Helgen del 1 

Admin | Analt | 25.06.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Helgen del 1

Så ska det äntligen ske. Jag har chattat med en kille, ja eller kille och kille, han är rätt mycket äldre än mig, jag är 28 och han 58. Idag ska vi träffas för första gången. Jag ska få vara hans kvinna.

Kommer hem efter jobbet, klär av mig jobbkläderna och hoppar in i duschen, jag rakar av håret på benen, jag har inte så mycket hår till och börja med, men allt som inte ska vara där försvinner. Efter duschen smörjer jag in hela mig med en kräm, lägger en lättare makeup, mascara och lite läppglans. Tar på mig min peruk, en fin sak, långt ljust hår, värd varenda krona. Fäster ett par örhängen, nya bara för idag. Sätter på naglarna, blir franska idag. Tar på mig brösten och höfterna. Svart string matchade bh åker på, svarta stayups också.
Jag får ha vad jag vill ikväll, i helgen har han några önskemål. Kanske inte så mycket önskemål, det han vill säger han att han får. Men jag är inte orolig. Stayups och högklackade gillar han, och jag och det kommer jag ha redan ikväll. Men jag är lite nervös ändå. Jag är oskuld, alltså jag har varit med tjejer. Men aldrig med en kille. Och han kommer att knulla mig.

Nåja, det som blir blir, jag måste skingra tankarna och fortsätta klä på mig. Tar på mig en svart tajt klänning och skorna. Ser mig i spegeln. Jag känner knappt igen mig, jag är färdig, jag är Emma nu. Och jag ska vara Emma hela helgen. Med en man.
Tar på mig en jacka, tar med mig resväskan och går och sätter mig i bilen och börjar köra mot honom, ovant att köra med klackar men jag vänjer mig rätt snabbt. Hoppas nu bara inte att jag blir stoppad av polisen, känner att jag skulle skämmas ihjäl. Har rätt långt att köra runt 15 mil och det har blivit mörkt fast det är april så blir det mörkt rätt tidigt.

Efter halva vägen börjar bensinmätare blinka ilsket. Fan. Glömde tanka efter jobbet, så går det när tankarna är på annat håll. Inte mycket att göra, svänger av vid närmaste mack och går ut. Givetvis folk där, nåja tar fram kortet och tankar. Ser mig omkring och hoppas att ingen tänker på mig. Men kanske inte så diskret kläd med kort kjol, högklackade skor. Ser två långtradarchaffisar som ser på mig, polacker av registreringsskyltarna på deras lastbilar att döma. De ler, säger något till varandra och nickar mot mig. Jag ler tillbaka innan jag vänder tillbaka blicken mot bensinslangen. De såg inte en kille, tänker jag. De såg en ung tjej, och de gillade vad de såg. Tanken värmer mig djupt in. Känner mig glad, uppspelt. En riktigt egokick. Precis vad jag behövde!
Sätter tillbaka slangen och b

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

estämmer mig för att retas lite med dom, ser bort ser att de fortfarande helt ogenerat ser på mig. ”Tappar” nycklarna när jag ska sätta mig i bilen, böjer mig långsamt, med rumpan mot dom, ned för att ta upp dom. Känner hur klänningen inte riktigt hänger med utan glider uppåt och visar kanten på mina stayups. Känner hur deras blickar bränner i min rumpa. Efter en alldeles för lång stund reser jag upp mig igen, ler mot dom. Känner mig avklädd, men märkligt upprymd. De har slutat le, de tittar bara på mig. Sätter mig i bilen igen och kör vidare. Tankarna far när jag sitter där. Vad hade jag kunnat göra, hur långt skulle jag våga gå. Hade jag kunnat suga av dom? Att de ville ha mig tvivlar jag inte på. Nåja, en kick var det i alla fall.

Efter en timme i bilen är jag så framme. Äntligen! Hans villa är större än jag trodde och ligger underbart vackert till alldeles vid havet. Jag går upp och ringer på ringklockan. Det är kallt nu, känner hur vinden från havet kyler ner mina bena. Jag ringer på igen. Efter vad som känns som en evighet öppnas dörren. Där står han, Börje, han ler mot mig, jag ler tillbaka.

Var det svårt att hitta hit, frågar han. Nä, svarar jag, gpsen gjorde det enkelt. Vad vacker du är, mycket vackrare än jag trodde. Han ger mig en kram. Känns så skönt att få vara i hans famn. Trots att jag har högklackat och inte på nått vis är kort, så är han längre än mig. Efter en stund släpper han mig.
Har du väskan i bilen? Ja, i baksättet. Han tar ut väskan och tar med den in. Jag hänger av mig jackan och följer med honom in. Han ger mig ett glas vin och säger åt mig att sätta mig i köket medan han ställer undan väskan. Köket är modernt. Men det ser knappt använt ut, sätter mig på en barstol och smakar på vinet. Gott, friskt och lätt.
Efter en stund kommer han tillbaka. Han stiligt klädd, skjorta och slips. Han är lite rundare än vad jag trodde, inte fet, men inte inte smal heller. Han ser ut att ha det gott. En rund mage och lite under hakan.
Du är vacker, säger han, mycket vacker. Han tar själv ett glas vin och ställer sig framför mig. Han tittar på mig. Han tar mitt vinglas och ställer bort det. Tar mig i handen och drar ut mig framför honom. Lägger armarna runt min midja och kysser mig. Jag känner hur han tunga möter min. Han kysser mig djupt och länge, det enda jag känner är hur han varma tunga utforskar min. Efter slutar han. Jag känner genom klänningen hur han kuk har vaknat, han står tätt intill mig. Utan att säga något för han mig nedåt, jag sätter mig på knä framför honom, mitt ansikte alldeles

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

framför hans kuk. Den ser vaken ut, bakom byxorna. Jag sträcker en darrande han mot den. Känner hur den reagerar på min beröring. Han tar bort min han. Knäpper upp sina byxor och drar ner kalsongerna. Den står nu fri framför mig, den är inte riktigt hård, mer halvhård. Större än vad jag trodde, mycket större än min.
Gillar du den, frågar han. Mmm, svarar jag. Den är stor. Han skrattar. Det brukar vara det första jag får höra, men oroa dig inte, den är inte för stor, lita på mig. Nu, sug av mig, jag vill känna om min kvinna kan suga kuk. Jag öppnar munnen och smakar på ollonet. Det smakar lite salt, rätt mycket försats har kommit ur honom. Jag suger sakta i mig mer av han kuk, försöker få i mig så mycket jag kan. Den är så varm, nästan het i munnen, lenare än något annat jag känt. Han stönar till. Bra, gör det skönt för mig, sug min kuk. Jag fortsätter suga, leker med tungan runt ollonet, ner för skaftet, slicka hans kulor, tar dom i munnen. Känslan att ha en kuk att suga på berusar mig, doften, känslan, värmen allt! Känner hur han tar ett tag runt mitt huvud.
Jag suger nu hårdare på kuken, låter den fylla min mun så mycket jag kan. Han för mitt huvud framåt och bakåt, stöter lätt emot. Känslan är underbar.
Jag tänker spruta i din mun, säger han. Jag stannar till. Har aldrig blivit sprutad i munnen, har ju inte sugit kuk alls innan, känner mig lite förskräckt. Försöker svara. Skakar lite på huvudet. Han håller mig stilla, fortfarande med kuken i munnen. Det är ingen fara, säger han. Du har sugit min kuk bättre än jag hade vågat hoppas på. Gör nu inte mig besviken Emma, det är inte du som bestämmer var jag kommer. Jag nickar sakta. Bra, vi ska prata mer om det här sen, men först ska du få sperma i din mun. Han slår mig lätt på kinden och tar ut kuken. Bara gapa nu och håll dig stilla. Han runkar kuken framför mig, efter bara några drag stönar han till och tömmer sig i min mun, stråle efter stråle landar i munnen. Salt, söt varm sperma. Han stoppar in den igen och sprutar ut det sista. Finns inte riktigt plats för allt i munnen nu, känner hur det rinner ut på kinden. Jag bestämmer mig för att svälja. Bra, du lär dig fort säger han. Han ser ner på, fortfarande med hans nu halvslaka kuk i munnen. Han ler och tar ut den. Han tar upp den lilla sperma som runnit ut på min kind och stoppar in den i munnen igen, jag suger girigt upp det.
Det finns en toalett till höger, säger han, gå och fräsch upp dig så ska vi äta snart. Jag reser mig upp och går för att tvätta av mig. Helgen har börjat bra...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia