiftpenna och spretta upp brevet. Det låg en lapp i. ”kl 18.00,hemklassrummet” stog det bara. Jag förstod direkt vem det var ifrån. La tillbaka lappen i brevet och tog fram mina kemiböcker och gick till lektion. Aldrig förr hade klockan gått så sakta. Jag trodde aldrig att kemilektionen skulle ta slut. Ändå så var det åtta timmar kvar innan jag skulle vara infinna mig i hemklassrummet. Som tur var så var det bara roliga lektioner den dagen. All fysik, vilket inte var mitt favoritämne, sparade vi till senare i veckan. Sista lektionen vi hade var en lektion i biologi. Väldigt passande så började vi just den dagen att prata om kvinnans könsorgan. Jag satt och var skitkåt hela lektionen då vår gråhåriga lärare pratade om blygdläppar, menstrationscyklar och livmoderstappar. Egentligen var det fruktansvärt avtändande men jag associerade allt till Katja! De tecknade bilderna hade fått ett ansikte!Lektionen gick förvånansvärt fort och äntligen hade vi slutat. Nu var det bara 90 ytterligare minuter som jag var tvungen att fördriva. Jag sa hej då till mina klasskamrater och förklarade jag att jag tänkte sitta kvar i biblioteket nån timme och plugga igen lite. Jag gick dit och satte mig och läste en serietidning.

3 minuter innan sex såg jag Katja komma gående långt borta i korridoren utanför biblioteket. Hon hade en svart kjol på sig och en vit skjorta som spände över hennes underbara bröst. Hon hade håret uppsatt i en knut bak i nacken. Till det hade hon svarta strumpbyxor och väldigt fina vita skor.

-har du klätt upp mig för min skull? Frågade jag utan att säga hej.

-Hej på dig också. Jag stog länge och valde den mest läraraktiga utstyrseln jag hade hemma. Jag trodde att du skulle gilla det. Är du nöjd med resultatet?

-ooh ja! Svarade jag ivrigt och nickade på huvudet. Mina ögon löpte över hennes kropp och jag trånade efter henne.
Vart hade du tänkt att vi skulle hålla till?

-Hålla till, och göra vadå? Frågade Katja och log stort och blottade hennes vackra vita tänder. Vi kan gå till klassrummet.

-Det låter bra sa jag. Jag packade ihop mina grejor och skyndade snabbt efter Katja. Hennes rumpa vickade vacker då hon gick. Vi var helt ensamma i hela skolan. Katja tog fram sin nyckelknippa och letade fram rätt nyckel. Stack in den i låset och låste upp, sköt upp dörren och visade in mig. Bänkarna och stolarna stog i prydliga rader i klassrummet. Anteckningar på whiteboardtavlan var fortfarande kvar sen någon tidigare lektion. Uppebarligen hade dem haft en lektion om Hemmingway. Vi sa

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia