Het i Toscana  

Admin | Analt | 02.12.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Kommentera gärna när du är klar ;)

Del 1.

Det var en spontan resa. Jag hade bestämt mig för att inte åka någonstans förrän i vinter med gänget. Jag borde förstås ha förstått att jag inte skulle klara av att sitta på kontoret hela sommaren. Jag känner ju mig själv.

Det här med surf i mobilen är livsfarligt. Allt är så tillgängligt. En tanke på att man vill iväg och fingret börjar med desamma skrolla bland flygresor och hotell. Jag satt på lunchen och tittade på sista minuten-resor. Toscana, torsdag till lördag, tur och retur med en stuga uppe i bergen, 2300 riksdaler. Taget.
Det spelade ingen roll att det bara var ett par dagar. Sånt gör mycket när man vill ha en paus.

Det är fredag idag. Jag åker hem imorgon tidigt som f, a, n. Jag har varit här i ett dygn och allt har redan hänt.
Planet landade 09.05 på italiensk mark. Det var varmt. Kläderna klibbade mot min kropp och håret hängde som stripor runt mina kinder. Vem fan bryr sig, jag är här enbart för min egen skull. Jag vill bara bli ett med bergen. Gör mig osynlig, jag ser för jävlig ut.

Jag tog en taxi "upp till bergen". Stugan var satt på plan mark och bergen hade man ungefär 1000 meter bort. Men jag kan faktiskt inte klaga. Inte efter vad som hände. Och jag låter allt för negativ. Stugan var otroligt mysig. Utanför hängde murgröna på väggarna och i det ena hörnet även en vindruvsbuske. Det var inte säsong men de var små runda, gröna vindruvor. De påminde mig om bröstvårtor. Jag kan tillägga att jag inte hade haft sex på flera månader. Jag associerade det mesta med sex.

Väl inne i mitt hem för de kommande dagarna packade jag upp det lilla jag hade. Det gör jag alltid, inget får ligga kvar i väskan. Jag hängde upp mina två linneblusar i garderoben, ett par jeansshorts och en kjol som räckte mig till knäna. Den jag alltid har när jag vill känna mig anständig.
Jag sjöng lite för mig själv och plockade med necessären och en parfymflaska och mitt i refrängen kom jag på att helvete, jag har inte packat ner underkläder. Väldigt anständigt.
Trosorna jag hade på mig var redan äckliga av rövsvett. Ursäkta ordvalet. Men förstå min frustration.

   "Guess we go for commando", sa jag högt till ingen alls och slängde av mig kläderna till nakenhet.

Jag ställde mig i duschen och iskallt vatten attackerade mig från munstycket. Det här blir bara bättre och bättre, tänkte jag. Jag hade tänkt mig ett riktigt skönt smek i duschen men inte en chans att en isvak skulle göra mig kåt. Istället skjölde jag snabbt av mig, torkade mig med världens mjukaste handduk och drog på mig den anständiga kjolen. Utan trosor. Brösten fick gömma sig i en bikini utan axelband. Nu kanske du tänker, varför inte bikinitrosorna? Därför att jag inte har några. Thats why. Dessutom luftar det bättre under kjolen.

Jag gick ut på bakgården för att låta mitt hår torka. Där var en hängmatta uppsatt mellan två träd. Runt gräsmattan bildade präktiga buskar en mur som räckte mig upp till näsan. Och jag är ganska lång. Av nån anledning kikade jag över buskarna och möttes av en annan bakgård med en liknande stuga. Den var större och mer påkostad såg det ut som. Jag blev snart varse om att jag hade en granne. Hon låg i en likadan hängmatta som jag hade på min sida. Hennes kropp var ljust brun, en vit bikini dolde hennes privata delar och en stor solhatt täckte hennes ansikte. Långt, svart hår böljade vid axlarna. Det tog några sekunder innan jag uppfattade var hennes ena hand var, sedan såg jag den utanpå bikinitrosan, smekandes med långsamma rörelser. Det var visst inte bara jag som var morgonkåt.

Jag gick inte därifrån. Trots att den anständiga kjolen var på, vilken nu min fitta höll på att blöta ner längs låren. Hennes kropp var slank och en aning tränad. Brösten såg saftigt stora ut... Just som jag granskade den delen började hon knyta upp snörena som höll bikinin uppe. Den föll ner på gräset och härliga tuttar med jämn bränna blottades rakt framför mina ögon som höll på att ploppa ur sina hålor. Jag såg att hennes bröstvårtor var hårda. Hennes hands rörelse började bli snabbare och hade utan att jag märkt det krypt in under trosorna.

Hon började stöna, ganska tyst men jag hörde henne under solhatten. Hennes andra hand började leka med brösten. Smekte dem, nöp i bröstvårtorna, daskade dem till och med ibland. Jag älskade det. Det gjorde mig fruktansvärt kåt att se hennes tuttar gunga efter en kvick dask. Min hand rörde sig sakta ner under kjolens resår och hittade min svullna, våta fitta. Den var helt rakad och till min förtjusning inget stubb som växt ut än. Vilket gjorde mig ännu mer våt. Jag älskar min fitta. Den är sexig. Man kan komma djupt in och det är förbannat skönt bakifrån. Men lika skönt att få klittan smekt eller slickad.

Jag följde den våta skåran ner till den så villiga öppningen. Direkt förde jag in två fingrar.
Kvinnan i hängmattan kunde knappt ligga still. Hennes kropp vred sig fram och tillbaka. Händerna jobbade fortfarande med att nypa i bröstvårtorna och det såg ut som hon också pullade sig själv nu. Jag onanerade fortare och fortare. Det började låta från min dyblöta fitta vilket gjorde mig galet upphetsad. Jag önskade så mycket att även hennes bikinitrosor skulle åka av. Men det gjorde dem inte. Istället gled hatten ner från hennes ans

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ikte och plötsligt tittade hon rakt mot mig. Jag tror inte jag ljuger när jag säger att jag flög ner på marken på en halv sekund och sedan ålade mig in i stugan som en krypskytt.

Jag hade aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Hon måste tro att jag är världens pervo, tänkte jag. Det kommer säkert inte dröja länge innan hon kommer och knackar på. En fläskläpp skulle smaka nu till lunch.
Men hon kom aldrig. Jag såg inte ens skymten av henne.

Det var kväll och jag hade bara suttit inne i stugan och läst hela dagen. Jag vågade inget annat. Eller jag hade gått på toa ett par gånger. Nämnde jag att det är ett utedass? Dusch inne men gå på toa får man göra två meter bort från stugan. Logik.
Men jag behövde gå igen. Nyckeln hängde på väggen bredvid dörren och jag gick ut, stängde dörren efter mig och gick på dass. Medan jag satt där i godan ro slog det mig. Nyckeln hängde på väggen. Jag tog inte nyckeln. Och dörren låser sig automatiskt när man stänger den. Toppen.
Paniken tog över och jag hoppade bokstavligen ut från dasset. Där stod jag. Barfota i rutiga pyjamasbyxor och ett väldigt genomskinligt linne, utelåst uppe i bergen i Toscana. Spontana resor suger, tänkte jag.

Jag hade inget val än att svälja stoltheten och knacka på hos min granne för att låna en telefon så jag kunde ringa hyresvärden. Jag förväntade mig att hon skulle skälla ut mig när hon förstod att det var pervot som knackade på, men hon stod i dörröppningen med ett brett leende. Håret var uppsatt i en slarvig knut och hon hade på sig en ljusrosa morgonrock. Hon var verkligen vacker. Stora bruna ögon, smala ögonbryn som ramade in dem, fylliga läppar och blommiga kinder. Och de vitaste tänderna jag någonsin sett i verkligheten.

   "Hi there", sa hon och lutade sig mot dörrkarmen.

   "Hi", stammade jag fram. "Um, sorry but I have a problem. I locked myself out."

   "Oh, you poor thing. Come on in."

Hon sträckte fram handen som för några timmar sen rört vid hennes fitta, som om jag ha svårt att ta mig över tröskeln. Vilket jag kanske skulle ha för mina ben skakade som asplöv. Hennes hand var mjuk och varm. Jag avundades den när jag tänkte på var den hade varit.

   "Please, have a seat", sa hon och släppte ner mig på soffan. "Would you like a glass of wine, honey?"

Honey?

   "Eh, could I borrow your phone? I will pay for the call, of course."

Utan att svara tog hon fram en flaska vin och två glas som hon ställde på bordet. Sedan satte hon sig bredvid mig med benen i kors och gav mig ett sockersött leende.

   "Are you in a hurry? Or don't you like wine?"

Jag började slappna av en aning. Hon verkade inte bry sig om att jag hade sett henne leka lite. Ett glas vin med en vacker kvinna skulle inte skada.

   "No. I mean yes. I would like a glass."
  
   "What's your name, honey?", frågade hon medan hon tappade upp varsitt glas med rött.

   "You can call me Jess", sa jag. "What's yours?"

   "You can call me what ever you like, sweetie. But my name is Ana."

Honey? Sweetie? Jag fattade ingenting. Hennes röst gjorde mig knäsvag och jag blev torr i munnen. Den var sensuell och längtande på något sätt. Jag svepte mitt glas av nervositet och Ana var snabb med att fylla på det. Vi småpratade lite och jag fick reda på att hon var ortsbo och lika gammal som jag, 28. Bara en månad skiljdes åt. Vi hann inte så mycket längre innan hon la en hand på mitt lår och jag var nära på att svälja min egen tunga.

   "So... are we going to talk about the elephant in the room? Or just protend that you didn't saw me naked this morning?"

Jag är ganska säker på att om jag sett mig själv i spegeln just då, skulle jag ha mötts av en övermogen tomat med ögon. Det hettade enormt och svetten började rinna längs min ryggrad. Jag ville dö... eller åtminstone sjunka genom jorden.

   "To be fare, I didn't saw you completely naked", sa jag av någon sjuk anledning och hoppades att hon skulle ta det som ett skämt.

Ana fick till ett flickaktigt fnitter och nickade menande.

   "That's true."

Jag suckade lättat i mitt inre. Hennes hand hade legat kvar på mitt lår men nu tog hon bort den och reste sig upp, vänd mot mig. Hon tog tag i remmen som var knuten runt hennes midja på morgonrocken och spände sina bruna ögon i mig.

   "Would you like to?"

Jag trodde att jag hade hört fel och att jag såg i syne. För att försäkra mig om att hon inte satt bredvid mig blinkade jag hastigt några gånger, men hon stod fortfarande framför mig. Beredd att öppna morgonrocken.

   "I tell you what", sa hon med förföriskt putande läppar. "I will give you a little prewiew, and then you can decide if you want me to drop the robe."

Utan att vänta på mitt svar knöt hon upp knuten och morgonrocken gled isär. Nakenhet i all sin prakt. Brösten med styva vårtor, en fitta lika rakad som min. Ana vände sig om en aning och höll upp morgonrocken så jag kunde se hennes välformade rumpa.

   "No?", sa hon och vickade lite på den. "Don't like what you see?"

Don't like what I see. I'm not fucking mental, tänkte jag.

   "You're really beautiful", mumlade jag med ojämn andning.

Ana verkade nöjd med mitt svar, hon log och lät morgonrocken glida av sina axlar, ryggslutet och ner på golvet. Nu stod hon helt naken framför mig och jag kunde nästan känna hennes unika doft från hennes kvinnlighet. Ana såg på

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

mig och hennes blick fastnade vid mina bröst. Jag hade helt glömt bort vad jag hade på mig. Linnet var verkligen genomskinligt. Hon kunde se mina rundade bröst och styva vårtor igenom det tunna tyget. Mina var inte lika stora som hennes gungande barm, men ett nöjt leende lekte på hennes sexiga läppar.

   "Come here, sweetie", sa hon och sträckte ut sin hand åter igen.

Jag styrde inte min kropp längre, allt vett hade lämnat min hjärna när den rosa morgonrocken landade på golvet. Så jag tog hennes hand och reste mig från soffan. Ana drog mig intill sin heta kropp och la sina händer tillrätta på min rumpa. Än en gång spände hon ögonen i mig. En kåt blick den här gången. Det gick inte att ta miste på. Hon närmade sig min mun med sin.

   "Don't make me beg", viskade hon och snuddade min underläpp.

Jag rös till och kåtheten höll på att äta upp mig inifrån. Ana tog tag i kanten av mitt linne och började sakta att dra upp det. När mina bröst blottades kände jag mig generad. Det brukade jag aldrig göra. Jag brukade definitivt inte bry mig att jag hade små tuttar när jag var så här kåt. Men Ana verkade inte ha nåt emot att de var små. Hon kysste mig över bringan, på brösten och ner på magen. Hon stod på knä och i ett svep drog hon ner mina pyjamasbyxor. Hennes uppsyn sa mig att hon inte hade förväntat sig att jag inte hade några trosor. Hon lät sin nästipp snudda vid min bula och innan hon reste sig upp kysste hon den med mjuka läppar.

   "What do you want to do?", frågade hon när vi stod ansikte mot ansikte.

Jag gick in mot en kyss men hon avstyrde den. Jag såg förvånat på henne.

   "Say it first", sa hon med sitt sockersöta leende.

"What do you want to do with me?"

Jag gav upp min blyghet och började spela efter hennes regler. Med en lätt suck drog jag henne tätt, tätt intill mig så att jag kunde känna hennes härliga pattar mot mina.

   "I want to fuck your beautiful body", sa jag.

Hon flämtade till och tryckte sig hårdare mot mig.

   "And...?"

Jag kysste hennes hals och Ana lät mig göra det. Hennes händer letade sig in i mitt hår och drog lite i testarna.

   "And I want you to fuck me", viskade jag mot hennes hals.

Ana gled ur mitt grepp och puttade ner mig på soffan. Det blev trångt och varmt i tvåsitsen när hon la sig på mig. Vi kysstes djupt och jag smekte hennes skulderblad, ryggen och ner över rumpan. Där stannade jag och greppade tag i hennes fasta skinkor. Ana stönade till mellan kyssarna och gav mig gensvar genom att nypa mig i brösten. Hennes händer var sköna mot mina ömma bröst. Hon började kyssa mig nerför överkroppen, stannade vid en bröstvårta och tog den i munnen. Sög på den, nafsade och slickade. Jag gnydde av lust. Ana fortsatte att kyssa mig på magen och ner till det som längtade mest. Det bultade och jag var så våt att det rann längs rumpskåran. Äntligen sträckte hon ut sin lena tunga mot min kåta fitta. Jag kunde knappt ligga still. Jag högg tag i soffkanten och började genast stöna. Ana slickade först försiktigt och utforskande. När hennes tungspets hittade min gömda pärla stönade jag högt och greppade tag i hennes hår. Tungan kom djupare in i mig och tungknullade mig ömsom slickade min klitta.

   "Oh my gooood..."

Jag kom i en pulserande orgasm rakt i hennes mun och Ana var inte sen med att lapa i sig hennes förtjänst. Det kändes som att den aldrig skulle ta slut när den pulserade ur mig som ett ånglok. Jag var så besviken. Det tog knappt fem minuter för mig att komma. Jag ville ha mer, ville ha hennes tunga i mig, ville ha hennes fingrar överallt. Ana var på väg att åla upp sig mot mig.

   "No, keep going", sa jag och försökte få ner henne igen.

Hon skrattade mjukt och smekte mig med ett snabbt finger.

   "I don't think I need to, honey."
  
   "Oh, you do. You do!", utropade jag och tog tag i hennes rumpa.

Men hon reste sig upp istället! Ana såg på mig med vilda ögon, sträckte ut den där underbara handen och ledde mig bakom henne. Hon själv lutade sig mot armstödet på soffan, putandes med rumpan mot mig.

   "Take it, baby", sa hon och smiskade sin ena halva.

Jag förväntade mig att jag skulle vakna ur den här drömmen när som helst. Jag kanske hade svimmat inne på dasset. Men så länge jag var i drömmen skulle jag inte backa för någonting, tänkte jag. Vad hon än bad mig om skulle jag göra.
Jag följde hennes exempel och smiskade den andra halvan till hennes förtjusning.

   "More."

Jag lydde henne och smiskade rumpan igen. Och igen och igen. Stön efter stön.

   "Are you a dirty girl, huh?", hörde jag mig själv säga. Jag kände inte igen min egen röst. Den var uppeggad och djurisk.

Ana vände sig om och jag såg en glöd i hennes ögon.

   "I am", svarade hon och tog mitt pekfinger i sin mun och sög på det.

Jag drog åt mig handen, började smeka runt hennes stjärthål med det blöta fingret, samtidigt som den andra handen smög sig ner till hennes blöta öppning. Hennes fitta var trång och pulserade runt mina fingrar. Det var det härligaste jag varit med om. En sån jävla skön fitta. Det var som att knulla mig själv, kändes lika mycket att vara i henne som när hon var i mig.

Fortsättning följer...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia