Glöd - Del 5 

Admin | Analt | 20.07.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

VARNING: novellen innehåller bondage, förnedring, och mildare former av tortyr. Om något av detta anses som stötande, läs ej vidare.
-----------------------------------------------------------------------

Natten som följde var något av det mest frustrerande jag varit med om. Orgasmen var så otroligt nära men ändå så fullkomligt utom räckhåll. Jag kände hur det droppade på mina vader, och hur kåthetden bultade i mitt fängslade underliv, men det var ingenting jag kunde göra åt saken. Nadine hade varit obarmhärtig i sin noggrannhet om att inte låta mig komma.

Huttrandes och omöjligt frustrerad kunde jag bara ligga i min trånga bur och invänta Nadine. Jag sov av och till, och drömde om kyssen vi delat dagen innan.

När Nadine äntligen klev ner i jordkällaren nästan morgon, sköljde en tacksamhet över mig. Hon låste upp buren och sedan mina handbojor, och väntade tålmodigt med kopplet i handen, medan jag pressade mig ut.

Jag stretchade lätt, och försökte få av mig det värsta av stelheten. Sedan sjönk jag ner på golvet och lät Nadine sätta fast kopplet i min krage. Hon log nöjt, och ledde mig upp för den knarriga trappan.

Erik höll redan på med att laga frukost när Nadine ledde mig på alla fyra till badrummet, och förde in mig i duschen. Hon lät vattnet rinna länge för att få det varmt, innan hon riktade strålarna mot mig.

Jag skrek till av förvåning. Vattnet var iskallt. Jag skymtade ett leende genom min våta lugg och vattnet som hamnade i mina ögon. Hon hade låtit det rinna för att få det extra kallt!

”Du gjorde slut på din varmvattensranson igår”, sa hon sprejade mina bröst med kallvatten. ”Själviskt att använda upp allt varmvatten, tycker du inte?”

Jag kved till svar och försökte se bedjande på henne, men fick istället mer vatten i ansiktet. Hon spolade av mig i flera minuter. När hon äntligen var klar låg jag ihopkrupen på duschmattan, och skakade.

Hon ryckte i mitt koppel, och jag kravlade mig huttrandes ut ur duschen. Nadine svepte in mig i en handduk och började torka av min våta kropp. Hon låste upp, och tog av mig kyskhetsbältet. Sedan stod hon med en bevakande min vid dörren, fortfarande med mitt koppel i handen, medan jag rodnande gjorde mina behov, borstande tänderna, och satte på smink.

När jag var klar beordrade hon mig ner på knä igen. Nadine verkligen älskade de orden.

”Natalie, ner på knä.”

Jag tror det hade blivit något av en favorit fras. Denna gång mötte jag dock hennes blick och tvekade. Jag ville att hon skulle erövra mig. Jag ville känna skammen av att bli satt på plats.

Nadine fnös roat och tog ett steg fram. Vi var samma längd; ett faktum jag nästan glömt under de senaste dagarna. Hon böjde sig fram så att våra läppar nästan möttes.

”När jag tänker på hur jag ska straffa dig för din olydnad”, började Nadine och knep tag i min högra bröstvårta, som fortfarande pekade uppåt från det kalla vattnet, ”blir jag helt galen av kåthet.”

Hon vred långsamt min bröstvårta mellan fingrarna, tills jag pep till av smärta. Jag lyckades dock hålla kvar blicken i hennes. Till både min och Nadines förvåning lutade jag mig in de sista centimeterna och kysste henne försiktigt. Våra läppar hann knappt röras innan den tog slut, men elektriciteten som uppstod vid mötet gjorde mig helt knottrig.

Nadine granskade mig ett ögonblick, och jag förväntade mig en örfil i gengäld. Men istället lade hon armen runt min midja, och drog mig varsamt till sig. Sedan kysste hon mig. Denna gång var den längre och med mer intensitet. Jag kände hennes tungspets försiktigt leta sig in mellan mina svagt öppnade läppar. Som i en dröm förde jag mina armar upp över hennes axlar och korsade dem åtrovärt bakom hennes huvud. Jag mötte hennes tungspets med min egen, och världen verkade explodera i ett fyrverkeri av känslor och lust. Inflätade i varandras armar och läppar, sjönk vi långsamt ner på badrumsgolvet. Hennes händer smekte mina bröst och min mage, och jag kände med ens hur fjärilarna återvände till mitt underliv.

Fnittrande föll vi till slut över, och Nadine landade ovanpå mig. Under hela tiden så bröt våra läppar aldrig kontakten. Min hand letade sig ner till mina blygdläppar, men innan jag han sära på dem så föste Nadine undan den. Jag gav ifrån mig ett besviket gny, men lät henne föra mina armar upp över mitt huvud, där hon korsade mina handleder, och sedan fjättrade dem med sin hand.

Till min förvåning kände jag hennes andra hand mot mitt innerlår, och hur hennes fingrar försiktigt tog sig in mellan mina ben. Hon delade på mina svullna blygdläppar, och blev troligen helt våt om handen i processen. När hennes fingertoppar plötsligt rörde vid min klitoris, frös jag till helt.

Hon smekte mig varsamt, och jag kände hur hela min kropp gjorde sig redo för orgasm. Min mage och lår darrade av upphetsning, och min andning blev med ens ojämn. Just när jag trodde att jag skulle komma bröt Nadine kyssen och lyfte handen från min kön.

Jag vred mig under henne i frustration; och ett gnällande läte rymde från mina läppar. Det hade varit så otroligt nära.

”Snälla, snälla”, viskade jag förtvivlat.

”Du är så självisk”, viskade hon retfullt tillbaka, och gav mig en puss på nästippen.

”Straffa mig… piska mig… vad som helst, bara jag får komma… ” bad jag skamlöst. ”Jag står inte ut.”

Nadine såg på mig en lång stund, och ett leende spred sig över hennes ansikte. Hon satte sig gränsle över mig, och knäppte upp sin kjol.

”Tänder du på det här?” frågade hon. ”Tänder du på oss?”

Jag nickade storögt.

”B

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia