Långlördag 

Admin | Analt | 21.07.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

När jag vaknade ensam i den stora dubbelsängen på lördagsmorgon var det lika grått och trist ute som när jag skjutsade hustrun till tåget på fredagskvällen. Hon skulle på konferens över helgen och jag blev kvar hemma i ensamheten. Funderade på att försöka somna om eller kanske dra en morgonrunk, men slog båda tankarna ur hågen och masade mig upp till frukosten och morgontidningen i stället.
Förmiddagen försvann snabbt och jag började så smått att fundera på kvällen. Något roligt borde man ju kunna hitta på. Ringde en singel-kompis för att höra om han ville komma över på middag och lite ”vuxenfilm”. Men har var redan bortbjuden, så det fick väl bli en kväll på, och med, egen hand då, tänkte jag. En god middag skulle jag i alla fall få till, så det blev ett besök i den lokala matbutiken.
Redan ute på parkeringen la jag märke till en bil jag tyckte mig känna igen, och mycket riktigt, när jag plockat i butiken ett tag stötte jag ihop med vår förra grannfru; Monica. En parant dam runt de 40, med mycket former och en hel del ”sex-appeal”, enligt min mening. Hennes blick är normalt ganska ”busig”, för att efter ett par glas vin övergå till att bli direkt pilsk. I alla fall som jag uppfattat det under några gemensamma fester, då jag också tycker mig ha märkt ett visst intresse från hennes sida.
Nu pratade vi förstås om det tråkiga vädret och om lite allmänna ting till dess att vi båda konstaterade att vi inte var ute på någon storhandling precis. Ganska snart stod det klart att vi båda laddade för en ensam lördagskväll. Monica föreslog då snabbt att vi skulle äta middag tillsammans istället för att sitta o ”uggla” på varsitt håll. När hon sa det tyckte jag mig se lite av den där sugande blicken. Jag var därför inte sen att anta förslaget och spädde på med att vi naturligtvis också skulle laga maten tillsammans. OK, sa Monica, då kommer du klockan sex? Ja, jag kommer till sex svarade jag, och log. Monica såg mig rakt i ögonen med sina oskyldiga blå ögon, och sa; - Det blir bra det, varpå hon fyrade av ett underfundigt leende. Helt plötsligt började jag se fram mot en spännande lördagskväll.
När jag senare på eftermiddagen tog en lätt joggingtur kunde jag inte låta bli att fantisera om kvällen och hur härligt det skulle vara att få njuta av Monicas härliga kropp. Jag blev så upphetsad att det var svårt att låta bli en skön runk i duschen efteråt. Men jag tänkte att det var bäst att låta bli, så att jag skulle vara laddad till max, om något av mitt fantiserande sedan skulle bli verklighet.
På pricken klockan sex ringde jag på dörrklockan hemma hos Monica. När hon öppnade dörren föll min blick direkt på hennes härliga, stora och fasta bröst som blottades i en generös urringning på blusen. När våra ögon till slut möttes log Monica sitt intagande leende och gav mig en kram som varade en god stund. ”Jag tycker det är så roligt att du kunde komma”, sa hon, och tryckte sitt underliv mot mitt. När hon slut släppte tag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

et och gick före mig mot köket kände jag styvnaden i kuken och tänkte att det här verkar ju lovande. Samtidigt konstaterade jag att Monicas snäva kjol verkligen gjorde rättvisa åt hennes sexiga kropp. Noterade också att antingen hade hon string, eller så var hon helt utan trosor.
Monica hade redan hällt upp var sitt glas vin, så vi skålade och hon såg mig åter så där djupt i ögonen. Vi slog oss ner, läppjade på vinet och pratade en stund innan vi tog itu med matlagningen. Under hela tiden vi höll på i köket kände jag hur en erotisk spänning byggdes upp mellan oss. Jag fick verkligen kämpa för att hålla koncentrationen på maten när jag hade hennes kurviga kropp så nära mig. Så ofta jag kunde kollade jag in hennes härliga bröst. Genom den vita tunna blusen såg jag en tunn spetsbehå genom vilken jag kunde skönja de mörka vårtgårdarna och bröstvårtorna som var styva. Jag kände hur kuken blev allt styvare och ibland snuddade jag lätt vid Monicas härliga stjärt. Vilket hon inte tycktes ha något emot.
Till slut var vi klara och kunde slå oss ner för att njuta av allt det goda vi tillagat, och mera vin förstås. En bit in i middagen såg jag på Monica att hennes ögon började få den där härligt kåta blicken. Vi åt, drack och pratade och när vi till slut hade avnjutit desserten var klockan nästan midnatt. Jag gick på toa och tänkte att, jaha det var den kvällen det. Men när jag kom åter hade Monica satt igång att plocka i ordning. När jag ville hjälpa till avböjde hon och envisades med att jag skulle sätta på TV’n. OK, OK tänkte jag, det finns ju fortfarande en chans att det ”blir nåt”.
Jag ”zappade” mellan kanalerna och kikade lite här och lite där, tills jag plötsligt hamnade mitt i en porrfilm. Jag satte mig tillrätta och började njuta. Det var två storbystade tjejer som tog sig an varsin rejäl kuk, vilka de sög och slickade på med stor aptit. Just då kom Monica in i TV-rummet. – Vilken trevlig kanal du hittade, sa hon och slog sig ned alldeles intill mig. Mmm, svarade jag utan att ta blicken från TV’n. Du verkar helt uppslukad av kuk-sugningen, sa Monica. Har du inte varit med om det på riktigt, frågade hon. Ärligt svarade jag; - Nej, jag har aldrig upplevt en riktig avsugning. Då förstår jag, sa Monica. Efter en stund, när det till slut gick för killarna på TV, sa hon; Jag är ganska bra på att suga kuk jag också”. ”Jaha”, var allt jag fick fram i mitt nu ganska upphetsade tillstånd.
Filmen fortsatte med att tjejerna tog fram varsin dildo som de började använda på varandra. Plötsligt utbrister Monica; ”en sån’ där har jag också, vill du se?” Varpå hon far upp och bara ett ögonblick senare är hon tillbaka med en rejäl dildo i handen. Här, sa hon, ta den. Lite tafatt tog jag emot dildon och såg på Monica. Du kanske vill prova den, utbrast hon. Hur då, i röven? svarade jag. Nej på mig förstås, sa Monica samtidigt som hon ett i huj fick av sig kjolen, kastade sig i soffan spärrade isär benen och blottade sitt rakade u

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nderliv. Kom nu och lek med mig, sa hon. Jag tvekade inte sekund utan sjönk ner mellan hennes brett särade lår. När jag kom närmare hennes vackert svullna blygdläppar såg jag hur det glimmade mellan dem. Jag fick fart på dildon och började att mjukt o försiktigt att låta den glida in i hennes våta sköte. Samtidigt knäppte Monica upp blusen, drog upp behån och började smeka sig över brösten. Jag märkte snart att hon var rejält kåt och hon stönade högt när jag lät dildon glida långt in i fittan. Tjejerna på TV’n hade kommit igång ordentligt och snart stönade och kved alla tre när de närmade sig orgasmen. Jag var nu riktigt aktiv med dildon i Monicas allt våtare fitta som efter ytterligare några djupdykningar med dildon spänns hela hennes underliv och när orgasmen kommer vibrerar hela skötet i en serie konvulsioner, Monica stönar och gnyr ljudligt.
När hon slappnar av efter den härliga orgasmen glider dildon ur den plaskvåta fittan och jag för den under näsan för att få njuta doften av hennes kåtsaft. Jag slickar lätt på toppen då Monica ser på mig och säger att det är väl bättre att smaka direkt från källan, samtidigt som hon knycker med skötet mot mitt ansikte. Jag är inte sen att efterkomma hennes inbjudan utan börjar slicka de våta blygdläpparna och njuta av hennes varma nakna fitta. Monica lägger sig till rätta, börjar åter smeka brösten och nypa sig lätt i de styva bröstvårtorna. Jag bearbetar hela fittan med min glupska tunga och låter sedan tungspetsen försiktigt söka sig till hennes styva klitoris. Jag är nu otroligt upphetsad men fokuserar på att Monica skall få ytterligare en skön orgasm genom att mjukt men grundligt låta tungan undersöka hennes fitta allt djupare. Tungan får även göra täta besök runt hennes klitoris. Monica frustar till och stönar sedan högt samtidigt som hon åter börjar smådarra med underlivet och hon kommer i en kraftig fontänorgasm som träffar mig mitt i ansiktet. Det är nära att det går för mig också i samma ögonblick, men jag lyckas hålla tillbaka utlösningen.
Monica kommer snart till sans igen efter den häftiga orgasmen, sätter sig upp i soffan och säger att nu är det min tur att ha det skönt. ”Lägg dig här på soffan”, kommenderar hon. Jag gör som hon säger och snart har hon knäppt upp mina byxor och fått fram min bultande, våta kuk. Monica smeker den lätt, kysser toppen och slickar runt ollonet. Jag är oerhört nära att spruta, men jag lyckas hålla mig precis på gränsen och bara njuter av hennes sköna behandling. När Monica låter hela kuken glida in mellan sina mjuka läppar samtidigt som hennes tunga dansar runt mitt ollon, kan jag inte hålla emot längre utan tömmer hela min sats i hennes mun under ett utdraget stön. Monica sväljer, suger och slickar girigt i sig all min sperma.
Nu tar vi en dusch tillsammans säger Monica, och sedan tycker jag du sover här i natt. Så får vi se vad som händer sen.
Om vad som hände sen kan jag berätta senare i en annan novell.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia