Halimas sökande 

Admin | Analt | 24.01.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Halimas sökande!

(Fristående efterföljare till "Nya horisonter" efter önskemål)
Halima satt och funderade på hur hon skulle få sitt liv att bli så pass fritt hon ville. Fritt från de gamla regler och traditioner som hittills varit så stor del av hennes liv. Hon hade egentligen inga problem med religionen, sedvänjorna eller de skillnader mellan män och kvinnor som inte gick att komma ifrån.
Allting hade uråldriga rötter och på ett plan var hon väldigt stolt över att vara en del av det hela, men hon var ju faktiskt uppvuxen i Sverige och många av hennes kompisar var svenskar och levde på ett helt annat sätt än det hon själv gjorde.

Hon hade redan tagit ett enormt steg när hon hade erbjudit sin oskuld till grannen Markus, som villigt hade hjälpt henne. Det verkade som om han gärna hade sett henne igen, men hon ville inte förstöra något för honom och han skulle aldrig bli accepterad av hennes föräldrar ändå.
Som sagt så hade hon en hel del att tänka på. Det gick inte att göra som hon ville, för då skulle det drabba både henne och familjen hårt och det ville hon inte.


I morgon skulle hennes kusiner komma och stanna i en vecka. Det skulle bli trångt i lägenheten för de var ju redan fem som bodde här. Hon själv, mamma och pappa, samt lillebrorsorna Khaled och Ibrahim. De var fyra respektive åtta år yngre än henne och hon tyckte att de tog mer plats än alla andra i familjen, så som de höll på.
Det var sista natten på en vecka som hon skulle sova själv, så hon planerade att göra något extra av det, men det krävde stor försiktighet. Hon kunde inte äga något som skulle kunna orsaka skandal, eftersom ingen hade något direkt privatliv och alla kunde förväntas använda varandras saker, så Halima väntade tills alla hade somnat, innan hon försiktigt smög sig ut ur rummet, klädd i ett ganska tjockt nattlinne.

Det gick att öppna skafferiet ljudlöst och hon sträckte in armen i mörkret och kände snart det hon var ute efter. Pulsen bultade i tinningarna och hon vågade knappt andas, när handen slöts om gurkan och hon tog ut den. Snabbt stoppade hon den under amen och klämde fast den längs med kroppen så att den inte skulle synas i fall någon såg henne. Sedan tassade hon kvickt tillbaka till sitt rum och stängde dörren om sig. Väl inne stod hon med ryggen mot dörrbladet och andades häftigt med gurkan fortfarande dold under armen.
När hon var säker på att hon lyckats med sin nattliga räd, sköt hon försiktigt en bänk framför dörren och smet sedan tillbaka till sängen, där hon gömt gurkan under kudden så länge. Ljuset var släckt så när som på en liten lampa som tillät henne att se lite grann.

Halima drog snabbt av sig nattlinnet och stod naken i rummet i några sekunder innan hon gled in under täcket på sängen. Det kändes märkligt och väldigt upphetsande att vara helt naken under täcket, även om ingen kunde se henne. Halima lade händerna på sin mage och kände hur värmen strålade från den släta huden. Sen blundade hon och flyttade upp bägge händerna till sina bröst och började smeka dem, samtidigt som hon tänkte på Markus grövre händer som hade smekt dem en gång. Hennes bröstvårtor drog ihop sig och var nu alldeles stenhårda. Händerna gled över de mjuka brösten och hon undvek inte att vidröra de känsliga knopparna.
Efter några minuter tog hon sin högra hand och lät den glida ner mot sitt sköte, som längtade efter hennes uppmärksamhet. Hon hade handen mellan benen nu och kände det mjuka håret mot handflatan och fingrarna. Hon drog handen fram och tillbaka lite grann och kunde då känna de mjuka blygdläpparna titta fram och hur den första vätan blötte hennes fingrar.

Nu var det helt plötsligt alldeles varmt under täcket och hon fick kämpa för att inte slänga det av sig, när hennes hand rörde sig allt snabbare och ivrigare mellan benen. Nu var Halima alldeles våt och hon lät ett finger glida in i den heta tunneln, där safterna kom ifrån. Andhämtningen var snabb och hon kände hur det brände på halsen av upphetsningen.

Nu kunde hon inte vänta längre, utan sträckte sig med darrande hand efter gurkan som hon tog i sin våta, högra hand. Den var alldeles lagom stor. Ingen gigant, utan något hon kunde använda här och nu. Gurkan kändes kall mot hennes heta hy och hon lät den glida runt i håret på venusberget, innan hon lyfte upp knäna och särade ordentligt på benen så att ett tält bildades.
Där inne började gurkan nu att glida längs hennes läppar och hennes sköte flödade nu över av kåthet, så hon placerade gurkan mot sin slidmynning och rös till av förväntan. Hon kunde inte glömma hur det kändes när Markus trängde in i henne och hur skönt hon hade tyckt det var, trots smärtan.

Hon började med att föra in grönsaken två-tre centimeter och kände hur den pressade mot hennes slidväggar, snurrade lite på den, drog ut den någon centimeter och förde in den fem centimeter till. Hon blundade och upprepade proceduren, ut en bit och in med den i omgångar, tills gurkan fyllde hennes slida och hon återupplevde Markus hårda kuk, när hon började köra den ut och in i fittan, under täcket, där nu värmen började närma sig kokpunkten.
Hon kunde höra hur det smaskade och lät vått när gurkan pressades in i den våta fittan. Hon kände hur blygdläpparna gled längs gurkan och ibland veks inåt och följde med grönsaken någon centimeter in. Högerhanden höll gurkan i ett hårt grepp och hon började därför att smeka sin klitoris med vänster hand i stället.
Det var väldigt svårt att hålla tyst och inte flämta högt, men hon lyckades till och med vara tyst när hennes efterlängtade orgasm kom och hon skälvde i njutningens kramper med gurkan långt upp i fittan. Hennes ben slogs ihop och hon lade sig på sidan och drog inte ut gurkan ur sitt hål förrän det hela var över och hon flämtat färdigt.

När hon var klar, lade hon gurkan på nattduksbordet och låg nu svettig på rygg och tog tillvara på intrycken hon nyss fått. Då öppnades dörren och den slog emot bänken. Det var Ibrahim, den äldre brodern som förvånat sköt upp dörren och tittade på bänken. Då passade Halima på dra till sig nattlinnet och dra det in under täcket.

-Jag tyckte jag hörde något, syster!
-Öhh, jag hade bara en hemsk dröm, bror! Jag ställde bänken för dörren så att jag skulle kunna sova t

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ryggt!
-Jaha! Vad var det för dröm? sa han och gick nyfiket och yrvaken in i hennes rum. Han satte sig ner bredvid henne och anade inte att hon var alldeles naken och våt under täcket.
-Alltså, det var Israelerna som kom! De rusade in genomdörren och…….
Hon såg plötsligt att Ibrahim fått syn på gurkan! Vid alla profeter! Nu var det kört! Ibrahim skulle utan tvekan skvallra för deras far!
-Åh, en gurka! sa han utan misstanke.
-Ahh! Om jag skulle bli hungrig! Jag blir det ibland, käre bror! sa hon och kände att han säkert inte skulle tro henne. Men han sträckte sig mot den och tog upp den i sin hand. Så tog han en rejäl tugga av den och smaskade när han leende mot henne, tuggade och svalde. Halima höll andan!
Han skulle just ta en tugga till när han stannade upp och luktade på den med rynkad näsa.
-Vad den luktar! sa han och Halima såg hur den fortfarande var våt av hennes väta, men han ryckte på axlarna och tog en stor tugga till som han svalde utan att tveka. Sen åt han resten tills bara en liten stump var kvar. Han verkade gilla gurka mer än hon!
-Mamma måste sluta köpa sådana illaluktande gurkor! Det är säkert från Selims livs! Go´natt, syster! Hoppas du slipper drömma! sa han och pussade sin rodnande syster på kinden, innan han gick och lade sig igen. Halima drog efter andan och såg till att så snabbt som möjligt få på sig nattlinnet och sedan somna gott, trots det märkliga som just hänt. I morgon skulle det bli en hektisk dag, då kusinerna kom.

De kom vid lunch och Halima och hennes mor hade just städat klart och börjat på all den mat de skulle äta. Det var Halimas farbror, hans fru och två barn som hälsade på. De bodde i Danmark och hälsade på en gång om året, då de gladdes och de äldre berättade historier om livet i Iran.
Kusinerna hette Fatimeh och Bekim. Fatimeh var tjugo år gammal och Bekim var femton. Så de umgicks väldigt naturligt med Halima och Ibrahim. Khaled hängde så klart med de båda äldre pojkarna så fort de lät honom.

Som kvinna var det lika naturligt att Fatimeh och Halima hjälpte till med maten och när Halima hörde sin mamma klaga över den saknade gurkan, erkände Ibrahim att han ätit upp den. Halima höll andan och väntade på att försöka förklara varför hon hade haft en gurka på nattduksbordet inför släkten, men han kom aldrig på att säga var han tagit gurkan, utan hans mor antog att det var han som tagit den i skafferiet.
Han fick sig en smäll över örat och skickades iväg med Bekim att köpa en ny, samt lite andra småsaker de behövde.

Under tiden Halima stod och rensade rotfrukter de skulle koka, såg hon att Fatimeh hade ett armband på sig som hon hela tiden rörde vid. Hon visste inte varför, men hon kunde inte släppa uppmärksamheten på det märkliga beteendet som hennes kusin uppvisade.
Senare när de satt och åt allihopa och hade trevligt, såg Halima att Fatimeh satt och vände lite på det och då syntes det ett regnbågsfärgat mönster på undersidan. Hon förstod inte vad det gällde, men vad tiden led, så lade Halima ihop ett och ett.
Fatimeh hade ännu ingen pojkvän, trots hennes ålder, hon var uppenbarligen rädd att någon skulle se vad som doldes under armbandet och alla någorlunda allmänbildade visste vad regnbågen stod för. Halima kunde knappt tro det hon kommit fram till. Fatimeh?

Efter maten, satt de längst bak i rummet och lyssnade på männen som berättade om livet i Iran och hur kvinnorna konstant avbröt dem och korrigerade till allas stora skadeglädje. De var mätta och trivdes med samvaron. Men Halima viskade i Fatimehs öra när ingen såg det.

-Fatimeh? Jag måste få fråga en sak!
-Visst! Fråga på bara!
Halima avvaktade, rädd för att hon hade rätt.
-Är du lesbisk, Fatimeh? sa Halima och tittade rakt fram, medan Fatimeh stelnade till och slutade andas.
-Vad?......Halima! Vad är det du säger? viskade hon tillbaka, gravallvarlig och vit i ansiktet.
-Var inte orolig! Är det så?
-Inte helt! Jag gillar både och! Vad avslöjade mig? Får släkten reda på det, ligger jag illa till! Du vet det, va? viskade Fatimeh tillbaka.
-Armbandet! Du borde inte bära det!
-Det är det enda jag har som kan påminna mig om vem jag är! Du säger inte något, eller hur, syster?
- Nej, men vi har mycket att prata om! Jag vill gärna veta vissa saker!
Fatimeh sade ingenting, men nickade och låtsades lyssna på de äldre. Efter någon minut trevade Fatimeh efter Halimas hand och klämde den omtänksamt, för att sedan lägga den på Halimas lår.

Halima stelnade till och vågade inte röra sig, när Fatimeh knäppte upp en knapp och sedan en till i Halimas klädsel, så att hon kunde stoppa handen innanför. De satt så att ingen kunde se dem så länge de inte vände sig om, men de skulle förmodligen fortsätta lyssna på berättelserna och inte ägna de två unga kvinnorna någon uppmärksamhet.
Fatimehs hand gled förbi plagg efter plagg och Halima ändrade ställning så att Fatimeh kunde göra vad hon ville. Det här var en alldeles för stor risk för att Halima skulle uppskatta det, men hon vågade inte ställa till en scen, utan höll andan när Fatimeh sökte vägen ner mot Halimas underliv.
De satt tysta bredvid varandra och Halima kände de trevande fingrarna vidröra hennes könshår och sakta glida ner mellan hennes ben och in i hennes buske. Det var torrt där nere, för Halima var mer rädd än upphetsad, men efter hand som Fatimehs fingrar rörde sig, om än så lite, så började det rinna till och värmen steg i hennes sköte, för att snart var det välbekant blött, vilket Fatimeh så klart kände.

Fatimeh lekte lite med sitt långfinger mellan Halimas blygdläppar och drog sedan ut sin hand.
-Kusin! I natt får vi prata mer!
Halima nickade chockat och hoppades att ingen skulle lägga märke till hennes tillstånd.

När så alla gick och lade sig, så kände Halima hur hon längtade efter att få prata med Fatimeh, som tydligen måste ha upplevt något liknande. Men i rummet skulle också Halimas yngste bror sova, på grund av platsbristen, vilket så klart retade Halima.
Men hon fick väl vänta tills lillebrodern sov innan de kunde prata ostört med varandra. De låg i samma säng, medan Khaled som på en madrass längs väggen. Det dröjde inte länge innan Khaleds andhämtning avslöjade att han sov djupt. Han hade varit som en flipperkula hela dagen, s

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

å han var riktigt trött nu.

-Fatimeh?
-Ja, kusin?
-Berätta nu! Du har haft den här hemligheten länge, inte sant?
-Ja! viskade Fatimeh tillbaka. Jag märkte att jag hade känslor för flickor i tidiga tonåren och försökte be extra mycket för att slippa det, men nu tror jag att det är som det ska. Jag är skapad så här och så här ska jag leva, även om det blir en stor prövning att klara det utan att det blir problem!
-Du är modig!
-Nej, jag har bara inget att välja på! Jag lever ett dubbelliv och hade gärna velat bli accepterad, men jag vet att det aldrig kommer att hända. Kärleken till min familj gör att jag inte vill avslöja mig!
-Mig kan du lita på, Fatimeh!
-Ja! Jag vet! Du hade frågor, kusin?

Halima vågade knappt andas och lyssnade en extra gång till Khaleds snarkningar. Fatimeh väntade bredvid och Halima hörde bara hennes andning.
-Joo, jag bara undrade lite hur det är!
-Vilket?
-Att en kvinna och en annan kvinna……?
-Man använder munnen mycket! Och fingrarna! Man kan också använda…….
-Vad jag egentligen menade var……….Får jag prova? viskade Halima nästan ohörbart och väntade spänt på Fatimehs svar.
-Är du medveten om vilken risk du tar? Vad vi kan råka ut för?
-Ja! Jag är faktiskt medveten om det, men min nyfikenhet är så stor att jag vill ta den risken just nu, här med dig!
-Fina, rara, Halima! Jag älskar dig som en syster och jag måste fråga dig en gång till för att jag är rädd om dig! Är du säker på att du vill lära känna en annan kvinna, även om det innebär stor risk för dig? Du kan bli av med din familj!

-Jag…jag vill! Snälla Fatimeh! Låt mig få veta! viskade Halima och kände hur hjärtat gjorde dubbelslag i bröstkorgen.
Fatimeh rörde sig under täcket och det lät från textilierna när hon drog av sig trosorna och sedan drog upp sitt nattlinne därunder. Hon höll upp täcket så att Halima anade öppningen i halvdunklet. det gick inte att få plats i sängen, så Halima gled ner med benen så att knäna stod i golvet och hon böjde sig sedan in under täcket. Fatimeh flyttade sig lite närmre så att Halima skulle komma åt bättre.
-Nu får du koncentrera dig på att vara så tyst du kan, Halima!
Men hon svarade inte, utan mötte Fatimehs innerlår med kinden. Hon vände på huvudet och kysste den mjuka huden. Med tungan kände hon sältan och fortsatte därefter längre in under täcket, medan Fatimeh särade brett på benen och såg hur Halimas huvud rörde sig under täcket. Måtte Khaled sova gott!

Halima kände hur hon kom till ljumsken och kysste väldigt nervöst den heta huden, för att sedan placera sin mun rakt mot Fatimehs underliv. Efter några sekunders kontakt hade hon konstaterat att Fatimeh hade en buske ed mjukt hår på venusberget, men att hennes springa och blygdläppar var helt hårbefriade. Troligtvis för att underlätta vid sexuell kontakt!
Munnen och tungan tog för sig av Fatimehs fitta och smaken var helt otroligt upphetsande, vilket fick Halima att slicka och lapa helt okontrollerbart. Fatimeh fick då ta tag om Halimas huvud genom täcket och styra Halimas mun så att hon slickade på exakt rätt ställe, vilket fick Fatimeh att andas tungt och snabbt.

Halima glömde snabbt den prekära situationen och brydde sig just nu inte om i fall någon såg henne, så kåt var hon! Det var ju helt underbart att få slicka en annan kvinnas fitta, hon var mycket glad och Fatimeh fick nästan tvinga henne att sluta efter nästan tio minuter.
-Så, bästa kusin! Vi har inte hela natten på oss! Det var mycket skönt, men du har en del att lära! Men det ska vi fixa! Nu är det din tur! Slappna bara av, så ska du få se hur det går till!

De bökade runt lite grann, för att Halima nu skulle hamna på rygg med naket underliv och sära på sina långa ben. Fatimeh brydde sig inte om att ha täcket över, utan lade sig bara ner och började att småkyssa runt Halimas kön, vilket fick den mörka skönheten att gripa tag med händerna i lakanet.
Så slickade Fatimeh runt med sin mjuka och varma tunga, allt närmre och närmre hennes heta mittpunkt. Till slut kändes tungan slicka längs de hala blygdläpparna och gav sig upp mot klittan som hon skickligt frigjorde med ett par fingrar och sedan stimulerade skönt och skickligt.

Halima fick bita sig i läppen för att inte stöna högt av stimulansen. Fatimeh var duktig och det var oerhört skönt att bli så skickligt slickad. Hennes fingrar grävde sig återigen ner i lakanet, när hon kände sköna ilningar i hela underlivet och hur det nu rann fittsaft från hennes slida.
Fatimeh förde då utan varning in två fingrar i Halimas slida och började att gnugga dem mot undersidan av venusberget, så att g-punkten kom att bli hårt smekt.
Detta räckte för att bringa Halima till orgasm och hon höll andan och spände upp ryggen som en pilbåge när det pulserade hette från skötet och ut i varje fiber av hennes kropp. Med både fingrar och Fatimehs fladdrande tunga hade hon inte en chans! Det skalv länge i hennes kropp efter orgasmen och Fatimeh, gav henne en välsmakande kyss på munnen, medan hon strök Halima över pannan och höll henne tyst.

De var tysta och lyssnade till Khaleds lugna andhämtning, medan deras hjärtslag lugnade sig.
-Åh, vad skönt! Jag vill gärna lära mig mer!
-Vi måste vara försiktiga! Kanske vi kan få din bror att sova någon annanstans, så jag kan lära dig lite bättre?
-Jag ska se vad jag kan göra, Fatimeh! sa Halima och log i mörkret innan hon somnade hårt.

Nästa dag pratade Halima med sin mor, men hon bestämde att Khaled skulle fortsätta sova hos de båda unga kvinnorna så att de kunde hålla koll på honom. Tillsammans med de andra unga männen var han rätt vild, så kvinnornas inverkan på honom var önskvärd. Halima fick finna sig idet hela och Fatimeh och hon fick istället prata med varandra, då de inte kunde få några fler tillfällen att göra något annat än att försiktigt smeka och smaka på varandra.
Halima såg fram emot nästa gång de skulle träffas och hoppades då att de kunde få vara för sig själva. Fatimeh hade varit till enormt stor hjälp i Halimas sökande efter sig själv och det var med tårar de skiljdes för att inte ses på ett år, efter den intressanta veckan.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia