Fastighetsskötaren och sommarvikarien 

Admin | Analt | 23.11.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

en lite service, eftersom det skulle sparas pengar, vilket innebar att vi höll på att byta lampor, kolla olja, torkarblad, däck och lite annat. När jag reste mig från att ha suttit på golvet och vänder mig om, så står Jossan bredvid däckkalendern med pinup-flickor. Det har alltid varit ett jävla liv om den där kalendern, som av vissa anses vara höjden av sexuella trakasserier.
Men den dyker alltid upp igen efter kärringarna gått därifrån.

Månadens bild visade en brunett ståendes bredbent på en tropisk strand med ett par gula bikinitrosor mot den brunbrända blanka huden. Hennes bröst var stora och bara. Hon hade händerna på höfterna och lade kroppsvikten på ena höften.
Hennes leende var stort och förföriskt.

Jossan hade intagit samma position med överkroppen bar och med samma leende. Jag tappade hakan och stirrade på den vackra unga kvinnan som så uppenbart ville retas med mig.
-Snälla Jossan! Kom igen nu, var snäll och ta på dig!
-Inte utan att jag får se att du inte är en känslokall torris! Låt mig göra något för dig, Sebbe! Snälla?
Hon satte ihop armarna så att hennes bröst klämdes ut mellan dem, tittade under ögonbrynen och plutade med läpparna.
-Snälla Sebbeponken! Jag kan väl åtminstone få ge dig en snabb avsugning? Snääällaaa?

Okej! Visa mig den man, gift eller ej, som skulle kunna stå emot nu! Den underbart vackra kvinnan som så gärna ville tillfredsställa mig, fick mina murar att rasa.
-Du är inte klok någonstans, tamejfaan! Hon sken upp direkt när hon såg mina slokande axlar och uppgivna min och skuttade genast fram till mig så att hennes linne gled ner över hennes behag igen.
-Åhh! Du är för go´! Jag trodde aldrig du skulle ge med dig! Men skam den som ger sig! Just det! Jag sväljer inte! Bara så du vet!
-Va? Gör som du vill! Jag har verkligen inga krav på det!

Hon satte sig genast på knä framför mig på det smutsiga golvet, medan jag lutade mig bakåt mot den vita Volkswagen-skåpbilen. Hon öppnade mitt bälte och drog vant ner gylfen. Det dröjde några sekunder innan hon fick ut min värkande kuk som redan var styv och redo.
-Vad fin den är, Sebbe! sade hon och tog ett fast grepp om skaftet så att det blev extra ådrigt och ollonet svullnade ännu mer. Därefter började hon sakta slicka mig runt flänsen och tittade upp på mig med kåta ögon.

Jag trodde nog inte att min kuk kunde bli hårdare, men när hon sedan långsamt och retfullt öppnade sin mun och tungkysste ollonet, för att sedan låta det gradvis glida in i hennes varma mun, så kände jag nästan en outhärdlig smärta i mitt underliv av kåthet.
Jag fick hålla andan för att stå ut med hennes behandling. Hon sög nu hårt in mitt ollon och drog sig från det med ett smaskande ljud, flera gånger. Emellanåt lät hon kuken helt glida ut ur munnen för att slicka eller spotta lite på det. Hon lekte med de långa salivtrådarna som bildades och nu började det bli riktigt svårt att behålla koncentrationen!

Jossan insåg det och satte då igång att snabbt jucka fram och tillbaka med sitt huvud, samtidigt som hon tog tag om min rumpa och tryckte mig mot henne i rätt takt.
För min del var det kört nu. Det var bara frågan om ett par sekunder innan jag kände den heta sperman rusa ut ur mig och musklerna kramade i hela min kropp.
Satsen kom flödande i omgångar och jag kände att det aldrig tog slut. Hon fick en riktigt hästsats i munnen och jag hörde hur hon fick problem med att andas på grund av den stora mängden säd jag fyllde munnen med, men hon fortsatte ända tills jag slutade stöta i hennes munhåla, som nu var till bristningsgränsen full.

Så fort hon reste sig tittade hon sig omkring med kinderna putandes av den överfulla munnen och jag stod bara flämtande och tittade på hennes sökande efter en vask, där hon kunde låta sperman rinna ut.

-Halåå? Jossan? Sebbe?
Blodet försvann samtidigt från våra ansikten. Rösten var Jossans fars, min chefs, alltså! Han stod just nu bakom en Mercedesbuss och skulle se oss om två-tre sekunder.
Jossan stirrade mig chockat i ögonen, blundade och svalde hårt två gånger. Hon blinkade till och såg en smula äcklad ut, innan hon tittade ner på sig själv och konstaterade att hon inte såg alltför oanständig ut.
Jag däremot stod med byxorna på låren och kuken fortfarande styv, även om den hastigt skrumpnade ihop nu. Det gick inte att dra upp dem, utan att det skulle se konstigt ut och det var bra att jag inte försökte, för nu dök Jossans pappa upp och fick syn på oss.

-Där är ni, ju! Hur går det, Jossan? sa han och mötte sin dotter. Han tog henne om axlarna och hon tvekade en millisekund, innan hon besvarade sin pappas lilla puss på munnen. Mina ögonbryn for i taket!
-Jodå, pappa! Sebbe visar mig hur man gör en underredsbehandling, eller vad det heter! sa hon och blinkade åt mig.
-Öhh! Bara kollar däcken och så! sa jag och lutade mig fram mot bilen så att han skulle stanna på andra sidan och inte se mina nerdragna byxor och blottade skinkor.
-Hö hö, vad bra! Du är nöjde med henne! Har hon gjort ett bra jobb?
-Jodå, jodå! Mycket! Måste jag säga! Öhh! Hon är duktig, Jossan?
Hon tittade på mig och blinkade mot mig igen.

-Hon tog sin pappa om axlarna och visade runt honom en halv minut i garaget och berättade snabbt om vad vi gjorde med bilarna. Tack och lov! Nu hann jag dra upp byxorna och spänna bältet. Kalsongerna hamnade i en väldig oreda innanför tillsammans med min kladdiga kuk, men nu kunde jag i alla fall visa mig.
Chefen kom tillbaka med armen om sin dotter.

-Sebbe! Jag och min fru skulle vilja tacka dig, för det arbete du lagt ner tillsammans med min dotter. För att vara helt ärlig har vi inte haft det så lätt med henne på sistone! Förlåt, Jossan, men jag får nog berätta lite för Sebbe, här!
Hon såg en smula missnöjd ut, men lät sin pappa tala.
-Jo, Jossan har jävligt svårt för skolan och vi har bestämt oss för att hon bör ta ett sabbatsår och jobba lite istället. När jag hör henne berätta om vad ni har gjort under dagen och hur mycket hon lärt sig om alla möjliga tekniska saker, så blir jag jävligt imponerad. Hon är fan inte dum. Lite lat kanske, men du har tydligen fått henne att vända!
-Åh, tack! sa jag utan att veta vad jag egentligen skulle säga.
-Jo, så att jag har pratat med mina chefer och de hjälper mig med fackpuckona, så Jossan kommer att få en praktikplats här hos dig i ett år! Det var väl kul! sa han och log stort med hela ansiktet.

-Vad…kul? Jag menar, det kommer bli jättebra! Hon har verkligen läst sig mycket! sa jag med panik i rösten och många virvlande tankar.
Åh, herrejävlar! Hur skulle jag kunna ha det så här i ett helt år? Han skulle få reda på allt och sparka mig så hårt att jag inte skulle kunna sätta min fot i kommunen igen! tänkte jag.
-Lugn, pappa! Jag ska ta hand om honom! Nu tar vi sats för ett bra år, eller hur, Sebbe?

Chefen log mot oss och kunde inte ana min panik!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia