grabbar som älskar 

Admin | Analt | 16.09.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

"Innan ni börjar läsa denna novell vill jag säga att det är min första och baseras på en sann historia men jag har kryddat sanningen på vissa ställen ;) obs Jag försöker bygga upp en historia så hoppas den uppbyggnaden funkar."

<strong>Grabbar som älskar</strong>
Ett pipande ljud stör det annars tysta sovrummet, där morgonljuset nu lyser in. En mumlande figur sträcker ut en av sina händer mot go.lvet där ljudkällan är. Så fort personen fått grep om mobilen som piper, tänder denne också sin nattduksbordslampa.

I ljuset blottas en 16-årings kropp. Kroppen är inte vältränad men ej heller särskilt rund. På bordet står en relativt liten spegel, en present från gårdagens kalas från en kusin som ville bli av med den. Kusinen ansåg att en röd spegel inte passade bland den blå tapen. Dessutom så skulle den färgen passa hårfärgen på den nu trötta människa som steg upp och kika i spegeln. Det var så att håret hade färgats rött inför halloween för nån dag sedan och håret hade inte sköljts igenom.

Tonåringen heter Edvin. Han har egentligen ljusbrunt hår, lite ginger möjligen, bruna ögon och glasögon. Han är inte lång för sin ålder, de flesta klasskamrater är längre än honom, både tjejerna och killarna. Han är helt okej med det för som han förklarade för sig själv: "jag har något större storlek på kuken så då är jag nöjd med det." Så tänkte han om någon retade honom för sin korthet.

Men en stor kuk var inte allt. Många uppfattade Edvin som en trevlig kille och retade honom sällan. Utom en kille i parallellklassen. Killen hette Erik. Han var blond, jämngammal och bara lite längre än Edvin. Erik var känd för att skryta, ibland inte alltid, om tjejer han varit med och vad de har gjort i sängen, på skoltoan och i omklädningsrummet i idrottshallen. Ett fåtal trodde på honom men Edvin tillhörde inte den gruppen. Han var dock nyfiken om det vore möjligt, att han kunde få uppleva en extra skön dusch

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

i omklädningsrummet. Några tjejer var intressanta varav en gick i klassen ett år under honom. Han hade faktiskt hängt med henne vid några tillfällen, för föräldrarna kände varann och hälsade då och då på varandra. Hon hette Mira och var definitivt gingerfärgad. Hon hade dock en kropp som inte var rund på många ställen, utom ansiktet, och någon bh behövde hon ej, det hade hon sagt till Edvin vid nåt tillfälle.

Det var alltså morgon och uppstigningsdags för Edvin. Om han vaknade i tid kunde det hända att drog en runk för att bli av led morgonståndet och känna sig på bättre humör inför skoldagen. Just en sån dag var det idag. Han kände sig lite ofräsch och ställde sig i duschen. En förälder knackade på dörren för att säga att Edvin blir ensam i huset eftersom båda föräldrarna åker till jobben med nästa buss. Edvin svarar med en vänlig röst:
"Okej, vi syns i eftermiddag!"

När ytterdörren stängts och blivit låst börjar Edvin röra sig själv. Han använder högerhanden för att dra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Han får snabbt stånd som står rakt ut och han placerar vänsterhanden framför högra och uppskattar att kuken är ca 20 cm lång, troligen nån centimeter till. Den är också grov men måttet kan inte uppskattas. Edvin stönar och andas häftigt. Hans stön kan höras i hela huset. Han förflyttar vänster hand och börjar pilla på sig själv vid analen. Han är riktigt uppe i varv och tappar nästan balansen i duschen. Han för högerhanden snabbare och snabbare längs skaftet. Han fantiserar att han knullar en av sina drömtjejer bakifrån. En tanke far in i hans huvud: "Undrar hur det skulle vara att ha sex med en kille? Jag har ju gillat några killar mer än som vänner. Tänk om vi alla kunde ha sex med varann?" Edvin är i en drömvärld och märker inte hur hak juckar mot sin hand i högsta fart. Han fylls av en glädje och sprutar ut sin spermaladdning på duschväggen. Hans stön ljuder i hela huset. "

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

i alla fall övervåningen," tänker Edvin. "Bäst att städa upp denna röra!"

PÅ Skolan

Idrott var ett bra ämne enligt Edvin. Man kunde se så mycket av både tjejer och killar. Idag hade han idrott och det såg fram emot för skulle vara simning. fram till dess hade Edvin andra lektioner. Bland annat favoriten musik/teater-lektionen. Dock var dagens lektion ett repetition inför en julshow och Edvins klass skull vara med parallellklassen, där Erik fanns. Han var ibland väldigt trevlig mot Edvin men vanligen var han bara fysisk närgången, utnyttjade att han hade starka armar, och retade lärare ibland. Erik var ny i klassen sedan förra terminen och hade vänner. Ofta var de ett gäng som var positivt omtalade, för det var fina pojkar som tog hand om andra när det behövdes.

Efter repetitionen hejdas Edvin vid dörren. Det är förstås Erik som står får och ler.
"Du ska få äta upp att du kallade mig feg under lektionen,"sa han "Visa om du är modigare."
Edvin tittade på en klocka på väggen och såg att de båda började om mindre än en halvtimme. "Har jag verkligen tid för detta", tänkte han.
"Nå hur ska du ha det?" frågar Erik hetsigt
"Okej, okej. Förlåt att jag kallade dig feg." svarar Edvin
När lyset i salen slocknar hajar de båda till men snart börjar de käbbla om deras oenigheter och de. börjar småbrottas på stället. Edvin är chanslös mot Erik och lägger sig på rygg men Erik sätter sig gränsle över honom. Det är inte längre någon början till bråk för de tittar på varann djupt i ögonen. De börjar hångla. Edvin tappar all kontroll och använder tungan också.
"Mm ska vi gå till duscharna i omklädningsrummet?" frågar Edvin.
Vill du det?" frågar Erik
" Ja. Jag tycker vi borde göra det."

Kommentera gärna men var också konkret på vad som kan förbättras.
Kan tilläggas att hela texten är skriven på mobil vilket inte var lätt så om vissa grammatiska fel uppstått så kan det bero på det. :)

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!



Sök efter sex historia