Karin och Sven 2 

Admin | Analt | 28.01.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Hon böjer sig lätt framåt så jag tar tillfället i akt och placerar min kuk vid hennes fitta och pressar lite lätt. När kuken är i bått rättar hon sig och kuken glider ur. Karin vänder sig om och säger att jag får vänta. Hon kysser mig och berättar att hon kommer in till mig när Sven sover. Vi torkade oss och jag virade bara handduken om mig och gick ut i vardagsrummet där Sven satt. Han frågade genast om vad jag tyckte om Karin och jag svara att hon var trevlig . Nej jag menar att skulle du vilja sätta på henne? Jag svarade ärligt att jag inte skulle tveka för hon är jätte sexig. Han berättar då att hon har mycket mer sexbehov än vad han klarar av. Men har aldrig vågat föreslå något. Men så kommer Karin in i rummet och Sven blir tyst. Vi fortsätter med alco intaget och efter en stund reser sig Sven upp för att tömma blåsan. När toa dörren stängs blottar Karin åter sin håriga fitta. Fittsaften har börjat pärla sig i busken jag tar och stryker min hand genom håren och hon tar tag i min hand och drar mig mot sig och trycker mitt huvud till sin fitta.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Jag börjar slicka henne och det går på ett ögonblick och hon börjar skaka och flämta i en våldsam orgasm . Jag hör att toaletten spolar så jag sätter mig snabbt upp och Karin fixar till sin morgonrock. När Sven har satt sig igen reser jag mig och berättar att jag ska lägga mig. När jag ligger är tänker jag på Karin och hennes fitta och undrar om den orgasmen rökte eller om hon kommer när Sven har somnat. Då hör jag att deras sovrumsdörr stängs och hur dom pratar lite lätt deras sovrum är vägg i vägg med mitt. När jag ligger och fantiserar om vad som kan hända hör jag hur deras säng börjar knaka och dom börjar stöna. Till slut hör jag Sven frusta och fattar att han kom. Jag ligger och smårunkar och vet inte vad som händer det är aldèless tyst i huset och jag förstår att roligare än såhär blir det inte så jag blundar och börjar runka ordentligt tills jag hör min dörr öppnas och där står Karin. Utan ett ord drar hon av mig täcket tar min kuk och börjar suga. Hon var bra på det och det tog bara någon minut och jag tömde min satts i hennes m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

un och hon svalde och fortsatte detta gjorde mig så kåt att ståndet gick inte ner utan att kuken blev ännu hårdare. Hon kryper upp och grenslar min kuk som utan problem glider in i hennes kladdiga fitta. Tanken slår mig att Sven presis har tömt sin kuk i henne och till min förvåning eggar det mig. Hon ber mig ta henne bakifrån vilket jag är med på. Jag ser att min kuk är spermakladdig när jag styr rätt den mot hennes öppning. Jag bottnar henne på en gång och hon stönar till då tar jag ett fast tag i hennes bak och pumpar så hårt jag kan hon blir allt mer högljudd och strax vrålar hon ut sin orgasm ner i kudden. Vi rullar snart runt och hamnar i en sextinia , jag tittar på hennes tjocka kladdiga buske försöker rensa tanken på vad som har hänt där före mig när jag känner hennes mun omsluts min kuk blundar jag och börjar slicka. Hon var lite saltare än innan men inte så farligt. Hon suger mig djupt och jag tror att hon får in hela kuken i sin mun. Jag är på väg att komma öppnar mina ögon och kuken slaknar snabbt när jag får se Sven stå i dörren..

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia